17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На бой отиват само старците

Бизнесмен в ботевград, айде моля ви се напишете името на циганина. В тоя град има 3 вида хора - цигани, пенсионери и олигофрени. Всичко читаво се е изнесло преди 10 години.

Ама от кой етнос са бащите и децата-побойници?

Чета статията и в съзнанието ми изплува думата неандерталци! Чета някои от коментарите под статията -същото! Простотия! Постотия е това! Липса на елементарни функции на контрол на хора на по 50 години! Наличието на пари не е наличие на добро и правилно възпитание!

така става като не го е учил да се бие когато е било време, да идва да го защитава като сополанко

Типично за най-циганския град

Оръжие Само ни дайте право да се защитаваме ОрУжие хора Стреляш и Го лежиш на Слънчака Оружието и да видим дал ша ти скача , циганин или куче ?

Вече толкова години отсъствува държава,както и нейните органи ,които да защитават държавността .Такива изяви са характерни ,там където бидува родово-общинният строй

Много загадъчна история. Няма надежда да се разбере какво точно е станало. Даже Надежда Христова не може да помогне.

Абе

Dir.bg, информацията ви, в полза на братята роми, доста понамирисва. В случая 4 ромски тийнейджърки инициират случката, като започват спречкване с двойката и удрят 15 годишното момиче. Няма да е изненада, ако това се окаже номер на "братята" да припечелят малко пари от богатия бизнесмен, който с недомисленото си поведение, сам се е вкарал в капана.

Чалгата не прощава,тук за чест и достойнство не може да става на въпрос.

Браво на татковците.Жените им трябва да се радват че ,ги имат.Че днес аман от меки китки.Само Пулев!

Ама Пулю не го ли заряза Пулевица заради мекия ... такова?

Виж брат му с с две деца..

Изродът-баща на момчето- бизнесмен... ..ме може да не е от ГЕРБ !! Само ОПГ ГЕРБ ражда подобни милионери-олигофренни боклуци ! Изтроване-делиитваме-Изчегъртване на всеки остатък и спомен от ГЕРБ !!!

Мааайкооо! Голям кютек е падал. Тия татковци са терминатори.

Прости хора

Особености на българските разходки

Типичен циганин е този 15 годишния ром - мека китка, страхлив и отмъстителен. Викнал баща си от циганската махала, защото циганите сами са страхливи

Какви училищни битки имаше , по 40-50 момчета срещу 90-100 момчета от горните курсове. Стадиона ставаше арена .

Работната ръка в производството е 40 плюс. Младите мъже не могат да работят тежка работа. Гейове ли са ,джендъри ли са,жени ли станаха ? Дори младите мъже не могат да правят секс и деца. Само за наркотици , алкохол и хазарт стават.

Кременке, никой не вече ще да си чупи гърба за стотинки. Тежката работа не е за всеки, камо ли пък за организъм израснал на консерванти и хормони в храните плюс цигари, алкохол и дрога плюс мръсния въздух. То ти не че като жена би се забила в мините или би бъркала вар, то затова и не ти хрумва и всъщност колко е тежка тая работа.

Значи предлагаш да зарежа 20+ годишно образование и да ходя да копам канали за 10 пъти по-малко пари, за да не ме помислят за джендър? Кремено.....

Не става дума за теб, а за стотиците младежи на възраст между 20 и 30 години които не работят, бездействат и разчитат на джобни от родителите си. Може и хиляди да са.

Едно време сам се оправях ,не съм викал баща ,майка , полиция. Имаше боеве за уреждане на спорове или директно на улицата и в училището. Големи боеве ставаха в дискотеките в селата. В казармата се биехме всеки ден. Сега момчетата са нежни и нямат смелост на мишка.От една пиратка пълнят гащите.

Трудовак ли си бил?

Или дисципаджия?

За съжаление такова ни е младото поколение. Това което се е случило в Ботевград се случва или може да се служи навсякъде в България. Опростяването е невероятно и е по всички възрасти. Най-зле е при младите, най-малко е при възрасните хора израстнали по комунизма, когато явно е имало ценностна система. Но сега, с чалга и дрога - толкова. Следващият път нищо чудно да извадят и огнестрелно оръжие.

През комунизма възрастните са били с ценности възпитание от родители родени и възпитани преди ВСВ. А родените през комунизма са родители на днешните недоносчета. Социалните резултати на засятото през комунизма сега започват да разцъфват. Ама комунистическите носталгици са или прости или безочливи. Затова и си мислят, че днешната разруха не е логично следствие на червения партиен строй.

Мангале?

От цялата работа не разбрах ............... ЗАЩО МОМЧЕ НА 15Г Е ИЗВИКАЛО БАЩА СИ СЛЕД СПРЕЧКВАНЕТО С МОМИЧЕТО Това е днешната младеж - курвички и педалчета, без цел в живота, живот в безвремие.

Поуката: възпитанието и семейните ценности са много важни

напоследък се набляга главно на педерастията...

Предавания като "Минута е много", "Последния печели" и "Семейни войни" могат да увеличат драстично гледаемостта си, ако предават на живо подобни сблъсъци.

А защо бащата на момичето е арестуван? Трябвало е да гледа как бият дъщеря му или?

Не се отмъщава така с афект. Чакда е да мине време, после се дебне зимата по тъмното с една тръба. Трябата после се не е оставя а се взима и се измива.

Вече тръбите са пвц. Цепеницата и павето са си винаги на мода обаче.

Ако си бяха преминали кротко нямаше да се стигне го там... но...възпитание и семейни ценности...кво да ги правиш....