Журналистка ще съди Строс-Кан за изнасилване

Френската журналистка и писателка Тристан Банон, която твърди, че е била жертва на сексуално посегателство от Доминик Строс-Кан, ще внесе жалба за опит за изнасилване срещу бившия шеф на МВФ.

Обратно в новината

Коментари - Журналистка ще съди Строс-Кан за изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази жена е кръщелница на втората жена на ДСК и са се познавали. Срещали са се няколкократно за поредица от интервюта във връзка с книга, която тя е пишела по това време. За едно от интервютата той я е поканил в апартамент, където и е налетял и работата не е свършила само с думи. Случаят е обявен още преди той да заеме поста си в МВФ и нищо не е правено именно поради недосегаемостта му на този пост.

ЕХ, ДРУГАРЮ СТРОС-КАН, ДА НЕ БЕШЕ ФАКТОР В МВФ, НЯМАШЕ ДА Я СЪРБАШ ТАЯ ПОПАРА. ЩО НЕ СЕ СЪГЛАСИ НАВРЕМЕТО С ТОВА, ДЕТО ТИ ГО ИСКАТ? АМА НЕ - КАТО ИСКАШ ДА СЕ ПРАВИШ НА ПРИНЦИПЕН, ПЛАЩАЙ СИ СЕГА.

Ами, самозабравил се беше и го приземиха твърдо

Да бе, мен преди 25 г ме изнасили някой.Ако си спомня ще го съдя, дано да е богат!

Аха... разгеле. Точно в подходящия момент. Понеже първото обвинение май се оказа димка, сега да се пробват и с друго. Гласят си го, докато го унищожат. Само че малко плитки изглеждат историите.

Че аз по добре да се преселя при туземците на остров "Тамбукто",защото с тази американска демокрация,която ни залива като лавина,утре може да ме осъдят на 25г или доживотен само за един поглед.Напълно е възможно,след като един мастит банкер едва се отървава,какво остава за обикновения човечец.

Не ти трябва осторов ТамбуктУ, за да избягаш от американската демокрация- бегай в Сибир или Сев. Корея! Там е рай!

11:06 отлично го каза. Много се смях и благодаря за остроумието. Пуснахме твоя коментар в един друг западен форум. Между впрочем, имащ от там адмирации!

Всуе се морите, ве деца на онези, които за един виц пращах хората в концлагер. "Идея за"...заминавйте на о-в ТАмбуктуууу, щото оня не помни и не може да пише червенугата тъпа. Не на него, на вас се смеят хората, манипулатири северокорейско-елементарни!

Глупаци! По време на интервю не стават тия работи! Кьор фишеци - цел: да омаскарят човека.

Когато на дамите им замирише на пари,те не са в състояние да устоят на паразитната си същност.Срещу заплащане с готовност правят секс на кучета, коне и други животни. Строс-Кан ли е проблемът им или парите му?

1. Ти вечер до какво лягаш? Жена или мъж? 2. И на майка си ли така говориш/

Бре, колко свежа "франкофонска" маса се е народила тук ! Сензациите и зрелищата са вашата храна- у нас и в чужбина !

Интересно ми е, как се пише според теб?

Това е бълг. граматика, ама ти май си отсъствал от час ,когато са преподавали материала! Най-лесно е да си годориш на "семейния" диалект!!!

А мен кога ще ме изнасили?!

Тази, като я видиш само на снимката ще разбереш, че е последователка на барон Пьо Минет.

бая малоумна изглежда

Да бе, не мина номера с черната проститутка и сега плащат на друга да го черни. А бе много го е страх Саркомчо от Кан май. Това властта е сладка работа, и явно компроматите не са българска измишльотина в борбата за власт и пари.

този само като го погледнеш на снимката става жсно зе е психопат прикрит под влижние на поста си.е всжка маска и истина излиза един ден нажве. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По примера на татко и мама си- САЩ десните европейски неолибералисти възприеха и неговия морал да отстраняват политическите си противници със "секс скандали". Народа ни има една приказка:"С какъвто се събереш, такъв ставаш!". Иначе Доминик бъка от корупция, но никой не смее да го съди за корупция от страх, че бумеранга ще обърне срещу него.

е точно американска работа! щом хвърли парапатките на МВФ нещата му започнаха да се уреждат! А, дъртият джуиф, че има забежки на тази тема всички знаят и така го изработиха!!

Ами аз това казвам?! Десните европейци- консерватори, либерали, центристите християндемократи, отцедилите се бивши леви сили станали десни.-социалдемократите, са моделирани от АМЕРИКАНСКИЯ НЕОЛИБЕРАЛИЗЪМ. Ако не го знаеш , прочети за него в нашия сайт- НЕОЛИБЕРАЛИЗМЪТ- ЗЛИЯТ ДУХ НА АМЕРИКА БРОДИ ИЗ ЕВРОПА, там е в 15 страници иначе е книга от 300 страници.

Не е пръч а КОЗЕЛ и не клати а ЛЮЩИ :) както се пее в песента :)

Това заблудено момиче е още едно доказателство, че в повечето случаи ние жените сами сме си виновни за отношението на мъжете към нас...Съжалявам но това е обида към женското достоинство: да търгуваш със себе си по собствена воля.....А къде беше досега великата журналистка и как така се сети за тази обида след 9-години...чиста търговия.....

Хем нищо не знае, не е и чувала за Строс-Кан, ни за журналистката и пак се изказва! Съди по себе си жената! "Лелиии, сега като му се представим разгологъзена ще му покажа даденостите си....Съъъъ милионер!!!

И аз ще го съдя! Не че съм го виждал.Не че ми е посягал , ама па защо не? Ако може нещо да падне на далавера? :-)

Целта е да се оскверни, дискредитира и опетни името на човека. гювендийщината е стара практика за отстраняването на конкуренти, като се удари нечестно по техния морал, професионализъм, чест, достойнство и доблест. Важното е да се смачка човека. Българските фирми се наводниха с такива лолитки изявяващи се като началнички. Повечето са кадри на платените университети.

1 лице раз-коп-чея раз-коп-че-ем 2 лице раз-коп-че-еш раз-коп-че-е-те 3 лице раз-коп-чее раз-коп-че-ят

коку

Това моме трябва да е сънувало... Аз лично не бих я погледнал, какво остава за изнасилване... Нещо много си е повярвала...

Както се казва "Яхва гребена на вълната". Използва ситуацията за да СИ направи малко реклама. Това си е повод да напише и книга!!! Изчекнат Свят.

Куку нямало и да я погледне!!! Критериите му са цинга-манга момо!

Все съм виждал хора, които не могат да пишат, ама са почнали да се навъртат тук и разни, които не могат да четат.

коку

Ми не знам ти какво и харесваш с тази обратна захапка и несъразмерна за лицето и брада (1/3 от цялото и лице). Позагледай снимки, Google върши добра работа в случая и ще разбереш какво имам предвид. Може би на някои снимки изглежда симпатична, но на повечето е кроки. Антония Петрова е по-красива от нея, а както знаем, нея я бяха заклеймили като крокодил... Освен за получаване на популярност не виждам поради каква друга причина се "рекламира" по този начин 10 години след "инцидента". Опрделено стратегията и върши работа, защото до преди два дни не бях чувал нито за журналистката Тристан, нито за писателката Банон... Имаше интересно интервю в което оприличаваше ДСК на "разгонена маймуна". Е, ако ще сме на тема био разнообразие, то тя е пиявица, както повечето жени (съжалявам за определението, но е исторически предопределен факт). Като видят мъж с пари и се впиват в него, независимо в коя негова част...

Гроздето е кисело! А може и да е обратен...

убавец!!! пу машалла

Той пък голям хубавец...

Хубавица, десет години къде спа. И как ще докаже това изнасилване? Свалил й панталона и сутиена - това посмъртно няма как да го докаже.

Майтапите се, но заради тарикатките после никой не вярва на реални жертви.

еврейски, пардон, люински номера. нещо като моше-нник ама с пола. ааааааа, дали си пази роклята с която му е правила свирка?

На тази никому непозната журналистка, явно и се иска.........освен всичко друго да стане известна. Да внимава, че дядото трудно го вдига и още по трудно го сваля ......самолета, има трудности с управлението.

Днес си подавам жалбата,защото утре и мен ще ме изнасилят

Тъпи истории.

Тая пък де е била 10 години,че сега си спомнила... Българската поговорка гласи"Бития бит,..."

Е, това това вече е прекалено. То бива стъкмация, ама чак пък толкоз...

Хайде всички на опашката! Той има достатъчно кинти пича. Само едно немога да разбера - Как може гвинейската грозница да си повярва, че някой може да я хареса и да недай си Боже да я изнасили?! След като я видях си лях куршум от уплаха!

Каки, и в България наближават избори. Сещайте се, кой, коя, кога.

И да не си женен, пак няма отърваване от жените. Единственият начин е да нямаш пари.

Евала,пич! Лошото обаче е, че при жените вече само с чар не става нищо.

Пък само в България си правели мръснишки номера.

абе пичове то туж моме даже не е русо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А МИ ,ТЕ СОЦИАЛИСТИТЕ,КОМУНИСТИТЕ,са си извратени по природа.Ами вижте го Гоце-дърт пергиш,а Станишев не се знае ГЕЙ ли е или изкуствен баща.Не напразно Азис им е звездата на предизборните акции.

А МИ ,ТЕ СОЦИАЛИСТИТЕ,КОМУНИСТИТЕ,са си извратени по природа.Ами вижте го Гоце-дърт пергиш,а Станишев не се знае ГЕЙ ли е или изкуствен баща.Не напразно Азис им е звездата на предизборните акции.

Като им даваш пари, небили проститутки, като нищо неим даваш пък изнасилени били. Е то няма угодия. Иначе сочно парче само за е...е. link

Някъде комай било било написано : -- О, Боже ! ... Пази ме от близките/приятелите !, от другите -- мога и сам(а) !

Малката п.и.ш.к.а, голяма работа... Много големи работи тука. Тоз бил изнасилен, оня не бил... Еди кой си пък ТРЯБВАЛО да го изнасилят... Май не сме били на топло, тъмно и влажно дълго време... В България сичката ни Мара фтасала, за жабарските президенти сме се разтревожили... Удри с чресла по митницата!

Строс, това са жените, брат! Всички ебани, сега ще се пишат изнасилени!

Ако тази журналистка наистина е била изнасилена и не успее сега да осъди Строс-Кан.Трябвало е наистина да бъде изнасилена.

Мен ДСК ме изнуди. И ми взе парите. И трябваше да плащам като Българин скъпо и прескъпо заемина на МВФ. Още утре подавам иск. Ще пиша на джуджето да ми плати съдебните разходи.

с невъзможни неща. Започни нещо по-изпълнимо - научи правописа. Като начало започни с две думички - данЪкоплатец и заЕм...

Айде и тоя. Щом си взел кредити значи сам си изул гащите, после ДСК ти виновна.

Така, като се замисля, май и мен се опита да изнасили! Къде да си дам банковата сметка?

Абе, вие не четете ли - не става въпрос за изнасилване, а за опит за изнасилване. Тоест, момето не било таковано, а полутаковано. Значи е още девствено. Какво иска ли? Ами да покаже, че е непорочно, а и да вземе някой и друг милион. За да върже после някой балък.

МАЦ-ПИС -ПИС .... ПИСАНООО , МАЦООО , ОХ КОТЬО , КОТЬОООО.

и мен ме изнасили. и аз искам да смвкна нещо от сметките на чичко паричко! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Понеже Саркози е нисък, много нисък (да не кажа низък), ударите под кръста определено му се удават. Няма да мине номерът със Строс-Кан в Щатите - добре, той има домашен френски вариант на същия номер. Важното е силният кандидат-президент да бъде париран и омаскарен. Черна мацка, руса мацка, цайтнот, загуба и няма конкурент. Сарко - пак президент!

Нека не пожелаваме това на французите !