Антон Хекимян напуска bTV

Журналистът е решил да продължи в друга професионална посока, заявяват от компанията

Обратно в новината

Коментари - Антон Хекимян напуска bTV | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барека, тоя, Викторчо николаев, бенатова, жени марчева, цветанка. Майко мила :))))

Кой ще вземе сега на работа джуджето?

Благодарим на Хекимян, че най после се разкара! Ето сега бТВ се превръща в една наистина свободна телевизия на България! Беше мъчение да го слушаш и гледаш! Ние зрителите се отървахме от тиранията и присъствието му! Аман от политически слуги и назначения!

Абе п. дерастките му номера край нямат..

Аууууу, ами сега?

Така е в чуждите фирми. Един ден горещо ти благодарят за съвместната работа и ти пожелават успех в бъдещите ти дейности. А ти, колкото инда си стресиращ благодариш за сувместнатацработа инсипеш комплименти. Щото все пак тибтрябват орепоръки за следващата ти работа. На прост народен език това се нарича уволнение поради несправяне с работата. Но западняците са много учтиви унникий няма да ти крещи, да те нагрубяват и т.н. Ако ти напускаш понсвое желание, като правило си сменяш работното място. И като правило това новото място е по добро от старото. По престижно, по високо платено, по желано инт.н. И не го криеше, защото така ти показваш че вървиш напред. А БТВ, или БожковТВ , преди три години застана на страната на Черепа инбеше рупор на Лайньо Радев с вдигнат по болшевишки юмрук. Основен фактор беше Хекимян. И оттогава популярността й непрекъснато спада. А преди това БТВ беше най котираната медия. Сега диша праха на НОВА, и няма никакъв шанс да я догони. Такива неща не се прощават от чуждия мениджмънт. И като не себсправяш, един ден простонтинблагодарятжза сувместната работа и ти пожелават Успехи на новото ти работно място. В друга компания.......

От Хачо Бояджиев, до сега, в телевизията и в киното ни има изненадващо голям брой арменци. Не мога да си го обясня. Арменското малцинство в България е незначително малък процент. Обаче винаги са на много добре платени позиции из медиите.

А кой е този?

Не гледам това порно " БТВ" Не ме интересуват и подлогите му!

не го гледаш пък знаеш какви са ха ха ха

Че аз и теб те знам. Обичаш да си пъхаш гъза, там където някой си мерят .....

Хуйкимян са го цанили кандидат кмет на София, за това напуска 50 000 лева заплата на месец. Не е глупав, спокойно!

БТВ- била добра ?????? Да , ама НЕ !!!!!!! Там са ПЛАТЕНИ мюрета на чичко Сорос!!!!! Не се гледа от умни и мислещи хора !!!! Това е ТВ за дебили !

Антон Кметемян:(:(:( Мишемян:(

Естествено ДОСТОЙНИТЕ журналисти напускат подлогите като бтв нова и бнт-гЪзолизачите на евроджендърска Европа.Разбира се,че им се плаща за това.Все пак са частни телевизии носещи дивиденти на собствениците им.БНТ също е над 55%частна

АРМЕНСКИ ЦИГАНИН МАРШ ИЗЧЕЗВАЙ.

Напуска или новия собственик не го иска?

Лелеее ще си разплета чорапите от мъка... Тъй или иначе не гледам БТВ.

Е сега ни са еба мамата:))))

И Славчо Чалгата, я Напусна тая телевизия Отдавна...вмирисан курник на Мисирки !!;)

Ша става кмет

Хахаха!!! Независима и обективна телевизия?! Два пъти им писах за скриване и неотразяване на важни новини в страната, но никой не отговори, което означава че съм прав!!! Коя тв не отговаря на зрителите си?! Страхливи мисирки!!!

Обективна??! Надеждна???! За БиТиВи-то ли говорим? Шъ се пукна от смях! А най- големият приносна А.Х е, че напуска. Толкова безобразно неграмотно говорещ човек преди него, не съм виждал!

Сега има ли някой, на който не му е ясно защо БТВ през последните години беше русофилистична и ГЕРБерска клоака?

Ако не стане кмет, може да го видим ген дир на една друга тв…

Буци шкафчето ще го издига за кмет на София. Русофилистичният ви сайт пак е назад с информацията ....

Ще става ръководител на нов Тв проект ! Телевизия " Дъга"! Тя ще бъде финансирана от чужди ЛБГТабвгде.....общности! Радвайте се и очаквайте!

Забележителна кариера на автомивка го очаква. Успех!

Добрем.. Хубаво.. И нас какво ни интересува?

тоя бил гербаджииски шпионин леле мале и го гледахме потелевизията да ни говори за демокрацията и свобода на словото атои боклека ме с боклук бил шпионин на гербаджиите сем да се намеси и да направи политичиска чиска в телевизиити да няма такива хора ебати и продажниците

BTV и Нова трябва да бъдат забранени със закон. Това са антибългарски медии. Разрврат, простотии, западна пропаганда, чалга и от прости по-прости водещи. Кога ще разкарат костенурката Цветанка Ризова?

Каква ще бъде?Повече турски сериали или преминаваме на бразилски с робинята Изаура.А може би след Фермата,ще излъчат сериалите,Конюшната,Свинарника и Кокошкарника.За любителите на зеленчуци може да излъчат сериалите Завръщането на Тиквата,Рапона и Компира в ежедневната традиционна храна на българина.

Значи е сгафил

Подкрепете Тони за кмет, аз го подкрепях дълго. Сега манекенствам в родината си. Но като си нагласи победата се омъжваме

Как се пуска толкоз тлъст кокал?

За още по-тлъст политически кокал

Заради две жени Ж.Марчева и М.Цънцърова. Казано е като мъжката библия: Къде си вадиш хляба не си вади други работи! Точка. Катапулт.

На млади години доста си вадих оная работа на работното място. Голям кеф беше. Сплотен и работлив колектив бяхме.

Мъжки колектив? Браво!

на никой не му пука чесно

Не гледам въобще бълвочите БТВ и Нова.

... откак дойде корона истерията, досега и за в бъдеще.

Най накрая! Отвратителен, наперен и безкрайно надценен пуяк, дано повече не го видим!

Аз никога не гласувам за руски кавали Достатъчни ми са 5 минути и веднага разпознават кой е Чебурашка

Аз никога не гласувам за педали - кавали, най много да приветствам кадировците, когато дойдат дапим отрежат празните глави и да ги хвърлят в прахоляка... За окончателно решение на "демократичния" въпрос у нас!

За п....те или добро или нищо.

Да не би босфоратв да са си погледнали реалните рейтинги и да са получили сърцетуп , че вероятно и БНТ ги води. Нищо - ще кажат в централната емисия, че са "най - най "и всичко ще е наред.

Какво значение имат рейтингът и зрителският интерес - важни са прането на пари, рекламите и най-вече влиянието чрез пропаганда

Ше отваря баничарница на пзара сигурно.

Отива да бачка като жътвар, викат се печели повече.

Отива да бачка дудукар в Банкя

Гербаджийския кандидат-кмет на София?

Да

един лакей по-малко! чудесна новина!

НИКОГА ВЕЧЕ ПП!

Кметя

Много плюене в сайта,Баце може ида не го предложи.

Бацин да се кандидатира той!. Да усети народната любов

Сега Васил Терзиев наистина може да спечели на първи тур!

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!

И този прилича на насекомо.