Арестуваха петима полицаи за укриване на престъпление в София

Предстои и да бъде взето решение дали събраните доказателства са достатъчни, за да бъдат повдигнати обвинения на униформените

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха петима полицаи за укриване на престъпление в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това да не би да кара някои да сложат каски на полицаите, пардон, камери де...и да ги превърнах в холивудски актьори? трябва да сме в крак в евро-атлатнтическите /сетих се/ ценности! ...от Атлантида

на освинения Дремеджиев нямаше един такъв случай, щото той беше “точен с парите”. Сега гепят по петарка корумпета на ден. Скоро ще останем без кюрав полюционер.

Между другото 5-ма човека в престъпление са ОПГ - дори и полицаи (или прокурори), а началникът им, или той не знае какво става под носа му и спи на ушите си?!?!

Сетиха се най-после , че в тази редичка са трима - МВР , Прокуратура и Съд. Досега млатеха само единия , а другите необезпокоявани си прибираха рушветите.

Мародери.

а Тиквата , шапка на тояга...

Ами кой им е виновен. Че са станали полицаи. А не депутати.

Ония Мултацие продадоха цяла подводница,вие за 10 бона на въпрос го правите.Ама и куките са едни прости.не знаят че за да крадеш,трябва да имаш и чадър от ДАНС,а те ???...прости фатмаци на заплата и тръгнали да барат.

Спомнете си кога организираната престъпност в България всъщност прераства в мафия! Това бе по време на югоембаргото! Тогава организираната престъпност набра не само огромен капитал и ресурс (по някои изчисления спечели около 10 милиарда), но и кураж и самочувствие, придоби място в международната организирана престъпност - с любезното съдействие и “съвети”, КОНТАКТИ и КАНАЛИ на Държавна Сигурност!!! (Както на времето мафията в Америка при “сухия режим”) Тогава не само цели цистерни, но и колони и влакови композиции преминаваха контрабандно границата ни. Дори цял кораб премина контрабаннно! Мутрите си позволяваха не само да гонят европейските наблюдатели на границата, но дори и да ги преследват до София!!! И това не можеше да стане в държава, която НЕ е превзета напълно от мафията!!! От съдействие и разрешение, подкрепа на НАЙ-ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ в държавата!!! Така стигнахме до тук, до абсолютното дъно!!!

кога се появи оня с капата - по времето на сухия режим в Чикаго :)

сега видях, че си го написАл...това за сухия режим трябва да дочитам все пак коментарите до края :)

Спомняте ли си какво ни внушаваха и обясняваха всичките тия гореизброените началници на МВР и службите, прокурори и политици и управници след 10 ноември 1989,..? Че тъй като държавата пристанала да се грижи?!?!? повече за спортистите - борци, гребци, боксьори,.., и за много освободени от милицията и ДС,…, и тъй като ТЕ НЕ ЗНАЕЛИ и НЕ МОЖЕЛИ НИЩО ДРУГО, съвсем естествено минали в … организираната престъпност, станали престъпници?!? Ама чакайте, бе, а какво стана с “обикновените българи”, с народа?!? Нали тия по-горе всичките бяха уж много силни, достойни, … ?!? Значи по тази логика ако обикновеният българин остане без приход, без работа, изпадне в беда - най-естественото и логично е да стане престъпник, да започне да краде, лъже, насилва, рекетира,.. Защото и без това прокуратурата и МВР и службите са на страната на престъпниците!!! Така ни докараха до тук! Така се докараха! И затова ни обясняваха как атентатите и убийствата не били наша работа, не били работа на хората, на гражданите, на народа, не ги засягали?!?! И това ни се внушаваше от най-високите позиции в държавата ИМ!!

Не се накрадаха , не се наядаха и се ревът колко били зле .... Софиянци сър !

Не са софиянци, а селяци - като теб.

Министърът на МВР да започне незабавна смяна на целия състав на МВР от средно до най-високо ниво в системата..Това няма да е чистка,а отстраняване на некомпетентните ръководители прикриващи нарушения или престъпления .А,че са некомпетентни говори факта,че за 1г. ако не се лъжа има шестима загинали полицаи по повод изпълнение на служебните им задължения и нито един ръководител отстранен или предаден на прокуратурата.Това при управлението на Демерджиев и пловдивската група от която е все още главния деистващ секретар на МВР.

Пък за едни 10 бона. Сякаш няма да ги изкарат

ххаахх редовно а сотаджиите как крадат стока и оборот от охранявани магазини...

Спомнете си, че точно висшите служители на МВР и ДС създадоха организираната престъпност с групировките и холдингите й в България! На и след 10 ноември 1989 г. повечето от началниците и в МВР и службите, и в прокуратурата бяха всъщност активни или пасивни (съ)участници на тази престъпност, а служителите им НЕ СЕ бореха реално с по-голямата престъпност, а някои си бяха и откровено част от нея! Малцината там, които наистина имаха качествата и куража и морала да се борят наистина с нея бяха островите или елиминирани - принудени да напуснат или дори ликвидирани!!! Десетки са имената на началниците в МВР и службите, и прокурорите, които бяха всъщност от организираната престъпност - и много от тях след като напуснаха постовете си директно се вляха в нея - в “легалните” й структури, фирми и бизнеси …или започнаха свои такива! Веднага мога да изредя поне няколко дузини!!! Точно така стигнахме до тук! Но голямото разложение - новата му върна там започна след включването на Румен Петков и Бойко Борисов в ръководството на МВР и после като кмет и премиер!

създадея козяк за да контролира всико..нищо след 10 лошо не е без тяхно участие... сега и селски кмет не се назначава без козяк.. козяк е влязал във всики служби, миниостерства и даже училища....

Във (към) всяка по-голяма престъпна групировка или холдинг (като ВИС, СИК,…, Мултигруп,..) имаше ДУЗИНИ полковници (и генерали) от МВР и ДС (службите), които ги обгрижваха, контролираха и “съветваха” - същевременно и на ясла при тях, вкл. техни хора и действащи служители! Във ВСЯКА?!? Те всичките от “Козяк” и техни хора ли се събудиха на 10 ноември 1989 г. сутринта?!?!

Ушев да има лепкави пръсти- никога!

Вие спомняте ли си например как Вежди Рашидов, който бе дори и председател на парламента от ГЕРБ, заши един шамар на полицай и нямаше абсолютно никакви последствия?!? И хората вече не знаят какво да правят от тези безобразия и престъпления - защото и двете страни са грешни и виновни! И Рашидов, разбира се, и полицията и прокуратурата… И този после го направиха главен прокурор! Ето така мутрите и мафията разрушиха държавата и държавността, примерите са безброй! А спомняте ли си как пък Сарафов се обърна към една полицайка - следователка с думите - “Ама, ти на тоя духаш ри му!” И тоя го направиха шеф на следствието и дори временно изпълняващ длъжността главен прокурор! Тоест, в България трябва да си простак и мутра, да си крадец, измамник, лъжец, корумпиран, ДС доносник да заемеш висок и дори най-високият пост! Защото така мафията и кукловодите й - чрез главния си прокурор и службите - си осигуряват и гарантипат послушанието на капиите си! Че иначе могат да станат инфекции, като с Гешев например…

Обществото получава полицията, з която настоява...

Винаги съм казвал, че органите на реда са най-големите престъпници в страната.

Там, където държавата е превзета от организираната престъпност и престъпници са назначавани дори за премиери, за президенти, за главни прокурори и съдии, за лидери на партии, и председателката на парламента е ПКП, там където мафията си има държава е така!

Цяла България знае, че организираната престъпност минава през МВР и се управлява от там... Отделно МВР пази най големите престъпници в държавата - тези в парламента.

ОПГ МВР.

а кога ще разследват дали изобщо в тази кола е имало 10 000 лв, от къде са взети тия 10 000 ако ги е имало, и защо са превозвани, ако ги е имало, докъде и за кого са били предназначени, щото в закона пише, че разплащания от 5 000 нагоре се правят само по банков път!

А ако искам да си купя кола втора ръка за 10 000, а продавача няма банкова сметка?

ПИПО

Мамин златен той. Ама верно ли така пише в закона? Сигурно пише, че не можеш да носиш и 10 хиляди в себе си, а? И ако някой си продаде нивата на село и вземе 10 бона, направи катастрофа и полицаите на място могат да го оберат?

пипко, ако ...... после ще ревеш като тоя, че му няма 10 000 лв! днес само идиотите мъкнат чанта с пари , и после се вайкат, че са им ги откраднали!

Само дето сумата е над 10 000 лева, а не 5. Ама нищо де... 5,10 колко му е.

18.03.2023г това е преди почти 3 месеца от 10 000 намалени на 5 000 министерството на финансите!!! бъди жив и здрав

Явно в МВР бъка вече от престъпници... Ограбват те, убиват те, наркомани, пияндета, всякакви вече има там, тотален опадък цари навсякъде...

тебе явно са те убили! моите съболезнования!

Няколко полицаи вече убиха...

Има една изключително цинична житейска максима: Това ,че вие сте на свобода , без белезници и не правите от големите камъни малки камъчета не е ваша заслуга и не значи ,че сте законопослушни почтени граждани. Уви, това е некомпетентност и корумпираност на съдебната и правозащитната система на обществото.

Оказва се май, че ако нямаме полиция престъпността ще спадне около 80-90%.

... дали не са оказали съпротива при ареста? Просто питам... И/или са се нас.али?

Да се закрива това МВР, да се изчисти целия боклук от него и да се започне на чисто. ТРябва да се проведе тотална лустрация в тази гнила система, която само лапа от нашите данъци и не върши работа за 5 стотинки!

А с полицейските ескорти на Семерджиев и оня другия кавал какво стана?

5-6 години на свободен режим с Казичене с право да излиза събота и неделя.Това ще стане,помни ми думата.За такива придворни чада няма възмездие и справедливост.

Полицаите в България са прекалено много и не вършат нищо освен да заработват покрай бандитите или дообират жертвите на престъпления. Държавата ни за да се справи с престъпността разду полицейския щат,но там бяха назначени масово прикрити мутри и лейтенанти на наркобароните. Превърнахме се на доскорошна Русия - няма никаква работа за здравите мускулести напомпани млади мъже ,освен в полицията,а там за да зараборваш прилично трябва да си на хранилка от престъпността,или сам да си част от нея. НЕОБХОДИМА Е ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ЗА РАЗКРИВАНЕ ЗАВОДИ И РАБОТНИ МЕСТА,ОСИГУРАВАНЕ ДОСТОЕН ПОМИНЪК ,ЗА ДА НЯМА НУЖДА ОТ МНОГО ПОЛИЦИЯ И НАСТОЯЩАТА ДА НЕ ЗАЛИТА В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

Въпросът е дали във въпросната копа ги е имало въпросните 10 бона, та да са ги "изчезнали". Или ...

Ако не те оберат магистрални престъпници, ще го направят полицаи...

Много сте свенливи..... Щож не пишете за съдията взел 50 000 лв само по едно дело само по едно решение..... или ще ви заболят зъбките? Найш когиз някой ще носи в колата си 10 000 чисти пари- НИКОГИЖ! Набутват ви плява,че старшината патрахил откраднал парите на читавите джендъри от колата... айде у лево ,ве тъпаци смотани!

Втори клас завършен? Или не избута до там?

Хахахаахха

Лелее! - няма начин да не си милиционер.

Доста често и по-големи суми.

Шило

Арестуван съдия, арестувани полицаи...Чудничко!

Много скромни пи ари! Можеше спокойно да напишат,че са изчезнали поне 100 000 лв, вместо 10 000 лв....Между другото- пострадалите от кражбата да не са виновниците за ПТП-то? Само питам.....

От сега всикчи си знаем, че "няма достатъчно събрани данни и доказателства за извършено от тях престъпление" . Или пък ще ги накажат с жестокото "порицание" , защото не са докладвали когато е трябвало, примерно!

Пазеха ни когато беше моя приятел вътрешен министър сега нищо не става

Всяка седмица - ново дъно. Явно това е девиза на родната полиция. Арогантни до крайност, но и прости и евтини се продават без грам страх и свян за какво може да им се случи. Те тотално са се взели за над закони, недосегаеми и стигат до най-долното. Сега ще им се размине и няма да отнесат най-строги присъди, за да държи влага на останалите и поне не се продават и слугуват на престъпници за трохи.

Оставете ги на мира, хорицата! И те семейства хранят, кредити изплащат, сигур.

Без ключовата непрекъсната помощ, съдействие, прикриване и дори логично обезпечаване (плюс информационното) на организираната престъпност в България от МВР и службите, и особено от ДС - и то от най-високите им нива, и от прокуратурата и главните прокурори организираната престъпност в България никога не можеше да доминира, да превземе и държавата и да прерастне в мафия! Която да разграби зверски държавата и да разруши държавата, държавността и институциите!

100 тояги на голо за крадливите герберуги !

И преди съм го казвал (доста пъти), и то от много години, че в България има полицейски управления, които са си откровени ОПГ, с все началниците им (които не може да не знаят). И съм посочвал за пример точно това второ РПУ в София! Но когато имаме и висши полицейски началници и дори министри на МВР (като Румен Петков) и главни секретари на МВР (като Борисов, Маринов, Лазаров) от организираната престъпност това е логично последствие. Петима полицаи и двама цивилни са задържани във второ РПУ, съобщава БНТ, позовавайки се на свои източници.

ушев - долен грух грух цвииииик

Нощни вълци биха българи на бензиностанция на изхода на Бургас Пред очите на полицията Реакция никаква

Такива боклуци в униформи са големи бабаити само когато бият беззащитни хора - като децата под короните на президентството, или правят демонстрации да плачат за повече пари..

А не трябва ли първо да се преценят доказателствата и след това да се арестуват? Че сега да не вземат да ги пускат пък.

За съжаление и ПП са тотална Пунта Мара. Малко по-добре са от Герб, но и те са мърши. Няма надежда за БГ. Ще е мафиотска държава форевър. Генът е май определящ в тази работа. Не ставаме.

Това е държавната организирана престъпна групировка.

Сефте! Те всички ченгели са яко в далаверата. Ако им направят една проверка с детектор на лъжата 95% трябва да отидат в затвора. За 12 години ГЕРБ-ДПС превърнаха прокуратура, милиция и съд в ОПГ.

Хе-хе,знаете ли колко КАТ-аджии ,обслужващи магистрала "Тракия" през годините станаха милионери?А разни боклуци-съдии,прокурори,общинари и разни други службаши?Системата има нужда от ТОТАЛЕН рестарт,тотален,до корен!

ОПГ МВР.

Пунта Мара и Шменти Капели! Кога ще арестувате и граничари, които следят мигранти с топлокамери и като видят групата се преместват по-далече, за да не им пречат. Защо Денков се прави, че не знае за тази елементарна практика? Защо когато Гешев заплаши, че започва проверки, някои депутати скоропостижно прехвърлиха част от имоти и сметки на несвързани с тях лица?