Кирил Рашков отново е на свобода

След девет месеца престой в ареста Кирил Рашков отново е на свобода.

Обратно в новината

Коментари - Кирил Рашков отново е на свобода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хааа палячовци цар киро е газе от всякаде геори долни,само знаете да обиждате ха ха цар киро шива шиба.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мангала Киро да пукне дано

Почваме да догонваме румънците, урраааа!

Според ООН домашния секс убива проституцията! Според вас проституцията убива ли обществото, като страничния продук е умъртвени млади момичета и безброй съсипани съдби и драми? Вземете под внимание, че проститутка не се става доброволно! Има схеми за въвличане със специални наркотици, с бой, с изнудване, с бедност, с отвличане, с заплахи и тн. Също според ООН над 50 000 млади момичета в България са прилъгани и разработени за проститутки още от училище преди да навършат 15г. После са продадени в европа и сащ. Има филм по въпроса и го има в замунда: "Human Trafficking"

Ако Бай Мангал беше румънец щеше да е друго.

.

Ама разбира се. Как така ще го дискриминирате и ще му нарушавате правата само защото е циганин?

БУм шака лака бум.

Познавах един подполковник от икономическа полиция, които веднага след като се пенсионира стана шеф на охраната на Кирил Рашков. Извода си направете самички в чия полза е работил в полицията.

ПОРЕДНИЯТ ШАМАР ЗА ЦАЦАРОВ И УСПЕХ ЗА ПРОДАЖДНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ. С ТАКАВА ПРОКОРАТУРА БЪЛГАРИЯ НЕ Я ЧАКА НИЩО ДОБРО. КОЙ СТОЙ ЗАД ЦАР КИРО? НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ГАДАЕТЕ - ТЕЗИ КОИТО МУ ПОЗВОЛЯВАХА ДА СИ ВЕЕ БАЙРАКА И ДА ИЗГРАДИ ЦИГАНСКОТО СИ ЦАРСТВО. КОЙ СА ТЕ: ПОЛИТИЦИ, ПРОКУРОРИ И СЪДИИ! ЗАЩО: ДА ДЪРЖАТ НАСЕЛЕНИЕТО И БЕДНЯЦИТЕ В СТРАХ. ДА СИ КУПУВАТ ПОДКРЕПАТА НА ЦИГАНИТЕ. СТИГА НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ХОРА ДА РЕШАВАТ СЪДБАТА МИ.

Имаш един минус от царя...

Браво! Кирил Рашков е невинен, жертва на задкулисните игрички на политическите партии! Свобода за Цар Киро!

Това от затвора ли го написа?

Идат местни избори

Този беше последният известен бандит в затвора,но и него го пуснаха. КДС се грижи за кадрите си.Нито един от техните бандити не остана в затвора.Всички са в парламента!

При КДС и Тодор Живков, този манго беше с 30 годишна ефективна присъда и я излежаваше в затвора, вземи прочети малко преди да пишеш откровени тъпотии!

Там други изверги бяха на свобода!

Защо ли си представяме че пеевски и царо ще изпуснат да управляват съда!!!!!!!!!!!!!!! и началника на митницата са пуснали НЯМА ЛИ КРАЙ това Безобразие !

Така е като съдебната състема се "реформира" от хора с по 3 висящи на последна инстанция дела !!!

Pesh0

След като държавата си затваря очите , като за болните , така и за престъпниците . Да вземем да събираме СМС и за този които ни оттърве от него . Може дасе събере прилична сума , предполагам .

Като съберете достатъчно, обадете ми се. Аз съм зад граница и събирам наказателен отряд, който много скоро ще се появи в БГ. Ще чуете за него..... в централните новини.

Стефан д-р Чолаков - КАКЪВ Консенсус??? В България има само един-единствен КОНсенсус! - Всички "Бивши" Комуняги са против да има ЛУСТРАЦИЯ!!! Това е !!!

Орел 1,виждам го,очаквам разрешение !

Давай.

Някой питаше дали Премиера се е занимавал с това с което и "Цар"-ят РаШков?!! Сигурно не е вярно?!

тиквен закон: кради и подели с държавата, неиното правосъдие ще те благослoви по царски !

Щом си е платил на "Правилното" място... и на "Правилния" човек... ТАКА е в България!!!

Ей, модераторите, а може ли да се споразумеем ? Да намаля броя на слоновете които му го, нали, от два броя - на един брой ? Ако само един брой слон му го от една страна и само едното му око изфръква от напрежението, но другото остава - дали няма коментара ми да стане малко по-малко непригоден и да го оставите ? Айде бе хора, моля ви, защото иначе от тези малцинства не се трае, поне епистолярно наследство да има, а ? В 22-ри век историците като прочетат какво сме писали поне да заключат: "ето на, имало е все пак някаква съпротива, макар и недостатъчна" ? М ? Да ми го оставите следващия път, с по-малко слонове, а ?

Докторе, какви слонове виждаш в момента, вземи си хапчетата с малко водичка, лягай в леглото, завий се и заспивай. Утре орново ще си доктор, доктор, доктор...

Ей сега погледни, в началото на секцията с коментарите, да видиш къде бяха слоновете, ама бързичко, че ми ги трият минутка след публикуването, я колко слонове по-надолу ми изтриха, пунктуалните запетайковци, уууу

какво стана бе , другарчета? с нашите пари -по нашите глави ли ? от утре да се закрие минист.на гадовете !!! и оня шъ ни разправя , че пак щели сме да надминем румънците, само идиотизми...за туи са учили !

Той главния прокурор нали е от Пловдив. Сигурно се познават с човека и е преценил, че не е виновен.

дира, моля кажете , кога наи-после ще свършат вашите умопомрачителни "новини"?

К'во ти пречат, като не излиза "Работнически Дело", тук се информиране. Опитваме се да общуваме по този начин, в тази медия. Пари за вестници нямам. Интернет ВСЕКИ има, мога да си го позволя.

нищо ново няма. нищо случайно няма.

500гр./13.6гр./мл=37мл. За това ли го съдят? Стават за около 200 пломби (вече с живачна амалгама не правят); Извличане на злато (ще се извлече около 1гр. максимум) Производство на какпсул-детонатори (тук не съм компетентен) Друго са си 2.8кг амфетки, май има компетентни в РБ, произвеждали и пласирали многократно по-големи количества...

Брато, то нема и половин малка ракийка, ама правилно си го сметнал, и аз учИх химия едно време.

Нищо ново под луната, кервана си върви кучетета си лаят!!! Стражите на закона пак са завлекли по някой и друг чувал с честно спечелена печалба, без облагане на доходите}:-{)(((((

Гледам реформата в съдебната система върви та пушек се вдига. А още 3 години такива успехи ни чакат. Вече никой не говори за редукция на разплуатата борокрация, нито за другите рИформи. Сабале новоназнаечният "чист демократ" се кълне че мило и драго дава да реформира, към надвечер става ясно че нищо няма да се промени. Само едни хора станаха, други сядат и се подготвят за дъългичко замезване.

Каво очаквате от държава с наркотрафикант за премиер?

При Бай Тошо този на снимката беше осъден на 30 години изправителен труд в лагера в Белене, като враг на българския народ. Желю Желев лично го помилва с президентски указ, защото бил "невинна жертва на комунистическия режим". Всички знаете какво стана после.

Ндааа, продажността на съдебната система е безкрайна. Продажността на алчните политици няма лимит. В такива моменти се радвам на съществуването на смъртта... Дори и най/долната твар, най/гнусния престъпник, най/алчната свиня, най/гадния продажник.. всички те не са безсмъртни... Жалкото е, че са съсипали живота на стотици с тези наркотици... Аз вярвам ако не в Бог, то поне в една Карма, като физичен закон... Каквото посееш това ще пожънеш... А тези пожънаха много, много, много нещастие, много сълзи и много страдание... На тях не им остава много време, билогията ще отнесе скоро повечето от тези твари... Ще плащат техните деца, внуци... Някъде по библията беше казано... И ще падне плач и скърцане със зъби