Антителата срещу Covid-19 не доказват, че сме предпазени от вируса

възможно човек с много високи нива на антитела да е по-уязвим за коронавируса от човек с по-ниски нива, отбеляза доц. Любомира Николаева-Гломб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-вероятно е взела едни пари за твърди това толкова активно

гломб-мислене!

Дори, според гениите, те показват, че незабавно трябва да се ваксаме!

И какво каза сега тази статия, че не разбрах? Демек: кой се прецакал с тия "ваксини", прецакал се. Кой не е, да си чака ред... Цитирам: "към момента ваксините предпазват на 88% от заразяване с варианта Делта на коронавирус" - само дето това не е вярно. Справка: останалия свят - като почнем от Великобритания и минем през Израел. За Индия няма да говорим - страната майка на Делта варианта. Ако това, дето го рязправят сега, е вярно, индийците трябваше поголовно да са измрели при тая толкова висока заразност на тоя щам - при тая жега и навалица в Индия... не ми се мисли. А какво стана с Китай, че нещо нищо не се чува вече по "новините", да не кажа друга друга дума...

Епа точно така де - значи антителата от ваксините не предпазват от нищо, така ли ?

Малеее, тая измисли нова медицина. Просто срам!! Много е неадекватна. Това противоречи на основни неща в инфекциозните болести. Потресен съм

подаваща се от кадилака?

питайте израелците колко от тези 88 процента са верни...

хахахахахахахахахаха!!!! Годподи!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С други думи ни казват, че 2х2>4 или 1+1=0. Тази шибана Офца утре ще има докторат за това, че Земята е плоска.

Поердната доцентурана, нахранена с грантове. Ти като се дипломира това ли си учила, ма овцо недоклатена?

Докато няма персонална наказателна отговорност за лъжа, дезинформация и заблуда, медиите всеки ден, съзнателно-за да има продаваемост ще продължават да тиражират мнения на "експерти" от всякакъв род. Сега е каша. Каша създадена тъкмо от медиите..Затова народът няма вяра на никого .

Очевидно ваксините нямат за цел да създадат антитела. Май те са някакви магически течности пълни с прашец от феички, който по магически начин гони вируса от тялото. И понеже е магия, а простосмъртните не могат да я разберат и си въобразяват, че видиш ли било същото като да го преболедуваш. Ама като преболедуваш нямаш прах от феички в кръвта, само някакви безполезни антитела.

На какви изследвания се базират разсъжденията на тази..... "най-вероятно,може би, около".То и аз чета някакви неща онлайн,но не излизам по медиите да давам акъл.

На заповедта на Мунчо или някой негов слуга. Експерт на Кацаров, какво да правим. Нивото на хунтата при катастрофи е ясно. Катастрофира се докато потънем.

Винаги съм се чудил за народния съд, били избили цвета на нацията. Такива като тая е жалко, че неможе 10 пъти да умре.

Повторно боледуване няма. Наистина защо ни заблуждавате? Наскоро на една кръгла маса казахте, че тежестта на преболедуване зависи от товара на погълнатата вируси. По-леко боледуване, означавало по-слаб имунитет, затова ваксините били с определено количество, което води до изработване на силен имунитет. Сега първо да ви питам, Вие имунизирахте ли се??. Защото Кацаров не е! И да ви кажа, че боледувалите, независимо от тежестта изграждат траен имунитет. Повторно боледуване няма, такова животно няма. Защо лъжете хората, какви хонорари ви дават за това. Хайде излезте със статистика да видим как се боледува Повторно???!! Искаме да ни убедите в това!!??

Изчакай няколко месеца и ела питай пак :)

Да се ваксинират тези които те са боледували

А БОКЛУЦИТЕ ЗА УБИВАНЕ ”ваксини” НЕ ДОКАЗВАТ, ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАРАЗИШ ОТНОВО СЪЩО!!! НО ВИЕ УБИЙЦИ УБИХТЕ ДОСТА НАРОД С ОТРОВНИТЕ ТЕЧНОСТИ, НАЛИ КАБАЛА Е РЕШИЛ ДА ОЧИСТИ ЧОВЕШКАТА РАСА!!! ПЪЛНИ ИДИОТИ И ИЗРОДИ СА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!! ЗАТВОР!!!

Навсякъде ни пробутват некомпетентни хора с дипломи . Николаева-Гломб

Любомира и аз искам да си запазя голямата заплата, но не те ли е срам да лъжеш?

Кой вирус?

Що не прекръстите статията на "Спешно опровергаване" след като шефчето от Пирогов ви завря в на кучето г*за с факти от собственото си ежедневие. Ма вие слушайте математици и други разбирачи на държавна издръжка (разбира се безкрайно независими и добронамерени)

а сега и хапче.....какво ли има в него?

Бог доцент или врачка

Колко тъп трябва си да го кажеш това (едно), а след това журналята да го напишат (две), след като шефа на клиниката в Пирпгов каза обратното в национален ефир. То бива, бива тенденция, ама аре съобразявайте се малко..

Ама йезуитски обяснения! Значи целта на ваксините нали е именно да се накара тялото да произведе антитела срещу ковид?! Но видите ли - ако имаш антитела без ваксина - не се брояло!!!! Жалки!

Бог врачка масонка или ?????? Лудниците плачат за такива голеееееееми умове

искат да ви чипилат бе...не разбрахте ли?

чипират

Е няма по тъпо същество от Българина. При ваксинация се създават антитела САМО към шипчестия протеин на вируса (лошия който атакува клетките), защото само той се съдържа във ваксината. При преболедуване се създават антитела към ВСИЧКИ протеини на вируса (да към лошия също но и за други които нямат отношение към разболяване). Изследване на общи антитела НЕ МОЖЕ да каже колко от антителата са към лошия протеин и предпазват от заболяване и колко са към другите части на вируса които са безполезни. Това е.

Лоши и добри протеини? Голям смях,

Има логика в каквото казваш, има случай, в който може да си прав! Ако се изледва мъртвец - ще е както казваш !!! хахаха :-) Ако, обаче, бил си болен, не си умрял, оздравял си и нямаш признаци - как може да имаш безполезни антитела. Тогава - КАК СИ ОЗДРАВЯЛ??? С някаква магия или с благосолвия от Исус Христос? хахаха :-) Тва да не признават антителата е - да се заханва фамацевтичната мафия. Логиката обаче е, която доктори казват е - имаш примерно 1200 нива на антитела при норма 50. Ако се ваксинираш - шанса да скочат на 2500-3000 е ГОЛЯМ, и това НЕ Е БЕЗОБИДНО. Това е - като да си вдигнал цялата армия в пълен състав и с бойни патрони да проверява за нарушители - а се е объркала - а е загърмяла по свой. И стана сакатлъка и НЯМА шанс да се спре, ако имунната система почне да те атакува по погрешка ... Сигурно антителата не важат в 0,0001% от случая. Ама то и ваксината не работи в 99% ... т.е вредата за хора преболедували е ЯСНА и СИГУРНА. Затова аз не се ваксинирам!!!

Какво още ще измислите, ваш'та мама?!

Не антителата , яжте й лайната на тая психясала изродка

Тогава да си ебе майката шибана бе педераси, защо се навират на хората шибани прдераси от сутрин до вечер да говорят глупости ...само лекари от ковид отделения да се показват , да ви еба майката шибани еврогейски пердераси

Тогава да си ебе майката шибана бе педераси, защо се навиват шибани прде асо от сутрин до вечер да говорят глупости ...само лекари от ковид отделения да се показват дави еба майката шибани еврогейсски пердераси

На всички ни в ясно, че тази тоя като нея лъжат. Значи шефа на Ковид отделението на Пирогов може да разчита на антитела две години, както и 70% от персонала на Пирогов, но според тая гнида, наета от фашисткото правителство на хер Брадефф, те не работят. У лево. И на изборите си знаете - номер 5 и всички гниди с присъди.

Ваксината също не те предпазва от заразяване

Хората не искат да се ваксинират заради обърканите и неясни на "медицинските светила". Който мисли, че не е така, да прочете статията.

Но наличието на антитела след ваксинация гарантира предпазване. Доводите са " най-вероятно" , " може би" ," евентуално" , " надяваме се".... Статистически данни липсват. Във Великобритания "най - вероятно" всички са ваксинирани и няма кой да боледува, но имат ежедневно по 40-50 000 случая и по 100-200 починали дневно " СЪС СИГУРНОСТ".

Пък преди да дойда короната ни учеха, че ваксините създавали антитела срещу болестта, за да не можеш да се разболееш после. Сега с тая ваксина не само се оказа, че можеш да се разболееш, дори да си ваксиниран, ами и антителата не били гаранция за нищо. Как я обърнахте тая наука наопаки само за 2 години...

Срещу корона вируси (грипа също принадлежи към тях) няма такава логика. Преди Сарс и нормалните анти-грип ваксини предлагат същата защита като време. Причината е в мутациите характерни за РНА базираните вируси. Науката отдавна го е казала. Проблемът е, че политици и производители на ваксини си усраха комуникационните кампании къде от некадърност и подценяване на колективната реакция на хората, къде от алчност и състезание кой по по и най. Това не премахва обаче конкретните параметри на ваксинацията: Намаляне на риска от сериозни последствия за заразения и риск от смърт. По тези параграфи няма спор, че ваксината работи. И това трябваше да се съобщи на хората ясно и точно, не да ги третират като малоумни говеда (дори и повечето да са такива всъщност). Заради това, хората вече са изплискали легените и дрънкат врели некипели. Риск има при взимане на всяко лекарство от странични проявления. За това трябва да се поеме отговорност от здравната система за адекватно прилагане на ваксинацията.

Еба си.бозата с тана стая измислица. Гадни боклуци ще гниуте по затворите. Още малко ви остана гнусно мафия

"ще се наложи трета доза ваксина". И след като и тя се постави, ще се наложи друга ваксина, щото щама се променя. И така до безкрай огромните печалби си вървят.

Тия кретени отрекоха науката и биологията, бе!

Е как иначе да мине номера със локдауните само на определени бизнеси при респираторни заболявания. Трябва си яко промиване на мозъка с фалшива реалност, докато не започнеш да се чудиш те ли са лудите или ти.

ПСР тест излиза положителен, личният лекар ми казва грип, обаче ратуващите за зелен сертификат чиновници крещят ковид. Как мислите, чие мнение ще е по-меродавно?

А ваксина срещу необразовани идиоти кога ??? Вече са пандемия !!

Поредните напоителни словоблудства на този медико и фарма-престъпник.Скоро ще се озове на подсъдимата скамейка за престъпления срещу човечеството.Нюрнберг 2 наближава със страшна сила.

Чисто морално,законово е хората преболедували и с анти тела(естествен имунен отговор на този вид мотирал грип който е целегодишен) да са с зелен сертификат,но който прецени и избере за себе си да се ваксинира за още защитни елементи.

Абсолютно - ваксинирах се против тетанус, грип, лаймска болест, малария, шарка, туберкулоза, свински грип, птичи грип, антракс, син език и шап и сега ми препоръчват ваксина против бяс заедно с поредната ваксина от ковид. Можело някое куче да ме ухапе

Нали работата на ваксините е да предизвикат образуване на антитела?

Антителата от ваксината са едни, а другите - съвсем различни ! Все едно да взимаш противозачатъчни хапчета при болки в стомаха ! Абе я оди си бий ваксината , стига се ослушва и престани да ръсиш глупости ! Някои антиваксъри дори твърдят, че във ваксината имало чипове против забременяване и не знам какво си !? Ха ! Абе, цървули, кой се интересува от вас, че да ви слага чипове ?

Е ваксините от кои антитела образувате, бре кухий? От противозачатъчните ли? Айде стига се излага тука вече.

Значи по същата ефирна логика чадърът не пази при дъжд, огънят не пази от диви животни, одеялото не топли при студ.

Съгласен ! Наличието на някакви антитела нищо не значат ! Пълна и задължителна ваксинация е решението на въпроса ! Като не разбираме от приказки и доводи, ще трябва да пристъпим към по-крути мерки ! Сутринта гледах предаване по телевизията за ваксинацията в ромските квартали ! Там никой не иска да се ваксинира, защото били много набожни и смятали, че Бог ще ги спаси от вируса !? Ха !

Ако горното са доводите, за които говориш - еми неразбираеми са и са в противоречие с основни постулати на медицината, и биологията като цяло.

Сигурно говориш за наличието на някакви антитела , поради което е безсмислена ваксината ? Ха ! Човече, хората хиляда пъти го обясниха, че тези антитела нямат нищо общо с този вирус ! Човек може да има антитела срещу някои вируси, но не и срещу всички ! Ще ти го обясня просто - ако си с каска на главата не означава, че като паднеш, няма да се претрепеш !

Бай стояне, по същата логика гм-ваксините нямат нищо общо с превенцията от тоя вирус.

Ти, бай Стояне, си пиредното доказателство за краха на образователната ни система. Хайде сега отвори учебника по биология за средното и попрочети що е то имунна система, как работи и как сме оцелели милиони години без ваксини. Тъпанар. Празното в главата ти сигурно боли зверски от кънтежа на малоумни мантри?

Бай Стояне трябва да си безкрайно тъп за да избереш изследване за пълния набор антитела които има в организма ти, вместо да избереш такова което отчита единствено антителата носещи информация за протеините от РНК веригата на SARS-Cov2. Има и такива лабораторни методи разработени отдавна иначе нямаше да има начин фармацевтичните компании да установят колко ефективни са им ваксините срещу вируса - те нали чрез антителата произведени в организма на човек след ваксина установяват качеството на имунна защита.

От дървени философи с аграрно разбиране.А защо тези антитела са само за Ковид? И ако не си го карал или си ваксиниран ги няма? Имам нагледен личен опит по въпроса с човек тестван за такива тела преди и след заболяване-преди 0 а след боледуване-600.Сигурно са се появили от светия дух.И със същите тези антитела се следи за качеството на имунитета след ваксинация.

Гледах и слушах внимателно сутрешното интервю с г-жа Гломб и ме хвана яд на журналиста Любенов, който дали от незнание или поради друга причина избягваше да задава съществени въпроси относно антителата и лабораторните методи на отчитането им. Г-жа Гломб трябваше да бъде питана публично какво създава в организма на човека ваксината срещу Ковид и какво създава организма на човека при боледуване от Ковид и най-вече след като го преболедува? И с какви лабораторни методи фармацевтичните компании и СЗО/ЕМА отчитат ефективността на дадена ваксина срещу Ковид? Не са ли антитела това което създава организма на човек след ваксината? Да те са 3/4 групи антитела, като на първо място е антитялото срещу оръжието на вируса, а именно срещу спайк протеина плюс още две-три антитела срещу други опасни протеини от РНК веригата на вируса. При преболедувалите Ковид по всяка вероятност ще имате пълна кошница антитела срещу повечето протеини на вируса плюс антителата срещу спайк протеина и останалите 2/3 протеина включени във ваксината. Да възможно и допустимо е количеството и качеството на антителата произведени от организма на преболедувалия идентични на тези които се произвеждат при ваксината да са по-малко, но това не значи че преболедувалия нямал защита срещу Ковид както го обяви г-жа Гломб. Тя просто е платена яко да манипулира в полза на задължителната ваксинация. Отделно - има разработени лабораторни методи които изследват само антитела от Ковид при преболедували а също и при ваксинирани. Има и други лабораторни методи които изследват общите налични антитела в организма и там човек може да се заблуди защото в това изследване са включени и антитела от други вируси, например грип тип А и В. А има и още по-прецизни но и доста по-скъпи изследвания, дори и в България (аз знам че могат да се извършат подобни в София и Варна) които могат да изследват количеството и качеството точно на паметните клетки които организма е произвел срещу Ковид. Аз лично препоръчвам на преболедувалите също да се ваксинират в зависимост от това колко във времето им са намалели антителата срещу Ковид (общата кошница) - това ще им даде бустерна доза защита срещу най-опасните протеини и най-вече срещу оръжието на вируса с което той прониква в човешката клетка за да изсипе вътре останалата част от РНК веригата си, а именно спайк протеина. Иначе казано г-жа Гломб публично заяви, че АНТИТЕЛАТА СРЕЩУ КОВИД-19 КОИТО ОРГАНИЗМА ВИ Е ИЗГРАДИЛ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ СА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ ИЛИ СЛЕД БОЛЕДУВАНЕ НЕ ДОКАЗВАТ, ЧЕ СТЕ ПРЕДПАЗЕНИ ОТ ВИРУСА. Е НЕ СТЕ ПРЕДПАЗЕНИ ОТ ВИРУСА ДОРИ И СЛЕД ВАКСИНА. ТОВА ТРЯБВА ДА ВИ СЕ ИЗЯСНИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ КАКТО Г-ЖА ГЛОМБ ТВЪРДИ.

От интервюто става ясно, че имаме много народ с научни титли получени с плагиатство, без даже да си прочетат и разберат откраднатото.

Не е задължително да е некомпетентна. Може да са й платили на жената да ръси глупости.

На тази да й спрат достъпа до националните ефири!

Като и слушам приказките трябва да и спрат достъпа до тежки машини, автомобили и опасни материали.

Уважаема доц. Гломб, антителата показват, че имунната система вече се срещала с вируса и го е неутрализирала успешно! При повторна среща с вируса имунната система действа още по-бързо и ефективно, заради имунната памет! Разбира се има и изключения! Но ако ще говорим за изключения от общото правило, то е възможно човек с три ваксини да е по-уязвим от човек без ваксина!

Всеки ден, ей такива мърши продажни, бълват глупости и измислят какво ли не, само и само да те накарат да си удариш елексира