Арестуваха двама българи в Солун, принуждавали бременна да проси

Срещу тях е образувана преписка и за търговия с хора и опит за изнасилване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Германия е пълно с банди от румънски цигани, който идват организирано да просят. Сутрин, когато отивам на работа и минавм с колата покрай сборният им пункт, пъплят като мравки, събират се на сюрии и тръгват към града, това не са хора в нужда а организирани банди мангали.

Аз съм виждал същото. Даже съм виждал, как крадат в магазина и като ги хванат, изобщо не им пука. Влизат, крадат, крещят викат и изобщо не им дреме. В Манхайм древноиндийците от БГ да же си имат тартор-организатор, който ходи с преводач немец.

Тези са от "изчезващите" българи. При последното преброяване броят на ромите в България е спаднал до около 200.000...

заради циганейшън!

защо ли хората така упорито не ни искат в Шенген

Зашото се страхуват от конкуренция. Не си виждал какво е в големите градове на дори благополучни страни, като Германия, Франция и Великобритания. Малко преди епидемията една моя леля беше на екскурзия в Мюнхен. Седнали в някакво кафе и докато изпият по една чаша, три пъти идвали да им просят дребни. В Лондон чаках една приятелка да се приземи самолета й. Е, два пъти ммина инкасото, да прибере парсата на един стратегически разположен "просяк". Така че това с просията, нито сме го измислили ние, нито е наш занаят. Тези, в Гърция, сигурно също са навлезли в чужда територия.

Да бе, точно за да не ни конкурират просяците не ни искат.

"Българи" с индо-пакистански корени.

Ако ти се иска да четеш какво правят българите с български корени, точно съседната новина е как двама български полицаи с български корени, изпратени за противодействие на корупцията, по чисто български начин са взимали рушвети, Ганьо.

Няма смисъл да се мъчиш да оцяснянаш даже и с примери 90% от булгарпитеците са дебили, по лесно ще се разбереш със свиня, на тях винаги друг им е виновен, че са некасърни, злобни, мъпзелини, бедни и тъпи.

И че циганите си правят каквото си поискат в тяхната държава.