Арестуваха трима гранични полицаи край Малко Търново

Задържанията са извършени при акция на дирекция "Вътрешна сигурност" в МВР

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха трима гранични полицаи край Малко Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой да не пипа сегашният министър! Ако изкара цял мандат, това ще ни доближи до Европа поне с 30г!

Малко е, искаме още! Заради тези е катун до катун и не ни пускат в Шенген. Искаме да живеем като нормални граждани на България!

Митничар и граничен полицай в затвора няма тъй че шум за нищо

Дали ще доживеем да ни информират, че някой гадняр с пагони е осъден, вкаран в затвора и с отнето имущество. Това е превенцията, другото е прх в очите.

Това е в ръцете на следствие, прокуратура и съд. Всички тези институции са независими и действията им могат да бъдат само частично коригирани от квалифицирано мнозинство в НС, каквото не сме (сте) избрали.

Крайно време е да се регламентират нещата. Да се знае кой колко и на кого. Сега трима граничари са извън строя. Оголва се границата. Освен това ще има и непредвидени разходи. За операция.

"Рибата се вмирисва ,откъм главата"....!!! Но надоло,се вмирисва повече,защото главата го допуска........!?!?!?!?!? Главата не е в Бургас ,Елхово и т.н. .......в София е!!!!!!!!!!

Граничните полицай са част от веригата от каналджии до министри. Защо един министър от когото зависи да натовари мигрантите на самолети и да ги връща обратно в родината им не го прави защото парите по веригата ще секнат защото веднага ще се разчуе че влязят ли в България ще бъдат върнати в началната им точка.

болтове,гайки и прочее,,,,,,, от време оно се знае за граничните полицаи...

Мигранти арестувана 3 полицаи за надвзети пари.

Тия трябва да се преименуват не гранична полиция а гранични корумпета и кримки

Интересно дали има поне един честен граничен полицай,

Сигурно има. В ушите.

Има не един а много, но за тях нищо не се казва. Само за такива боклуци като тези се чува за гранична полиция. Има много леки жени, но не може да кажем всички жени са к...ви.

Що не пуснете коментарите да псуваме комунистическият помиар ген.Тодор Бояджиев да ви еба майката червена комунистическа

Ще псуваш мъртвия?

Що да се изкефиме на смъртта на един комунистически урод и да отпразнувяме краят на жалкото му съществуване

Защото явно ти си помияра, боклук нещастен.

Защо да го псуваме, човекът умело използва и социализма и капитализма за да си поживее добре, лошото е че си е мислел че това ще продължи вечно, ама в рая няма нито соц нито капитализма, а има само рай.

И пиленцата знаят че там има схема и яко крадене на кеш от мигрантите

Сега мили мои тролове, защитници на укро-фашистите в Киев, ще почуствате на гърба си "тоягите" които ще получите не само вие, но и целия български народ от набезите на . . .украинската мафия ! ДА ВИ Е ЧЕСТИТО !

Кретен неграмотен!

"Oт две години насам откакто ГЕРБ не са власт, в България няма държава, има разграден двор. Политически хаос, инфлация, спрени инвестиции, гонки с мигранти, катастрофи по улиците. Ех "промяна", какво да я правиш..." Ами вчера от парламентарната трибуна научихме, че Кирчо и Кокорчо държат кодовете за машинките за гласуване и са ги предлагали на БСП срещу това да оттеглят промените в Изборния кодекс. Каква държава да сънуваме, след като ПП могат да манипулират народния вот както си искат?

Герберастите пак бленуват да кешнат, огладняха, озверяха. Какво направихте за тези 12 години управление, дали повишихте стандарта на живот, дали станахме по независими, дали здравеоопазването "оправихте", за магистралите е ясно, че схемата е ремонт през 2 години. Нагли измекяри, но има Видов ден, всички ще отговарят за делата си.

А оня, от Kaнада, кога?

Полицаите са отишли да хванат айфони за любовниците ,а не миграни.

Арестувайте алгафаретата и бежанци няма да има.

А оня, от Банкя, кога?

Всички полицаи са престъпници!

Oт две години насам откакто ГЕРБ не са власт, в България няма държава, има разграден двор. Политически хаос, инфлация, спрени инвестиции, гонки с мигранти, катастрофи по улиците. Ех "промяна", какво да я правиш...

прогнила система! ЗАКРИВАЙ!

Обикновено сульовците на мутрите правят комбини за да елиминират всеки който пречи на престъпната им дейност! И го правят тарикатски- Те , лайнярите скапани известни на всеки редови служител ,като хора на управляващите боклуци се правят на борци за справедливост, смотаняци крадливи и ненаситни.....Ама, да не забравят,че те не са единствените боклуци в държавата и според мен едни други боклуци ще им харчат парите за " Густо ми е, майно Филибето," и тези крадливци ще бъдат забравени не на 40 - ят ден, а много по рано щото трябва да се делка откраднатото.... да ви ЕПМ, МРЪСНИЦИ ГАДНИ! Че , не сте попаднали в нормална държава да ви резнат тиквите прости, неграмотни и крадливи......

Аьуу , да си дойдем на думата... Само че болтове организатори , те дали ще изгорят?. Надали.

боЛтове, а?????

Само показност! Вместо да си седне на дебелия задник и да си върши работата, Демерджиев се занимава с Шенген!

Всичко което мърда около границата трябва да се арестува! Мигранти, граничари, прасета ... - всичко!

Как само се активизираха. Значи могло. Но защо винаги трябва да , изведнъж като гръм от ясно небе, като блиц крик акция ,за да се доказвате пред "партньорите", когато сте на зор. И после ..айдее, пак в старите коловози, керванът си върви, корупцията си пълзи..