Арестуваха таксиметров шофьор, открил стрелба пред столична гимназия

От полицията казаха, че той не е имал предишни криминални прояви, а оръжието е газов пистолет, който е регистриран

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха таксиметров шофьор, открил стрелба пред столична гимназия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново ташаци на рояци. Ганьо е най-тъпото живото у зоологията. БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

Бакшишите в повечето случаи са циани...

очевидно че малките keлe6и са замеряли със снежни топки автомобила на този таксиджия.. Така е, като в къщи не са яли шамари, когато е трябвало, то на улицата може да ядят дебелия.... Някой трябва да ги научи на ред и дисциплина

"Столичната гимназия" е частно училище на гара Искър, буквално на гарата. Леко са се отървали келешите, ако ги беше хванал и нашамарил, хем щеше да ги накаже подобаващо, хем никой нямаше да му търси сметка.

Те са се закачали и той се е закачал. Ще му пръднат на шнорхела. Няма драма.

И аз имам подобен спомен, един специален индивид взе че направи топка с лед и чакълчета, освен снега. Спря един автобус на спирката, този ти ми индивид на 2 метра от автобуса метна топката, счупи стъклото. Като излезе шофьора, сигурно 10 минути го би пред публика сумати и пътници. Сигурен съм, че ако техните са разбрали защо е ял бой, и те така са го продължили. Ситуацията с бакшиша може да е подобна и заглавието да трябва да е "Шофьор на такси не издържа на тормоза и стреля с газов пистолет, в посока гаменчета, които замерваха автомобилите" Не знаем дали е така, но нещо такова прилича ...

Добре, де, коя година станахме, че още да има катили, които носят газови простотии?! Тва ако го ползваш по същество, ефект няма или най-много да те думнат отсреща с боен, но при всички положения, гърмиш ли, ще те тръбят и разнасят по дела като за огнестрелно. Това има само недостатъци ни никакви предимства.

Гърмене с пистолет, хеле пък по деца и вече има голяма драма. Това, че е газов е семантика. Свят ще му се извие на тоя сега.

Точно така е трябвало да направи, щото сега са го прибрали за стрелба без да е налице неизбежна самоотбрана и голям зор ще види.

български олигофрен със слаби нерви.Да ходи да се лекува в Психото.

България тече един процес в последните 10 години.И този процес се нарича дебилизация.Всъщност той се заражда по рано от това последно десетилетие.Но сега берем плодовете със пълни шепи от този процес.Този процес който пълни със светлина душите и сърцата ни.

Какво беше казал др. Иво 80% дебили христов?

Спят ли, не виждат ли че малките гамени може да предизвикат катастрофа с това хвърляне, уж невинно, на топки сняг по колите, движещи се по улиците !

А гаменорията й трябват ТВУ, а не психолози! Вчера едва се сдържах да не ошамаря едно - увило парче лед в сняг и уцелило в окото друго момче. Утре ще спукат стъклото на трамвай с буца лед. Отвратителен продукт на родители чалгари.

Открил стрелба с газов пистолет, ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

що не съм бил там да го подпукам тоя дришльо със служебния Макаров

Дебилизацията е следствие на 70 години комунистическо управление.

Иве, ако те рапнне от близо с газов пищов, джуките ще ти станат дост0йстони за мис джуки 2029 г.

Да се прекръсти на Вела и нещата шъ съ управят

иде с демокрацията

А тъпия бакшиш като не знае как се прави сега ще яде дървото...

+1 Газовият е най голямата тъпотия. На един американец , като му обяснявах какво е ,човекът се превиваше от смях. Той има поне 15 чифтета ,но не беше чувал за газов пистолет:-)

И като уцелиш случаен минувач...

Виж сега. Казано най-просто за да е стрелба трябва да има изстрелян проектил.

Ти какъв опит имаш със следствия, наказателни дела и т.н.? Стреляй или дори само насочи такова нещо без сериозно основание и да те гепят, пък тогава ще философстваш кое е проектил и кое не е.

гамените мереха с топки коли и автобуси наред. жалкото е, че вместо полицията да ги вкара в правия път, оставя нещата на един таксиджия със слаби нерви.

Право в десетката.

До 15 години без право на замяна!

Децата са деца. Трябва да ги има.

Директор на училище казва "не е окей".

Направо ме порази тая лексика

Путин го е казал правете денги и харчете на запад да не дразнене народа нашите не показват лукс и хоп в гедечето.

По Татово време нямаше газови пищови, но имаше Милиция. И тези гаменчета и родителите им щяха много бързо да разберат какво е обществен ред и как да се държат на улицата. А и в училище. Но тогава имаше и учители, родители, образование и възпитание. Да, нямаше банани, чалга и мутри.

Покажи защо сме расли в бивша комунистка държава

Викаш нямало престъпления ама имаше Белене което беше пълно с престъпници. И то как да имаш газов пистолет...то в България едвам си си купувал хляб и салам тогава ти за пистолети говориш

Учителка по физика с чудесна физика

А се пърди. Спомняте ли си "атентата" срещу Доган. По целия свят се подиграваха какъв опит за убийство е било това "Решили да му пръднат в лицето" точно изказване във вестник

За съжаление хората изперкаха - след т.нар. "пандемия" вече се усеща осезателно. А всички "психо прегледи" у нас са безкрайно фиктивни - плащаш 25 лв и ти дават документ. Нито някой води отчет на всички хора с отклонения, нито на някой му пука. А те трябва да получават подкрепа - не е нужно много!

Типичен мангал - кара такси без книжка, гърми с газов пистолет, после духва с 200 и изчезва.

Бих забаранил да се дава домашна работа и да се пише оценки по-ниски от 5

Мангалска измет.

Деректорката издала заповед и с това си свършила работата!? Мерки за контрол на изпълнението на заповедта-нула. Значи, човек с педагогическо образование си няма хабер от това, че като забраниш нещо на деца, то става по-желано. И ако няма контрол, всички ще тръгнат да нарушават заповедта, само защото я има. Как ги назначават тези, не знам. Но ми се струва, че критериите не са свързани с професионална квалификация и компетентност.

Са масово криминално проявени мангали, или посредствени девианти които не стават за нищо друго. Ако се направят психологически тестове дори на 50% от действащите бакшиши в страната ще се види за какви дебили става въпрос. Много се надявам Uber да успеят най накрая да пробият за да може тази нагла сган да фалира и да останат без никаква работа.

Значи,че тоя таксиджия не е в ред е ясно.Но и "дечицата",които са си играели не са дечица,а големи хора 8-12 клас,гимназията е частна и "елитна",което предполага да е посетена от възпитани децабНо не е!Няма елементарно възпитание при децата,нито в къщи,нито в училище.И на мен да ми шибнат колата със снежна топка,при вероятност да ми счупят стъклото и аз няма да им се радвам!!С тях говорели психолози-много се поамериначихте ,бе!Не психолози,а първите 7 години са изпуснати!

Пеевски да обвини Денков за некадърност!

'стрелба с газов пистолет, а след това бяга. За щастие пострадали няма.' Няма и как да има! Газовия пистолет няма проектил. Няма какво да нарани някого, даже вече патроните с люто вече не могат да се намерят. Спокойно можеше да мята пиратки по децата, пак нямаше да има пострадали.