Коментари - Арестуваха петима германци за изнасилване на сънародничка на остров Майорка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Немските медии съобщават, че имената на "германците" са Serhat K. (23), Azad K. (22), Yakub (21) и Baran D. (19)

Германските медии съобщават, че и петимата "германски" туристи са с ТУРСКИ произход и живеят в Северен Рейн-Вестфалия!

Осман, Хасан,Ахмед,Омар, и некакъв Ханс се набутал сред арийците:))

Браво, искала е групово ама на половината се е отказала. Немците на половин работа не спират....

Напълни се с измет и в Германия! Сега като огладнеят без евтини ресурси и енергия ще откачат съвсем, но нали злобата им към Русия е огромна, а пък американците използват и тях за собствените си цели.... Америка ще затрие Европа и още не могат да разберат какво става.

Пълни ТЪПАНАРИ. В затвора.

Турци с немски паспорти.Толкова по въпроса.

Турци/Кюрди - от Турция са всичките 6 броя.

Като изтрезнеят и разберът какво е станало и се почва....Хубаво е да можеш да подтискаш нагона си!

И като се има предвид колко перверзни са германките ........МНОГО ГОЛЯМА НОВИНА ....НЯМА ЩО.....хахахаха

Странна новина за бг портал. Защо трябва да ни е интересно?

Е па нали беа само еврогейове тия немчуги

Ти да видиш, в геймания имало не само обратни.

След като са се наливали с бира защо им е трябвало да задоволяват германка, би трябвало да знаят че след бира няма как да задоволят германка, трябва и българин... Тя е била незадоволена за това се е оплакала.

Ти ли си този българин дето трябвало да го задоволят. Срам за нацията сте вие...

Защо не се споменава произхода на тия "германци" Мургави с бради ... 3то и 4то поколение османлии ,а джендърска паплач?

Османлиите сега са по турската Ривиера баце

Може да са синеоки с руси коси.

Ако бях сидия щях да поискам принудително да им сменят пола.

за да си ....СИДИЯ ........първо се научи да пишеш.....ЦЪРВУЛ !!!

А ти стига си точкувал, да ти го н@бия в точките ...

човек вече да не поебе доволно братче.. видимо ти пуска,после казва че си в изнасилил… чикиджии направиха младите момчета да ги е страх да поебат и топнат чушката на топло

Това да си германец и като отидеш на остров Майорка да отпуснеш, да тръгнеш да налиташ на германка, изобщо не го разбирам. По скоро тази се е напила, забърсала е двама на които не им се е отварял парашута да се позабавлява на тройка, ама в калабалъка са я опаткали и още трима. И щото хем започнала да изтрезнява, хем и е дошло ташкън, решила, че е крайно време да се пише целомъдрена.

Вчера по немската телевизия казаха, че момичето първо доброволно е правило секс с единия и след това другите са я изнасилили и са снимали видео.

Другите защо са били там? Да им светят ли

Защото новината не е преведена както трябва. Аз работя в друг хотел през 2 улици.

То хубаво. Чернилки били. Който е давал германски паспорти да е мислил. А пострадалата жена от кои е? Защото хич не е разумно да остава насаме с пет примата от този вид. Не оправдавам гадовете, но и тя не е обмислила добре.

От две грозни испанки че са ги пропуснали ….

а останалите двадесет

Варвари. Време е Германия да бъде изгонена от ЕС.

в хилядолетния германски райх това си е съвсем нормална практика да хванат некое моме и да му се изредят, а че сестра им била или братовчедка била няма никакво значение

В Германия новите германци не ги съдят за изнасилване щото били травмирани от там откъдето идват и трябва да получат съчувствие, а и имали нужди. Така че битият - бит, ..баният-... бан. Така е в новата демокрация за която евродебилите се просълзяват докато я защитават

Новите почиват на Анталия, а не на Майорка.

Нищо подобно. В Анталия са турците и те не са от новите. Повечето турци са само с турски паспорт нищо че са родени в Германия.

и мен кво ме боли?

Стига двойни стандарти! Щом са с немски паспорти са немци. Така ни ообясняваше на нас и кмета на Дуисбург за налазилите го роми.

Али,Мехмед,Мюмюн и още двама...

Тия са от новите германци, има снимки

Четох новината в испанската преса преди два дни. И имаше снимки и тези на снимката бяха всичко друго, но не и германци. Сега тук дир.бг спестяват информацията, че изнасилвачите са били бежанци, настанили се в Германия, издържащи се от социални помощи. Ще го напиша така : не са бели мъже.

Бели,черни немци са и ще си носят отговорност като немци......мангалите като правят поразии ги наричат българи.... решението е да се вдигне производство на сапун но какво да се прави либерали сър.

Няма да си носят отговорност като немци. Немците ще ги съдят, новите немци ще ги пуснат. Дори и да ги осъдят в Испания, германците ще ги пуснат

че си педераст, има и снимки

Путин им намери място на затворниците в Русия, вика им ходете във Вагнер или умрете в тоя затвор. 2/3 от тях решават да отидат във Вагнер. Навремето робството е крепяло света, сега е по-лесно робство, но тези които си мислят че ще си лежат и ще се любуват от решетките са се излъгали. Марш да бачкаш, говедо такова.

Напротив, това, което ни налагат държавите от Запада е хуманно отношение към затворниците, вместо да ги наказваме, ги награждаваме с топла храна, удобни легла, интернет, телевизия и задължително порно. И не работят нищо. Виждали ли сте затворите в Германия, в Дания....ще се изненадате - по-луксозно е от начина , по който живеят поне 60 % от българите.

Ужас, това е грубо погазване на евроатлантическите ценности и берлинската конвенция.

Не е, напротив точно по новите либерални неписани закони, петима черни изнасилват в продължение на часове. Това не са хора, пиша го пък, който иска да ме трие, то си е на неговата съвест. Това ни налагат от Запад и нашите политици първи дават задници.

На немеца му евават жената и на родна почва и в чужбина, а те гледат и се чудят от къде им е дошло. Хитлер се бореше за чиста раса, а ако види кво са надробили "съратниците" му ще вземе да се самоубие за втори път. Така че внимавайте какво искате, защото може да стане точно обратното, баланс му е майката, а бащата е дисциплина.

Хитлер се бил борил за чиста раса..... ти си пълен тъпак! барабар с Хитлер! Хитлер се бори за някаква псевдо индийска простотия арийска раса! И това е само една от малоумните му идеи които ти дори не си схванал! Отделно е съюзник с Араби и Африканци....

От хансовете, от фрицовете, от реджеповете или от Ал биновете?

Най-модерното име в Германия вече не е Ханс, а Хасан.

Далеч от истината си. В първите пет имена и за момичета и момчета, няма нито едно с турски произход.

Айден и Етан да не са от немски произход

Хасан е Асан, Хто не се чете, например като Хасансьор .

Пуснете снимки на "германците", защото в други сайтове вече ги видяхме. По-черни са от нашите бразилци.

Пияндета лицемерни и разпуснати нрави .Младите туристи си мислят че морето е до колене.