Уникална система ще следи за инциденти на ”Тракия”

Агенция "Пътна инфраструктура" обяви обществена поръчка за разработване и внедряване на автоматична транспортна система на магистрала "Тракия".

Обратно в новината

Коментари - Уникална система ще следи за инциденти на ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

7 м лв. без ДДС. за тез пари китаиците ще прокопаят още 2 такива тунела

??

Просто едни 7 млн.

толкова е уникална, че я има навсякъде в белите страни.

а защо не и на Цариградското?

За 100 метра тунел - 100 милиона ще потрошат за ГЛУПОСТИ. А самото "съоръжение" с некролог да го оплачеш, както и 90% от Боковия "аутобан""

поредната система за да лапа някой кинти , като системата за наводнения в Бургаско дето умряха хора , но тя била супер и всичко било точно. Ебати пробитата държава сме , а българите сме ебати тъпите копелета та да ги държим на власт едни и същи да ни управляват с години. :(

Шилo

Обществените поръчки в България се правят по един супер-нечестен или направо престъпен начин. Вместо възложителя да каже какво ще се прави и да получи най-добрите като цена и качество оферти, той определя какво ще се прави и забележете - за колко пари! Тоест, казва се на кандидатите около каква цена да гравитират офертите им, и нерядко печели някой с цена 20 лева под индикативната цена. А ако някой си позволи да даде значително по-ниска оферта, го карат да пише обяснения и най-често го отстраняват от търга с мотива, че цената е прекалено ниска и не може да бъде защитено качествено изпълнение на такава ниска цена!

уникално...вижте какво ще се случи...нещо ужасно се случи....това са гръмките заглавия на БЛИЦ тези мръсни идиоти само да плашат хората тъпи изчадия на ада долни мръсни българи за нищо не ставащи...само работата с лопати на строежа ще ви направи свободни...както Хитлер е писал в концлагерите -Арбайт махт фрай!!

Ко каза?

Тоест следва уникално усвояване от стокиращите овчи гейберастски карпузи, както със "санирането".

За 8млн. табели и камери. Бах му и табелите и камерите! Как успяхте да намерите толкова скъпи табели и камери, че и бариери. За софтуера да не говорим. Вместо да използват тези пари за превенция и подобряване на пътищата, те ще ги откраднат.

бах му и камерата! Ако знаеш, че камерата е свързана в реално време с базата данни на полицията, разпознава и съхранява лог със номера на всяка една преминала кола, като в реално време проверява дали тази кола е открадната или не... не е твоята веб камерка за 20 лв. Това което описвам е реалност в моята държава, така откриха колата ми за 1 седмица след като я откраднаха. В бг това едва и ще стане и след 20 години... но си има причина да струват толкова системите

Айде, пък ако стане проблем - ще обвиним лошото време. За тунелите по Хемус свърши работа ...

Така като гледам "уникалната" система може успешно да бъде заменена с 5-6 камери и 4 бариерки... Ама тогава няма да се лапнат 8 милиона.

И когато се монтира тази "уникална система" ще се окаже че всъщност не е нужна и няма реална полза от нея тъй като няма да работи през повечето време.Но важното в случая е да се усвоят парите пък за след това ще се види.

Разбирам че: 1.Заделихме едни пари,които... 2.По някое време пак ще затворим тунелите за ремонт. Опитвам се да си припомня: Колко катастрофи са ставали в "Траянови врата"? Или вече някой ги е планирал?

Разбирате ли идиотизмът в самата идея - "Уникална система ще следи за инциденти на Тракия??? Значи, тази система няма да предотвратява, а ще следи и регистрира труповете.

Би ли дал идея, как някаква система, може да попречи на идиот като тебе примерно влязъл с 150км/ч в тунела да се размаже в стената?

Няма значение. Важното е да има многомилионна система, която да констатира фактът.... Аман от тикви и подопечните им....

До ххх - шведите са го измислили - легнали полицаи с променлива височина /според ограничението на скоростта/ Имат хидравлика и не са евтини, но 100 процентово ефикасни, така, че идиот като мене няма да мине със150 през гърбица, вдигната на 20 см. Елементарно, Уотсън, но трябва малко акъл.

Уникално, Бомба, Шок, Ужас, Извънредно ... Журналистически клишета.

поръчка за разработване и внедряване на автоматична транспортна система на магистрала "Тракия". Кое й е уникалното на тази система в бъдеще време, която все още не е разработена!!! Като гледам каква сума са си наумили да усвояват, герберските намерения са ясни - присвояване на по-голямата част, а съоръженията им я работят, я не работят. Ако всичко това стане наистина, ще започнат едни ремонти на ремонтите, с които вече отдавна сме свикнали.

корнелия за колко ще прави такива системи?

Тази интелигентна система със сигурност ще е по-интелигентна от много от шофьорите по магистралата.

Журналята, излагате се с вашето "уникално"- чудо невиждано. Като децата сте !Такива системи функционират в развитите европейски страни.

Тези информационни табла ще бъдат като всички останали табла по пътищата, поставени от АПИ преди 2-3 години. Светят с безсмислени надписи, но не дават никаква информация - но някой се нагуши с много пари.

"Агенция "Пътна инфраструктура" обяви обществена поръчка за....." Да си дойдем на думата. това е основното, останалото в статията е пълнеж. Инак щеше да е добре малко повече пътна полиция, малко повече глоби, малко по-висока събираемост на глобите. И да видиш как Бай ти Ганя ще почне да внимава на пътя, както внимава като иде в чужбина.

Богоизбраните пак ще си летят с двеста. И системата ще блокира естествено.

защото ми миришат краката,красавецо !!!ти ли определеният да спечелиш ?!

Не. Не съм аз. Даже не знам, колко струва една такава система. Ама виждам, че ти си селско дебилче, което много знае и разбира от всичко. Затова те питам: Ти за колко пари правиш такива системи? Що не участваш в търга? Аман от скапани селски помияри, които плюят по всичко.

хубава сума за присвояване !! както всичко до сега !!хубави начинания,хубави пари ....,но за някой джоб !!!

Това което ще е уникално а България е внедрено по западните магистрали още през миналия век.

7 (седем) милиона ?!?!?!?

Ти за колко ще я направиш?