Турция нападна съда на ЕС заради ислямските забрадки

Турция атакува вчера решението на Съда на ЕС, че предприятие може да забрани носенето на забрадка на работното място, предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Турция нападна съда на ЕС заради ислямските забрадки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е религия, това е политически бунт, революция на всичкия днешен пролетариат наврян в клозетите и заводите и платен на ръба. Тези хора идват от мюсюлмански страни и това е случайност как изразяват политически бунта си. Това е новият комунизъм, който иска от тях да се обединят и да изискат повече помощи от бюджетите за да заживеят веднага по- добре. Тези хора не вярват в басните за интеграция и, че с учене щели да преуспеят. Дълбоко се чувстват отритнати от едно лицемерно общество на формалното равенство. Комунизмът си беше европейско явление, но с този бунт на тези хора справянето ще е по- сложно и няма желязна завеса- всички са заедно в едно общество...

Донякъде си прав, ис изключение на определението "хора". Булщинството от тях не могат да се определят като такива.

Мой близък работи в Германия и бил поканен на гости от свой колега кюрд ли е, албанец ли е не съм сигурен, но си е все така мюсюлманин. Кани ме на вечеря казва моят близък, а жена му завряна през 1-2 стаи и ИЗОБЩО НЕ СЕ ПОКАЗА , през цялото време общуваха помежду си с провиквания. И този мюсюлманин живее там от десетилетия, както се казва корени е пуснал в Германия, НО НЕ СЕ Е ОЧЕЛОВЕЧИЛ И ЯВНО НЯМА И ДА ГО НАПРАВИ. Не само това, а е създал няколко такива такива примати като него. Мюсюлманите не са лоши хора, но са превърнати в животни от вярата, която им е измислена и "услужливо" набита в главите им от техните първи братовчеди вездесъщите юдеи, също обрязани. А целта на цялото това занятие е изтребването на християните, които са основно в Европа и най-вече на православните християни. След като свършат черната работа да унищожат християните, мюсюлманите ще бъдат избити и натикани в границите им откъдето са дошли. Юдеите не си поплюват.

Ердоган нали размахваше доскоро пръст на ЕС и САЩ да не се вмешавали във вътрешната им политика? Сега нещо май обърнаха палачинката? Или по типично ислямистки - в Европа мюсюлманските обичаи са културни и религиозни особености, а в Турция светските - наказуемо деяние?

Аз, като гостенин не бих намерил кусур на домакина си - просто бих се изнесъл. Съветът ми към всички граждани на Турция, работещи в чужбина, е да се завърнат в родината си, където има совобода и всичко е позволено. Там е и Ердоган, който толкова им липсва. Подобен съвет бих дал и на русофилите и руснаците в България - вървете си в хубавата Русия при Путин.

Защо не се разбере нещо елементарно и то е че след като не ти харесват законите обичаите и нравите на една страна никой не те спира да я напуснеш и да отидеш там където ти одобряват тези твои изисквания???Писна ми да идва някой от вън и да иска да се съобразяваме с него вместо той да се съобразява защото е избрал да дойде сам

А дали Турция приема да се ходи разголено както се прави в жегите в Европа????и изкарва това неморално???До кога чужди държави ще налагат собствените си изисквания на други ама на собствена територия не признават различното???

Ами като не приема да въведе забрана. Но те и турчулята по техните морски курорти ходят по бански. да въведат забрана и какво ще стане с туризма им? не им изнася явно.

Утре нарамвам един 3 метров дървен ктъст и го затътрям към офиса.... ако някой ми се опъне там го разпъвам директно...

ŞTO SE SRAMİŞ DA SE NAREÇEŞ ÇOVEK,AMİ AKO ZABRANYAT BRADATİ MIJE KAKVO ŞTE E OTNOŞENİETO Vİ,VAŞİTE BABKİ OŞTE SA S ZABRATKİ,İDETE PO SELATA İ ŞTE VİDİTE BILGARİ S POTURİ.

е толкова ли е трудно да си добавиш една нормална клавиятура.. в анадола няма ли ИТ грамотни, помоли за помощ ако не ти стигат знанията.

Кой се срами да се нарече човек? Мюсюлманите са тия, които явно смятат, че женското тяло е нещо срамно и трябва да се крие. А нашите бабки ако свалят забрадките, никой няма да ги убие с камъни. Нито пък се носят маскирани като призраци в детско филмче в името на некакъв си "правоверен" бог или пророк.

Бабите със забрадки са от време, когато хората са били простички и неуки. След 10 години ще виждаш други баби. Именно там е въпроса - подобни облекла и вярвания като вашите са израз на необразованост, тесногръдие, фанатизъм по някакъв несъществуващ бог, които не се вмвстват в 21 век. Вие живеете в едно мракобесие и нежелаете да си отворите очите за нещо нормално /нямам предвид да ходиш гол, което също е крайност/, а считате женската коса за срамна. Това е откачено и граничи с психично отклонение. отгоре на всичко сте нагли и искате да наложите смахтатите си правила на целия свят, но вие не желаете да приемете нищо от него. Не сте се развили умствено за векове дори с 1%. Затова изповядвате такава зла и античовешка религия и спазвате малоумни правила. Ако забранят брадите, няма да реагираме зле, дори много от нас ще са доволни - първо, защото на повечето мъже не им утива и ги загрозява, второ е нехигиенично, както и непривлекателно. Приятно е да гледаш чист и спретнат мъж, а не някой косматко, като мяймуняк излязъл от храсталака. И се научи да пишеш. Неграмотен си. И не давай акъл на българите, а си гледай потурите.

знаете ли най много женски парфюми се продават при арабите и мюсулманските страни по света шо то са най перверзни и гладни за жени изродите въпроса не е в забратката това са психично болни хора като цяло .ти кво очакваш от човек които живее в съвременен град и гледа кози в банята си и ходи събота и неделя да живее на чадър в пустинята нормално ли е това .

Отвратителна ислямска сган. Ако мюсюлманите можеха да се видят през очите на обикновенния европеец, сигурно на мига щаха да се самоубият.

Ако като потребител и клиент вляза в офис на фирма, магазин, място за покупка на услуги или стоки и видя жена със забрадка, то аз на момента се обръщам кръгом и излизам. Никога не бих ползвал услугата на такава фирма. И ще го направя не от ислямофобия или ксенофобия и прочее расизъм. А от чувство за елементарно самосъхранение. Така както не влизам в заведение, пред което са паркирани осем Г-класи с номера 777777 примерно. Както не се разхождам в градинка, където 300 ултраси на Левски са се развълнували и поркат здраво. Както нямам работа на паркинг, където има 90 мотора Харли и кожени якета с викинги и черепи. Жена със забрадка за мен е подсъзнателен сигнал, че някой страшно се вълнува да не би да му погледнат жената като на жена. Израстнал съм в култура, където жените не само са жени, но и това се подчертава всячески и изобщо не се крие с шлифери и забрадки. Чуждите жени са си чуждии уважавам това, но се усещам в безопасност сред хора с моето мислене. Ако около мен има шлифери и забрадки, просто внимавам за ножове, бомби или просто здрав селски бой. Това никога няма да се промени за мен, докато съм жив. Когато ми се налага да общувам със забрадки в моята работа, ги претупвам набързо и небрежно с единствената мисъл-да се махнат по-бързо. Не го считам за клиенти и не искам да се въртят около мен. Толкова е просто.

Никога не съм бил вТурция и няма да ми стъпи крака, освен ако не ни окупират и не ни интернират насила. Отказвал съм служебни пътувания до там, като открито заявявам-гнус ме е от езика, джамиите, хората, чувствам се застрашен. В Турция не бих ял дори вафли, просто ме е гнус от хора с шалвари, мустаци, фесове и забрадки. Усещането за нож в гърба или експлозии ми е повече от излишно. Обичам като се разхождам по курортите да си погушвам жената, това ме разтоварва. Ако не си прегърнеш жената, за какво е с теб? Нямам представа в Турция дали няма да ме арестуват за това. Да, много красива страна, няма как средиземноморска страна да не е красива. Но другите особености я правят абсолютно недостъпна. Ходете колкото искате скъпи съграждани, хапвайте, пийвайте и се веселете. Аз не мога.

kerelov@poshta.net

Голяма грешка! Турция не е Ердоган и Ердоган не е Турция. За съжаление вече не е светската държава, създадена от Ататюрк.

Браво! Точно така трябва!

Фесовете къде се бутат в Европа ? Еий, този ще ги затрие. Масата им хора са задръстени и манипулируеми.

Турчолята могат да си стегнат багажерията и да се върнат в родния Анадол, където да си носят забрадките и шалварите.

Цивренето в интернет не може да бъде окачествено като "атака" срещу съдебно решение.

Съгласен съм със забрадки да са, ако са без други дрехи

Колега, Недей така. Ще си изповръщаш червата.

предприемачът, заложил всичко в банката да работи с риск за своите пари, а някой да решава самостоятелно нещо във фирмата му. Не само за забрадките, на много места си има гласни и негласни правила. За мюсюлманките не е проблем само забрадката, а много други правила не съответстват на религиозните им правила, които искат да си останат в светските сфери на обществото. Разчитам на здравомислието на голямата част от обществото в Турция да не дават повече власт на този човек, за доброто на една страна която има висок ресурс.

Слушайте лидера си, братя българи. За малко ви отървахме и вие взехте да подскачате. Слушайте ЕрДоган, носете забрадки, не яжте свинско, не пийте ракия. И да закопаете църквите както сме ви казали ! Да не са по-високи от турчин на кон. За компенсация ще ви даваме бонус да гледате още турски филми по БТВ, за да свиквате с езика и традициите от които малко се поотлъчихте в последните 100 години.

Не виждам какъв е проблема ?! Естествено, че всеки офис, фирма или предприятие има изисквания към облеклото на служителите си. Казва се "Дрес Код". Това включва подходящо облекло както за жените, така и за мъжете. На много места се полага и служебно облекло, което е задължително. Имам един въпрос към Ер_Доган и поддръжниците му. Как си представя наприме един пилот или жена-пилот в гражданската авиация по дънки и с шарена риза или с шамия и арабски чаршаф и по джапанки - което си е традиционно за исляма ?

Турчолята и цивилизаторите вече почват да се излагат. Едните се правят на вярващи, а другите на освободени и си подхвърлят топката. Едно време всички Българки са носили забрадки, а мъжете - капи. Било е неприлично да си голОглАв. А в западна европа не са носили, щото са нямали. Чак по-късно след развитието на търговията и краденето от колониите се появява шалът. Днес все още в западна европа в провинцията виждам възрастни жени със забрадки на главата, вързани под брадичката, както ходеха и нашите баби. До квото се докоснат тия "световни цивилизации" - все ще го опорочат начи!

Нещо май не си разбрал, или се правиш на тъп . . . ! Тук изобщо не става въпрос за забрадките, а за отхвърляне на исляма като цяло. Става въпрос за отхвърляне на ислямския фанатизъм. Охвърлянето на тази зверска и нечовешка религия свързана с преобладаващата част от тероризма в света. Отхвърлянето на насилственото ислямизиране на неислямските държави, което тръгва от забрадката, минава през обрязването, забраната за пиене и ядене на много неща, пълното подчинение на ходжата, забраната за мислене, учене, развитие на съзнанието на обикновения човек, враждата и омразата към всички останали религии. Да ти изреждам ли още . . .?! Дано се усетиш, преди да ти е паднала главата . . .

Всяка жаба да си знае гьола , като иска да ходи като мюсюлманка да си ходи в Държавата в която ходят така ! Тук е Европа и тука са Християни ! Който иска да направи Европа мюсюлманска , трябва да увисни на въжето с краката надолу !

не мога да ги разбера тия мюслита, араби, турци...та те живеят и работят в изконната християнска цивилизация! Следователно трябва да приемат традициите, порядките и обичаите на местното население. Има един начин - като смяташ, че те дискриминират, просто се прибери у дома! А най-наглото в случая е, че Турция дори не е член на ЕС, а си позволява да оспорва решение на Европейски съд?!? Ердоган си прави каквото си иска в Турция - някой меси ли му се?? Някой спря ли чистката на десетки хиляди учители, преподаватели по университети, под претекст,че били "заговорници" ?? Турция е, и ще става все по-опасна държава за ЕС. Лошото е, че ние сме предния "бушон". А Западна Европа и пука за нас, толкова, колкото през 14 век. Назрява конфликт между Турция и Европа, както преди векове.Тия бусурмани засилиха военната си мощ и вече си показват зъбите. Това е същността на исляма - когато си слаб,угодничиш,подмазваш се и ...разузнаваш.Станеш ли по-силен - всичко под ножа.Защо мислите, Ердоган строи мост през Дарданелите?? На същото място,през което са минали пак по мост пълчищата на Дарий, за да унищожат Елада?? Нищо случайно!Дано само Путин не засили връзките с Турция - това ме притеснява. Ще е предател към цялата Европейска цивилизация.Дано не надделеят икономическите проекти за много милиарди. А ние сме сами.Настава съдбоносно време.Време за МЪЖЕ в политиката ни.

Поздравления за точния коментар. А Турция като такава я създаде Западът, той направи от нея това, което е като наля там много много пари за да брани това зло куче интересите на Запада в Европа. Тези, които са "мислели" с робовладелските си камшици не са се променили изобщо и не са нито изразители на християнската цивилизация, нито са много далеч в съжденията си от исляма, напротив същите "ценности" изповядват плюскане, разврат, сребролюбие, кариеризъм и т.н. и т.н. . Сега с техните камъни по техните глави. А на нас Бог да ни е на помощ.

Путин и Ердоган са откровенни съмишленици. И двата водят имперска политика и мечтата им е Русия и Турция да са империи. Първия да се нарича император, втория султан. Вижте само личните им замъци: на първия е "а ла Версай", на втория позлатен отвън и вътре "а ла Оринт". И на двамата ЕС е трън в очите и целта им е да го унищожат-разделяй и владей.

"не мога да ги разбера тия мюслита, араби, турци...та те живеят и работят в изконната християнска цивилизация! Следователно трябва да приемат традициите, порядките и обичаите на местното население." Не можеш да ги разбереш, защото мислят много различно от християните или атеистите. Вярата им (та която те са фанатично предани) им вменява като основен дълг пред Аллаха да разпространяват и налагат исляма по света с пропаганда или груба сила, докато цялото човечество застане под знамето на Пророка. Затова никога няма да спрат джихада си, нито да почнат да разсъждават толерантно като теб. Просто за тях всички немюсюлмани са долнопробни животни, които мърсят света и оскърбяват Всевишния...

В Европата продължават с педерасткото си поведение и накрая ще бъдат онодени от Ердоган и Путкин.

За носене на християнски символи в Саудитска Арабия подлежиш на бойс пръчки, затвор и депортация. За атеизъм - смъртно наказание. Защо Ердоган като ходи дам постоянно да дрънчи пари не обясни на камиларите, че християните имат права?

Пингвини!

Дир-а, каква е тая снимка със шарените кърпи? Мнозинството "забрадки" в Европа са си черните.

Всеки истински русофил е посещавал поне веднъж Истанбул и е носил със себе си вазелин. Защото любовта към Русия винаги минава през задния "Босфор"...

Тема за решение на Брюксел за забрадки, ма дебилите пак им се привиждат руснаци и трябва да се изцвъкат как са им виновни за всичко ... И да не забравиш да измучиш, че руснаците водят хибридна война, ей.

Шалвар, темата изобщо не е за Русия, а за любимия ти заПАД. Я напиши нещо за него, за мултикултито, за интерацията, за еврогейския съюз и т.н. и т.н. .

В знак на подкрепа с турските братушки от тук нататък всеки истински русофил ще носи шалвари!

Пак руснаците виновни, нали?

А ЛОНГОРИЯ може ли да се разхожда по бански по улиците на ТУРЦИЯ ?

Ако й разрешат, защо не. Ако забранят...също ще имат право. Всяка държава има право да определя правилата за живот на собствената си територия. като искат забрадки и бурки.... да живеят и работят в Турция или арабските страни.

Русофилите в България и Тръмп общество подкрепят справедливия протест на нашите турски братя и сестри!

Която иска да си носи забрадка или шалвари , или някакви шлифери , които гледам ,че са модерни ,или разни маскировъчни на облекла като на нинджа ,магат да се върнат в собствените си държави.Там ,ще бъдат подложени на разни видове "обгрижвания", като пребиване с камъни,бичуване и разни други екстри

ТУРЦИЯ ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ГУБЕЩ ОТ ВОЙНАТА КОЯТО ПОДПАЛИ В СИРИЯ :)) ЗАПАДА ИСКА ДА ПРАВИ КЮРДЕСТАН И ИСТАНБУЛСКОТО ДОМУЗЧЕ СЕ Е ЛЕПНАЛО НА КРАКА НА ДЯДО ИВАН КАТО МАЛКО МАЙМУНЧЕ НА МАЙКА СИ:))) А ДЯДО ИВАН СУЧИ МУСТАК КАТО ДРУГАРЯ СТАЛИН И ГО УСПОКОЯВА С ГРУЗИНСКИ АКЦЕНТ :))) ...

браво! Върнете ги в Анадола!

Лидер само търси повод как да се ,,заяжда,,,да си стоят при него ида ги прави какво си иска.Отшъл е в тяхната ,,къща,,и ще налага правила султана.Нас икономически ни пороби,жалко за децата ни,каква демокрация по турски.

войната се води. да видим, кой колко ще се огъне преди почването на истинските стрелби и убийства от страна на армиите.