ГДБОП откри 90 антики, изкопани от иманяри (снимки)

Организирана група, занимавала се с престъпления срещу културното наследство, е неутрализирана при спецоперация на МВР на 15 март.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП откри 90 антики, изкопани от иманяри (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Показаните на снимките "антики" са съвременни фалшификати, които не струват и 200 лв. По същото време в Националната художествена галерия официално е организирана изложба на експонати за милиони от престъпна иманярска колекция?!

Групата на "Черепа"никой не я закача.

А Васил Божков откъде и как законно е изкопал антиките, които се показват в изложбата му. Да не би да е ги е изровил от тракийските земи в Северна Америка? Аман от двуличие!

И?Шо ме боли мен уя?Фанали некви киркаджии и гоуема работа.Баш разбойниците не смеят!!!

ни антично наследство го изнесоха на запад да има и ония нещичко да покажат, другата половина черепа и разни подобни нему отпадъци дъзжат в лични колекции, че и по музеите ги представят. Предимно юдове и копоите им

Това са предмети които не са никакви антики!!! Това са копияяя!!! Тъпи дираджии неграмотни.))))

Това е безумие. Да се харчат държавни пари за подобни глупости. По-добре да бяха отделили тези ресурси за противодействие на реалната престъпност, а не да се занимават с лов на вещици.

Големият удар ще е на изложбата "Антични предмети" колекция Васил Божков. Ще е срещу неизвестен извършител. Така вика Цацаров.

приличат ми на работи от алиекспрес

Ама това ли са антиките с изключително висока стойност ? На тези снимки има само т.нар. ментета !Много интересни кои точно нерегистрирани колекции се попълват и кои са регистрираните колекции в Бг. Това съобщение е пълна лъжа и измама, но не е първото такова, с което МВР лъже данъкоплатците !

Колекциите били нерегистрирани!! Ами нали колекцията на Божков преди да я регистрира и тя е била нерегистрирана? Къде спа ГДБОП?

ще се намерят Български цености? Намираме все от други култури! Като че ли не сме живяли по бъргарските земи! Дайте да се фукаме с български неща.

сетоожков колекцията е красота и остава в България.А тези матрапази продават страната.

Това на другаря с партийната кличка Черепа ли са слугите

еми за един ден първо закопчаха тия дето чопнали от игралните зали... сега иманярите... е това ако не е послание от него - здраве му кажи!

ще ги продаде на големите иманяри и някой ще гушне пачката