Доживотен затвор грози сливенския похитител

Сливенският окръжен съд остави в ареста Стефан Стефанов, който направи опит за въоръжен грабеж на банка, простреля охранител и държа като заложници повече от 18 часа шест служителки.

Обратно в новината

Коментари - Доживотен затвор грози сливенския похитител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че е доста пресилено доживотна присъда.... толкова много хара извършили безброй престъпления са с условни присъди и продължават да вършат престъпления с купища висящи дела и са на свобада. Намериха си изкупителна жертва, която да опере пешкира за всички други и да покаже как трябва да работи правосъдната система, ама лошото е, че тя изобщо не работи!!!!!!Какво ще ни демонстрират сега на гърба на един и без друго смачкан и отчаян човек от обществото и мизерния живот на който мнозина са подложени са го довели до лудост.Не казвам, че е невивен, но чак пък до живот!!!!А тези с белите якички, който всеки ден ни ограбват, а другите, които изнесоха милиони от България за тях какво ....

За милиони няма закони за кокошка няма прошка!!!!!

Жалко,не може да лежи толкова много години в затвора!М.Стависки и с алкохол и жертви и с условна,както и много други,а това момче в затвора.Едно човек с морал няма какво да научи в затвора,ще бъде пагубно за него!

А Бойко излъга момчето Стефан Стефанов, че нищо лошо не го чака... Ако се беше убило, всички щяха да го жалят, а сега го хулят! Дано си спомнят как го лъжеха , за да се не застреля. Дори лъжеха и сега сигурно лъжат за простреляният пазач! Как да вярва човек на ББ?

ЕЙ ТОВА Е ТИПИЧНОТО МИСЛЕНЕ НА КОМУНИСТА! ПЪРВО ЛЪЖЕ: ОБЕЩАХА МУ ДА НЕ ГО БИЯТ, А НЕ ДА НЕ ГО СЪДЯТ. ИМА ЗАКОНИ! НА КОМУНИСТА ЗАКОНИТЕ И ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ СА НИЩО РАБОТА ПРЕД ОМРАЗАТА МУ КЪМ ВРАГА - В СЛУЧАЯ ПРЕМИЕРЪТ, КОГОТО МНОЗИНСТВОТО БЪЛГАРИ ДЕМОКРАТИЧНО СА ИЗБРАЛИ. ЗА КОМУНДЕТАТА УБИЙСТВАТА СА ОПРАВДАНИ, КОГАТО ИМ ИЗНАСЯ. ТАКА ИЗТРЕПАХА 120000 СЛЕД 9-ТИ. КОГОТО ПАДНЕ И КОГОТО МРАЗЯТ. ПОНЯКОГА ПРОСТО ЗАЩОТО Е ПО-УМЕН, ПО-РАБОТЛИВ, ПО-ОБРАЗОВАН ИЛИ ПО КРАСИВ ОТ ТЯХ. ОБЯВЯВАТ ГО ЗА ВРАГ НА НАРОДА И МУ ТЕГЛЯТ КУРШУМА. ТОВА ДАЖЕ СЕ СЧИТАШЕ ЗА ГЕРОЙСТВО. ПОСЛЕ НИ ПИШЕХА КНИЖКИ ЗА ДЕЦА-ГЕРОИ ДЕТО ТРЕПЯТ ПОЛИЦАИ КЪДЕТО ИМ ПАДНЕ... ОТ ТАЗИ ДЕВАЛВАЦИЯ НА ЦЕННОСТИ ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОТЪРВЕМ. И ДНЕС СИ ЗАЩИТАВАТ ЕДИН БОКЛУК И УБИЕЦ, И ГЕРОЙ ЩЕ ГО ИЗКАРАТ, И БОРЕЦ ПРОТИВ ФАШИЗМА...ТЕ СА СЪС СЪЩОТО УРОДЛИВО МИСЛЕНЕ НА КОМПЛЕКСАРИ И НЕУДАЧНИЦИ..

ОБИКНОВЕНО ПРАВОСЪДИЕТО КАЗВА ,,НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ,,ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО . ИМАЛ Е РАБОТА ...КЪЩА КЪДЕТО ДА ЖИВЕЕ .Е КАКВО ИСКА -МИЛИОНИ

Тоя комплексиран цървул с перука ли е ходел? Са в затвора ше е с мустаци....често.

Не ми направи добро впечатление поведението на този така наречен ;добряк; когато шофираше. Лъхаше агресия. ,Хм ся СТОП ...нали нямаше никои?Мъ ся на секи стоп ли ша спирам?; Коментара е излишен.

СРАМ МЕ Е! СРАМ МЕ, ЧЕ ТОЛКОВА МНОГО МАЛОУМНИЦИ СКОЧИХА ДА ЗАЩИТАВАТ ТОЯ ИЗРОД. ЖИВОТНОТО ГРЪМНА КОЛЕГАТА СИ С КУРШУМ С ИЗМЕСТЕН ЦЕНТЪР НА ТЕЖЕСТТА! ЗНАЕЛ Е КАКВИ ПОРАЖЕНИЯ НАНАСЯ ТАКЪВ КУРШУМ. САМО САДИСТ И ДЕГРАДИРАЛ ИЗРОД МОЖЕ ДА УПОТРЕБИ ТАКЪВ БОЕПРИПАС. НИКАКВА МИЛОСТ ЗА ТАКЪВ! КОМПЛЕКСАРИТЕ СКОЧИХА ДА ГО ЗАЩИТАВАТ ЗАЩОТО СА СЪЩИТЕ НЕЩАСНИЦИ КАТО НЕГО - ОМРАЗАТА ИМ КЪМ БОГАТИТЕ, УСПЕЛИТЕ, РАБОТЛИВИТЕ, УМНИТЕ.... Е ДАЛЕЧ ПО-СИЛНА ПРИ ТЯХ ОТ НОРМАЛНИТЕ ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ. ЖИВЕЯ СРЕД ОБЩЕСТВО ПЪЛНО СЪС ЗАВИСТНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ. ЕЙ ЗАТОВА МЕ Е СРАМ!

"нещасТници", разбира се.Не ми е излязло "т"-то в бързината. Извинете!

каква сбъркана ценностна системка има тоя Калитко, че и врещи на всичко отгоре!

Защо не го оставиха да се самоубие,по-добре щеше да е от доживотна присъда.За какви по-тежки престъпления и ги осъждат на няколко години,а в този случай доживотна????Дали тази мутра дето с джипа си уби 2 човека в Бояна ще получи такава присъда??Без да го защитавам разбирасе.И ББ не е разговарял с похитителя по телефона,а чрез преговарящия психолог.И за какво да благодарят банкерките на полицията като това и е работата,затова се пенсионират рано именно заради тежкия си и напрегнат труд!!

Този ще лежи дълго в затвора, защото допусна ФАТАЛНА ГРЕШКА! Ако се беше предал, когато Бойко Борисов говори с него по телефона и беше му отишъл на крака, щеше да отърве само условна присъда, а и щеяха да го разнасят по телевизиите като национален герой...

В предаването "Господари на ефира" на БТВ бяха излъчени кадри от брифинга на пострадалити банкерки. Отвратително бе да се наблюдава как главния секретар на МВР Калин Георгиев услужливо подсказва на жените, че трябва да благодарят на премиера Борисов. Изумен бях от поведението на тези жени които в един глас като папагали новтаряха репликите на Георгиев изразявайки благодарностите си към Борисов. Колко смешно и жалко бе всичко това. В бъдещия съдебен процес тези нещастни жени ще бъдат манипулирани по начина по който това стана пред екрана на БТВ.

Това "беше манипулирано" както СРС-та ще кажат управляващите..Още веднъж доказаха какви са. Приели са ББ за своя "икона" и се мислят за достойни хора. А защо по съдилищата се отказват "свидетели" от показанията си е от ясно по-ясно. Не всеки може да живее с това на гърба си, да се гледа в огледалото след като знае че е повтарял като папагал чужди думи.....

Значи когато престъпника е някой незначителен човек,тогава законите се прилагат с цялата си сила.

А добър ден! :) За съжаление това е българскиото правосъдие! Я виж какви строги съдии имаме само, когато срещу тях е обикновен човек, а като са мафиоти - само условни или за по година - две, за да измият очите на хората!

прелагам доживотен на цяла българя!!!! стефан е жертва на държавата в която живее!!!!

всички сме жертва на държaвата - да тръгнем да стреляме по който ни падне ли?

който може. Другите да се спасяват...а за теб спасение няма. Толкова да сбъркан/а.

Да, съгласна съм, че за това, което извърши Стефан трябва да има наказание, но той не трябва да се превръща в индулгенция за съдиите, които опровдават мутри, разбойници, крадливи и нагли политици и всякакви други крадци и убиици! В момента много млади хора са в безпътица и отчаяние, а този младеж е обрулен от съдбата и не е чудно временно да е превъртял. Цялото му поведение по време на "акцията" говореше, че е объркан и неуверен - той няма психика на убиец! Беше просто едно унизено, отчаяно и с наранено достойнство момче! Не смятам, че трябва да прекара живота си в затвора, нужен му е втори шанс.А освен това, в затвора може и да се превърне във всичко това, което не е и за което искат да го осъдят!

много ясно че трябва да има затвор.. имал е работа, не е бил безработен.. такива помяри като тоя с ниско образование които искат кащи, частни коли, дворчета, да живеят на далго и на широко а умствения им потенцял да е като на кучето... не заслуяват затвор а директно смартна присъда.. маика му помярска на тоя боклук.. искал да е богат.. като иска да е богат да учи и да бачка яко като учените по света.. докато толерираме такива хора няма оправия.. над 90% от булгарските и световни богаташи печелят парите си от робство на работници в азия и африка, на трафици, на кражби, измами, унищожение на природа и сумати други изродски деяния

Дано да си изгние и остане в затвора завинаги. Никакво съчувствие и милост за такива изроди!

Законите са за всички. Как така някой ще си въобразява, че може да стреля и убива, когато му хрумне. Който и да е той. Добър човек не може да убива.

Наказанието трябва да бъде строго, за да окаже необходимото превъзпитателно, а и превантивно действие. Но има и доста обстоятелства, които считам, че съда ще оцени като смекчаващи. Предстои да разберем как ще се произнесе съда по този прецедент, най-вече поради оскъдната съдебна практика.

а госпоята от плевен с пистолета играчка,защо я осадиха условно.и тя стресира служителите в банката,успя да вземе парите,даже малко си ги похарчи и никаква сериозна присада.ако правораздаващите органи не се самосезират,то общественноста ще поиска и тук условна присада.само да оживее охранителя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей голям смех...Поправете "Петров" и на следващия абзац де!:))

Ще го пречупя, нищо че е толкова едър. А съдийката ще го смачка! В затвора ония ще го довършат.

Не се съмнявам , че ще го счупиш, особенно ако наложиш члена му там където ти е мястото

търябва да садият не стефан, а всички дембели пишман политици и явни червени разбоиници от последните 6ш години, които докараха народа до абсолютна мизеря и оскотияване. стефан е тияхната поредна зертва. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ЕИИ КВО СТАВА?МАФИЯТА ЗАБИ В ЗАТВОРА ЗАВИНАГИ ТОЗ НИКАКВИЯ.ЕМИ ТАКА Е В НАШАТА УБАВА ДАРЖАВА.А ОНИЯ ГОЛЕМИТЕ УСЛОВНО И С НАМИГАНЕ С ЕДНОТО ОЧЕНЦЕ.ЕМИ ДА СИ СТАНАЛ МУТРА БЕ БРАТЛЕ. КОИ ТИ Е КРИВ?ТУКА САМО МАНГАЛИ И МУТРИ ЖИВЕЯТ И ТАКИВА ПСИХЯСАЛИ КАТ ТЕБ.ТАИ ЧЕ ЮРЮШ НА БАНКИТЕ ШИБАНИ 4Е ВСИ4КИ ПСИХЯСАХМЕ.САМО ГЕРБЕРИТЕ НЕ СА.АИ ПЛЮИТЕ БЕ ЦИРЕИ ТАКИВА

Ох.Ох, тия курвички- прокурорите!Ма колко са строги само,а.Според Иванча и кафето ,нали! Ако са ония "лошите" - дето било дават парички ,било побийват или е...ът,(но това на някои прокурори май им харесва)-та акое някой от тях ще има "споразумение" и т.н. И вкрайна степен -условна присъда. Бе който има парички си купува индулгенция и това е.

трябваше да се самоубие полицаите го излъгаха както винаги за него няма живот то пък един живот в тази мутренскомилиционерска територия.

КАКВО И Е НА ТЕРИТОРИЯТА?? Я НАБЕРИ В ТЪРСАЧКАТА МАТЕРИАЛА: "Цветелина Бориславова обидена на Петя Славова заради дъщеря си". ВИЖ КАК ЖИВЕЯТ "НЕЩАСТНИТЕ" БАНКЕРИ, КОИТО СЪЩИЯ ТОЗИ СТЕФАН "ОГРАБИ". Те са също като боговете на Олимп, а ние с такива като Стефан сме хвърлени в царството на Хадес като са ни сложили и Цербер да ни охранява да не избягаме от царството на мъртвите. ЖИВИ СМЕ УМРЕЛИ С ТАЗИ НАША ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА И С ТОЗ ПРЕМИЕР.

Случаят е типичен за България, където за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони. Има ли още някой заблуден, който да не го е изпитал по един или друг начин на гърба си?

Трябваше да умре ли Станчо Станев, че тогава на този идиот да му бъде повдигнато по-сурово наказание. Не ги е срам, гърмят с пистолети ще държи жените, а после съжалявал. Той е потенциален убиец. Като застреля другата година човек, тогава ли ще го вкарате в затвора. Това само в България го има.

ами ако ги беше гръмнал в банката всичките пак щеше да е даживот без замяна , този човек е нямал какво да губи а това е най лошото в бг.

Митьо Очите бе осъден на 4 г затвор.Други подобни,които българинът си знаеше,но не смееше да каже нищо и на по-малко. Стефан,че е виновен -да! Ночак пък доживотен!?

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони . В пълна сила е поговорката .

А стига сте цитирали тия кокошки-прошки бе! Кой в случая е "кокошката"? Раненият охранител, който бере душа в изкуствена кома ли???

защо ще баде осаден ,нито е окрал банката,поне трябваше давземе парите,нестига че пусна хората живи здрави ами ще го садите.имаше малко паника и това е, *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

боже , слез и си прибери анонимните вересии ! значи простреляният бодигард бесге част от шумотевицата ,а ? тъпата ти глава няма да увре никога

Щом ще има доживотни присъди, предлагам да не се мери с двоен аршин. Има цели правителства които с действие или бездействие, или умишлено са предизвикали мизерия, глад и мъчителна смърт на много хора от народа, да бъдат съдени и осъждани със същата строгост на закона! Не изключвам и сегашното правителство. (За последното едва ли ще ми пуснат коментара!)

Оставаше след всичко сторено от бабаита Стефан и да го пуснат, под гаранция, да си отиде в Кортен, да си вземе телефона момчето, да си заключи къщата и да спретне един купон със съселянията си, от благодарност, за подписката. То иначе не бива, ето полицията, кока кола и пица му носи във банката, бронежилетка му даде, бат Бойко спря баретите да не го очистят, косъм не падна от главата му. Европейско отношение към похитителя, дума няма. Тези кортенски рогачи , с подписката, трябваше да изживеят 38- те часа на ужаса, който изживях аз и семейството ми, причинен от добрия им съселянин. Аз видях , в непосредственна близост,как с риск на живота си баретите атакуваха банката и в какво състояние беше В. Цонева и служителките на банката. Такъв стрес остава за цял живот, от собствен опит го знам. 14 истрела, от които 8 по живи мишени изстреля този добряк. Душа бере и Станчо, охранителя, едва не убит от кортенския несретник, който стресира целия ни град. Кортенци и всички загрижени за добрия Стефко, да ви имам разбирането за добро и лошо. Сбърканяци

А, бе а защо толкова бързо ВСИЧКИ забравихте онова шампионче МАКСИМ СТАВИСКИ??? А??? Що тогава никой не писа,че е селяндур,терорист и тям подобни?А Максимчо къде е сега - помилван по главичката,живее си живота,а някой умря заради него,друг все още се мъчи...Кажи бре СТАСи?

разликата е в умисала. стависки не е отишал сус заредено уражие да стреля по човек. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а акква да е присъдата за хората с влас които докараха народа да това състояние и кой кога да я произнесе. В провинцията е нещо страшно. Някой замисляли се, без да политиканства? Всеки ден едно и също в ежедневието - шок и ужас.

Ние сме Мраковски, Лучева, Бае Хари Лапниев и "Да"-ковска - а не сме рекли, а не сме го оправдали. Ама трябва да си почиваме перманентно в Кортен, а защо не и на връх Карандила, макар че малко духа и повечето сме с лумбаго.Само хотел си нямаме и не ни заигравайте с разни вилички и коли. Да си имаме уважението. Чакаме оферти и каквото там бог дал още.

Да доживот ,а на тоя Дражков който утрепа 3-ма с кола и пиян като мотика след 13 години му дадоха 7 години.Хвала на такова правосъдие

Ако е психопат- да го изпратят на лечение. Ако е нормален- да го осъдят според делата му. Защо няколко дни занимават цялата нация с тази история? Няма ли нищо позитивно в тази страна, нищо градивно , което да бъде главно и водещо в живота ни, а не тези крайно деструктивни неща, с които ни заливат отвсякъде?

Каза му от трибуната на НС,че няма един шамар няма да му ударят!!?? Сега каква стана тя? Борисов го подлъга,за да го опандизят до живот. На Борисов думата пет пари не струва.

ЧЕ ТОЙ СИ СПАЗИ ОБЕЩАНИЕТО, БЕ! И МУ СПАСИ ЖИВОТА ТАКА.. НИТО СЕ ГРЪМНА, НИТО ГО ГРЪМНАХА. НИКОЙ НЕ МУ Е ОБЕЩАВАЛ ДА НЕ ГО СЪДЯТ. А ТАМ ВЕЧЕ РЕШАВА СЪДЪТ, НЕ БОРИСОВ..

казал е, че няма да го бият, а не че няма да го съдят. или важното е да се плюе по борисов...

За всяко обвинение наказанието да се сумира и ако трябва доживотна присъда.То и аз съм депресиран от ниска заплата и високи цени,но трябва ли да хвана пистолета и като си представим колко са депресираните у нас - направо си е улична война.Така не става!!!!!

АЙДЕ БЕ, НЕСА ЛИ МНОЖКО ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА, ТА МУТРИ С ПО 3 И ПОВЕЧЕ УБИЙСТВА И ОТВЛИЧАНИЯ СЕ РАЗКАРВАТ НА СВОБОДА А ВИЕ СЕ ЗАХВАНАХТЕ С МОМЧЕТО КОЕТО ОЩЕ НЕ КАЗАЛО НИЩО ПО ВЪПРОСА С БАНКАТА, АМА ТО В БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!!

наказание -ДА .ама чак пък доживотна присъда?направо се уляхте г-да съдии в стемежа си де се покажете . колко сте работливи!а каква ще е присъдата на пияния йоско затрил два живота?нима за тези с многото пари няма наказания в тази страна?

всички сте много компетентни. съдиите още нямат отношение по случая, доживот иска прокурора и то спред публикацията. съда едва ли ще даде доживот. колкото до йоско, закона прави разлика между умишлено и неумишлено деяние. за мен специално да се напиеш и да утрепеш някого с колата си е баш умишлено,ама закона не мисли така. крайно време е да бъде променен.

Как да не е умишлено? С ясното пияно съзнание се качваш в колата и знаеш какво може да предизвикаш.

Всички го защитавате.Айде спрете се.Не ме интересуват другите, този е терорист.Дайте да се съберем и да направим подписка, че искаме доживотна за него...

Как си представяте да се предприеме обир без средство за предвижване? Направо ни взеха за малоумни

ЕЕ на сиромаха ще му препишат и смъртна присъда! Не го оправдавам нека си излежи там 10 години, защото колкото и да го разбирам постъпката си е отвсякъде престъпление! Масларова отраднала 9 000 000 ще я оправдаят.... ред други примери, Митьо очите ръководител на престъпна група 5 години( от които половината на плажа и дискотеки) . Хайде холан!

Стига с това сиромахомилство! Законът си е закон. В пандиза трябва да отиде както Масларова, откраднала 11 милиона, така и тоя "сиромах", застрашавал живота на невинни хора - заложници.

всичко е въпрос на доказателства. и съда, прокуратурата и следствието могат да опорочат разследването срещу масларова. вероятно е откраднала, не знам, но това трябва да се докаже. докато тоя цяла България го видя, че е престърпник и доказателството лежи в кома в болницата. така, че да лежи колкото е предвидил закона. колкото до масларова надявам се съдебната система най-сетне да проработи и да си получи заслуженото.

Едни убиват няма затвор за друг доживотен е това дето му казват правосъдие не мога да го разбера.

Най-добре да се кандидатира за политик и ще отърве затвора.

В затвора!!!Не разбирам къде е връзката между престъпление и сирашка участ?!!Аз също знам какво е да си оставен,единият родител да отрича съществуването ти,другият/при мен майка ми/ да е болен и само да гледа безсилно как те мачкат.Под мачкане нямам в предвид чужбина-още от училище ме питаха къде е баща ми,имаме ли касетофон у дома,дали не съм незаконородена,показваха се снимки от тежката сватба на родителите ми...И не само не ми е идвало наум да трепя,но никога не съм имала антисоциална проява.Не съм пушила,пия една чаша по купони,не си лягам с който ми падне,имам диплома,чужди езици...Тия глезльовци тук от швейцарските колежи трици да ядат пред мен-много са наивни,все ги забъркват едни и смятат с елка.Извинявайте за подробностите,но ми е трудно да оправдая деянието му и много ми е мъчно за простреляния!...

Ей такава неродена мома ми трябва за жена.

мистерия пепоо ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно си права. Не съм съгласен само за "глезльовците от швейцарските колежи." Смятането с елка е удобство , а не недостатък :)

КАКВО ИМАШ ПРЕДВИД СПОМЕНАВАЙКИ ЗА ШВЕИЦАРСКИ КОЛЕЖИ ?? Да не намекваш за Веселина Абаджиева и Жени Славова които са приятелки от времето, когато са учили в елитния швейцарски колеж Le Rosey, където таксата за обучение е 150 000 евро годишно. МАМИЦИТЕ ПЛАЩАЩИ ЗА ОБУЧЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДВЕ МОМИЧЕТА СА НЕБЕЗИЗВЕСНИТЕ БИЗНЕСДАМИ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА И СОБСТВЕНИЧКАТА НА "ОГРАБЕНАТА" БАНКА ПЕТЯ СЛАВОВА. Четейки за свадбата на дъщерята на банкерката Петя Славова си задавам въпроса: АБЕ ТЕЗИ БОГОВЕ ЛИ СА И НА ОЛИМП ЛИ ЖИВЕЯТ ?? Какво струва живота на това нещастно момче което докарано до състояние на пълно оскотяване е извадило пистолета. ЗА ТЯХ СТЕФАН Е НИЩО . ЗА ТЯХ НАШИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА ПУКНАТА ПАРА. Тези от "Олимп" са полудели.

Понеже банките ни обират законно, за тях няма наказания. А картуните които тормозят клиентите изпаднали в затруднение и те са напълно законни. Не оправдавам Стефан но чак пък доживотна наистина е множко. Само бай Марин може да му помогне но Стефчо няма да има пари да му плати.

ВИНОВЕН Е ДУМА НЯМА - АМА ТОЛКОВА НАРКОДИЛЪРИ СА НА СВОБОДА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ СЕ ЗНАЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ НИМА РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА НАРКОТИЦИ НЕ Е ИНДИРЕКТНО УБИЙСТВО 10 ГОДИНИ СА НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНИ, ДАНО СЕ ОПРАВИ ПРОСТРЕЛЯНИЯ

така е, но това, че еди-кой си е останал неосъден поради корупция, некадърност или друга причина не означава да оправдаем всички престъпници. иначе всеки ще си убива и краде безнаказано, за всеки ще се намери някаква оправдателна причина.

както писаха по-надолу: Не ставайте смешни - как може да оневинявате един селяндур на поразиите на който е свидетел цяла България и всичко около престъплението му е ясно. Мотивите не са интересни - всеки може да си съчини мотиви, важни са действията. И никой не е казал че другите които са извършили много по-тежки престъпления и не са осъдени адекватно или изобщо са ок. Това че има много по закоравели престъпници и с по-тежки престъпления по никакъв начин не оневинява тоя калъф!

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

несмятам че е решение да оставиш един сирак доживит в затвора да слъчилото се не е пример за подраяние,но няма мартви хора за обит или прегазен човек дават 1ш години,а за маж дал малки отклонения е много доживотна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.