17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комундетата сега кой ще им дава да папкат . Всичките им кладенчета пресушихте , бе изедниции .

А дано да им вземат всичко милионо откраднати от Народа ,ама на дали...това е Бг все пак,и тук няма правосъдие !

Една съсипана стара жена с вид на травестит. Това е краят. Сигурно се пита-Оти ручахме жабетата. Ветко ще се върне към старата специалност-шофьор в месокомбината,ама го няма комбината вече. Пробуждането е ужасно. Благодаря Ви г-н Гешев. Бог да Ви пази. Вие имате мисия. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Не дали, а кога. Система,която не дава шанс и надежда на ограбените,е обречена.

Справедливост ще има като подпука ВСИЧКИ, а не враговете на Бойко. Или ти верно вярваш, че домуса, златев, пеевски и другите са честни ??? Значи верно си тъпак.

Ако просто си беше отворила устата на разпитите, щяха да я пуснат, ама..

зла

….а присъда ,кога ….

когато намерим неподкупни съдии, примерно...щото като му изсипят 2-3 милиона и Темида ще си затвори очите... Затова нека стоят в ареста с години, накрая ще се молят за съкратено производство. Щото едно е да влачиш дело с месеци и години и да щракаш с пръсти на Сен Тропе, друго е да акаш клекнал в ареста.

Марийка ще се върна там отдето е дошла - на село. Уникално зануляване се наблюдава в момента, време е за връщане на всичко взето, че и с лихви. Никога не съм мислил че така ударно може да се занули мастита мутра, правеща се на бизнесмен като Божков. И думите, че това е само началото означава, че парите в куфарчетата ще сменят собствениците си.