17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи ачик ачик боковата агитация я не видят, ама видите ли някой ''казл'' на някого да ходи да гласува се арестува защото дейност трябва да се развива... Ега ви гласовите ''доказателства'' с които се перчите защото на ъседа си мога много неща да кажа ама за 90% за тях има много предистория....

За милиони ниама закони за кокошка ниама прошка

Не се разбира от името на коя партия е предлагал парите. А може пък лични спестявания да е раздавал човека...

от тази антибългърска партия дпс кога ще спрат да се занимават с престъпления....браво на полицията, че си си е свършила работата, но трябва повече мангали да влязат в затвора щото закона е ясен - от 1 до 3 години!

Хайде сега. Чак пък и арест?! А като беше скандалът с фалшивите шофьорски книжки , издавани от милицията, и до днес няма арестувани милиционери. Нещо двоен аршин. как е възможно.

Ето го лицето на корупцията в България! Саботьорът на честните избори! Сега, когато е под ключ демокрацията е справедливостта тържествуват.

Гешев, хайде сега белезници и пранги на краката като на Иванчева и 20 години затвор.

А къде са специалните с качулките и многото автомати ?!

Ето така се работи - Сега вече можем да се похвалим пред началниците , че сме ПРЕБОРИЛИ купуването на гласове ,както борим и корупцията по високите етажи , и можем да служим за пример на Европа !!!!! На Иванчева и сложиха белезници на краката , а на този сега трябва и на ВРАТА да му сложите и да го влачите до Брюксел , че ето такива 15лв. ни разнасят по света , че сме били ''корумпирани'' !!!! И сега ако не ни приемат в Шенген .....????!!!!!! САМО ГЕРБ - Още поне три мандата , и тогава няма да има подкупи и за 15 ст. !!!!!

Хора, сериозно ли това го пишете като новинна и манипулиране на вот?

Този много прилича на интелектуалците на Боко между 30 и 50г :)

Арестуваният за опит за купуване на гласове на евроизборите на 26 май в Хасково Марин Ангелов е предложил 10 – 15 лв. на жена да гласува за ДПС.

ГЕРБ и ДПС са си дружки :)

МисУиш ли ? Не вярвам , не ти се отдава !

и неделя (25 и 26 май) сайтът на т.нар. "Демокрагична България" активно агитираше въпреки всякакви забрани. Да видим как ще реагира ЦИК и ще има ли арестувани.

Смяххххх