Коментари - Антимафиоти разбиха престъпна група за незаконен дърводобив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Временно спиране на работа за Коледните празници

и цирка .Теа антикапоти ,ако се качат сутрин в което и да е планинско селце ще видят ,как тръгват камионите с на дървената мафия .Те обезлесиха планините ,а тия Фанали на Мупо . .ро

Премахване на всякакви регулации за извличане на паднала дървесна маса. Да се следи единствено транспортирането на прясно отсечени трупи. (Ако не можеш да правиш разлика между двете, не ти е работа да регулираш). По-малко суха дървесна маса, означава по-здрави гори и по-малко горски пожари. Отоплението на суха дървесна маса в цял свят се приема като неутрално за природата - дървото ще изгние със или без човешка намеса. В много региони сухата дървесина не подлежи на регулация. Падналите дървета стават само за огрев - от тях пари не могат да се спечелят, но могат да помогнат на хората в най-бедните региони. Това ще ограничи влиянието на дървената мафия по тези места и ще намали незаконната сеч. Също така ще намали отсичането на дървета за огрев. От десетилетия България е сред първенците в Европа по разрастване на горските масиви и по изчезващи и застаряващо население. Всички да се хванем дружно и това да работим от сутрин до вечер, не може да съберем всичката паднала дървесина по горите. От регулации при събирането на паднала дървесна маса печелят единствено контролните органи и дървената мафия.

Много просто и ясно не са си платили дето трябва сега пак ще гледаме цирк Добрич как полицията бачка по поръчка

каква е тая полиция дето не може да спре незаконна сеч. тоя материал се извозва с камиони. не е игла да мине незабелязано. Щом с това очевидно нещо не могат да се справят значи с нищо не могат да се справят. напълно са безполезни.

Кога фирми на Дпс режат и изнасят дървесина със съгласието на Бойко 12 години мълчахте ..... Банкети на Паламара , изворна вода от Турция харесал и му носели ....

Ще им пикая в устите на тея с униформите

Продължава да събира материал за тотеми

На вниманието на АНТИМАФИОТИТЕ! В района на с ПЛАНА /СОФИЙСКО/- по край пътя и главно във вилна зона гората се изсича главоловно!Сега когато няма листа се вижда колко е проредена гората от тази "законна "сеч! На много места има незаконни просеки /черен път/които излизат на пътя! Номерата на джипове и специализирани камиони са с пернишка регистрация! Местните хора се страхуват да подават сигнали да не им се случи нещо ! ПРОВЕРЕТЕ КОМЕНТАРА !!! УЧУДВАМ СЕ, ТАМ Е ЛЕСНО ДА СЕ ХВАНАТ НАРУШИТЕЛИТЕ! ПЪТЯ Е ЕДИН И СЕ СТИГА ДО МОТЕЛ "БРЕЗИТЕ"! ДОСТАТЪЧНО Е ДА СЕ СЛОЖИ ВРЕМЕННО ЕДИН ПРОВЕРЯВАЩ ПОСТ ТАМ ,ПРИ ЖЕЛАНИЕ НА ДЪРЖАВАТА! А ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВИ ПОЗНАЙТЕ!

Обикновено сечта е регламентирана. Моля, проверете за информационна табела с Разрешението, окачена на близко дърво. Ако има останало такова.

Най-накрая я почнахме дървената мафия.

Наобиколете и Стрелча.

Дали знаете че в региони като Трън примерно в гората освен цигани друг не може да припари.

Само в Перник ли?

Кристално ясно е, че почти нищо незаконно не може да стане, БЕЗ учстието на длъжностни лица!!! Това е големия проблем и в това е цялата трагедия на тази пуста държава!!!

Много добре но дали ще се случи нещо

Този път май ще се случи!