17-11-2017 20-11-2018

Коментари

половин година не е изкарал и тон въглища от мините си. Нищо друго освен гуми и боклук е горил тия месеци.

Яяя, Чавдар-Сетра ! Абе сигурни ли сте тези снимки са актуални?

Тъкмо започнах да чувам, че Ковачки много се засилил и изведнъж - попадна на мушката. А докато си на мушката всички очакват да има последствия. С една дума обстановката добива тенденциозност. В неприятна посока. Трябва много да се внимава.

А Плевенският защо не е включен в проверката?Той също е на Ковачки и там е същото положението.

Гешев, един съвет, приятелю. След Нено Димов и Ковачки, крайно време е да прибереш на топло и ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВА, че вече едва спи нощем от нерви, горката, а денем в министерството на ОПГто едва я свърта - облякла е жълта жилетка и обикаля тръбите на южен поток, чудейки се как да прецака в името на мафията всека фирма, всеки проект, всяка дейност. За пример - виж в ТЕЦ София и ТЕЦ Варна, ерго ОПГ Топлофикация дали си плащат ДДСто и данъците, дали издават фактури на "абонатите си", щото от ЦУ на НАП съвсем друго излиза. ОПГ Топлофък краде от държавата, освен че краде от абонатите, тоест краде двойно от НАРОДА. Отново да вметна, че по мои сметки, ОПГ Топлофък е откраднала минимум 7 милиарда лева от невнесени данъци за последните 20 години. Тази информация да се счита за СИГНАЛ по чл.205, ал.1 и ал.2 от НПК.

От всичките тия Тецове ,не виждам само ТЕЦ-Варна.Да не би собственикът на ТЕЦ-Варна да напряга мускули ,за да "глътне" всички останали Тецове в страната ? Без корупция разбира се и без сянка на съмнение за произхода на средствата.Последното ще е гарантирано с подпис и печат от Човекът с каскета.

Май задържаният еко министър ще се окаже,че седи в следствието не за кризата в Перник,а за отпадъците.Вижте, че там замлъкна работата.

ама тази снимка актуална ли е? та тези автобуси са истинско съкровище! ковачки да си направи една фирма РЕТРОАВТОБУСИ и да прави ретропаради и екскурзийки. хората издирват стари автобуси по планини и котловани да ги реставрират за музейни експонати, а ковачки си има цяла колекция! направо ме върнахте в детството с тази снимка. припомних си, че имаше автобуси Чавдар, автобуси Кароса...

Ди какво искаш с бентлита ли да ги вози тия тецаджии....

Дали собствениците носят някаква отговорност? Защо се наказва само шефа, който изпълнява само изискванията на собственика. В САЩ, Канада не е така.

Ето за тези бетонни неща зад автобусите на снимката пиша многократно. Това са ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ КОНДЕНЗНИ КУЛИ! В ТЯХ ПОСТЪПВА ИЗПОЛЗВАНАТА ПАРА ОТ ТУРБИНИТЕ. ЛЮБИМИ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ЖУРНАЛЯТА, ГА ПИШАТ ЗА ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА, А ТО ВОДНА ПАРА ОТ ОХЛАЖДАЩАТА КОНДЕНЗАВОДА.(ТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО СЪС ЗАМЪРСЯВАНЕТО НА ВЪЗДУХА, КАКТО И СГОРЕНЕТО НА КАКВОТО И ДА Е!)

Явно си влизал в ТЕЦ сега остава някой да обясни че котлите НЕ могат да горят боклуци!

аааа, другите кога??????????????

A Биовет в Пещера, кога? Или Домусчиеви са недосегаеми?

Борисов е още на свобода като главен виновник за вноса на боклуци, кога ще бъде арестуван заедно с Ковачки.Боклуците 8 хиляди тона депонирани в Плевен какъв план има за изнасянето им извън страната, май няма такъв план, само 50 контейнера за пред медиите ли ? Засега разследването е провал, той Борисов пак се измъква с обичайното хванат ли ви, мен ме няма в цялата схема, най-много до министър да стигнете, така е готов за следващото безумие ...пък после се сърди като малко дете, че го освиркали пред паметника на Левски .

0

Бойко, че е мекере - мекере е, ама как го изкара него вносител на боклук, като фирмите все на синчета на комунисти, вкл. тия, дето запалиха магистралата?

А Курнелия

Това са контактите на Радио Свободна Европа Това е безпристрастна, нецензурирана медиа. Ако считат за необходимо, Към нея биха могли да се обърнат и да предоставят повече информация по случая както Г- н Гешев, така и директора на ТЕЦ Бобов Дол Ако г-н Гешев не е стъпвал в района на ТЕЦ Бобов Дол, но твърди, че е бил там и е констатирал нарушения но лъже- затвор! Ако е бил в град Бобов Дол и казва, че е бил в ТЕЦ Бобов Дол-затвор! Ако директора не е спазил разпорежданията след посещението на г-н Гешев в ТЕЦ Бобов Дол-затвор. Времето на манипулациите свърши! Joanna Levison (in Prague) Director, Media and Public Affairs Telephone: +420.221.122.080 Fax: +420.221.123.012 E-mail: levisonj@rferl.org I’m (in Prague) Director, Media and Public Affairs Telephone: +420.221.122.080 Martins Zvaners (in Washington, D.C.) Deputy Director, Media and Public Affairs Telephone: +1.202.457.6948 Fax: +1.202.457.6995 E-mail: zvanersm@rferl.org

0

О, ама сега веднага ще се включат другарите и ще ти кажат, че и те, като DW и всички други световни медии са "платени от Сорос" и не знам още какви конспирации.. Няма оправия в коментарите на Дир-а.

Яка атака се развива напоследък срещу руските подлоги и отрочетата им. БСПарите вият на умряло и правят жалки опити да се противопоставят. Жалкото "президентче" очаквано се оказа ялов. Играта е свирена. Перчема се оказа непредвидим играч. Да видим скоро и сеира в сърбия.

Пидерасите в Соди Девня също не спират с маневрите с контейнери с отпадъци тия дни, но никой не се е сетил да ги проверява.Явно е подборно и тия процеси са в цялата страна.

И тях, и тях.

А Главатаря на държавата кога?

Крал боб от дола? Но нали който бърка в меда сии облизва пръстите?

Да беееее. Сега шефа на теца, ще излезе шеф на мафията. Държи границите, жп - то, авто транспорта и си прави евродалавера .

Вестник Струма По анонимен сигнал! Шефът на ТЕЦ “Бобов дол” задържан, докато е в командировка Шефът на ТЕЦ “Бобов дол” Емил Христов е задържан днес следобед. Заедно с него на разпит е отведен и главния механик. Любопитното е, че акцията срещу двамата е предприета, докато са в командировка в Козлодуй. Това е станало след анонимен сигнал. Според източници на struma.bg доносът е бил, че се горят опасни отпадъци в ТЕЦ-а. Извършената веднага проверка не е открила нарушение в ТЕЦ-а, не е ясно каква е причината за задържането на двамата. В последния месец ТЕЦ-ът бе обект на многократни проверки и директорът винаги осигуряваше пълен достъп на проверяващите. Къде е истината?

Ах, значи въглища да се горят е неекологично, но боклуци е много екологично! Това ли е залегнало в програмата на Фон дер Лайен, да принуди държавите в източна Европа да горят вместо въглища, боклуците на запада? Явно Китай вече не иска да им ги изкупува, е нема що, много справедлив е тоз съюз!

Да ти имам логиката... Вноса на буклуци у нас е 99% нелегално... Нещо като "местна бизнес инициатива" на родоотстъпници...

Брей, тогава защо пише дори в статията, че Тец Бобов дол има лиценз за горене на отпадъци, който е изтекъл?

Арестувайте Ковачки преди да се е укрил,като Божков,Галевите и Василев! А утре нищо чудно другарят Радев отново да излезе и да се разреве,че нямало борба с престъпността и корупцията,защото прокуратурата му реже крилцата на спонсорите...

Както се е разшумяло около ГешефТ, очаквайте скара Боко да го приземи. Не може някой да е по-голяма медийна звезда от него.

Уф!!! Да се чете СКОРО!

Ти да видиш, каква противодържавна дейност кипи в уж икономическия сайт Инвестор! Мощно покровителствана от главния модератор и неговите подопечни, които подкрепят вихрещата се шайка негодници и антиправителствени агитатори. И трият и блокират всички оптимистично настроени хора, които им противоречат!

Чакаме Ковачки,КУрнелия и най вече Овчаров с белезници и в ареста под строй!!!!

Дамм... народа е ЗАД нея.

Айде и Ковачки си замина.

Съвсем скоро и Овчаров и Нинова, продали ТЕЦ а на Ковачки!

Със се Ковачки в затвора и тримата!

Шведска тройка ли ще правят или шведска маса

Ще се разприказва, и поредния БСП спонсор - Ковачки гори

Де скрихти Нено Димов?

Циркът на каскета продължава. Ама с тилко тъп материал всичко минава. Те навремето така се прехласваха у пи Борисов и Цветанов

А Марици 1 и 3 кога ще се проверяват? Или кой взел, взел, Пенка вече не е вчерашна.

Мачкай ГЕШО !

Абе направо кажете, че акцията е срещу Ковачки, за да ни стане по-ясно ! Иначе ТЕЦ- а си пуши по същия начин открай време ! Но тъй и тъй, Гешев, обикаляш по тецовете, що не провериш какво гори ТЕЦ Варна ? Или викаш - той е на Доган, аз там няма да проверявам ?

Не пуши открай време така. Боклуци се горят в последните две години.

Kenn1111

Принципно винаги има изкупителна жертва за да може Вожда да изглежда невинен.Ни чул ни видял но наказал.Истината е съвсем друга.Некадърно управление доведе до тези неща.Алчност също.

Питай Нинова, тя знае. Тецът си е техен.

От златната градина на Европа, превърнаха България в сметище.

Тя е такова от 70 години. Напоследък стана значително по-често от преди 30 години

А главният виновник Боко Рапоня кога ще бъде арестуван?

За какво друго, освен за продажба и изгаряне в ТЕЦ-а, си мислите че са струпани от "Феникс" на не регламентирани площадки в Плевен боклуците от ЕС?!

А на ковашки кога ще му коват пардесюто м?

Статия на Капитал: В дните между 15 и 19 юни транспортното министерство е издало лиценз на "ТБД - Товарни превози" за железопътен транспорт на стоки. Компанията е 100% собственост на ТЕЦ "Бобов дол", част от енергийния пакет на Ковачки през "Консорциум Енергия МК". Най-вероятно повечето боклуци са превозвани с товарни вагони. Нещата са били добре и отдалеч подготвени.

Във всички изброени ТЕЦ-ове за проверка горят без разрешения най-опасните боклуци на Европа. И всичко това отива като отрова на населението в тези региони. Крайно време бе да се спре този вандализъм против здравето и живота на хората. Вероятно списъка на тези предприятия ще се допише с още много имена. Очакваме ги и със здраве техните управи да последват директора от Бобов дол.

ЩИБАНИ КРАДЦИ- КОРУМПЕТА!

ДА ПОДКАРАМЕ И ЛОБИТО На ОБЩИНСКА БАНКА- РЪКОВОДСТВОТО НА ТОПЛОФИКАЦИЯ-СОФИЯ! ПУМИЯР БЕЛОВСКИ и сие! И да не забравяме КРЕМИКОВСКОТО ЛОБИ!

В първия момент прочетох "Арестуваха ТЕЦ Бобов дол". Викам си а така! Случихме най-после на генпрокурор!

Коваче, пратил съм ти самолета. До ОАЕ са само някакви 3 часа. 2, 3 милиарда в сака, късите гащи и шапката и си готов... Само предлагам...

Ковачки е тарикат ,тези тецове на се водят на негово име ,а на офшорки Той е само консултант.

35 лева за ток плащам, още 5 лева, но чиста природа! Че, медицинските стендове са по 2 бона.

Сподели как го правиш??? В кокошарник ли живееш?

Как са влизали в държавата тонове боклук през митницата с кораби, а чак сега се разсмърдяха ?

А защо не арестуват Ковачки и да му затворят фирмите

Щото бил само консултант, а не собственик или директор. Демек консултира директорът какво да се случва без той да носи някаква отговорност.

Сватя на Божков кога ?

Е заради такива коментари няма да се оправим. Какво искате да дишате отрови и да умирате от рак ли? Я по-добре спрете с платените драсканици и земете да мислите като нормални хора!

Да няма после: Ами то нямаме работещи ТЕЦове по изискванията и трябва да внасяме ток и нова цена на тока..... Ама ГЕРБ не са виновни, нали ...?

Само НЕ пипай американските ТЕЦове Гепев, че ще ти отупат каскета янките... Никакви проверки за Американските ТЕЦове

Спокойно Бойко няма да разреши на "независимият" прокурор

са на оффшорка на Партията Майка.