17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората гласуват за този, който им казва това, което искат да чуят. Навлеците с най мирната религия. А това, че е корумпиран вече няма никакво значение. Така на времето и хитлер е дошъл на власт.

Браво! Постепенно справедливостта се възвръща. И слугите на онези тъмни сили, които искаха да потопят Европа в хаос, скоро ще бъдат изтикани от властовите позиции. Има шанс за Европа! Първо трябва да се отървем от продажниците, чрез които силите на злото налагат денационализацията, сексуалните перверзии и смешението на расите като норма. Трудно ще е - въпросните сили имат на разположение банковия и медийния сектор. Необходимо е преди всичко народите да се осъзнаят. И да излъчат читави представители на власт. Като човек, живял в соц. България потвърждавам думите на по-долу писалия - либералният фашизъм е по-страшен от комунизма!!!

Явно след "монархо фашизма" има и "либерален фашизъм" според някои "много умни тикви"...….който не чете историята той винаги ще повтаря грешките си......ами точно при подобни обстоятелства на власт в Германия идва един дребосък с мустачки и знаете какво направи та сега се задават други подобни на него "несистемни лидери"...….но явно така се чисти земята пък,че станахме прекалено много

Хора......- да не се самозалъгваме! Либерализма, ще си отиде по-трудно от комунизма. Това е добре смазана машина , която действа в всяка държава. Идва вече времето на забраните, по- лоши от комунистическия строй, за който са ми разправяли. Посегнаха на личния ни живот и пространство. давам пример: - Имаш сайт където хора, гражданите, или народа (А ДУМАТА НАРОД ВЕЧЕ НЕЗНАМ ЗАЩО НЕ Я ИЗПОЛЗВАТ, НИЕ НЕ СМЕ СБОР ОТ МЕКСИКАНСКИ ОБЧЕСТВА, НО ДРУГА ТЕМА) , та в сайта ти се следи стриктно, какво се пише, ако напишеш думата -Циганин, или Манго, сайта може да бъде наказан , и съответно цензориран, обаче мангото може да вилнее и да те убие , като от БХК , ще му направят устна забележка само без да е в заттвора( А МОЖЕ И НЕЩО С УСТНИ ДА МУ НАПРАВЯТ ДЖЕНДЪРИТЕ ХАХА) - ДВОЙСТВЕН стандарт на либерал- джендърофилте. Фейсбук, се наказва с милиарди глоби, с предтекст, че духът на Путин витае в всеки един профил на всеки един потребител и прави Атака, като ги манипулира да галасуват за Тръмп преди повече от година. И легендата разказва, че Путин си назначил президента на САЩ,......ТУК Путин трябва да почерпи за РЕКЛАМАТА, която му правят......болните мозъци го изкараха като най-умния в света човек и при това жив човек. Искали да създават ПСИХО-ПОЛИЦИЯ, която да вкарва в съда тези които са "Ксенофоби" и искали едиини и суверенни държави, защото национостта била Лудост според тях и пречела за Демокрацията. Тук ще има убийства и много още забрани, мачкане свободата на словото.....а сега във фРАНЦИЯ парламента им обмислял да въведе официално, ограничаване свободата на словото за да бил намалявал Расизма. Всеки, който не е на мнението на Либерал-управляващите европа е луд, ксенофоб и расист! Само, че те явно не знаят че РАСИСТИТЕ в европа са над 70% и имат мнозинство, а когато това мнозинство СКОЧИ на бой те ще се насерат и избягат. Няма как да наричаш ДЕМОКРАЦИЯ, когато не признаваш желанията и вижданията на МНОЗИНСТВОТО. ТОВА Е ПО- ЛОША ДИКТАТУРА И ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА, КОЯТО МЕ ПЛАШАТ ВСЕКИ ДЕН С КОМУНИЗЪМ, КОЙТО ТАКА И НЕ ВИДЯХ И НЕ ПОЗНАВАМ! Хората дали са Расисти, ксенофоби , или каквото ги определят незнам, но мога да кажа ЧЕ ХОРАТА СА ПРАВИ, защото и в СЛОВЕНИЯ наделява здравия разум!

МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!!!

Много точно и за съжаление, повечето от нещата за които пишете вече се случват в Западна Европа. На много места вече започва да прилича на "предверие" към гражданска война... Потърсете с Гугъл Бойно поле Европа: Швеция през май

ЕС неудържимо върви към разпад /закриване/. Една от най-важните причини, освен нескопосаните му и масово нехаресвани ръководители, са широко отворените му врати за нашественици ненаучени на ред, труд, учение и другите неща характерни за нативните европейци.

Това "мигрант" от къде точно си го измислихте ?

ЙК

Що, за теб тая паплач бежанци ли са?

Малко ми е криво че не се ползва Българския език. Имигрант Емигрант Мигриращи Това че шепа журналисти не знаят Български не е оправдание останалите като овце да се водим по тяхната неграмотност.

Държавата е като един дом. Всеки стопанин има правото да пуска или да не пуска някой си. Така трябва да е и с държавата. Още малко и ще ни принудят съз закон да подслоняваме, храним и преотстъпваме жените си на джихадиститие.

Ами ние като си нямаме такава партия, ще си гласуваме за бат' Бойко и те такаааа.

Либералните плъхове, както и в Италия, така и в Словения им биха шута. Умуват сега, какво да измислят............. да вземат да погледнат с какъв процент са загубили от несистемните партии дето им викат.....АКО имаха мозък, да го видят процента на загубата си щяха да се самоликвидират и още сега да освободят хората по медиите от присъствието си.

В България антиимигрантска партия няма. Някакви смотани патриотари се правят на такива каквито не са, но когато влязат във властта не могат да смогнат да лапат и да се уреждат, а навлеците им пречат само на приказки, инак си подкрепят гербоинтеграцията на всякаква измет.

Добра новина! Започна процес, който дава надежда за Европа. Ние, както винаги, сме на опашката и продължаваме да се возим на потъващ кораб. Време е и в България на мястото на лъжепатриотите-колаборационисти да се създаде истинска патриотична партия, която да мобилизира и сплоти остатъците от българската нация за възстановяване и запазване на нашата народност и държава. Вече ще имаме все повече и силни съюзници в Европа, затова ще успеем.

търсим съюзници навън, те ще казват какво да е вътре. Промяната трябва да идва отвътре, от НАС, за да защитим достойнството си и да ни уважават навън!

На, какво основание ще идват някакви цигани и маймуни от горите на джунглата наготово? НАШИТЕ ПРА ДЕДИ проляха кръвта си , и дадоха живота си за да се тук на тази земя и да сме Българи, да ни има и да живеем в собствена държава. На, какво основание ще идват някакви цигани и маймуни от горите на джунглата наготово? Справедливо ли е? Мангали които никой не ги диша да идват наготово да ги храним, С КАКВО сме им длъжни? КОГАТО В ТУРЦИЯ ВИДЯ НА ЛИЧНИТЕ ИМ КАРТИ НАЦИОНАЛНОСТ - КЮРД, тогава мога да пом исля за мангалите и миграцията!

"Освободил ни е Еврогейският съюз с братската помощ на САЩ .Това ще се учи след 1-2 години. А и ще се окаже, че нас въобще никой не ни е превземал, а ние сами сме влезли в Османската империя по икономически причини, заради евтината газ от турски поток и почивки по програмата ,,Ол инклузив“." Припомням ,че ЕС ни гледа сеира:500 години .

Ами направи си тест да видим , може би си най-чист екземпляр на планетата.

здравото омешване трябва да се стигне някога. Но не по този начин. Напред се изтиква всичко което е на дъното или е направо ненормално. За да замени добре функциониращи национални общества. Така няма да стане. Китайци, руснаци и въобще старите източни империи го разбраха първи и реагират. Ние, като подлоги на тъпанарите неоглобалисти, ядем хурката. А по отношение на жените - като толкова искате рязани, вървете вие в халифатите, недейте ги вика тук! Лека нощ.

М/у другото славяните също са нашественици в Европа,ние също ,варвари и т.н.сме наричани,а сега сме чиста раса ли ? Всички хора имат право да желаят по- добър живот, важното е че трябва да се спазват законите на страната в която идват сегашните" варвари".

Тъй да намекна ... славяните са европейски народ - не са дошли от никъде в Европа.

Женоооо, къде си пасла, къде си расла? та си толко прстааа? Славяните са коренното население на Европа! А това, че част от тях са мигрирали на юг, ИЗОБЩО не означава, че са нашественици!!! Еййййй, прост народ бе!

Няма как да спреш живота , не може да си живеем затворени накрая всички ще са братовчеди, глобализация това е отговора,така може да се роди един по-добър свят

като накрая така ще сме сичките, но ходи на майка си дето щеш и там ставай едно цяло с негра араби мангали и секви други

Ами ти като си толкова отворена, мешай се с когото си искаш, аз пък не ща!

Може, може и още как! Ако се мешаме, ще се мешаме със себеподобни християни! И не ни давай тон в живота, явно си от нашествеиците.

взе да става за Меркелица и Макарон. Вместо да теслемят на новите колонии тарамбуките да ги "облагородяват", те останаха в Германия и Франция. Мисля, че не това беше целта на занятието, но славянските държави се усетиха. Също Австрия, Унгария и Италия. И сега наместо Източна Европа се ислямизира Западната такава. Абе, кофти ...

ми то на всички вече взе да им писва

Аверчета, още преди 15-16 години, като отиваш с кола от Любляна до Милано разбираш,че си влязъл в Италия по това,че около пътя има разхвърляни боклуци. Нямаше граничари, кпп-та и т.н.Така,че по лекичко с коментариите!

И това бунгало за гости на Меркел не ги ще.

Неканени гости нямат място в моя дам и в моята Родина.ТОЧКА!

Прекрасна новина !!!! Вчера италиянците съставиха антиевропейско правителство,днес словенците избират също този път.Корумпираният и антихуманен ЕС ще се разпадне скоро или ще мимикира някаква промяна ,за да се запази татуквото на близи един милион европейски чиновници,паразитирайки на гърба на данъкоплатците.

Европейския съюз не е лоша идея, проблема е в ръководните органи(Юнкер,Меркел и т.н.) Те са виновни ,че ЕС опротивя на обикновения човек. Специално за мен ,Юнкер отдаааавна трябваше да поеме отговорност( и за брекзита и за мигрантите) и да подаде оставка.

Симеонеее, ти нищо не си разбрал. Те избират антиемигранска партия а не антиевропейска, но с дебелата ти чутора къде ще разбереш.

е то е едно и също бре, май само твоята чутора не вдява.

Кой иска да имигрира в Словения?

си брат. Братислава е в Словакия, не в Словения. Ама ти си пиши :)))))

адее и там Путин с хакерите

Хората имаме малко инструменти да определяме политиката на държавата. Единият инструмент са изборите, където ясно се виждат кои идеи са актуални за обществото и обикновено тези партии печелят. Вторият вариант са протестите, където можем да покаже какви са важните за хората приоритети. За съжаление и в двата пътя на директна демокрация има манипулация. Лъжи и невъзможни обещания са всекидневно в устата на политиците, особено преди избори. Както и за всеки митинг ще се намери контра митинг и иди че брой кои са повече, като медиите решават коя гледна точка да представят като мнозинство.

Значи само с двата инструмента не става, требва и трети, да им се покаже ясно и един път завинаги, че или ще слушат народа и ще човечаят, или нема д а ги има!

Политиката винаги се е въртяла около популизма.

Внимавайте, ей! Ще ви конвергираме набързо с Макарона!

Важното е да не са антихристиянските партии на Меркел и Макрон - и двамата не са създали поколение, а ни говорят за следващи поколения!

Направо да съжалиш, че и имигрантите ни заобикалят...

Антиимигрантски парти в Италия, в Словения... Верижна рекация. А Танте Меркел мечтае за Европейски валутен фонд...

той фонда е морковът...

Пореден удар по Германският модел на Интернационализъм с единствен Печаливш ...Германия и отчасти няколко други Зап държави !! Къщата се срива от безкрайната Германска алчност и малко немски цимент за поправка НЯМА да помогне ! Адио ЕС !

Чакай тогава да дойде необятния СССР с мечешката си прегръдка. До края на живота си ще газиш кал, ще ядеш сланина и ще пиеш квас.

И може би България пак ще стане от 6 млн на 9 млн, а не обратното.

Репликата ми е не към теб, а към репликиралият теб СССР. И сега газим кал. Като има сланина ядем. Квас не пием.Когато имаме пари пием бира. Като си направим вино и ракия си ги пием.

Репликата ми е не към теб, а към репликиралият теб СССР. И сега газим кал. Като има сланина ядем. Квас не пием.Когато имаме пари пием бира. Като си направим вино и ракия си ги пием.

А дано да дойде СССР! Тогава тия античовешки действия ще изчезнат яко дим! Това е единсвеното ни спасение! АМИН!!!