АПИ предупреди за нова снежна вълна

Шофьорите да тръгват с автомобили, подготвени за зимни условия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АПИ или Агенция “Пътна инфраструктура” не са НИМХ или НАЦИОНАЛЕН ИНСТИТУТ ПО МЕТЕОРОЛОГИЯ И ХИДРОЛОГИЯ към БАН, за да казват какво щяло да бъде времето! Агенцията изземва донякъде функции на този институт.

Значи утре ще катастрофирам, то се видя....Ех мамка му дано поне да ме пишат мене в Дира

_stankow

Айде сега за отскок 2 месеца локдаун. После - свидетелство за преминат опреснителен курс. После - тест с листовки преди преминаване на всеки планински проход, само 30 лв. При връщане от чужбина - тест с листовки и полигон, само 90 лв. През 30 минути по всички телевизии - показване на починали, няма значение дали от катастрофи. Ми така де, трябва да се пази населението. Я как ни пазят от корона-вируса !

Дано някой се сети утре да спрат товарните тирове при по обилен снеговалеж, защото те са основна предпоставка за птп и километрични задръствания заради скапаните им гуми. Защото ако не е почистено до асфалт и край

ако имше поне 3 тунрлапод Ст Планина, колко са нужни минимум за 600 км, никой намаше да се катери зимата по смешните снапани проходи от турско време! България е транспортна клоака отвсякъде

Напускайте България. 15 см сняг не е шега работа. Мене ме напряга такъв сняг.

да поотминава ковидарската вълна, сега пък снежна! Дейбиш и живота крив, дейбиш...

че ще ги изненада снеговалежа

Комитова ще ни изчисти, както ни оправи и маркировката на Струма.

Тя хубаво предупреждава, ама какво ще направи по въпроса. Всеки може да се изживява, като шаман и да познае, че някой ден ще има сняг, още повече в месец декември! Или тая работа е малко "Думам ти дъще, сещай се снахо", демек "Гответе се за зима, че няма да чистим".

Алоо Фандъкова, следи прогнозата, че снега ще се появява пак ненадейно, пък и ти си свила де що има пара за почистването!

почна се снежна вълна ковид вълна че даже на деса вУната..