Арестуваха 59-годишен, влачил куче, вързано за скутер, убил и 8 новородени (видео 18+)

До зверството се стигнало, защото четириногото животно посегнало на яйце на кокошките в манастира до Айдемир

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха 59-годишен, влачил куче, вързано за скутер, убил и 8 новородени (видео 18+) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички улични псета трябва да бъдат прибрани и умъртвени. Улиците са за хората, не за мастийте. Който мисли различно е за пребиване!

Много важно. Един помияр по малко. Тея дето милеят за помиярите трябва да бъдат бити с камшици и ритани с обувки с метални бомбета. Това са ментално увредени уроди и само лоботомия ги спасява!

Ненормалните. За 50 стотинки колко живота е затрил.

Публичен линч и обесване с главата надолу за урода!

И теб да обесят, твар ненужна.

Искрено се надявам, България скоро да стане една хуманна и културна страна. С хора които ценят живота на невинните животни и ако не се грижат за тях, поне да не ги нараняват. Да има приюти за животни по цялата страна, модерни и добре уредени, за да няма бездомни животни които да страдат така. И тези същества да живеят добре. Което наистина заслужават. Чудя се колко милиона ще струва реализацията на тази идея?

V takiva sluchai nqma smisul ot govorene. Toq izrod koyto e ubil kucheto nqma koy da go potursi. Pri dobra organizaciq macha stava 0 na 0, pribirash se i zabravqsh.

Как не разбирате, че Това се случва защото гнусните селтаци цял живот колят прасенца и агънца. Ти кат свикнеш на убийства колко му е. Затова минават и на котета и на кучета и на съседи. Трябва да се забрани клането на животни по селата.

Да се забрани и ручането на месо

Много важно. Един помияр по малко. Едно време ловните дружини острелваха бездомните мастии. Сега е пълно с бездомни псета който хапят хора. И най страдат децата. Хич не ми е жал за помиярите. Хората са на пъррво място. На запад прибират бездомните кучета и ги умъртвяват. Тука разни тъпаци не дават това да се случи. На ви сега. Страдайте за мастиите. И да знаете че докато има бездомни псета ще има и такива случай. Надявам се кухите ви лейки да го осъзнаят.

Теб ще те отстрелям, цървул скапан

Идиот!!! Тебе да те влачат така завързан... Първобитен изрод!! Жестокостта не те прави човек или мъж. А ПОМИЯР от най-долния вид.

Много ти се разпени устата от злоба

Да те гръмна теб? Смелчага зад монитор!

Си адреса. Да те видя кой и какво си. Главичката ти я навирам в наша и ще си ручащ от изпражненията. Преди това ти натрошавам капачките на коленете и ти се мочам на тиквата. Давай. Нямам търпение.

с тежък труд за мъчителите. Да бъдат разследвани кметовете, кметствата и екоравновесията и "гражданите", които пускат сигнали срещу невинни животни. обаждат. Да бъдат разследвани изродите от "богатите" квартали. Ето това е основната група живодери.

Ще ти се. Кучетата са бизнес. Ти имаш правото да четеш и страдаш.

Това поколение между 55,-,65 годишните е изцяло кретенско.Израснали иноргледани през Соца където държавата им подтискаше садистичните и шизофреничните наконности,чрез ред,дисциплина и много труд.Сега като няма държава да ги контролира и тия озверяха.Едни за пари,други за власт трети за жени трепят и се трепят по между си.Пълна сган за бесене та другите да живеят в страх.

Глупости на търкалета. Подобни обобщения не почиват на никакви научни изследвания или статистически данни. Тук имаме типичен селски манталитет. В единия случай кучето посегнало на яйца на кокошки, в другия случай - котка ловила гълъби. Ами те котките по принцип са ловци и ловуват освен мишки и всякакви птици: врабци, гълъби, скорци. За тях няма разлика - все е хвъркато. Между другото същия малоумен селски манталитет е причината и в зачестилите в последно време случи на отравяния на диви, грабливи птици, които с много усилия природозащитни организации се опитват да възстановят отново като видове в България - царски орли, различни видове лешояди. Птиците отново се тровят от полуграмотни, селски дебили - гълъбари.

Защо няма подобна статия за всякко заклано агне или за всяко застреляно гръбначно животно при лов? Нещо цитираният в статията закон се прилага в много редки случаи.

небето ще заплаче. Виж кво, кучетата и котките наистина са специални. Приятели на човека, защитници. Нямат естествен източник на храна. А той, човекът, ги е предал! Бездомни ги е направил. Сега светва ли ти малко, защо тия точно животни са мъченици по нашите земи?

Размишленията Ви звучат дискриминационно и по никакъв начин не съответстват на текста от цитирания в статията закон. Там не се разграничават кучета и котки от глигани и козички. Използва се терминът гръбначни животни.

Ти си за психиатър, коя кофа за сперма те роди и "възпита"!??

какъв човек е този. даже клипчето не можах да догледам. потресаващо

си изхвърляли и убивали кучетата и котките. А знаеш ли как ловни дружинки да пуцали на воля, и тровили. А знаеш ли, че до ден днешен това го правят вечер по тъмно наемници-убийци във всяко населено място и в планините и полята.....

За тоя боклук от тук нататък живот няма да има !!!!! Кармата си знае работата!!!! И за пореден път се оказва, че всичко свързано с църква у нас е пошло и вулгарно!!!! Хората сме най-голямото зло създавано от създателя и затова е време да си ходим от лицето на земята!!!

Потенциален убиец на хора

Чета коментарите във Фейсбук поста. Всички заплашват, кълнат. Искат да се саморазправят. Ама каква е разликата тогава между онзи, който убива майка с малките кученца и някой който иска да убие убиеца? Не са ли едно и също нещо и убиеца на кученцата и този, който иска да пребие или убие на човек (па макар и убиец на кученца)?

Когато всеки ден има такива новини в деградиралия кенеф не е лошо да върнат жеста на убийците на животни,. Това са деградирали примати, които само от реципрочни действия биха се стреснали. Аз съм за убийство на подобен урод, никому ненужен на света!

То тези групи са сборище на тъпозлир кълнящи лелки, така че нищо чудно.

Малоумен ли си или да??? Тоя изрод прави престъпление....и ЗАРАДИ това заслужава НАКАЗАНИЕ. Какви фантасмагории измисляш.... ТОЙ сИ ГО е заслужил. Просто него трябва по такъв жесток начин да почистят. Както той е направил. Ако не беше УБИЕЦ този....никой нямаше да му търси отговорност. Загряваш ли??

Да ОЧИСТЯТ ....

на безполезния селяк му пожелавам мнооого дъгла и безрезултатна химиотерапия, нека се мъчи......

Толкова шум за една въшлива кучка, а за навални никой не протестира!?

Такава безкрайна нехуманна глупост може да я напише само русофилистик. Не се безпокой, има си протести и за Навални, и за кученцата. Много често дори участват едни и същи хора. Този, на когото му е мил един живот, ще се бори и за Навални, и за кученцата.

Пий си хаповете бе шизо.

Ми да го повлачат и него малко с мотора...

До всички, които защитават това жалко подобие на човек. Ще станете хора, когато осъзнаете, че кучета, котки и прочие добитък са същества с ограничен разум, живеят според природата си и условните си рефлекси, и като такива не можете да им вменявате вина за действията им изхождайки от човешките разбирания за поведение. И понеже силно се съмнявам, че това ще се случи в близкото хилядолетие, и за да не пиша втори пост, да напомня: Не всички дебили са русофили и вГЪЗрожденци, но всички русофили, вГЪЗрожденци, поета с китарата, XA XA XA, az #СВО, Вафен СС, GPU и прочие мухонасранци, са дебили! ФАКТ!

2 дебила это сила, без мозгов зато красиво....

Да умре и този и семейството му в адски мъки! Изроди селски!

Каква е разликата между него и теб? Той убива кученца, ти си готов да убиеш човек?

Това не е човек обаче!

Нещастник,разлика правиш ли между човек и този убиец ...който заслужава същата ЖЕСТОКОСТ!? И няма нищо общо с ЧОВЕК!!

проклинам децата му

Да убие кученцето, което било гладно и изяло яйчице е повече от престъпление. Този изрод трябва да бъде бит докато мърда

кучинката е изяла детето на пилето

Според закона за 3 години затвор за убиец на гръбначно животно, почти цяла България трябва да е по затворите: тези, които колят свине, овце, агнета, ярета, телета, крави, зайци, както и тези които плащат на убийците за да убиват и да купуват трупното месо… с други думи всички, с изключение на вегетарианците… Закона трябва да се пренапише само за кучета и котки.

Има разни неща по законите, дето не са съвсем така. Мисля, че е нарочно. За до може тези, които са на власт, да убиват на воля безнаказано. А населението да се яде един с друг и да не им гледа золумите.

колкото и да не са "заинтересовани" "правораздавателните" Органи (защото няма предпоставки за корупция - животинките са бедни, не използват пари) , може би под външен натиск ще има ефективна присъда за някой безсмислен изрод, убил или наранил животно и това ще бъде правен прецедент, който ще доведе и до други ...

А кога ще озаконят браковете между кучета и хора?

жик так научи правописа ...

По-скоро ще се случи.

Що? Да не си си избрал вече жених?

не се е ...

И без Озаконяване ти си продукт на сношаване на помияр с майка ти!!!

Не затвор, а направо см..т за дядката, този няма какво повече да даде на обществото, само ще бъде в тежест. Да му "докарат" масивен инфаркт и да се приключва бързо разследването

A за негръбначните - кога ? Плeснеш един комар, доложи те съседът, местната зелена направи снимки и айде 3 години ... :D Полицията доволна, пишат и за нея, че "реагирала веднага" :)

Станков, пак изби тъпомера. Смени този еФтинджос сакенце, че си кат селска секретарка.

Тия природозащитници знаят ли, че хората са част от природата, кога ще защитят някой пенсионер, пребит и ограбен от малцинството на невинните?

все пак са по-защитени от животните - има доста осъдени за насилие над хора ... от доста векове насам.

трябва да му заковат ръцете и кратата с пирони към обърнат капак на ковчег, да го положат легнал на пътя (така, че капакът да е под него) и да го прегазят бавно с малък валяк или верижен трактор. Малко крайно може да се види на някои, но аз това мисля.

циганите които убиват старите хора за 5-10лв кога !!??? или помирите са по-важни от хората в тази "държава"???

Искам и двамата да ги заливам с киселина и да им режа месата. На садиста трябва да се причини дълготрайна и изключително болезнена екзекуция! Как така не са намерени и напъхани в затвора???? Защо??? Дано ги хванат бързо и да ги направят каки на нялкоко пандизчия, а като им омръзнат, да бъдат намерени самоубити в килиите

И каква е разликата между вас и "59-годишния" ?

лишена от меч е по-лоша от несправедливостта - дано това ти помага да видиш разликата ...

Аз не съм кой знае какъв побойник, но дайте му снимката на на тоя, случайно може да се срещнем.

Няма значение за какъв боклук ще стане въпрос, винаги ще дойдат едни да го зативат. Някои просто за сеира, да ядосат будалите, но някои си имат ментални проблеми. И то, доста сериозни.

Аз не го защитавам, а казвам, че в много случаи животните нападат хората без причина. Тогава кой ще излезе виновен?!

С'я, да напиша нещо на тукашните форумни всезнайковци, свили джучки на кокоше дупе и вирнали гнусливо кутлета: От памтивека старите хора по села и паланки знаят и прилагат, че куче или котка, за по кратко домашна гад, посегне ли на пиле или яйце, се трепе моментално. А нежеланият приплод от тях се турга у чуваля и се фърга у реката. Но оставените живинки са със статут на член от семейството, със всичкото към тях полагаемо се отношение като към такива!!!

Жалко, че тебе някой те е оставил за член на семейството... Ама, тоя вно е било традиционно, така че нищощ чудно, че си се получил такъв. Биха те и стана, човек, а?

посегне ли на пиле ще посяга винаги ! това е животно .

е тези хора да си останат на село ...

Докато кучерастите се възмущават в централната част на София, в кв.Лозенец деца се млатят пред погледата на други деца и всички снимат с телефоните и никой не се намесва да ги разтърве. На всичкото отгоре децата са момите!??? https://news24sofia.eu/wp-content/uploads/2023/01/Untitled-video-Made-with-Clipchamp-3.mp4 Но друго си е да се даде трибуна на кучерастите... Да.

Децата са на такива като теб ;)

БАш са си ваши - на умнокрасивите жълтопаветни талибани! Тая паплач дето расте утре ще ви управлява! Защото бездомните помияри са ви по-ценни от децата. НАли евроджендъре?

Дали нистина не е възможно да са деца на кучезащитници и да са нападнали някой човек който е обидил кученцееее!

щерев, поправянето на двете злини не си противоречи

Личи ти лицемерието: мразиш и кучета, и хора/ "деца". Класика в жанра.

Тоя изверг да го вържат и да го влачат докато не пукне!

За убииците на хора свобода, а за този смотльо затвор. Интересна държава, интересни приоритети на съдебната система.

Само русофил е способен на такова зверство!

Според Наказателния кодекс, човек, който убие или тежко и трайно причини увреда на гръбначно животно, се наказва със затвор до 3 години и глоба от 1000 до 5000 лв. Странно е колко изключения има този закон. Какво се случва с ловците? Какво се случва с всички животтни завършващи в месарските магазин? А дори и мишките и плъховете са гръбначни животни. Във всяко село има стотици капани в които загиват тези малки гръбначни животни.

Se taia

Може да попиташ идеята на вносителите - Мая Мановлова и група народни представители :) https://parliament.bg/bills/41/054-01-33.pdf

егати изрода безподобен

Мирише ми на юркане от шефа на манастира, ненужно естествено

Причината да има бездомни кучета са кучкарите, които ги изоставят.

Да гледаш животно в къщи е почти същото, като да гледаш човек. Отговорността е голяма, а повечето хора не могат да я носят.

Se taia

А тези които ги приютяват? Лошо е да слагаш всички под един знаменател. Сега помисли защо няма правила за развъдниците на кучета. Погледни колко е силно лобито на ловците в парламента и пак кажи кой е причина за бездомните кучета.

всички животни по света са бездомни и според твоята - да я наречем "ценностна" "система" ... може би не би следвало да ги оставим да живеят?

Цялата държава цъфна и върза та някакви кучета и котки ще тръгна да мисля. Изтрещял народ колкото искаш по улиците, едните ги хранят "миличките да не измръзнат", други пък ги тровят, бесят и дърпат с моторетки.... open air mental hospital

Е защо триеш бе, шмульо!? Пак да попитам тая мърша от нпо-то и всички кучерасти, Защо тая безпризорна улична мастия не е кастрирана?! От 1 година била там и не е кастрирана!? Иначе да кават снимки и да чоплят/усвояват пари от общините еша си го нямат кучелюбците...

Ами ти защо не си кастриран бе сопол.

Se taia

Ти ли даваш парите за кастриране? Лесно е да задаваш така хвърчащи въпроси. Едно кастриране е 50лв (поне).

Тоя е 100% русофил и има портрет на путин у тях.

Ама много.

Що? ДЖендър ли е тоя мъжкар? Или приятел не гейовете? На малцинствата?

Поинтересувай се за правата на животните в Русия. Любимият ти запд е на светлинни години назад.

Ти се поинтересувай за правата на хората в русия...

Вкарайте го в затвора бре! Един барем да влезе за една казарма време и ще държи влага!

Куче + 8 новородени - това са 8 броя гръбначни животни. Дълго ще има да лежи тоя!

Не са ли девет?

Аз пък искам да си направя приют за мишцицив мазата - бозайници са, по-интелигентни са от кучетета .. Ама съседите са коравосърдечни и не ми дават. А милионите теленца, прасенца, кравички, които биват заколени всяка година, за да може кучкарите да плюскат?! Или всички кучкари са вегетарианци? Що за расизъм е това - защо не протестират пред някоя кланица ? Да си направят нова религия, да си обявят кучето за свещено животно и да му се кланят. Ако искат да се чифтосват с него, да сключват брак и т.н. Но моля да не налагат на останалите извратените си разбирания.

те повечето кучкари се чифтосват с кучета, крави, прасета. само като им видиш мазните коси и как събират кокалчета да хранят кучетата около блока, но не искат да си ги вземат у тях.

Законът е недъгав, защото не включва правото на самозащита. В този случай не говорим за това. Мен много пъти са ме нападали кучета, защото често ходя пеш, като само боят ги вразумява. В краен случай може да се стигне и до по-сериозно нараняване на животно, ако е твърде агресивно.

"Според Наказателния кодекс, човек, който убие или тежко и трайно причини увреда на гръбначно животно, се наказва със затвор до 3 години и глоба от 1000 до 5000 лв." Това важи ли при убийство на прасе, теле, овца, заек и разни други вкусни животни?

също ги влачат със скутер и агонизират с часове, преди да умрат, нали, дебил русофилен