17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие кажете, че сестра му е к. ва, пък нека доказва, че няма сестра

Абе като си се хванал с ковра кво ревеш после бе. Докато я хака що не рева? Ама семейството си разрева заради хакането, а? Абе тъпи хора в любовен тъпоъгълник.

Критериите за честен човек сред партийните елити трябва да се изучават в часовете по криминология.

Толкова честен човек

Когатони да убиеш Гербаджииска свиня вве пе е късно.

Когато и да нариташ позитански неграмотник - винаги е късно

Егати Яката сапунка. Направете сериал,всеки от тях ще изкара някоя стотинка.

....тооооо таквоа животно нема... Че те с конкурс по алчност,мръсотия и ибрикчийство си ги избираха

ГЕРБ загуби изборите и ръководителите му нямат пари да си плащат на жени. И жените духват с другари от други партии, а загубилите плачат и плашат и карат баничарки. Ей затова са битките за политическо постове: да платиш на жена и тя да не бега докато плащаш. Примитиви.

Свършил е кинтите и по-младата му е "била дузпата".

Не е това. Имал ставни проблеми. Т.е. не му става вече.

То и шефът на Ф-1 с 5мрд USD на 90г се ожени за 20 годишна, която му роди бебе => му става, кви ставни проблеми, ква импотентност?!

доколкото помня анатомията. С коя става участва в съешаването?

Участва тази става, която вече не му става :))

Как гербаджия или депесар ще назначи любовницата си в РВД !? Това е невъзможно! Шегувам се, разбира се!

Рвд? Ти четеш ли изобщо….

Отказвам да приема, че областният лидер на ГЕРБ е казал, че общинският лидер на ГЕРБ е "най-честният човек". Може да е втори по честност, но няма как да е първи. Всички знаят, че най-честен е банкянския лидер на ГЕРБ.

Влезнал в политиката и веднага иска и той иска да се обзаведе като другите около него с миски, плеймейтки и т.н. Демек, вижте ме кой съм. И понеже не може да си поръчва като лидера си Боко плеймейтки по 5000 лева на вечер, решил да купи неговата любовница с добре платен работа и трошка за 1000лв. Хахах. Е, много ясно, че кифлата ще му бие дузпата. За толкова малко далавера - толкова

Имал став-ни проблеми, еми като не става-отбой, козата си сака пръч. Въпреки, че аз ако бях на мястото на надомния уважител на интимните нужди на въпросната опортюнистка, бих и казал: "Станало е недоразумение, не участвам в таси сапунка, сичкуубауу-асталависта" После двете шушумиги нека се замерят с тенджери и тигани и да си се оправят двамата.

"Най-честният човек, когото познавам"... И това по адрес на човек, изневерявал на жена си, уредил любовницата си на синекурна длъжност, вандалствал и палил автомобил... И това са само фактите по този казус. Ако това е "най-честният човек", ти май не познаваш много почтени хора, а? Ох, сетих се, вие сте от герП....

Подкрепям ГЕРБ и отново ще гласувам за тях.

СкъсА ми се сърцето от тиа любовни драми, дет тресат партията откак загубИ.

Хубаво че НЕ стрелял по нея като оня за.мминистър от ГЕРБ дет гръмна Европол служителката

Сега ще трябва да връща и бикините.

Kin, more... kuHmu!

Гербаджийски мастии. Сега когато свършиха суджуците, ще се ядете едни други.

Типичен герберски съспенс - дърт, прост, ояден, корумпиран, загорял, герберски козел-функционер, лапнал по фустата на млада, е.лива, напориста калинка-златотърсачка. Класика в жанра.

Аз от цялата работа разбрах, че си е подпалил колата която не му връщат, а на всичкото отгоре го излагат като му я паркирали в градинка. Ама защо да не си я подпали ве?

Чети внимателно, рязал гуми и се опитал да запали колата на новия тъпкач на любовницата си .

Каскетски се прави на стриктен :) Да арестува Прасето в Банкя и ще повярвам!

"Успял да назначи любимата си като втори важен сътрудник в ръководството на Аеропорта на добра заплата". Ето това е кариерното развитие при ГЕРБ .Затова беше пълно с калинки .Защо ръководството на ГЕРБ кадрува в Аеропорта?

В Софийското летище беше по-зле, а може и още да е. В отдел Ръководсво на Въздушния Трафик (не съм сигурен за точното име) повечето са/бяха гербаджийски връзкари. Даже ЦвЦв си беше уредил там жената ли беше, тъщата ли. Взимаха заплати над 10 хиляди лв и по цял ден си клатят краката. Там бяха щерки, любовници, и прочие. Дано са ги разкарали.

И при станишката беше така

ЦВ.ЦВь Уреди вРВД София със заплата от 8-12 хиляди лева +бонуси на всеки 2месеца по още една заплата Мъжа на ГЕРБ Цецка Цачева(майката на нацията) мъж бивш управител нагробищен парк НЕ владее английски БАБАТА на професор Константинов ОНЯ дето брои бюлетините все за ГЕРБ от ИО Любовницата на Веско Маринов потния барднаЦВ.ЦВь и дъщеря му от първия брак

Те сегашните от ПП хич не си уреждат родата

Герб ни управляват 12 години, и Вълков е един от тях, и продължава да управлява. Познавам Иван, и знам че за нищо не става, макар че познавам и 1000 човека, които познават Иван, и знаят че за нищо не става, но гласуват за него. Хора, разберете, изборите не са повод за това да си покажете новите дрехи. Те са сериозна отговорност, а ни е ги приравнява ме, до добре изгладена риза. И не си мислете, че това просто един битов скандал, или любовен триъгълник. Не, това е просто морала, държанието и наглостта на един държавен служител, които няма как да избягат, когато той ни управлява. Все същия боклук до р

Че този не е единствен .Болшинството от ГЕРБ са прости,некомпетентни,външно грозни и избиват комплекси ,като си плащат на оборотни любовници

са грозни.

И кмета им ГЕРБаджия с любовница 25 год крият са в луксозен апартамент на Украинския консул в морската градина на Бургас

Има един лаф : Стар боклук като се запали,няма гасене!!! :))))

И кво? Що да не реже гуми и пали колата? Тая тъпа кифла/проститутка е изцоцала каквото може от горкия човек и сега се е прехвърлила на нещо по-младо. Как да не избеснее човек от подобни нагли използвачки.. да им се чуди човек на някои мъже що се връзват на подобни курвета..

Един виден гербаджия се самоуби,като преди това застреля приятелката си в Холандия,тоя гербеджия реже гуми и пали коли заради жена Комплексари.

ЩОМ НЕ ВИЖДАШ, "оди на доктор бе"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Имам три бивши дългосрочни приятелки, и трите ги навих да си снимаме розови клипчета в леглото докато бяхме на морето. Като решихме да се разделяме ... нищо не поискаха и всичко си върнаха. Пичове, хубаво нещо е любовта, но си опичайте работата да няма свади после.

Бургазлията пали пожари, банкялията ги гаси. Кой за каквото учил.

Дърт мъж с неизживян пубертет...

Щом регионалният водач на ГЕРБ казва, че това е най-честният им човек, представям си какви са останалите !

Що, бре.... Даваш и един чорап, утре другия.

Зрелища, защото хляб няма!

Хляб има, ама нема държавни кюфтета

МВР пусна версия - Човека е пострадал от Жена . Като депутат си е взел млада жена и е крал за да и купи хотел и коли . Сега си ги иска и тя го е предала в Прокуратурата .

Като е тъп,това заслужава .

Може да е рязал гуми и да е палил коли, но щом е от ГЕРБ и то общински лидер, значи е невинен !

До там ли изпадна?

Герберастка сапунка

Ахахахахахс емиии чичеее земи си ковра да ти разбие семейството и после да ти източи... Сметката :)) за финал ОБВИНЕНИЕ В ПАЛЕЖ:))

Че тя оная работа има ли стави?

Подпалвачи, мутри, групировки...гарантирано! Елит ли бе да го опишеш :)