17-11-2017 20-11-2018

Коментари

безхаберните дирници? :)

майни, тя пияна той дрогиран?! Шибъняци!

Тая психоложка /психопатка/ да лежи ефективно за да изтрезнее.

Психоложка на частна практика. Преди седмици друга Психоложка на частна практика също помля коли. За щастие само паркирани.

Каква психоложка е тази бе? Тя самата е за лудницата. Кой им дава дипломи по психология на такива откачалки? Тя е същата като все едно да кажа: честен политик..... Няма в България такова животно!

.... научен експеримент....как реагира Ченгеджийницата :) Засега реакциите са нулеви - психоложката сама се предала, след 20 дена. А защо "поелият вината" не е в ареста ... е друг филм.

Чак сега е изветряла и се надява пробата да не я хване. А пък дали е била издирвана? Б си държавата - затворници на свобода, психоложки върлуват ненаказуеми, убийци прочиствали Борисовата градина от нещо си....

Психоложка, психиатърка дали има разлика, как мислиш ?

Съмнявам се, че се е укривала и че са я издирвали 20 дни.

20 дена до месец-два трябват на мвр да провери дали не е на домашния си адрес

Абе, при днешната полиция, и 200 дена може да те търсят, без да се криеш, и пак да не те намерят!

"Веднага след произшествието психоложката се обадила по телефона на свой приятел, който пристигнал с такси на място и поел вината." Във Щатите лъжа пред федерални служители е престъпление. Можеш да откажеш да отговаряш, но не и да лъжеш. Също така в Щатите за три престъпления, независимо колко са малки, задължително получаваш ефективна присъда. Няма "Ама той прокурорът...", няма "Ама той съдията". По този начин и да искат да се корумпират съдиите и прокурорите не могат.

Да ве.. и в щатите всички затвори частни.Там е такъв бизнес че дори невинен си те тикат да лежиш.. пък ко можеш се оправяй и доказвай невинноста си.. Примери бол. И там съдиите са по-нагли и от нашите.Та изобщо не ни я давай за пример.. Съгласен съм с едно - тая патка трябва да получи: - присъда за опит за убийство - за наркотици - за това че е избягала И да я пратят да чука камъни едни 3 години в Белене та да и дойде акъла малко.. Аман от нагла пасмина. И като няма книжка, де са спали "компетентнит органи" ? Жалка история с все по фатални изходи..

Стига с тези щати. Амян вече. Ние сме имали държава, преди тези дори да са знаели, че Америка съществува. Имаме си глави на раменете, достатъчно идоиотии слушахме вече 30 години как било там. Стоите си там и не ни занимавайте.

Има член за възпрепятстване на разследването, сега съда да не я пусне от ареста защото няма опасност да се укрие. Тази като цяло е доста тъпо парче, не знам тия хора как завършват висше образование, да се крие за нещо такова ами ако утре направи по-тежка катастрофа, не дай Боже, какво ще наемем килъри да чистят свидетели то бива безотговорност ама чак пък толкова.

То пък едно образование ... Всеки дето ходи на 2 крака може да го завърши.

Бакшиша за ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ да го пуснат да трие НАРА няколко месеца!

Пенчо бе чети !

Присъдата: 3години затвор в Белене,в мъжкия разбира се! ТАМ ДА Я ОПРАВЯТ ДА НЕ ПРАВИ ПО-ВЕЧЕ ТАКА!

трябва да се награждава не разбрах?

е работата ... Тази си е "ПСИХО" отвсякъде , без "- ложка" !

Е защо са го пуснали като е възпрепятствал полицейско разследване ?

Ти мани тва, ами и дрогиран пишеше, че е бил ( той затова и се е съгласил да поеме вината). Та като дадеш положителен тест за наркотици Ок ли е?

Да не дава Господ да те мамят учени ора, бате! Ние кво? Някое петаче от джоба ти да измъкнем и да излъжем нещо дребно!.

"впоследствие освободен" при възпрепятстване и кой знае още какво?

Тая психоложка ли е или е Лукова глава? И в двата случая е за психиатрията...

Пловдив и Варна два града, които приличат на София преди 12-15 години. Накратко рязко напълнили се с всякакви салтаци, които не са виждали толкова хора накуп. Резултатът е виден катастрофи като за рекорди. В София това се отрегулира с времето. Да видим в майнистан и мьеката столица как ще е.

Същите като циганите сме. Но се имаме за нещо повече.

Циганин не е етнос! Циганин е манталитет!

"Евреин е звание, арменец - признание, циганин - професия, а българин - съдба. "

Gal1974

На кифлите вече психоложки ли им викаме?

Тя е "кроасанка" бе.

Кроасанка... баш бая фафла мура си е...

На тази психологическите деформации май не са й професия, а диагноза.

Драги съдии, докато продължавате да прилагате правилото - за кокошка има прошка, ще продължават тия истории да стават все по-сапунени. Всеки му е ясно, че през адвокатина се бутва рушвета на съдията и прокурора и всичко е въпрос на цена при вас.

Ти да не им свети? Овцата затова е избягала, защото много добре знае какви ги е надробила. Сега присъдата не ѝ мърда, пък била тя и условна.

присъда викаш, условна! лелейй ще ме съсипеш от смех! Кифлата е била и дрогирана, освен пияна! Иначе защо ще се крие толкова дни! Сега ще и се скарат "строго", друг път така да не прави и готово. Все пак кой знае кои са мама и тате, нали.

Ааз затова първо пуитам - ти съдия, прокурор, или полицай си? При "да" подминавам.

Да я пущате женицата, бе маскари! Нали няма убит човек, защо я задържате?

Да ти го нашмайзеря у шоколадения цех и да ти пусна малко бял шоколад, кух лейкоч.

Ей, красавецо, искаш ли да се запознаем?

..хайде, давай! ...

Защо са освободили лъжесвидетелят?! А на тази миризлива парцалана мин.10 годинки!