Антониу Гутериш осъди парализата на ООН по отношение на конфликта в Газа

Авторитетът и доверието в Съвета за сигурност бяха сериозно накърнени, категоричен бе генералният секретар на ООН

Обратно в новината

Коментари - Антониу Гутериш осъди парализата на ООН по отношение на конфликта в Газа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евреите - на сапун....! Фюрерът беше прав ! ЗИГ ХАЙЛ !

Гутериш гласувай за прекратяване на огъня следващия път преди Хамас да извърши терористичен акт, а не преди Израел да предприеме действия в своя защита. Какво да прави Израел да ги остави да го засипват с ракети и да правят терористични актове ли, все взимате мерки след като Хамас направи поразията и в негова защита, уж че това е защита на палетинците. Хамас би трябвало първо да мисли колко тежко ще пострдат своите, но те ги жертват в пропагандна война срещу Израел. Нека да е ясно Израел ще направи на Хамас и палетинците това което те искат да направят на еврейският народ, после да не ревете.

Или преди насраел на окупира Палестина ?

Ооне е инструмент на краварите .... казаха ви го и Ердоган и Путин право куме та в очи !

ООН да не би да осъди Русия като нападна Украйна..

Не, защото украински нацисти преди това избиваха руски деца. През 2018 в Бундестага имаше доклад срещу украинския фашизъм и призив Германия да вземе мерки. Ръкопляскаха всички депутати, гледах клипа. Големият "брат", който е всъшност един разбойник, забрани на Германия и Европа да прави каквото и да било. За това ООН няма право да се обажда за Украйна, защото няма кой друг да спаси Европа от по-голям погром, когато САЩ финанасират още и още нацисти в Украйна. Огънят си има пушек и обратно.

Защо този който запали войната между Русия и Украйна Гиркин-Стрелков е в руски затвор за екстремизъм. До кога ще продължавате да мълчите, аз ще продължа да питам защо, защо, защо. Ако търсите нацисти, първо погледнете при вас, това е приетятелски съвет.

от това изказване на боклука гутериш разбираме, че оон е хванало и разтърсено ковид-детски паралич и при това състояние на медицината на "американския свят" на юдеите с крадените от форт нокс, да очакваме и тоталната мозъчна смърт на тази организация, която е спонсорирана, от хранещите гълъбите кретени по площадите с майданите, за да ни осират обстановката и да ни кензат по главите. гълъбите ги наричат "плъховете на небето". може би точно за това са избрани за "носителите на мира". и какво изиза от цялата тая простотия с охранването на такива нещастни плазмодеи-кукли на конци - тлъсти идиоти, смърдящи идиотки и третополова паплач. все безработни на добре заплатени социалки. със сзо работата е много, много по- зле! не ви карам да ми вервате! просто това са фактите! зад които лежат много избити деца, лицемерите на "мира". на войната е мир, по-точно! вие, да, да.. точно вие...наци-"демокраци"!!! Бог с нас

Фащ и евреите са терористи

А ти си потурнак! Зомби!

Това днес е неофашизъм и явно си има мръсници, които го поддържат. Фашизъм е психическадиагноза. Ненормални психопати винаги е имало и ше има. Те нямат шанс да разберат какво правят, защото мозъкът им има особеност, която не им позволява. Психопатия е точно определена малфункция във взаимодействието между двете полукълба на мозъка. Наблюдаватр се много степени на заболяването. Нистките са забележими в случаите на поддръжка на явления като фашизъм. По-силните са характерни за фашистките лидери. Те не знаят какво правят. Днес сме в години на неофашизъм с целия антуираж от лъжи, пропаганда, кражби, корупция, морално падение, чупене на принципи, постигани с векове човешки опит. И има говеда, които поддръжат това, влече ги! Който каже, че украински нацисти избиваха 8 години руски деца, жени и мъже, бил русофил. Но трагедията на фашизма е, че различавва руските деца от примерно германските деца, американските... Това е то фашизъм. И за това се иска да ти липсват връзките в мозъка, осигуряващи чувстото на човечност.

"Оо не" по принцип си е парализирана от много години!

КАК ДА ОСЪДИШ НАРОД , КОЙТО ЗАЩИТАВА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ , КОЙТО Е НАПАДНАТ, ДАЦА ОТВЛЕЧЕНИ И НЕ САМО . ХАМАСЦИ ПУБЛИКУВАХА ЛУДАТАТА СИ РАДОСТ ПРИ ВИДА НА ИЗГОРЕНИ ЕВРЕИ А ПЪК АКО ВИДЯТ ГОЛА ЕВРЕЙКА СЕ ЗАЛИВАТ ОТ СМЯХ И ОВАЦИИ .КАКВО ТЪРСЕХА В ИЗРАЕЛ ? ТЪРСЕХА ВОЙНА . Е ГУАТАМАРАШ ЛИ Е КАК , ТА ООН ЗАЩО НЕ ЗАЩИТИ ИЗРАЕЛ ОТ ПЪЛНИТЕ ДИВАЦИ ?????????????????? ИЛИ ДИВАЦИТЕ МОЖЕ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ ? САЩ СА 100 ПЪТИ ПРАВИ .

Де ги тия отвлечени деца, бе ционистка подлого - отговора е - НЯМА. НЯМА и обезглавени. Знаеш ли какво има обаче - над 7000 УБИТИ палестинци деца, изрод малоумен. И това за месец. Израел е държава терорист!

Аааа, ясно, явно Хамас отидоха да потанцуват на фестивала заедно с евреите. Аз нещо не съм разбрал какво се е случило...!

Ооо колко си про СТ ! Хах ааахаха

Накараха Украйна евреите от САЩ да избазикат евреина Шаломов, а той не остана длъжен на наркомана алчен Зеленски. От 1948 година палестинците се борят за собствена държава и в най-неподходящият за САЩ исторически момент изригнаха. Боеприпасите за танкове и парите се насочват за евреина Натаняху, а 600 милиарда долара на Путин се чудят как да ги ПРИВАТИЗИРАТ. С две думи: ЕВРЕЙСКИ МУ РАБОТИ в ООН то.

С минусът си не ще омилостивиш седемте избити пророци. Сам равина на Юдея - Галилея Ви е прокълнал до девето коляно, евреите, пред Пилат Понтийски и е освободил зилусът Варава убиец, а е разпнал Иисус Христос (Йешуа бен Йосиф).

Ей, много прост народ, бе не чете история! Палестинците отказват да имат държава, никога не са имали -исторически, изхранва ги целия свят, а шефовете са милиардери, които са зомбирали населението…

Кой още не разбира, че САЩ не ги интересува нито ООН нито ЮНЕСКО, нито койти о да е само собствените интереси по целия свят. Принципът е: коъто не е с нас е против нас и който е пак не е сигурно.

Понякога коментарите с по стойностни от статията под която стоят.

Защото ООН отдавна не е фактор за нищо,силните т.е.САЩ правят каквото си искат и това е ...

не мога да подкрепя мюсюлмани, те сакачат от радост кът мамуни кога има убит европеец

Докато не се унищожат изродите зад ФЕД, който контролират и упрлявляват САЩ, мир по света няма да има.

Да, те са организаторите на военните интриги, за които плащат на предатели с долари без никакво покритие. Пардон, покритие само в оръжие. А чрез самото оръжие си възпроизвеждат запасите от милиарди, за да дтржат власт чрез нови докари без покритие. САМО през 2021 са емитирани 40% от целия исторически обем на доларовите емисии!!!! ВСЕКИ един финансист, който има мозък в главата си, би определил това като най-голямата отрова за световните финанси и света. Чрез пари без покритие рано или късно се започва рекет, защото такива пари унищожават собствения финансов баланс. Сега рушат вече световния. А ЕС е робски подчинена с помощта на една шепап редатели (Урсула, Кирчо, Шолц...) и голяма маса пълни тъпаци, които слуат телевизията и не включват какво всъщност става. Че ни ограбват, като ни плашат с РУсия, че щяла да нападне огромна Европа, окато едва удържа две области в Украйна. Това е четиво за гръгли глупаци.

е този който създава ционизма и поставя задачата да се засеят старите еврейски земи.

са гонени от всякъде?

Обаче твоите любими арабски терористи не ги искат дори в арабските държави.

Испания гони евреите.Нашите затова са шпаньолски евреи. Италия ги гони,Англия ги гони. За Германия не говорим.Финансиряна от американски евреи.

Ава Бай Гутиериш, ти галиба еднаж се изложи веки, като чете чужда реч. Не ти трябват тия постове. Яла си при нас в Хасково на пенция. И сланината ни хубава, и винцето ни го бива. А пък анасонлийката, малей! Осмото чудо на света. Ток ударя, като га пийнеш!

https://bg.wikipedia.org/wiki/Изобретяванетонаеврейския_народ

Никой не оспорва че Христос е евреин:)))) Никой не оспорва съществуването на еврейския народ много преди съществуването на любимия ти руски народ:)))) Обаче някой изобретил евреите:)))))

“Авторът убедително доказва, че този народ ce състои от потомци на прозелити, обединени от общата митология. Започвайки от историята за изгнанието на евреите по време на Римската империя през I век, хората които се смятат за евреи са разпилени по целия римски свят. B своята новаторска, смела и амбициозна книга Шломо Занд показва, че израелският национален мит e „измислен“ на определен исторически етап (през XIX век) в Германия, от интелектуалци c еврейски произход. По всяка вероятност теорията им е била създадена под влияние на народния характер на немския романтичен национализъм на Хайделбергската и последвалата я Митологическа школа, а еврейската интелигенция си поставя за задача да изобрети народ „със задна дата“ в стремежа си да консолидира съвременните евреи.”

Ами те далече по-големи учени от него доказаха че народите пък произлизат от Африка:))))) Пък според Библията всички произлизаме от Адам и Ева:)))) Значи освен евреи не съществуват и абсолютно никакви други раси и народности по света:))))) Това араби турци американци и англичани и индианци негри и така нататък всъщност всички са една раса и едно племе:)))))

Илитерате, юдеизма не е раса, а религия. И днешните евреи в Израел са много малък % местни- всичко е внос- от ЕС, Украйна, Русия, Африка и Щатите. Задай си въпроса защо в Апартайда са забранени тестовете с ДНК. Та не ми казвай, че евреите идвали от Африка, а същевременно на територията на Палестина преди хиляди години е имало евреи и затова сега им е “право” да изгонят местното население. Юдеизъм и Ционизъм са две различни неща. Научете ги тия факти вече

да изколи до девето коляно ,59 монголски рода молили да на Монголското куче Тангра и да извади очите на сина си. Без приемане от гърците на азбука и религия България нямаше да я има

Запада сключи сделка с дявола и е до шия в кръвта на хората в Газа.

А чудовището Хамас с кого сключи сделка бе, галфон? От една държава, която води "специална операция" и от една друга, дето я снабдява с дрончета.

за евреите и за $АЩ ! Тогава може да настане мир на Земята !

Само че вместо САЩ беше нарочил Съветския съюз и така наречените славяни.

Разбира се. И Хамас в ООН.

Както и да провериш какви хора са се стекли под знамената му. Давам ти жокер- не търси думата араби.

Саладин е кюрд тъпако, както кюрд беше Тургут Йозал, а Ердоган е лаз. Изчезвай на фронта срещу Русия безказармен тлъстяк

Ама кюрдите не са араби:))) Значи сам разобличаваш собствената си лъжа:)))) Да не е лесно да си тъп руски тол в днешно време.

Човека ти го казва но тъпотията ти е безмерна. Саладин е кюрд но войската е арабска. Ердогсн е лаз от Ризе, но командува турци. Фердинанд и цар Борис българи ли са бе тикви празна

Това според радио Москва или лично лидера на хамас дето живее в петзвезден хотел в Доха ти се обади да ти го каже????

Руско платено тролче- ние трябва да започнем сега да избиваме жени и деца в Гърция Румъния Турция Сърбия и така нататък защото някога през вековете това е било Велика България нали така?? Е да де ама според историята и ние сме завоеватели. Дето според платената ти логика сме окупирали земите дето живеем и в момента. Ми дай тогава да се върнем обратно там към Иран и да избием всичките ти любими араби за да си върнем земите на стара България????? Така как е? Само че ти как ми гарантираш че и на земите на стара България не сме били завоеватели? А тия дето са живели там преди това те не са ли били завоеватели? Само че е много странно как ти от една страна като платена руска подлога говориш за решението на ООН за създаването на две държави Израел и Палестина и в следващия момент отричаш това решение на ООН и заявяваш че Израел не трябва да съществува. Ми хубаво връщаме обратно вземи те на Англия тогава.

И дойде Аспарух с 10 000 души и завладя няколко милиона траки.... Хахахаха

После станаха няколко милиона славяни. И тия 10 000 чергари както ги описват, някак си побеждават 200 000 професионална римска армия!!!!!!

Но чак пък толкова тъп? Като ме заселят в Иран, знам какво да правя. Но защо нас не ни заселят а евреите ги заселиха. Недоучен, преди българите да дойдат тук чии са земите?

Земите са собственост на римската империя. Същата дето е собственик и на територията на юдея прекръстена от самите римляни на Палестина:))))) А пък ако тебе те пратим я в територията газа я в Иран я в Йемен или Ливан- единственото което ще направиш е да станеш главен герой в пропаганден клип на някоя от любимите ти арабски терористични организации. Предполагам ще си изключително доволен твоите любими арабски терористи да ти отрежат главата за славата на аллах.

Жалък нещастен руски трол?????? Или да се върнем ако искаш и още по-назад? Какво правят арабите на територията на римската империя? Какво правят според твоята платена логика арабите на територията на юдея???

Какво правят юдеите на територията на канааните? А какво правят канааните на територията на вавилонците? А какво правят вавилонците на територията на шумерите? А какво правят шумерите на територията на акадците? А какво правят акадците на територията на тези преди тях? Безкрайна спирала.

Та затова питам колко по назад трябва да се връщаме? Може би до пещерните хора????? Или трябва да се връщаме само до там докъдето на някой водещи платена пропаганда им е изгодно?? То като се замисля във тоя регион някъде е било и българска държава някога

Земите са арабски бе джурул Саладин побеждава крадците кръстоносци и завзема Йерусалем Ти какво търсиш върху гръцки и турски земи. Бива тъп, но чак пък толкова тъп

Ти древна история никога не си учил, а? Преди арабите е имало империи в продължение на хиляди години, ама туй по керваните не го учите.

Нищо не е съществувало нали господин боклук недоучен? След саладин също нищо не е съществувало нали господин боклук недоучен??? Ама според платената ви логика той саладин също е завоевател и окупатор.

Кое там е собственост и според кого на твоите араби???? Територията Палестина първо имаш ли представа колко е голяма? Това че част от територията Палестина се намира в Йордания и Египет знаеш ли келеш нещастен? Това че тази територия цялата е била английски протекторат знаеш ли келеш нещастен? А че преди това е била османската империя знаеш ли келеш нещастен? България води войни губи ги и губи територия. Бягай при Ердоган да му обясняваш как ще избиваш турски жени и деца защото е откраднал българска територия. Същото го повтори в Румъния Сърбия Гърция и северна Македония. Държава Палестина никога не е съществувала ама тя земята била принадлежала на палестинците. То такова понятие и като палестински народ също няма- щото това е просто сбирщина от араби живеещи на територията Палестина. Същите такива живеят и в Йордания и в Египет и в самия Израел като пълноправни граждани.

Нямаше ли едно примирие съвсем наскоро, нарушено от палестинците??? Които по времето на премието извършиха терористична атака на автобусна спирка в Израел.

За жалкия руски любител на арабски терористи. Решението е за създаване на две държави Палестина и Израел. Веднага след създаването на държавата Израел същата е атакувана от арабските държави. На някой друг а именно вашите любими арабски терористи и техните помагачи отказват и напускат преговорите за създаването на държава Палестина. И въпреки всички усилия и на Израел и на много други държави за възобновяване на преговорите за създаване на Палестина- вашите любими арабски терористи винаги са категорично против и правят всичко възможно да не допуснат създаването на държава Палестина. Нещо повече- Израел извежда войниците си от територията газа 2017 година. И оттогава същата тази територия се управлява от избраното от самата нея правителство на терористичната организация хамас. Което също отказва всякакви преговори за създаването на държава Палестина.

но поробена от американците

ООН взема страната на терористите обаче е поробена от американците.....

Какво да кажем за парализата на ООН относно нападението на хамас над Израел? Какво да кажем за парализата на ООН относно човеко ненавистните действия на терористичната организация хамас? Какво да кажем за парализата на ООН относно заложниците? И какво да кажем за парализата на ООН относно предоставените доказателства за палестински служители на ООН работещи за терористичната организация хамас?

на хамас е от вампиряху и финансиране и обучение във франция .това го чух дори по официалната френска ТВ„ т.е ционистките планове ,винаги под ПРИКРИТИЕ и 100 тона лъжи за простолюдието (гоите)

Я провери коя година е създадена групировката хамас и какво е била преди това. Давам ти жокер- хамас с отцепил се радикално крило от организацията за освобождение на Палестина на нашия арабски брат ясер арафат.

Ела първо да освободиш 138 отвлечени от хамас! Тогава приказвай за прекратяване на огъня, двуличнико!

хиляди жени деца избити от ционистите боклук Козяшки. Защо има Израел а няма Палестина от 1949 г.пи Решение на ООН?

За хилядите жени и деца избити от Израел? Защото до тука единствените данни предоставени са от терористичната организация хамас. И задължение е на правителството на дадена територия да осигури защита на населението си в случаи на война. А това че вие сте платен руски нацист е без съмнение.

дойдат тук и кажат това е било и ще бъде наше ти какво ще правиш? На това отгоре те затворят в един анклави .... Хиляди и н изброили са доказателствата за избиване от ционистите на палестинци. Само сега ако ги изброил бог знае колко са. Кой търсят евреите там! На нас що к ни дадат Велика България?

И кажи ми че това са земите на стара България тогава какво????

ли се имаш ?

Какво са направили за цялото си съществуване? Нищо. Абсолютно нищо. Освен Агенда 21 и Агенда 30, които представляват жестоко ограничаване на човешката цивилизация в изгода на шепа свръхбогати кръгове.