Още петима каталунски лидери отиват в ареста

Върховният съд на Испания днес постанови още петима каталунски сепаратистки лидери, в това число и Жорди Турул, да бъдат задържани временно под стража.

Обратно в новината

Коментари - Още петима каталунски лидери отиват в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от половината живот преминал при тоталитаризма и другата при демокрация най после вдянах що е демокрация Значи това е нещо при което можеш да плямпаш колкото си искаш но правиш това което ти разрешат а тоталитаризъм е правиш каквото си искаш само не плямпай

"Демокрацията е обществен договор, при който, малка групичка от мерзавци управлява тълпа от идиоти ... "

кога почваме бомбардировките Освен САЩ пудела им АНГЛИЯ дали няма да се включи и Русия Когато наште хора вкарват в затвора очичките затворени Когато някой който не е наш почваме да бомбим, санкции и им спретваме международна агресорска коалиция с предлог епруветка с пудра захар представена в ООН като изключително смъртоносна ОТВРАТ

Е,те така се слуша думата на демоса/народа! Демокрация?!?!?!?? Използваният лозунг е: Като говориш с мене, ще мълчиш!

в някои случаи демокрацията е вредна...пример България !! 80 -те % вече над 20 години избират едни и същи боклуци а после плачем , че сме бедни !! когато народа е народ демокрацията наистина работи ...пример швейцария но при нас с мнозинство егоистични мързеливци с голяма администрация и полиция при гласуването се избира...нищо да не се прави

собственика на шоуто на полу-братовчеда на хитлер (крал испански) е бесен, че някой се мъчи да го прецака

Алоууууу, ква демокрация бълнуваш, Испания е МОНАРХИЯ!

Това ли е Западналата демократурата и ценност

според теб ако им хрумне на онези в кърджали да се отцепят ние кво цветя ли да им пратим !!проблема е , че ес позволи на косово да се отцепи а не това което правят в каталуния . при каталуния въпроса бе основно за пари а не , че някой им нарушава правата

юдите от кравариленд не са ЕС а са еврейски комисари които управляват ЕС

Тези ще ни говорят и учат после на демокрация. Векове на ред са били крадци и убийци на милиони хора по света. Сегашното си благополучие го дължат на кражбите и експлоатацията на бившите си колонии по света. За жалост ние сме една от следващите им колонии от бели роби. Каква е приликата или разликата между демокрацията в Русия и при тези.

ниама никаква разлика, правф си. обаце, тука фсе пак е по-добре, понезе тиа зени поне не стрелиат с картецници. питай ги в моцква колко са се озорили с картецарката. сега другите се озорват с нейа. но тези тука в каталунийа са цороцоиди, там е работата. инаце пак са зени.

Иди си оправи ченето- ще фъфлиш по-малко.

с тази мантра , че западните държави били богати защото имали колонии !! а какви колонии е имала германия ? а защо южна корея от бедна държава в момента има стандарт като немският ?? ами защото хората работят качествено и знаят как да са конкурентни !! това с откраднатото от колкониите е вярно САМО за тесен кръг хора НО един продукт който се произвежда на запад го купува клиента не заради колкониалното минало на произвелата го държава !!

Ние какво сме, ако не колония! Като да ни приемат в ЕС първо ни накараха да си унищожим всичко, за да сме после пазар за техни стоки, а не конкурент. Това не можеш да отречеш.

В Испания хората си имат всичко и живеят в пъти по- добре. Да вземат тия каталуци да дойдат тука да помогнат на нашия народ вместо да ги вкарват в затвора. Тук трябва да се стърже с телената четка. Баси разглезените копелета има в Испания. Лошото е, че ще им се покаже за пример на човешки комунистически провал нещо с нас и пак ние ще пострадаме , а те не. Който е ходил в Испания много добре е видял къде са те и къде сме ние и то само заради това, че те имаха пазарна икономика, а ние руската обич и мъдрото управление на бкп. Никой не ни е виновен за изпитанието, но все пак. Такива трябва вместо затвор да ги пращат тук.

ЕС иСАЩ зачитат само собствените си интереси,а иначе преподават "демокрация" на Китай,Русия,Турция ,Сирия,Ирак,Либия,Венецуела и потопиха в кръв Близкият Изток!

Точно така се постъпва в една истински демократична държава! За антидържавна и противоконституционна дейност се отива в затвора! Гледайте и си правете съответните изводи, русофилистичета страхливи!:) Едно е да лаеш по форумите, а съвсем друго да си позволиш някакви подобни дивотии! Опичайте си акъла!:)

Да американско подлога стягай си багажа.

Нищо не е забравено.

Преди няколко години едно младо момиче в интервю в испански вестник каза: ако гласуването може да промени нещо, щяха да го забранят.

Какво стана с ''демокрацията '' и ''ценностите'' на ЕС ??????? Който не е съгласен и хайде в ареста и ''ценностите '' изтичат в ке ..фа !!!!

Рубладжийска подлого, точно демокрацията изисква спазване на законите и Конституцията на една държава! За антидържавна дейност се отива в затвора и от това по-демократично няма! Запомни го добре защото скоро и вас ще ви засегне този демократичен принцип!

"Демокрацията е обществен договор, при който, малка групичка от мерзавци управлява тълпа от идиоти ... "

В ке..фа изтичате вие - екскрементите на обществото и историята:)

FuckTheEU

Проектът на Мадрид Пучдемон успешно изпълни задачата си, като разцепи каталунците и забави отцепването с години.

О, това е някаква нова опорна точица!:)) Пучдемон - проект на Мадрид:))) хахахаха А до преди няколко месеца беше борец за свобода и независимост:))) Ей, много сте прости това рубладжийчетата! Много!:))))

забави го, наистина... с има-няма едни 300-400 години:)))

С тези действия централната власт ускорява пълната независимост на Каталония от Испания! Въпрос на време е само!

само дето вече на 90% от каталунците и през ум не им минава за това безумие наречено независима Каталуния:)))) Свърши този водевил...следващ няма да има:)

Новото развиитие на демократичната Европа- тоест ценностите на демокрацията е станало арестуването на всеки който има различно мнение от това на тъй наречените лидери.

За различно мнение не вкарват в затвора в Европа. Ти си доказателство за това - плещиш си тук каквото си искаш и никой не те еб..ва за слива камо ли в затвор да те вкарва:) Виж за антидържавна дейност - да! Отива се директно в панделата:) Така че внимавай и ти...:)

ХА, ХА, ХА! АМА ТО ИМАЛИ И ДЪРЖАВА, ДА БЕ!

веце запоцвам да разбирам. докато стискат двуглавото пиле за гусата, то сте ги изкалве и сте им одрицка сицко. ниама как-борба за зивот.

Това е невъзможно. От сайта имат някаква грешка. Всеки, гори първолаците знаят, че Испания е ДЕМОКРАЦИЯ. И в нея няма и не може да има политически затворници! Само при тоталитарните държави има политзатворници. При демокрацията няма такива!

Вече разбирам ,че демокрацията е нещо много сериозно,особено ако тя те хване за гушата!Стиска здраво и няма пускане!

Що бе Испания не беше ли от демократичните страни , какво стана с свободата на словото и другите ценности , или на принципа " не ме слушай какво говоря а гледай какво правя "

хората ядоха бой и им взеха бюлетините но да, иначе са свободни да си говорят каквото си искат. То няма никакво значение, също като самите хора. "Ценностите" в картинката са очеизвадни. Не и за дебилните, разбира се..

Егати жендърската думокрация

който, не е със сенилната фюрерка и клана й, отива в ареста. И понеже, това го няма и в Китай, на хоризонта е само ким, който й пречи да бъде на първото място. Ще се справи!