Захариева за ареста на Иванчева: Малко се премина границата

По отношение на ареста на кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчевае, мисля, че малко се прехвърлиха границите вчера.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Schilo

Боже,Боже! Тази и от полиция и прокуратура ли почна вече да разбира?

Това беше акция. Тя винаги се прави доста тайно и много малко хора знаят. Неслучайно са специализирани структури. Така се прави, че да се запазят всички доказателства по време на процеса Акцията вчера беше образцова нали Захариева ? като ударите в Сирия :D :D видяхме работата на специализираните структури в Нови Искър (доказателствата още не могат да аргументират тезата на МВР ПИКЧЪРС)

Това е имението на дъщерята на Бойко Борисов в Лос Анджелис, купена за над 350 милиона долара!? Ето, какъв имот е закупил Бойко Борисов за своята дъщеря, който е на стойност над 350 000 000 американски долара. Къщата е собственост на фирма, която е регистрирана на името на адвоката на дъщерята на Бойко Борисов със седалище на Каймановите острови. Имота притежава площадка за хеликоптери, паркинг за над 40 бр. автомобили, външен басейн 50 метра дълъг, вътрешен басейн 25 метра и зоокът около 4 декара. Експерти твърдят, че имотът е закупен с нвестиционна цел, но журналисти са убедени, че в къщата са правени приеми на Борисов и негови приятели. Любопитно е, дали приятелката му Станислава Стоянова, на която премиера подари скъп диамант за над $11млн. е посещавала имението в Лос Анджелис.

Малко????????????????????????????

Защо министър на външните работи се изказва по въпрос, който касае министерство на вътрешните работи? Министрите на туризма, спорта и пр. нямат ли мнение?

Ма тази куха лейка ръси същите простотии като шефовете на джихадистите от спецслужбите, дето се оакаха в цирковото представление на кръстовището...!!! :::))) И ако само малко можеше да се усети, щеше да почуства презрението и ненавистта които българите изпитват към некадърните калинки като нея...!!! Дааа...!!!

захарева, не е премината никаква граница! границата я преминаха когато онова момиче от катастрофата на магистралата го арестувахте, и десет полицай го мъкнеха из коридорите на съда с белезници на ръцете!

Невинен до доказване на противното не важи ли и за Сирия, и за Русия,и за ВСИЧКИ? Ама подкрепяте краварите и тъпите англичани веднага, гнусни твари!

Така правят нашите политици - облажват се с големи подкупи и комисионни. На тази кметица едва ли ще и направят нещо, най-много да се пошуми по медиите, докато случая заглъхне.

Добре, че се изказа този колос на европейското правосъдие, това светило на международната дипломация....!!

,,...Захариева за ареста на Иванчева: Малко се премина границата но я предпазихме от ,,самоубииство,,...,,!!!

Не малко а позорно за държава която председателства ЕС. Кака оценка се очаква от партньорите за права на човека ,демокрация и правосъдие ?

Малко ли? Че вие направихте цяло шоу. Това беше акция тип ЦвЦв.

И тя има толкова акъл, колкото Цв. Цветанов и Б. Б-сов

А не ... такива тайни ги знаем. После се плаща голяма част от хванатото уж по адвокати и хоп човека с подкупа невинен.

Цялата сценка е достатъчно грозна и без министър на туризЪма....

Десислава Иванчева уж се бори със застрояването на "Младост", а всъщност борбата и се състои в това, да вземе възможно най-голям подкуп за всеки строеж, койсто е разрешила. И как няма да го разреши, нали в противен случай няма да и дадат големия подкуп, а и може да и теглят и куршума. В крайна сметка тя е просто една най-обикновена уязвима женица. Помислете вие на нейно място как бихте постъпили.

По темета съм защото става дума за Захариева , защото каруцата и е винаги пред коня ... ! Екатерина Захариева да каже и нещо за химическата атака в Сирия нали зае позиция в подкрепа на САЩ, Франция и Англия . Международните репртери и от САЩ, Германия , Франция заяваяват ще това е манипулация и че хим. атака не е имало.

Захариева: Това беше акция. Тя винаги се прави доста тайно и много малко хора знаят. Гешев: 100 души работиха над 20 дни... Последно на кого да вярвам? На Захаринчето, че малко хора знаят, или на Гешев, че 100 души са знаели...

Тази Захариева е човек на Плевнелиев,този миндил я вкара във Политиката,преди години са имали общ бизнес със мъжа на Захариева много строителни фирми,които са работили във София и страната изграждащи полове и спортни зали и палати,финансирани от Е.С,и така сега тази офца е на тази позиция,но нея кой ще я разследва за конфликт на интереси,или Суджуците не ги лови това а?

Тя / Захариева /подчерта, че вярва в презумпцията невинен до доказване на противното. ЙЕС! Доказа го солидно при сагата Скрипал; Доказа го солидно при бомбардирането на Сирия... ... Преминаването на границите е етикет на ГЕРБ: При бруталния арест на бившия военен министър Николай Цонев / "Тъй като сте си абсолютен престъпник, колеги, като всеки един престъпник, както трябва - долу на земята!" /; Шумната и богато отразена акция на прокуратурата срещу КТБ... ... ГЕРБ-омутрите не могат да излязат от обувките на полицейщината... А потърпевшите от нея съдят държавата в Страсбург и материалът плаща ли, плаща гяволъците на мутрофизкултурниците... Глупостта и простотията са шумни...

тя е кмет от 2 години. Колко нови строежа има там?!

Ама то си ви е стил, МА! Малко попрехвърлихте границите и като търсихте с МТЛБ-та Росен из Луково. Малко прехвърлихте границите и като казахте, че тунелите ни са светли, а пътищата ни са гладки като на цецо мозъка. Ама пък ние свикнахме да ви гледаме сеира.

В "Младост" постоянно се строи нещо. От 2 години насам има много нови строежи и сигурно всичките са разрешени със любезното съдействие на тази кметица и стотици хиляди евро в нейния джоб.

Много искам Захариева да ми го лигави и после да и го хлъзна в разлигавената катеричка!

ОПА, май някои видяха, че вече е настъпано ла.ното. След като са минати граници май трябват ОСТАВКИ и наказания за миналите границата

тая май се грижи повече за своя ВЪНШЕН ВИД, отколкото за ВЪНШНИТЕ РАБОТИ И ИНТЕРЕСИ на България

Задай си въпроса защо? защо е тази показност с часове,зада се покажем пред еврогейовете колко сме кадърни и борим корупцията. За това пак ние ще плащаме,бедните дето ви избираме от неграмотни по неграмотни. Но не,този път ще плати виновника.

Това ми звучи като-,,малко бременна,,-ма как така МАЛКО-малко безгръбначна женица

А,ако има гости от Червен бряг?Какво правим?

Ама каква ви е границата, ма другарко, като гледам бая ви е голяма границата щом като само с малко сте я попрехвърлили... Ае...беги, кифло, ще ни говориш сякаш сме пионерчета 6ти клас...

Захариева и теб, и фризиорката Иванчева, и куп други "политички" Ви чакат с отворени обятия в Затвора в Сливен... Мацките от там са Ви подготвили богата културно музикална програма....

Ама от тази ще го вдигнеш ли?

maniana

До редакторите: Иванчева е кмет, а не кметица, както и Захариева е министър, а не министърка примерно...

"Малко се прехвърлиха границите "... Малко?! Това вчера беше пълна свинщина! И е ясно КОЙ стои зад гнусния фарс! Ама ние сме си виновни, че допуснахме ББ & Пеевски да ни управляват :(

Доказателства?

Не я знам тази кметица колко е виновна и не ме интересува,но това вчера беше пълен цирк!Срам за държавата!Недопустимо в 21 век в правова държава!

За мандат и половина на д-р Авджиева,Район Младост се превърна в корупционната "Кутия на Пандора". Практики на ГЕРБ. Дали Иванчева е "сготвена"или не,нямам представа. Протоколно,тези акции са явен пиар и съвсем не съответсват на вида престъпление.Така че,не е малко в повече-мнооого в повече е .Показност и пресилено маскиране. Същото беше,когато въоръжени до зъби ченгета,нахлуха във Фонда за лечение на деца.Същото беше с акциите на Цветанов "Падни,легни"/за което осъдиха българските данъкоплатци,не Цветанов/. Силата трябва да е адекватна на типа престъпление.2-3 -ма цивилни,спокойно можеха без много шум и трясък,да арестуват две жени,нали?И да си свършат полицейската работа. Следващият път,когато арестувате невъоръжени,некриминални,нерецидивисти,направо викайте СОБТ-зрелището да е пълно.

Коя е Десислава Иванчева, сигурно никой от вас не знае. Това е една жена, която се прави, че е борец против застрояването на "Младост". Всъщност е точно обратното. Тя е поставена на този пост за да може да разреши възможно най-много нови строежи в "Младост", като взима съответните подкупи от стотици хиляди евро, които разпределя по веригата от политици, които са зад гърба и. А олигофрените от квартал "Младост" овчедушно си мислят, че тя защитава техните интереси. "Младост" ще стане най-гъсто застроеният квартал в България, а Иванчева и хората около нея ще се облажат от това повече от Йорданка Фандъкова и Бойко Борисов.

ДОКОГА ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ЩЕ ДАВА ОЦЕНКИ НА СЪДЕБНАТА ВМЕСТО ДА ВНИМАВА ДАЛИ СПАЗВА ЗАКОНИТЕ ?

В грешка си обаче. Насилственото поставяне в м.р. на всичко води до абсолютни езикови недоразумения. Има най-общи правила за м.р. и зца лица от ж.р., които касаят някои професии и длъжности, особено заемки. Но в случая има хубава българска дума и трябва да се ползва тя.Виж дума "министърка" няма, това е другата крайност. Захариева е министър, но Иванчева е кметица. Това е положението и не си измисляйте нова граматика. А всичко в м.р. е някак обидно за жените даже, някак джендърско звучи, ако ме разбирате правилно.

Всяка обществена личност трябва да бъде задържана по подобен начин! Още по-добре е да се прилагат китайските закони при доказване на корупция!

Тя беше министър на правосъдието в предишния кабинет на Боце и затова и е разпоредено да позамаже малко ситуацията от пренатягането на послушковците

Не се живее вече в Младост - мръсен въздух, блок до блока, слънце не огрява между тях, задръствания по улици и между блоковете, защото по улиците седиш в задръстване с часове. И се строи. Може да не е дала разрешение тази, но нищо не е и спряла.

тоя "бивш кмет на район Младост" няма ли си име? Да не се окаже имагинерна личност?

Този арест се извърши от изпълнителната власт- КОНПИ и ДАНС под надзора на Специализираната прокуратура, а критиката е на министър от изпълнителната власт. Съдебната власт в лицето на прокурорите в случая само наблюдава и контролира действията по събиране на доказателствен материал и материализирането му в протоколи за всяко действие.

Един бивш се изказа по телевизията и в една от новините в дир-а днес. Явно е някой друг, или просто са го окошарили вече.

Още малко и ще прехвърлям и аз границата.