Строс-Кан не се призна за виновен, но съдийка го остави в ареста

Нюйоркска съдийка отхвърли освобождаването на генералния директор на МВФ Доминик Строс-Кан под гаранция и нареди той да остане в предварителния арест.

Обратно в новината

Коментари - Строс-Кан не се призна за виновен, но съдийка го остави в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sorosss

Следващият шеф на МВФ отново ще е европеец, колкото и на някои да не им се иска.

Тия от управата на ЕС да си мислят, че днес е Строс-Кан, утре може да е друг европеец, неугодил на САЩ. И ако французите казват: "Търсете жената", аз казвам: "Търсете Леон Панета". ЕС може да не е абониран за ръководството на МВФ, обаче САЩ се изживяват като абонирани за световната власт.

Ейййй, тук как са се събрали на едно място социалисти, феминисти, сексисти и......Теди, разбира се :-) Едните го наричат нерез, другите го оправдават, че било нормално, трети - евала му правят :-)))) И всички се бият заради интригата, това скалъпена история по американски американски сценарий ли е, или...да :-) Много се чудя и искам с очите си да видя как някой дедик ще се осмели да мери......хммм.....сили със здрава жена на 32 г. и то насила :-) Хора, гледайте го какъв е спихнат, бе :-)))))))) На тази възраст имат кръвно, захар, гръдни жаби, ревматизъм, подагра - всякакви такива :-)

Я стига бе!!! Тези болести дето ги изброи, ги има дядо ти. На 64г. съм, и камъка да стисна вода ще пусне... Вашето поколение уважаеми, е доста по скапано. Познавам доста 40годишни, които отдавна са загърбили секса. Та се налага ние да помагаме...

жена съм, на около възрастта на тедито, не мога да повярвам, че ти уж интелигентна жена си седнала да защитаваш тази елементарна, дразнеща особа...и ти си седнала да говориш за сексизъм, какъв по-добър пример за женската сляпа солидарност от това?

не си спомням да съм споменала някъде възрастта си?а дали съм елементарна, или не-има си хора,които са преценили и са ми отдали необходимото признание-професионално и лично, а -твоето злобно мнение си го пази за себе си, защото никои не те пита каква съм и що съм. за дразненето-радвам се ,че постигам този ефект и поне малко Tи раздвижвам закърнелите от простотия мозъчни клетки

swiss, Баба Меца може и да е комунистически лумпен, но нека не се отклоняваме от темата. Франция остава без кандидат (за социалистите) , нека да помислим кой има интерес от това? Май не са американските камериерки...

Никога не е късно да станеш за резил. Да се готви Негово Светейшество.

След като е в ръцете на жена съдия феминистка и от този щат е с предварително произнесена присъда...Приказките са безсмислени.

цялата работа много нагласена изглежда. и къде точно ще избяга кан!?

този с 'камериерката', Клинтън с мониката, Майкъл Джексън с децата, Кенеди с мерилинката преди това, тавата нещо се изтърква; някаква писателка пък се сетила, че в предишния живот, когато той бил кон, нещо я направил

абе теди варви да бачаш кво само киснеш вав форумите,прави пари тук само защитаваш уса за без пари :-д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тя тука само си разпалва злобата преди работа и после като се развихри с парцала... по-бързо свършва работата като е озлобена. а пък и като няма кой да и обърне внимание от устата и се изливат още повече змии и гущери, таварищи и комунета и въобще всякакви безсмислици, въпроса е да е във форума, защото това е единственото и място за някаква комуникация.

ха ха ха.......да, без пари го правя-имам пред вид защитата уса-то,ти пък да не си помислиш нещо друго-защото другото не го правя за пари , а за много пари!та такива са нещата от живота...аиде със здраве!

да, другото със сигурност го правиш за много пари. кой иначе ще си легне с теб, освен ако не платиш добре.

В Америка медийно-съдебната мафия се опитва да командва света. Най-много печелят от световно известни хора. Затова много известни американци напускат Америка и живеят в Европа и други части на света.

да,правилна идеологически постановка , таварищ, и даже искат американците убежище в красноярк и якутск, в краен случаи пхенян! триполи също беше добра дестинация, ама а късмет, де!

Остави настрана идеологията моме, че започваш да приличаш на пенсиониран партиен секретар. Американците все повече заприличвате на киборги и никой нормален човек не би искал да бъде капсулиран във вашата матрица. Лоша услуга правиш на всички американеещи се булгаристанци като теб с тъпотиите, които постваш постоянно. Колкото и да проявяваш старание да си заслужиш ГМО битието, азиатските тигри стават все по-могъщи и май ще ти се налага все по-често да поглеждаш в тази посока.

Да им се чуди човек на акъла на тези американци. Много долна нация. Да вярват на агентка на тайните служби, че е била беззащитна камериерчица. Всичко е до толкова голяма степен пошло, направо вони от изтъркана от предишни опити тактика. Човек трябва да е мнаго прост, ако има високо мнение за американците.

е,че ще вярват на агентка на таините служби, техните-естествено, ти да не чакаш да вярват на анчето чапман-щот тя освен за компания на среднозаможни арабески от нюйоркските предградия за друго не става милата ....

еи, ти си проста и тупа като дирник,че на руснаците ли да се вусхиставаме,такива като теб существуват единствено и само понеже е незаконно да будат убивани,замурсявате земята

хе му се връзваи на" пенелопито"-това е един и същ платен драскач на позитано, които пише и репликира про-американски мнения на саита под сто различни ника-ама поне стила си да беше сменил, че си личи от 100 км.!кибапчита дават от позитано, кибапчитааа, не е шега работата.яде кибапчита та са къса и плюи америката!а ма ,ха!

лилавата крава, що не пасеш ми чукаш по клавишите?

Абе, защо не съм чул досега коментар за случая Моника Люински и президента Бил Клинтън! Най-вече в часдтта , когата Моника -след като е приключила цялата дандания по импийчмънта - през сълзи изхлипва: О, бях употребена!... т.е. използвана.

Цитат от друг форум: "Ето как една камериерка решава съдбата на Франция". Че и на Европа, добавям аз.

европа беше решила да цоца парите на америка, но както винаги си направи сметката без кръчмаря.....сега не само ще престуктурират дълговете на гърците, ами и песен ще изпеят франсетата

Американските въшльовци освен да живеят на кредит друго не знаят. Какви пари имат пък те? Освен онези дето си ги печатат без покритие? Най-големият длъжник на света са САЩ.

че кви пък пари има Хамерика мари?? аз ако не съм да и давам шъ гу духа

Ти си удивително прост! ФЕД печата пари без покритие и УСА живее на гърба на останалия свят от години. Имат толкова дългове, че и внуците на внуците им не могат да ги платят, ако решат да работят и да връщат заеми ... а той пише, че франсетата цоцали пари - смешник !

Но затова пък китайците ще ви ги цоцнат всичките

Скъпа, мисленето е нещо, което не е за всеки. Още повече да изказва мнения.

И това ако е правосъдие, тури му пепел. Как пък решиха, че има опит за изнасилване? Сталин тук ряпа да яде пред многоуважаваните демократични американци. И то сам това да е. Я спомнете си на какво го направиха най-великя си шоумен на всички времена - Майкъл Джексън. То не бе помия, то не бе чудо! И накрая, като не успяха със съд, го убиха с тайни методи. Не беше ли така и с Монро и с Кенеди? Америка е като усойница, която хапе. Много злина, лъжа и смърт има в тази Америка! Дано Бин ладен успее да я унищожи!

ясно е, че умрял кон не рита, тогава искам да знам как ще си умие името, може би с накисване....

Теди (USA)- Йсе изписва, като се натисне бутон J .

Специално съдийките в (щата) Ню Йорк са абсолютни усойници феминистки. Спукана му е работата на бай Доминик.

държава в която като погледнеш някоя засукана те съдят, в която за всяко нещо адвоката евреин получава тлъсти пре тлъсти хонорари, за намигване те съдят, за употреба на бира под 21 години те заключват , бе хора ако не са скапаните им долари там е по зле от гнилият социализъм в СССР. Но по всичко тази история прилича на скалъпена от ЦРУ изглежда човека не е дал парите от фонда на който е трябвало и се намира една камериерка която твърди ,че и е посегнал и естествено вярват на нея защото тя е неподкупна .тя за нищо не би се продала дори за 200 долара тя просто е един милионер на който хобито му е да чисти хотели ,дали а .???Или са и обещали нещо повече за да маниполират французина.

викаш разликата между русия и щатите е ,че в америка имат долари?.......даааа, съществена разлика е това,таварищ!

скоро първата икономика в света ще са китайците и твоите американци които са натрапници на този континент щ'е ги сполети проклятието на индианците

В ареста при негрите. Там му е мястото. Няма мърдане. Ooh La-La!

ко да прай чиляка....нагон

даи бозе всекиму мераците и вазмозностите на ш2 годишното мосю доменияуе. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да дойде в България!Нашият съд ще го осъди невинен!!!

хеи, това е америка, не е кенефа на европа, кадето президента агент си го вади публично и оножда коя завари и кадето я завари, особено малолетните.

да точно това е Америка, където по стар протестантски обичай всичко се облицова в добродетелите на протестантството за да прикрие същността, и когато се извърши некво зверство то се оправдава от волята на Бог..., също, където все още може да влезеш в бар носейки пистолет в ръката или където се изгражда стена като в зоопарка на границата, а да, и където има хора които са в затвора без присъда и повдигнато обвинение...никакъв негативизъм към Щатите, просто опит да ти покажа, че е глупаво да се генерализира...

Да това е Америка от скалъпен по-скалъпен секс скандал. С камериерка, домакиня, стара американска бабичка или като порното на Бин Ладен. Ай стига бе, да ви имам и Америката.

м ане думай ...че Моника малолетна ли беше бе пиндос? аз пък не съм знаел...))))

Да, същата Америка, която се бореше за правада и свободата на иракчани и която се гавреше със същите цивилни! Мдааа, това са американските тюлени! Абе, това е "свободна" държава!

Айдее, те още малко и ще му дадат смъртна присъда. Поне да не беше опит, че да знае човека за какво е патакламата.

Браво на съдийката !! Разгонения буйстващ нерез трябва да бъде вкаран на тясно и скопен по китайската технология !

Българска поста е тая работа...най-после и западняците да земат нещо от нас-браво.Колкото и да си голям винаги има някой по-голям от теб...

кърви колкото искач по света. само да се оплачи и....со опечен. и назначиха садя феминистка да го сади. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И такива като тоя ни определят съдбата с тяхните корумпирани чиновници. Е това е Европата господа и дами.Лицемерие и далавери .И за десерт сексуални извеврги.

Неудържимото сексуално влечение на мъжете към жените е фундаментален природен закон.Благодарение действието на тъкмо този закон,съдийката Мелиса Джаксън се е появила на бял свят.Сега тя отменя природен закон,което е смешно.Все едно си мисли,че сутиените отменят закона за гравитацията?!

Не се изсилвай. Съдийката може и да не се е появила на бял свят след изнасилване...

бои, бои ,бои, по долните крадливи европеиски социалистически кратуни-само това ги оправя!браво на американското правосъдие!а да видим сега , мусю доминик, боб кон яде ли?

Абе, TediUSA, не те знам мъж ли си, жена или хермафродит, ама кога стана калайджия, кога ти почерня задника? Правосъдната система на любимите ти USA я знаем малко по-добре от тебе. И системата за задържане и между впрочем. И ако все още поне малко от малко се считаш за българин/ка си оправи правописа, щото "боИ", както си го написал/а, значи нещо съвсем друго, далеч от смисъла който влагаш. За другите неща не говоря. Между другото, какво работиш в USA? Тоалетни ли чистиш или миеш чинии? Ай много здраве.

еи комунистически лумпен, какво знаеш за системата в америка бе, знаем за нашата судебна система, как ми е кеф че комунетата се нервират , е нема гратис,хахахаха

не съм неграмотна, бабо мецано......ама нямам "и кратко" на клавиатурата, а и транслитерацията на дир не позволява правилен превод......американците не дават да бъркаш в кацата с мед ли, бабо мецо?очен плохо?да, вот ето сказала, бои па комунистические кратуни,потому что они крадиливие -не хочут работат но хачу ест и кагда можно крат!ха ха ха

Американския съд няма нищо общо с един друг, на едно друго място. Доказва, че малко се влияе колко е влиятелен обвиняемия.

като освдят ож симпсонз а убиство тогава плямпаи

Е, що па така не се отнесохте с Бил Клинтън, а? Той мърсува в овалния кабинет и излъга под клетва, бидейки ПРЕЗИДЕНТ! Що не арестувахте Клинтън? Американско кривосъдие...

Хей,прост ли си ,или просто говориш ! Или си просто юрист ?!

Хей,прост ли си ,или просто говориш ! Или си просто юрист ?!

Много правилно писано!Кое е американското правосъдие,че сумати пияни и надусано девойки,обаче БОГАТИ бяха заловени да карат кола и к'во?Марули,ей т'ва!Обаче виж,ако беше ТЕДИ от САЩ с бг произход,драга,фамилията щяха да ти разгонят.

а бе никол,чедо: аз ако съм искала да карам с алкохолна концетрация в кръвта, щях да си седя в бг кочинката, бе джанъм...............амчи толкуз ли си проста значи........