Руски експерти: Идва зима, а не апокалипсис

Хидрометеорологичният център на Русия не откри в сезонните промени на климата признаци за наближаващ край на света, който, както някои тълкуват календара на маите, трябва да настъпи на 21 декември 2012 година, предаде "Интерфакс", цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Руски експерти: Идва зима, а не апокалипсис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че нещо, ама това американските експерти го казаха преди 5 години :)

АМА то АПОКАЛИПСИС ЗНАЧИ ТОЧНО ТОВА, СМЯНА НА МАТРИЦАТА, и на ПОВЕЧЕТО играчи в нея! Без ток, без банки и без молове! Дупе да ви е яко, ОСТАВАЩИ ИГРАЧИ! От мен ТОЛКОВА!

Поредната масова психоза отминава - идва следващата. За 2000 имаше един Bug Y2K дето уж щеше да доведе до края на света, сега са маите, до 2036 ще ни гърчат блокбастъри за астероида Апофис дето ще ни цапне, ама с вероятност 1 към 233 000. То по-скоро ще ударя от тотото 6-ца. Всичко е за ажиотаж, който ще докара парички на някои люде.

За жалост,приятелю шестица от тотото да удариш е невъзможно !

Нещата за апокалипсис не трябва да се възприемат буквално. Между всичко изписано трябва да се чете между редовете. ще се променят нещата спрямо космическите закони. В момента много от нещата свързани с елетромагнитното(квантово) изменение на земята се прикриват умишлено. лек и успешен ден на всички. Бог да ни пази!

казаха сняг от понеделник по високите полета и планините -смятам ,че за ски ще има шансове доста преди сакралната дата.

Според календара на скиорите, на 21.12.2ххх започва ски-сезона (дай Боже и по-рано!) и единственото, което ни вълнува, е цената на картата!

Как единствено цената. На първо място - количеството естествен сняг. Да си пробвам новите панти, ехххх!

Aaa, няма страшно - има оръдия за сняг навсякъде! Е, кантовете пускат мустаци и приземяването е по-неприятно, но нали се летиииии!

В Зьолден са 190 euro :)))) аз съм там нали видя колко сняг имаше на 29.10 .. малииии ша са наплюща още на 20 -ти там!!!