Анонимните хакнаха сайта на МФ: Не се живее без пари

Anonymous Bulgaria отново напомниха за себе си. Хакерите този път насочиха усилията си към Министерството на финансите (МФ). Точно в 19 часа на 16 декември сайтът на министерството бе хакнат.

Обратно в новината

Коментари - Анонимните хакнаха сайта на МФ: Не се живее без пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има зеакон за пнсиите прит от ес за ните минимална пенся която за страните оъ ес е з50 евро намерете го *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Викате и какво като са хакнали сайта, голяма работа, пак нищо не променят.А вие като стоите като мишки пред компютрите и само хейтвате и недоволствате повече ли правите? Нима някой ще се трогне от коментар в някакъв сайт?

Браво, Анонимните! Вие сте една от камбаните на народното недоволство. Дерзайте!

браво , сега хакнете сетките , че да няма какво да даваме на банките

а ти какво промени като си натискаш парцалите зад компа? поне имаи смелост да видиш реалността.

...а сървера дали е разбрал? чу се слух, че събота и неделя са работили по сайта?

И ние българите искаме да живеем,като гърците !!! Защо на гърците им се подаряват 40 милиарда евро, а от българите само се иска и се взема !!? ... Докато не излезем на улиците да си ги искаме,никой няма да ни ги даде !!?

на теб ако ти харесва да си просяк си е твоя работа, ходи си проси.

А КОГА ЩЕ ПОМОГНЕТЕ И НА БАНКИТЕ - ТЕ СА ПО СИЛНИ ОТ ДЪРЖАВАТА И ОГРАБВАТ МНОГО ПОВЕЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО И БЕДНИЯТ НАРОД - ЗА СПРАВКА ХАМПАРЦУМЯН - ЯДЕ ОТ ОБРАНИТЕ БЕДНИ БЪЛГАРИ ЗА 1 ЧАС МЕНЮ НА СТОЙНОСТ 10000 ЛВ.

Сравненията ти ,са абсолютно неуместни.И без да е хакнат сайта, ние си плащаме.Умник.

Пичове, Трябва не само сайтовете да хакваме, а и главите им! Например с малък оловен "вирус" в слепоочието :) Това ще сложи край завинаги на мизерията! Подчертавам думата "ЗАВИНАГИ". Защото сайта ще го вдигнат, но мутрите от гробовете никога не ще се надигнат повече! Няма ли да е хубаво? Няма ли да е отлично? :)

и какво предлагате .90 евро пенсия и да викаме браво ли./Българинът е прекалено търпелив

давате ли си сметка на къде върви държавата с тези пенсии заплати ... стипендии-всичко залинява и се забатачва...

всички които сте против а как да се протестира!!!

България 1944-2012 г Почеркът - същия, промени - никакви: Навремето министърът на външните работи на България - Иван Башев си замина по подобен начин (умряха го на Витоша на 13-12-1971)

АБЕ ТИ МЛАДЕЖИ НЕ ГИ ЛИ Е СТРАХ, ЧЕ ДЯНКОВ ЩЕ ГИ НАПЛЯСКА? А И МАЙ СА ЗАБРАВИЛИ, ЧЕ БОКАТА ВДИГА 145 КГ ОТ ЛЕЖАНКА...

БРАВО !!! Извадете на бял свят премиите, които Дянков раздава на всеки 3 месеца в министерството си, но иначе сме в криза!!!

Кой каза, че младежта ни е некадърна и мързелива? Браво деца!

Ако Надежда Михайлова и Костов останат вън от парламента на следващите избори и ако някои фабрики започнат да си сменят собствениците, то това случайни и независими едно от друго събития ли ще бъдат или напротив ? Може би Трактора , който е доцент и финансов експерт , съветващ Дянков , ще ни отговори на този въпрос ?

БРАВО ,ДЕЦА,БРАВО!!!!!!!!!!1Покажеге им,че въпреки усилията да ни обезличат откъм образование и здравеопразване в нашата България наистина има МОЗЪЦИ,които ПРОБИВАТ НАВСЯКЪДЕ!!!!!!Вместо да бъдете с тях/с нас/ и да бъдем защитени от всичко като се използва ващия потенциал....сега сте с/у нях....ХАК ДА ИМ Е!!!!!!!!!!!

е има хора с мозък за разлика от теб. Затова и те ще изберат Герб за още един мандат;-)

хе вярвам на анонимни !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само мрънкала в тая държава и за това ще си седим все на това положение. Пари не се дават, пари се изкарват! Държавата ни е такава щото в по-голямата си част т.нар. бизнесмени и предприемачи изобщо не са в час. Само реват, че няма работа и пари, ама първата им работа е да си купят джипове и мезонети и да не се лишават от нищо. Стегнете се и работете. И на мен ми писна да се занимавам с идиоти и започнах самостоятелна дейност. Може да успея, може и да се проваля. по важното е, че се опитвам, а не чакам държавата да ми храни семейството. Колкото повече Ви чета простотиите, толкова повече си мисля, че Тиквата е прав...

Комунист и труд ти пък нищо не каза, колко по-лесно е да ходиш пиян на работа , да кръшкаш и да се скатаваш и да чаакаш да дойде аванс или заплата. ;-) Комунистите ни отучиха да работим и сега си берем плодовете от това.

Браво момчета, продължавайте да работите. Всички сме недоволни от това безпаричие, немотия.

Браво, лъч надежда, че все още има загрижени и мислещи хора в България. Когато скапаната и продажна журналистика не си върши работата - ще се привлича вниманието на обществото по подобни начини ! Браво ! Стига с милиционерската диктатура !

браво

Ако уважаеми хакнете и тефтера с вересиите у хоремага в наше село илядо години бог здраве да ви дава!

Браво!!! Подкрепям! Хакнете и на другите!

започнете от Позитано 20 ;-)

Браво!

Браво пичове живи и здрави да сте това заслужават тия болклуци следващия път хакнете цялата държава непоправимо и да се знае

Що реши че са пичове? По скоро са пичките от младежкото БСП - толкоз мърлява работа едва ли друг може да свърши ;-)

Надушвам наченки на тероризъм- нещо толкова харакерно за комунистите- то не бяха църкви , не бяха стрелби с чадъри... ;-)

Попсувахте си, а сега кажете кой се е опитвал да ми хаква сайта, докато сменяхме желязото почивните дни?

със сигурност знам,че анонимните действия не са чисти.Какъв е смисълът от това,което са направили тези?Просто са затруднили в края на финансовата година хората,ползващи една от малкото електронни услуги.Друг резултат няма.

Всички които говорят от името на народа или анонимно са достойни за оплакване и подигравка. Затова си има избори и време всеки да си каже мнението.

Кви избори бе?! Нали знаем какви ще бъдат тия избори, всичко е уредено - каквото и да се прави. Не мислете, че сме толкова прости.

Тоя ПАВЕЛ всички много ни дразни и в скоро време ще гризне дръвцето като вожда си гиква и като всички нагли гербери . Девизът е- ИЛИ ГЕРБ ,ИЛИ БЪЛГАРИЯ . ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ МУТРО- МИЛИЦИОНЕРСКИ ОТРЕПКИ . ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА РАЗКАРАМЕ ГЕРБЕРАСТИТЕ АКО ТРЯБВА И С НЕПОЗВОЛЕНИ МЕРКИ . НАД 90 ПРОЦЕНТА ОТ НАРОДА НИ ТОВА ГО ИСКА .

павел=предател

не си ти човекът който може да ме съди;-) преместих го от единия крачол в другия ;-)

още един революционер. ;-) "Не спря да вика "напред " застанал в последния ред" Радой Ралин. Аиде бе Спасителю сапси ни ;-) нещастник, само лозунги в празната ти кратуна. А ако имаш нещо лично ела да ми го кажеш лично.

Блокиране на сайт, в НЕДЕЛЯ, е като протест пред парламента в НЕДЕЛЯ. Празна сграда.

Ефектът на 25 кадър се прилага на българското население,чрез телевизии,радиа и др.и др.Той съдържа послание от рода "Бъдете апатични",бъдете покорни и послушни."Не се съпротивлявайте на властите,престъпниците и на никого."Истината е в парите."Умирайте бързо"

Браво на Анонимните! Важното е,че се прави нещо в името на всички българи-бедни,болни и унижени!!!

я пак ми обясни какво точно се прави за бедните и болни българи от някакви хлапета дето един сайт не могат да хакнат ;-)

С малоумници не ми се занимава,чесно казано.

павка знам че всеки има право на мнение но не бъди груб с дамите

Хора без работа търсят изява за избиване на комплекси за малоценност!

точно, но поне да го бяха направии като хората, а те само се хвалят , всичката пара в свирката на локомотива не в колелата- типично за БСП и компания ;-)

ОбъркАл си влаковете, Павка - всичката пара в свирката го гледаме вече 3 години откакто БСП не са на власт!

голяма работа като са хакнали сайта! Вътре няма данни колко допълнителни заплати си раздадоха тази година ангелчетата на Дянков!

Анонимните са 100% прави. Не е възможно с БГ доходи, с абсурдно ниска цена на труда, да се плащат цени същите като Франция, Испания и Германиия. А пенсийте са си пълна мизерия. Това прави оправдана коруцията, кражбата, дребното хитруване, измамите, защото се мотивират от стремежа за оцеляване.

10000 лв са 5000 евро! Това е една средна заплата в Западна Европа! А в чужбина работят повече от 1 000 000 българи, защо да нямат поне те спестени по една средна европейска заплата! Личи си желанието на ГЕРБ и неговите лидери, да прилапат спестяванията на българите! И някак си усещмкак пропагандата бие в такава насока! Сумата 33 милиарда лева не е кой знае каква в сравнение с тази на закъсалите гърци, които са спастрили 240 милиарда, ама евро! Това са към 470 милиарда лева, а те като народ са малко повече на брой от нас! Къде са 33 милиарда, къде са при закъсалите, ожалени гърци 470 милиарда! ГЕРБ-аджии, затворете си алчните усти!

ами иди в гърция да работиш и да се осигуряваш като е толкова просто ;-)

браво и от мен за анонимните ситуацията в бг ми напомня за един виц, където държавните глави на САЩ, Франция и БГ говорели за доходи и американецът казал "В САЩ издръжката на едно домакинство е 3000 долара на месец. Ние сме осигурили доход 5000 долара на месец. Къде отиват останалите 2000 долара нас не ни интересува.". Франзуцинът казал "При нас на едно домакинство за месец са необходими 3000 евро. Ние осигуряваме 5000 евро на месец. Къде отиват останалите 2000 евро, нас не ни интересува". Накрая българският държавен глава казал "При нас в България за издръжката на едно домакинство са необходими 1000 лева на месец. Ние осигуряваме доход 500 лева на месец. Откъде идват останалите 500 лева нас не ни интересува"

Тази сутрин слушах Симеон Дянков и разбрах защо след 2-3 години ще настигнем гърците, защото техните доходи ще се намалят до нивото на нашите, а не че нашите ще се увеличат. Така че спи народе спокойно скоро няма да се оправиш

Браво Браво и аз да можех и аз щях да го направя

Едно голямо БРАВО на Анонимните! По-голямата част от обществото ни е на границата на тоталната бедност! Приличаме на отдавна празен чувал от брашно, претупван хиляди пъти и вече разпорван, да не би да е останало нещо, което все пак да може да се вземе...Срамно и тъжно!

Браво на анонимните. На мен ми се ще да изпратя коледни каталози с детски играчки на г-н Дянков да прецени можем ли ние простосмъртните да си позволим да купим на децата си такива подаръци. Защото той със сигурност ще може да зарадва сина си.

ако дянков ти е правил детето ще му купи играчка. Вие сте като циганите бе , правите деца а не можете да ги гледате!

Гаргамел

Комунизма създаде едни "зайчета" в зайчарник. Като отпадна тая клетка и заиците са неспособни сами да се справят. Те си искат пак клетката и някой да ги храни и пои в точно определеното време....ееее, няма я клетката - вие сте свободни граждани!

ей адаш ,стигал си писал глупости , бе ... На всички нас ни писна да ти четем герберските глупости . Аман от платени герберски драскачи . Ти неразбра ли , малоумен ли си , че несхващаш,че герб си отиват и то за винаги . Край с вашата партия -еднодневка . Търси си друга работа ... калъф .

Едно припомняне: За Дянков никой не беше чувал преди изборите. Борисов е работодателя на Дянков.

Хакнали сте на баба си хвърчилото, флууднали сте един сайт и голяма работа. Нямате нищо общо с анонимните червени боклуци. Нито с духа на анонимните нито с целите им да не говорим за знанието и майсторството им. Много хляб има да ядете още докато се научите как се правят нещата. Но не вярвам, щото в младежкото БСП сте само тъпанари. Точмо като момценцата от дир-а които се опитват да ми блокират IP адреса за да не пиша! ;-) мноого има още хляб да ядете докато се научите как се правят нещата !

Призовавам всички към конструктивизъм в изказването на мнения. Чата е свободен, но не трябва се прекалява със злоба и невярна информация. Уважавайте си избора, защото в противен случай - себе си мразите. Аз си се харесвам...бъдете като мене открити и позитивни

Шест месеца преди избороте социолози и политолози пресмятат,че никой няма да спечели мнозинство. С тая политика на ГЕРБ,все повече българи не поддържат правителството и няма да гласуват за ГЕРБ. Гласовете ще се пръснат и по другите партии . Ако СДС не влезе в парламента ГЕРБ няма с кого да се коалира, освен с Яне и Марешки ама надали ще влезнат. Тогава остава другата коалиция,БСП,Доган и Бълг. на гражданите и селяните. Това е най вероятния сценарии. Те ти булка спасов ден. Нищо ново!Така ли ще я караме пак. Ние остаряхме,децата от прехода станаха зрели хора и в парламента все едни и същи до болка втръснали на хората муцуни.Някой няма ли да каже какъв е изхода,че аз не мога нищо да измисля,дявол да го вземе!

Как не маже да измислиш2За коктейл Молотов чувал ли си?

а ти чувл ли си за гумени куршуми и водни оръдия, аиде отворко излез посред зима с коктейл молотов да се посмеем малко с теб

Тоя сайт сигурно има 10 посещения на месец. Дреме има на управляващите , че саита им не работи.

Пишеш глупости. Неосведомеността ти е потресаваща. Гърците получават мънгизите в евро, а България не е в еврозоната. Не пиши неподготвен!

Искам социализъм, искам комунизъм, искам Станишев, искам Доган...това е моя живот. Тука съм в чужди води. Харесва ми турско - комунистическо управление

ами банките ,защо ги бавите,от убийствените лихви идва цялата мизерия!