Арестуваха 19-годишен египтянин за катастрофата със загинал мигрант на АМ "Тракия"

Младият водач изгубил управление над автомобила и така предизвикал инцидента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подчовеци! Тъпи са колкото или малко повече от наще мангали. Разход на храна са само.

Така ще е, той човека си е свикнал да "шофира" камила из пустинята. Те го качили в кола да кара по пътища....

Новите "европейци" са налазили и у нас...

То излиза, че по пътищата ни карат само египтяни и сирийци... Кола, пълна с цели 9 сирийци....зад нея пък друга кола, пак със сирийци... Явно и при нас вече има "многообразие" и сме "обогатени" с ислямски боклуци... Като в модерна, либерастка Гейропа... Да ни е честито светлото еврогейско бъдеще !!!

българските милиционери имат Избирателен конюнктивит и не виждат такива коли.

Благодаря ти, Майко Физике, че си спазваш своите закони. Единственно ти бдиш над тази Територия. Засега няма физически Закон, който да запазва векторно движение на Материална точка....когато друга материална точка, вътре в първата, дебилно се стреми да наруши вектора на направлението.

Този 19г египтянин си е чист каналджия, 10 г панделка и после обратно в къщи. Най вероятно и сириеца е такъв. Нашето правосъдие ще се пробва да изкопчи някой лев и вероятно ще успее, за съжаление. Ефективни присъди надали ще има...

Вярвайте ми, плаша се вече по нашите пътища, всеки ден попадам на разни дето шофират броня в броня зад мен. А честичко бръмча заради работата ми. Ок, и аз ръчкам, и обръщам стрелките, но ... и въпреки това, пак правя задръстване. Мамата си трака. Хората масово са изтрещели.

Кафявия човек обича да върти далавери. Не обича да работи

при управление на автомобил "Тойота" е нарушил правилата за движение и е причинил по непредпазливост смъртта на сирийски гражданин. Жертвата е на 27 г., съобщиха от Пловдивската окръжна прокуратура. Мъж загина, а четирама са ранени след двоен удар на АМ "Тракия" Катастрофата стана на магистрала "Тракия" вчера. Египтянинът шофирал от Харманли към София, като в колата си возел 9 сирийци без документи за самоличност. И как са се отзовали на територията на България тези сирийци

набрал ги е по полето

Директно на Асад!

Е защо дават разрешения за живеене на такива бе, всичко на югоизток от Резово е материал, склонен към престъпления. Египетския резняк си е платил за да остане у нас.

Защото не е политически коректно да нямаш манг@ли бежанци. Европа гледа.