АПИ: До 2024 г. магистрала "Хемус" трябва да е готова

Аутобанът е приоритетна задача в програмата на кабинета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дано, а ма надали.

Ко каза ма АПИ ? По колко милярки ще си раздадем до 2024 ?

На тия Фишеци вече не се хващаме ! Хемус трябваше да е готова до 2019. Със Същите тия сладки приказки ни баламосвахте и преди 4 години, само за да може ГЕРБ да остане на власр, защото само те Единствени в Света и в ЕС знаят как се правят магистрали . . .

За 4 години тия кауни не успяха да довършат започналия ремонт на няколко тунела и виадукта, а магистрала ли ще довършат. кухи обещания

Вече не ми дреме за Хемус! Важното е Струма да е готова!

Не видях да се споменава Северо-ЗападнаЛА България, но може би това НЕ Е вече част от България?

Трябва , но няма да бъде. По известни причини.

държави до 2024 година ще колонизират Марс в ЕС бантустана още ще строят магистрали!

И с приемането на Тол за камионите цените ще ско4ат здраво на вси4ко. Вси4ко е транспорт. Честито на стадото

Ще скочат здраво с по 10 стотинки килото и то само ако преминват транзит, т.е. ако няма да ги купуваш ти.

Значи още не е имало тръжна процедура, но септември 2019 участъка до Плевен щял да бъде готов?! Глупости на таркалета! Стига сте лъгали!

Аз живея в Ловеч и искам магистралата да бъде построена колкото се може по-бързо, но си прочетеш внимателно, ще видиш, че за 2019 година се говори за два други доста по-малки участъци.

за 50 годишнината от започването и ще е готова юбилейно :)

китайчетата за цената на Хемус до 2014 ще покрият всички пътища в бг на ново! Но сащ сега воюва с тях и няма д а ни позволят такова нещо.

Какво става бе хора нали беше 2022, сега 2024 г , а в обозримо бъдеще няма да може да стане защото ремонта от към София или отделни участъци/може и от към Варна/ вече да е започнал. Дерзайте, светлото бъдеще е пред нас. Все някой ще ни пречи , а пък никой и не ни помага. Путин и Тръмп ще са ни виновни. Годината ще бъде 2030. Баба Лили пак ще пее в зала "Арена" , Б.Б. вече ще е президент, хората , имам впредвид българите ще почиват на Канарските острови както обеща еднакво видимия от всички страни Ал.Йорданов - въобще демокрация.

Много просто - до 2024 друг ще е на власт и баце ще лае - ако бяхме ние, щяхме да я построим, ама на ви сега.

Поредното ЩЕ.

Радвам се, че най-сетне се почва от същината на проблема (поне на думи), а той е: Който чупи да купи! Досега по една или друга причина леките автомобили носеха тежестта на плащането на пътища, които основно се прецакват от тежкотоварни автомобили, в голямата си част чуждестранни! Говорим си за газопреносни ползи за България от разни там потоци(турски ли патагонски ли) а по темата за транспорта мълчим. България има потенциала да извлича по-големи ползи от транзитно преминаващи автомобили отколкото от пренос на газ... казах аз!

Мислиш ли 4е цената на нраната и въобще цената на вси4ко няма да се коригира в посока нагоре.Кой ще плати сметката.Пак аз и ти.

Ще платим 1/5. Останалото е транзит. За стоки преминаващи през други държави вече плащаш, обаче не ревеш.

Гние Запада ей, гние! Люксембург е първата държава в света с напълно безплатен обществен транспорт. От следващото лято пътниците няма да плащат за влаковете, трамваите и автобусите. Така премиерът Ксавиер Бетел изпълни основното си предизборно обещание - в защита на околната среда да стимулира пътуването с обществен транспорт. През лятото, страната вече въведе безплатно пътуване за младите хора под 20 години. В момента цената на билета за 2 часа е 2 евро. С един билет може да се пропътува цялата държава, чиято територия е едва 2600 квадратни километра.

запада се осъзна и баавно тръгна към комунизма..е това дето го казваш си е чисто комунистическа работа ! безплатно за обществото! Той Маркс не случайно още е изучаван в най елитните университети на запад! Обективния ход на обществото е в тази посока и няма мърдане !

Абсолютно прав /а/ си!!!! Ипри Путин има безплатното пътуване. Е, не за всички, де... За сега само обкръжението му, министрите, депутатите и генералитетът. Но някой ден ще го въведе изцяло. Даже се знае кой точно ден - На куково лято!

Капитализмът и комунизмът са два пътя за постигане на едно и също нещо. Само че комунизмът се фокусира върху целта, а капитализмът - върху пътя. Затова едните виждат светлото бъдеще но не си гладат пътя, а другите реално вървят натам.

Те са си го платили вече, транспорта. Под формата на данъци.

Kenn1111

Тая псен сме я слушали вече.Когато дигнаха винетките пак това ни се обещаваше.А и строителството се превърна в най доходния начин за кражба.Няма и 1 км път построен по времето на ББ който да е с прилично поне качество.Всичко е на схемата ремонт и после пак ремонти.......до безкай

Сега нямаме магистрала Хемус. Бабуните са по една педя. На 4 места се влива в насрещно. Така вече 4-5 г. 80 км се пътуват часове. Искам си нормален извънградски път. Мерси с тез магистрали.....

То и Тракия няма от Чирпан до Стара Загора...

2024 започва ремонта на магистрала "Хемус".

Откакто се помня, ремонта на Хемус не е спирал...

Ако е с качеството на "Тракия" - изобщо не се хабете! Раздайте си парите и последният да загаси лампата...