Апелативният спецсъд остави в ареста кмета на Несебър

Димитров беше избран за четвърти път за кмет на Несебър на първи тур, въпреки че е задържан

Обратно в новината

Коментари - Апелативният спецсъд остави в ареста кмета на Несебър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само в България. Мутрите навънка,а хората които правят добро в затворааа. То затова сме мутренска държава. Само като видите министър прецедателя ни ти става ясно че тука е мутроландия. Пишете в гугъл мафиот и вижте първа снимка кой ще излезне

Мутренската логика: Щом не е от ГЕРБ - веднага в дрънголника!!

Отото е доста прав с малки изключения- " Корал" и 200 дка земя около него го лапнаха сегашният кмет на Бургас по времето когато беше лидер на СДС, заедно със Каролчето и компания.Лапнаха го за жълти стинки и го препродадоха на испанците за много долари.За това има цял филм на Цв.Младенова барабар със сите документи, ама кой да чете.Иначе кво! Съмнясва ме дали има кмет по морето,който да не е за кауча, ама трябва да се спазва закона и да се съди по него, а не по изборните шашми.

Благодарение на този серсемин всичко от Елените, през Свети Влас и нагоре към Кошарица, през Слънчев бряг, Несебър та чак до Равда е слято и се превърна в един огромен, бетонен, призрачен град, голям колкото Бургас. Дори като Бургас не е защото в Бургас има улици, булеварди и паркове а там няма. И в този ужасен огромен бетонен град живеят по малко от 30 000 човека, които дори само за охрана на сградите не стигат. За това половината сгради през зимата се разкостват от циганите и през пролетта собствениците се налага да ги ремонтират и възстановяват. Това лято според мен и туристи няма да има. Ще поживеем, ще видим. Този ужас без инфраструктура, улици, паркове и паркинги вече дори пияниците англичани го отбягват. Тъпанарите я докараха до там, че от алчност и лакомия ще се удавят в собствените си лайна.

Май някой не може да се примири ,че не може да се докопа до баницата...прокуратурата за поред път без доказателства държи обвиняем в ареста .Това е репресия !

"Направил е много за развитието на Несебър.Хората за това си го искат." Да достоен е. Несебър от едно прекрасно малко китно градче, благодарение на този кмет се превърна в бетонен мастодонт не различаващ се по нищо от Люлин в София. Може би разликата е, че в Люлин все пак има къде да паркираш колата си а в Несебър не. Благодарене на кмета от Несебър до Равда всичко е бетон. Несебър и Равда на практика са слети. И то безумен бетон. Хотел на 3 метра от другия. Ако излезеш на терасата на стаята можеш да откраднеш гащите на съседа от другия хотел до него. Улици между хотелите на практика няма. За паркинги да не говорим. Боклуци до бога. Дори нивите над пътя Несебър-Равда се превърнаха в безумна бетонна джунгла. За золумите на кмета от другата страна на Несебър, към Слънчев бряг просто ме мързи да пиша. Проста измет. Благодарение на този кмет това лято нямахте кьорав турист. А следващото лято съвсем. Защото този толуп превърна едно прекрасно градче в бетонен кенеф. Аре бегайте. Напълно сте си заслужили и кмета и Митьо Очите. Измет.

Край мен недейте да ровите, че ще засмърди чак у софето при насрещен вятър дори. Това е майтап, а истината е, че в Несебър няма феодално управление и в фейса нищо подозрително няма да намерите, за да се усъмните нещо покрай приближените ми. Всичките ни обществени поръчки не са на свързани хора, бизнесмени у фейсо, безработни по статус.

Край на демокрацията. Да живее Боко и Отечествения фронт!

На никой ли не му е ясно, че и тук ще се появи някоя Кйовеши и тогава ще трябва да строим нови затвори – ако трябва и с доброволен труд!

Щом го избират за четвърти път, дори и когато е арестуван, значи има защо. А защо е арестуван - вероятно на някой пречи. И сигурно не е правилния човек за управляващите. А хората от Несебър си го избират. Ами оставете ги на мира.

Да си признаем честно, в Несебъп достойни хора. . няма. Всички са нагли лешояди, търгаши, полу мафиоти. Мразим ви. Биете туристи и туристки, обирате ни парите само защото можете и сме глупави да ги даваме, не плащате данъци. Да доиде социализъм да ви експроприират или истински капитализъм, когато не бихте издържали на честна и истинска конкуренция

На някой като му пречи закона, вземат че го изменят. А за други - ще го изкривят, но ще съсипят човека, дето им пречат, Модел на управление от ДС

И аз си мсиля, че законите са само з атези дето пречат на тези, които са НАД закона и гласуват закони за личния им джоб.

Направил е много за развитието на Несебър.Хората за това си го искат.Стачкуват,искат си кмета ,но никой не ги чува.И неговата не е лесна,непрекъснато заплашван от мафията.Пуснали очите на свобода ,в затвора вкарали един достоен кмет.Престъпниците на свобода,достойните в затвора.

Няма такава кочина!

За едно и също нешо- за един чадър, за друг белезници. Вече не знаеш кое е криво и кое е право. Богоизбраните са над закона, той е само за тези, дето пречат на богоизбраните.

Да ви прави впечетление, че всичко така е направено и така работи, че днес законите са едни, утре други. Или тези, дето трябва да ги спазват ги погазват, и нормалните гледат от тях. Така по-лесно се ловят вещици. Винаги може да намериш какво да намериш у някой свестен, тръгнал да се бори с беззаконието. Така действа ДС - намерятр му нещо на човека и той мълчи. Та и тук създават условия на почти всички - вседа има какво да им намерят, за да ги държат в страх и подчинение.

Как има шанс някой до победи Гроб? Ако играят по техните правила и купуват гласове, има гробарско-прокурорска бухалка!

Мога да допълня за нашия(несебърски) кмет, гласували сме около 8450 човека. Несебър е най- доброто място за живеене. Този човек поздравява и помага на всички нас, вратата му е винаги отворена и няма нужда от " специална виза" за да отида при него. Всяка година града става все по красив и промяната е видна. За хора които не знаят и не разбират моля не пишете.. Това е най-богатата община от глава на населението и няма да допуснем друго, освен волята на хората в Несебър. Ако трябва ще се съберем и ще отидем да си го приберем .. все пак трябва да започва да работи ;)

А кмета на София що не е в ареста?

Толкоз пари от Несебър и Слънчев бряг не са за изпускане !

Ми затова купува гласове човекът, вече 4 път

Нека изгние в затвора! Там им е мястото на всички кметове, които не са от герб!

адвокат Ина Лулчева... и тоя ще полежи... КОЙ й каза, преди време, на тая кака, че е адвокатка, ама - нейсе...

Разчистване на сметки или лов на вещици?

мутромафията на ГРОБ умира от шубе, че Несебър ще е с независим кмет и ще им резне кранчето, затова са готови да измислят какви ли не схеми за неутрализиране на другите!

в средата на снимката скоро ще яде много шамри и ритници в ашиците

За кметицата на София се доказа, че купените цигански гласове са нейни. Тя в ареста ли е? Не е, защото в неделя е на балотаж. Несебър не ме вълнува...

В сравнение с този кмет съгражданинът му Митьо Очите е направо като невинно дете идиотче. Ако се разровят в золумите му ще трябва да го заключат и ключа от килията да изхвърлят някъде навътре в морето. Рейзито от Созопол е същия разбойник само, че е от ГЕРБ.

Това само показва колко си далеч от ситуацията Ото....За разлика от Буко Баламата този кмет храни цялата община с бюджета си....Затова и няма ГЕРБ там...ама Маджо , Буко Баламата, концесионерите на плажа в Сл.бряг Маргините искат послушно кметче, за да сложат цедка на парите събирани от общината...А те са над 75 млн за не повече от 30000 души...Там е рай какъвто би трябвало и да е България начело с пожарникаря...Но той е прост и лаком...сети се защо куца държавата!

Чакай че сега се впрегнах...Разликата от Рейзито и несебърския кмет е колкото от тук до Хонолулу....Рейзито е точно този който трябваше да е в ареста...Несебърския кмет е свестен човек и няма нищо да му намерят, разбираш ли...Познавам ги доста добре и двамата....Тук играят мръсните интереси на СИК и компания...ама как ще го схванеш!?..Или по точно не искаш да го признаеш!

хората в ГРАД НЕСЕБЬР ЖИВЕЯТ В СТРАХ

Купуването на гласове в Несебър е нищо . Да поразровят малко там ,и ако му дадът 20 години ще е малко...

Повечето сте глупави и въобще не ви е ясно за какво става въпрос...Е, той беше в ареста а митинга в негова подкрепа кой го организира...Пак беше там ама гласуваха за него близо 4200 души а за гербаджиите едва наполовина...Я не си напъвайте айрянените мозъци, защото това изпълнение на Маджо, Буко Баламата и Цацаровия Прасчо ще стигне в Страсбург и тогава държавата/тоест вие/ ще ядете хурката...Ама сте прости, простиии...

а кметицата на КОЗЛОДУЙ КОГА ЩЕ ПРОВЕРЯТ и тя е от ГЕРБ

Крайно време беше. Дано и да успеят да го осъдят тоя нагъл хитрец

Иска да превземе несебър.И понеже не му се отдава по честен начин, то е впрегнал “независимата прокуратура” да изпълни поръчката по рейдърството на кметството несебър.

Кмета най-сетне настъпи мотиката. Ще бъде кмет в затвора.

Като са почнали, да карат по ред а в Свети Влас КОГА?