Арестуваха полицай за блудство с 14-годишно момиче, което трябвало да пази

48-годишният служител на Областната дирекция на МВР във Велико Търново е с дълъг стаж в системата

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха полицай за блудство с 14-годишно момиче, което трябвало да пази | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е ,че където си вадиш хляба ,не трябва да си вадиш оная работа . И ,че малката глава изяжда голямата .

Вече искам да стана полицай !

Набързо попрочетох коментарите и както обикновено тук пишат некви чекиджии-женомразци, което хич не ме учудва!

абе бомбил и е устата и това е!! тя се е облизвала и човека се е изкушил.. тя на 14 изглежда на 18 с джуки и яко цици.. нормално. за мен няма нищо кой знае кво

Гладно било детето, Искало една филийка хляб, ама филийката поизсъхнала та искало да я намаже с бял крем. Ами не намазал втора "филийка" как да не се оплаче

Мале каква изненада, това не може да бъде. Ако секс със малолетни е престъпление: 1. Половината полиция, че и повече 2. Половината парламент, министри, прокурори ...... 3. Половината от нашия елитен хай лайф - олигарси, бизнесмени ...... трябва да влезат в затвора. Тоси явно са го нарочили да изгори. Че е отврат, отврат е, но не е само той. Другите какво ще ги правят?

Прочетете чл. 151 от НК. Ако е навършила 14 г. и "моралистите" може да се надедите да му зункате ура. Ако не е - ще го отнесе дебел, защото неговото ще мине по квалифициран състав. Дори и да не мине по НК пак ще го уволнят и циганката е доволна. П.П. Цигането не и е сефте, ама и той да е мислел. Или да не е приемал предложението й или да е дал двата лева, които е искала. П.П.П. Ако разбира се има нещо вярно, защото тази не е там за нищо. Какво я сравнявате със свястна бяла ученичка. И, защото хич не бих се доверил и на една нейна дума. Особено ако го е псувала, крала и се дървила та да е изяла един профилактичен и превъзпитаващ задвратник.

Освен ако са го видели колегите, иначе няма начин да го тормозят човека. Няма доказване на блудството, пък с 14 г може. Е, ако е било насила не може, лошо, но пак казвам, само ако са го натопили. Може да е саморазправа вътре в МВР, то вече всеки българин стана министър.

А това изречение видя ли го? "...за сексуално престъпление срещу момичето, което е трябвало да пази в Центъра за криминално проявени малолетни и непълнолетни в Горна Оряховица. "

Какво му е на изречението? Пише ти - може да отиде на квалифициран състав по ал. 2. Там има подобни хипотези. Но ако е над 14 г., по взаимно съгласие и не е невменяема си гледай работата. Искала - духала. А той си издуха фуражката. То с атакива евролиберали като вас и да не е виновен пак ще го уволнят. Просто да ви задоволят. Абе какво толкова ви влече да защитавате циганска урва. Като ония 3-те, които офиейкали. Ако е свястна няма да е там.

Ехеееееее ами че той добре си е поживял значи. Кой знае колко момичета е насилил за всичките тези години. Няма нищо родната полиция ни пази всичко е точно

Пак българин, нали?

Уточнете орално или анално блудство.

Ако съдим по това което са написали коментиращите. Всички деца които са в такива лагери спокойно може всеки един възрастен възпитател или пазител да ги изнасилва без да има никакви последствия. Много педофил на форума, ако има полиция която е читава може да се поинтересува кой са тези писатели. За жалост полицаите изглежда са от същия отбор.

Вместо да ги пазят те ги еб.т Най големите престапмизи са полицаите.

трябвало да пази. и е виновна тя ? Всички с това мнение, се отъждествяват с полицая, и биха направили същото.

За разлика от тебе аз тук лющя само кадъни. Доволен съм.

Прочетох материалите от разследването на полицая. Реших: Прекратявам предварителното производство срещу него. Той е невинен. Мотиви: Малката мургавелка е била закачлива, на всичкото отгоре тасманлия и сикишлия. Тя многократно е подава чатлак. Той не е издържал и го е отпрал заедно с ташаците.

Не си разбрал, че не става дума за секс, а просто за една свирка, набързо. Цигането е предложило срещу пакет цигари, полицаят се съгласил, ама след свирката му е досвидяла цяла кутия цигари и цигането се оплакало... Не е сексуално престъпление а неспазено обещание.

Това си е измама направо, и е недостойно за униформен, да се цигани с циганка за половин кутия цигари.. Кой от двамата е по-така?

Спя само с български проститутки от витрините в Брюксел, хиляди са и много хубави,сигурно лъжат че следват.Говоря им на турски,на българи не дават или българско говорящи.

Виж по горе и поздрави майка си.

Не е по темата, но и аз чух, че не давали на българи. Защо така? Смятай колко ни обичат нас, българските мъже.

А можеше да си намери същата за 50-100 лв наоколо и всички щяха да са доволни. Ама той алчен.

Само като прочетох "Центъра за криминално проявени малолетни и непълнолетни в Горна Оряховица" и ми стана ясно. Това, че се разследва, не значи, че е виновен. Много е вероятно да са се скарали и лапето по подразбиране да ги е навързало едни... след като на 14 години е в тоя център, ми е ясно, че жена свясна няма да стане.

"""48-годишен полицай от Областната дирекция на МВР във Велико Търново е задържан по подозрение за блудство с 14-годишно момиче, съобщи местният в. "Борба"."""" Нещо не мога да разбирам еврогейските ,демократични и неолиберални ценности ,които така нареченият Запад непрекъснато "генерира" , които навлизат през широко отвореният прозорец на Овертон.Ще се нагледаме на още такива креативни постъпки. И това ми било полицай .В казармата бях старшина-школник /фазан/ ,това е най-високият чин за срочно служещи,длъжност ПКВ , а бяхме на 19 години, а при уволнението в краят на втората година , ставахме младши лейтенанти.Тогава имаше един израз "за честа на пагона" и ние го разбирахме с нашите момчешки разбирания ,като чест и достойнство

Много странно. Аз бях в казармата с юридическо образование-служих след висше образдование, и то на 24 г., и се уволних като млад. сержант, и то бях писар в щаба -тоест не съм служил реално в бойна рота, а директно в щаба-околомен само офицери-от капитан нагоре. Нито от висшистите не е стигнал до повече от мл. сержант, а пък някой да бъде офицер -абусрд. Иде реч за поделение, към МВР, не към МО.

Странно наистина. Защото по мое време всички висшисти излизаха от казармата младши лейтенанти или лейтенанти и това звание се получаваше при излизането по пдоразбиране.

Само да питам ,да не сте служили след началото на така наречените демократични промени. Даже висшист ,да излезе с офицерско звание ,трябва да е бил в НШЗО ,за тези с висше образование школата е 6 месеца , а за тези със редно 12 месеца.След школата задължително полагаемият отпуск, а след това по бойните части. При уволнението вече се получава чин младши лейтенант и длъжност командир на взвод, на танков взвод, на оръдие и т.н.След завършване на висше образование ,някои караха един по дълъг запас и може да им сменят ВОС-а ,ако е важна специалността ,която са придобили като висше образование ,както им вдигаха и званието и длъжността.Правите разлика между чин и длъжност ,нали? Парашутистите ,като правило до 30 години са този ВОС , а след това получават такъв ,който съответствува на цивилната им специалност , за запасните офицери възраст е 35 години , а след това и при тях смяна

Не "излизаха", а ги уволняваха в запаса с такова звание. Малко послъгва човекът, но майтап да става.

На учителя с любов, заври с Й в задника

Еми пазил я е, щом са го писали блудство

аз мисля че цигането се е опитвало да изнасили ролицая

По-голямо цигане от оная курва майка ти няма. Боклук неден. Моли се, пали свещ на колене, да не успея да те намеря. Ще направя всичко възможно да отговаряш за думите ти(в рамките на закона, разбира се-да не си помислите друго-всичко ще е по закон!), и моли се да не успея да те намеря, мърльо!

Сигурен съм че му е за пръв път на човечеца, оставете го да си ебе на воля! Даже си мисля, защо и да не го повишите в чин - то така в нашата татковина - па и те либералите вече в САЩ на 14 им позволяват да си режат половите органи и да стават "нещо" ... па за едно ебане ли!!! Бас хващам че му е 153тият път на тоя дъртак, бас хавщам че ще му наложат някакво смешно наказание и дори ще остане в ОРГАНА на реда... РЕД да има!

Изрод. А вчера пък задържаха даскал за блудство с момиче, на което е трябвало да преподава математика. И винаги ще се намерят идиоти, които да одобряват постъпките им. Да се възползваш от позицията на сила за да задоволиш сексуалния си нагон, след като по нормален начин нито една жена не ти пуска ... Може ли да има по-долно нещо? Явно и тия, които го одобряват, са в същото жалко положение и си мечтаят да им се отдаде и на тях такава възможност.

Как е блудствала полюцията с цигането, свирка, задна прашка или бъзикане с пръсти с облизване след това?

Аз пък дадох на един стражар 150 лева да ме измъндахерца, щото не бехаа ме ебали от 30 години.

На околовръстното едно цигане правеше свирка на полицай през отворената врата на една патрулна кола

Момето му е предложили свирка и тъпака си е извадил долната глава без да мисли с горната. Всъщност полюциите не мислят с горната глава, тя им служи само да ядат, да пият и да си носят шапките

то начи не само по учителите ходело ами не било чуждо и на полицаите.... а за ония на 14 с по две деца защо ли нищо не се споменава.... сигурно щот са илектурат пък идат избори...

Какви хора работят в МВР?

Cамата новина изпълва с гордост, но коментарите направо избиват на патриотизъм...

- Стани, сине, полицай !!! Докато разберат, че си педофил и идиот, ще си им началник !!! Докато сe начудят какво да те правят - пенсионер...

С рубленчо начело полека лека се връщаме във времето на соца когато това си беше стандартна практика на милиционерите само където никой ни смееше да говори за нея .

комантарите тука половината кочове са прикрити педофили. Какво като е цигане и какво като се е*бе на 14г, това си е нейно решение. Вие педофилчета незадоволени си бийте по една злобарка, щото другото е за затвора. Ваща мама!

Баш ти си педофилът тук

Има едни 14 годишни които са ги лющили стотици пъти и сами си го търсят, защото са разгонени - напълно развити с големи цици, изгеждат на 20 и повече. Ако едно такова пърче си го иска всеки нормален мъж ще го излющи без много да се церемони. Само джендъри и педали не биха се възползвали.

Не е изключено арестуваната да му е спретнала номер, като или го е съблазнявала, или направо лъже. А може и полицаят да си е изцяло виновен, ако се е съблазнил.

Когато човек е в позицията на силния и човек със власт изкушението е да го използва за незаконни цели.

Да не е руснак ченгето? ВСВ бая държави изпищяха! Откъдето е минала червената армия, всичко младо, старо, поединично и групово е било изнасилвано.

Най-вероятно си прав, ченге комунист, инсталиран от Русия. Съвсем нормално е да е педофил и да изнасилва. Все пак това са направили пред 1943, нахлувайки в България и две години убиват, изнасилват и крадат руските войски. За това е историята - за да се помни!

А наясно ли си, че това са украинските войски? Украински войски са влезли в България през 43-та, не руски. И наистина са били изтървани и уродливи! Има даже записано по видео материали. Не се учудвам защо са избивали украинците и руснаци 8 години преди Путин да ги надупи с ракети.

Боже,колко сте невежи..Руски войски през 43?!!!И кой ви го каза това сукалчета тъпи?

Да не е украинка момичето?!

В арестите на всякъде има камери. Къв секс, кви 5лв.?

Във 1 килия със даскала по математикал и да се чукат на воля Който изпревари Другия ще го играе жената

Възрастта за секс при момичетата пада непрекъснато. Днес 14, 13, 12, дори има едно дето роди на 11 години. Кво става с тия деца ве? Майките ли им дават такъв пример на подражание, училището ли, улицата ли? Бащите не ги слагам в това число, защото те са достатъчно заети да работят, за да се занимават с децата си. Това е работа за майките. Ама те сегашните майки, нали ги знаете ква стока са?.. На, такива стават и дъщерите им. Пази Боже синът ви да не се ожени за такава, макар, че нормални девойки вече почти няма. Е, тук - таме може и да се намери, но трябва да се търси под дърво и камък.

Бащите са заети да блудстват с момиченца. Виж статията.

Не е тази възрастта за секс. Може би за в циганския ви катун е такава.

Не знам какво е това бясно отрицание на фактите. Децата се клецат на по 11-12 масово. Започват с алкохола, енергийните напитки и някои дори и с наркотици също по това време. Няма роми, няма българи, масово са изтървани.

Глупости на търкалета. Явно имате да защитавате няколко приятелчета, татковците, педофили. Включително може би себе си . Масово татковците клецат дечица в България напоследък, кво ще кажеш.

На тебе ли, 38 годишна ти беше стара вчера, ти си гнусен манипулатор на обществено съзнание. Чак ни пита, нали, вика, ги знаете днешните майки. Смешник.

Ако вчера съм бил на 3-4 ракии и 18 годишна е можело да ми си види стара. Ако едно момиче започне да се люби още на 13, то на 18 е вече стара и издухана отвсякъде. Те сегашните задръжки нямат, поемат го по всички фронтове и амортизацията е голяма.

Абе имам чувството че на 3 ракии ще успееш да докараш Закона за секса с деца до разрешен. Отдавна се бориш, къде с ракийка къде без, се на там те тегли у децата гледаш, знаеш им всичко, статистики твърдения, плюене по жените, майките. Работяга си ти.

Кои бащи работят? Чакай да пресметна, започваш работа в 9 и свършваш в 17 и нямаш време за нищо друго???

А Клинтън беше ли блудствал с Моника или я беше изнасилил?

Нямал е презерватив под ръка, нито той, нито тя, затова се изпразнил на престилката и.

Аз съм колега и не истина това малката се закачаше с нас и на колегата му е слабо сърцето като видя малкото 14 годишно котенце мокричко остави значка и всичко и я почна,човещинка си е.Ние правим постоянно секс в циганските махали и с нас блудстват,а бяхме и нашмъркани и леко пияни

Ти нормалален ли си! Абе що за боклуци се навъдиха в тая държава!Дори и някакъв опит за "шега"да е коментара,един нормален човек не би си позволил да се шегува по тази тема,а една нормална медия,не би си позволила да го публикува.Не е истина просто!

Кой е нормален вече, няма такива, особено пък тия ваксинираните.

Аз съм колегата бе нечете ли и още не сме ваксинирани а на тебе дъщеря ти дано некога не си забрави личната карта и полицайчета не я отведат в районното че тогава какви минети ще падат не е истина

А да бяха проверили в махалата, че Айшето е с две деца, нищо, че и се водят братчета ...

Вчера - даскал, днес - полицай, утре - някой от тук списващите. Виновни са малолетните уруспии, сами си го търсят! Зер грехота е един истински, пълнокръвен мъж да не им го подаде, после нали ще му се смеят лапетата!

Човека е католик!

Що го арестувате човека, нали вече е желателно да си педофил и или джендър. Нямам спомен коя западна държава има издадена книга как да насилиш бебе без да оставиш следи. Добре дошли в новият демоничен свят. В който ще ядете червеи, ще ви задължим да се имунизирате и ще ви насилваме децата. Ваша фон дер Лайнянен с личното съдействие на Рептила Клаузи

Ами като ще я пази - полицаи жени няма ли? Нямат ли устав тия льохмани? Сега кой бил виновен , циганче било ами напишете циганка хваната да краде или да проституира. Тоя полицай досие няма ли дрогиран ли е бил какви са тия глупости?!

Наистина изпростя той е наш народ! Как може да имате мнение по въпрос, който изобщо не е ясен. А не се знае дали не е измислица на някоя мисирка.

Стига с тези пропагандни глупости. Деветдестете години бях със една камара ученички от 7ми до 9ти клас ,сами иддаваха при мен и никоя после не се е опаквала просто младежки тръпки. Сега всичко е монетезирано,и ако не плащаш любов няма!

Айде айде като че ли и е изкарал окото , ми човештинка бе :)))