Трето животно със съмнение за антракс умря в Млада гвардия

Трето животно със съмнение за антракс е умряло в село Млада гвардия, Варненско, където жертви на заразата станаха 53-годишен мъж и две крави.

Обратно в новината

Коментари - Трето животно със съмнение за антракс умря в Млада гвардия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къде го сега оня юнак дето разправяше по телевизията "Забравете вече този случай"?

След като след първия случай са ваксинирани всички животни в селото, как се появява вече трети случай?

Да не би да е вярно, че ваксините всъщност заразяват, както каза една африканска лекарка за прословутата ваксина срещу Ебола? Ама не, това е невъзможно, това е поредната теория на конспирацията. Те производителите са едни хуманни безсребърници и никога, ама никога не биха си позволили да разболяват повече хора и животни за да имат повече печалби, не, никога, невъзможно.

ГЕРБ докара най-корумпираните служители в Агенцията по храните, РИОСВ-тата, Инспекцията по труда, РЗИ. Мизерията е брутална навсякъде. Ядем боклуци в свинщина.

Мафията, дето е плъзнала навсякъде я докара. ГЕРБ ги има от колко години? А през всичките тия 25 години тази тенденция не е спирала. Мафията също плаща и на тролове да тролят ГЕРБ, за да дойде следващата политическа партия, дето да продължи със следващия цикъл на същия процес и после пак да я използват, оправят, оплюят и изхвърлят като мръсна кърпичка, но ПАК за наша сметка. Проблема не е ГЕРБ или следващата партия, проблема е ДС мафията, дето дърпа конците през цялото време.

от една страна в която далавераджийството се е превърнало в народен спорт?

от с.Млада гвардия да сменят името на селото, за да не предизвикват неприятностите!

Огнище на бруцелоза бе открито в град Рила. Положителни резултати са дали 15 кози от три стопанства в града... 25 години пропадане и безхаберие, ей го резултата. Бруцелоза, антракс, лаймска болест, а всички градинки са зарити с бълхи. Сега ни трябва и една чума.

експерт за антракса проф. д-р kамен плочев: ". "Случаят е дотук, забравете за него", забравихме, как не!

Да не става въпрос за президента, след чднешния ден:)))))

Ако е така черпа с 1 водка!

а това животно в коя кръчма е занесено ?!

Да не се окаже накрая,че този антракс е с цел всяване на паника?

Защо, след като прочета името на селото Млада Гвардия, ме обхваща едно такова бодро чувство. Толково е бодро, че даже забравям за дебнещата опастност. А жителите на селото червеногвардейци ли се наричат? Браво на тях. А то какви други срамни имена има в България. Например, какво е това Под Уене. А как викат на жителите там-не е за разправяне.

Например името на Пасарел (горни и голни) идва от френското "passerelle" (мост) времето на кръстоноцците, доколкото помня от моя великолепен преподавател по френски в гимназията. Минало...

Малей, транжорната в кв. "Аспарухово", това не е ли е маалата?

И това добиче е заминало на кИфтета за Слънчака...

по-скоро на 3латката.

с тея американски бази, скоро и ебола ще тръгне. долу гащите братя и смело в европа

Ах ,как поне едно кюфте не стигна до народното събрание!

Експерт за антракса: Случаят е дотук, забравете за него "Проф. д-р Камен Плочев, началник на инфекциозното отделение във Военномедицинската академия, е убеден, че няма да има нови заболели в Млада гвардия. " Ухиления мустакат говедар склеротирал няма ли да се изкаже пак вещо-вещо по въпроса??

За човек ли говорим, за крава или просто си плюем както винаги?

Ти само ли не разбра, за говедо (бик) се говори, умрЕло от антракс, разфасовано в Аксаково, направено на кИбапчета, продадено в Слънчака.

за говедо в човешки облик. друго?