Ангела Меркел занесе €60 млн. при първото си посещение в лагера на смъртта "Аушвиц"

Полското външно министерство нарече посещението на канцлера в музея на жертвите на Холокоста историческо

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да благодарим на Съветска Русия за освобождаването на този лагер на смъртта, създаден и от Германската държава ,която е избила над милиона евреи,руснаци и поляци. Да благодарим Комунистически СССР че освободи Европа и Света от Фашизма на Германия,Италия, България и Япония .

"Работата те прави свободен"!

Този лозунг е изключително неактуален в момента. Вече е обратното.

Както винаги нашите управници са спяли,вместо да пратят ромете на трудов лагер в Аушвиц, те са се занимавали с ...., абе много са ни били тъпи управниците и преди 1944 и след..

PEYTSCH

И след дестеки години ще искат пари от германците...Нали са виновни като Атила и Ченгиз хан от Монголия...Надяваме се, че ѝ е харесало там и че ще остане...

А кога ще осъдим комунистическите режими и ще се забрани примерно продаването на символите им ?! Сталин е избил 20 000 000 в мирно време !

30 мелиона Холодомор, и оделно, още 30 мелиона човешки загуби у вв2. И още 20 от репресии, масово избиване на секи непослушен. Сталин, хазарина, оженен три пъти за етнически еврейки, говорил идиш, и кръстил децата си с еврейски имена, заповедал синагогите да останат непокъстнати, когато секи христиенски свещеник и църква са биле плячкосани и разрушени, а свещениците горени живи, варени живи в котли, и вадени ноктите на ръцете и краката им.

Ти си кръгъл идиом. Какъв пазарни, какви еврейки? Я да научиш български, да се научиш да четеш и чак тогава да изливаше слабоумието си.

Сталин не е хазарин, а осетински мелез - ДНК анализа сложи край на басните че бил такъв. Ама някои още нападат мандри и взривяват влакове.

тези, които е избил сталин меркел ги замести с "новоевропейци", които ще ви оправят гена така, че да се извинявате и за сталинските прегрешения и това в името на толерацията да не ви обявят за расисти! :-)))

Еврейката команяга Дзверкел докара мигрантите. Хитлер ги гонеше, еврейката ги докара, какв отука не е ясно.

е "оправен" от пълноценните негри

Публикувай поименен списък на 20-те милиона! Или, както винаги, лъжеш? Поне напиши 200 милиона, за по-убедително!

Ми чети документалистиката на Солженизин, ден по ден, име по име. Не е като да нема документалистика и свидетели. Но е толко по-удобно да лъжеш, да триеш и да пропарвътш еврейста парийна команиЗка линия, какт оти е платено нале.

Солженицин и документалистика. Леле мале Той си е за Пулицър бе хора. Станислав Лем и Айзък Азимов трева пасат пред него.

Това са най вече пропагандни лъжи на Запада! Според руските архиви екзекутираните от съветската държава откакто Сталин става главен секретар на болшевишката партия до неговата смърт са около 800 000 (за период от над 30 г)! Това може да изглежда много, но като се има предвид, че Русия току що е била излязла от гражданска война, в която се намесват външни сили, опитващи се да я окупират (Велкобритания, Франция, САЩ и Япония) с подкрепата на част от населението, вероятно доста от тези екзекуции не са били неоправдани! Още повече че по време на втората световна война отново разни малцинства и индивиди в СССР подкрепят германската окупация! Т.е. в СССР по това време е имало доста предатели, които или е трябвало да се неутрализират, или са щели да унищожат държавата, както и става със СССР през 1991 г! Между другото, по време на френската революция са избити над 1 милион човека, но във Франция още празнуват тази революция като национален празник! В гражданската война в САЩ и репресиите след нея загиват над половин милион американци, но и в сегашната американска история тази война е представена като нещо положително!

Не мислиш ли, че Солженицин като прек свидетел и участник в събитията, е имал повеки данни и свидетелства, та да каже, че под Сталин, за биле избити над 80 мелиона нароТ в държавата СССР събирателно. Това вклучва вв2 и до смъртта на Сталин. Под негово управление. Не помним точната цифра на населението в СССР, но ми идва нещо като 1/3 от целото население на СССР. Сибир е построен върху костите на неговите жертви. За сравнение, в Комунистически китай, от над 1 мелиярд китайци, Мао е избил '''саму''' 80 мелиона. Това без другите жертви по света, на Пол Пот, 4 мелиона избити за 3 години, в Индия избитите от команягите, Виетнам, Руанда (гражданска война срешу команягите и неколко десетки мелиона негри избити под конвейер), Ангола, Куба, целио бив соцлагер, Източна Еуропа, етц. Сумарно, команизма за едно столетие е избил 250 мелиона нарот по целата планета - И ПРОДАЛЖАВА ДА ИЗБИВА. Команизма викъш, един невинен и един добричек, сладак, а какви лоши нацистите, за целата вв2, избиле саму 30 мелиона, не могли повеке просто, толко смогнале хората, преко сили.

Кога Меркел ще посети и фашистките концлагери в България? Където бяха затворени хиляди евреи и антифашисти, противници на убийствения режим на монархо-фашиста Борис №3?

Я кажи къде са били тези лагери, че всички да разберем ?

Това, че страдаш от мозъчна смърт обяснява нагласата ти, но не я оправдава.

Днес се навършват 110 години от раждането на Вапцаров. Безсмъртния Вапцаров пише: "...разстрел и след разстрела червей...". Ти нямаш нужда от разстрел, защото и без разстрел си червей!

Урум-Еникьой (Кръстополе). Други невежи въпросчета?

Добре, че Червената Армия освободи Аушвиц, та Меркел да може да ходи до там.

злите езици говорят, че "филантропът" сорос бил много богат и управлявал, чрез парите си, които е ограбил от бедните не само в африка... хахахааа. та меркел е много по-богата!!! по същите причини плюс, че е ограбила и пенсиите на пет поколения напред! давай! меркел! ти си надеждата на обамистите и "демократите" на уса в ес-ес-ср. венсеремос! и с хонекер винаги в сърцето! :-)))

от 65 години само се говори за Аушвиц ,а за най-големият лагер на Хърватите Ясеновац се мълчи! От Аушвиц има оцелели,но от Ясеновац мисля,че не!

През 1995-та мемориалната табела, че там са загинали 4 милиона лагерници е заменена с с официален надпис за 1.5 милиона, което е реален факт и може да бъде проверен дори в нет-а.. значи ли това, че загиналите евреи общо не са 6 милиона както се твърдеше, а 3.5?

Дори и един човек да е загинал там- това е много. Имах съседка полякиня, която е била арестувана и закарана в Освиенцим- на ръката и имаше татуеран номер. Била е сама на 16 години. Тя не се страхуваше от смърта, а от глада. От това системно недояждане в тази възраст, цялото и тяло беше променено- недорасла, мензисът въобще не е дошъл и тя не можеше да има деца.Тоест целият и живот е бил унищожен защото на някой му е хрумнало да третира хората като животни. Та тя купуваше храна- хладилника е беше пълен, но повечето от храната се изхвърляше. И та не можеше да понася- ставаше неспокойна ако чуеше дете да плаче.Та помисли си, ако твоите близки, ти или който и да е се отзове в такава ситуация......заради един психопат.

Така е и сте прав,че и един човек да е загинал там е много.А нима у нас в Белене,Ловеч и на всякъде няма избити и принуждавани да работят???Кой ще донесе и едно евро на тези паметни места!Само близките на жертвите!Чичо ми е от първите 13 души там,независимо,че е награждаван като герой от войната,офицер със смъртна присъда,заменена с доживотна!Някой да понесе отговорност???Само политическа и то една партия която вече я няма.Смени си името и вече е чиста!Ревем за чуждите,а нашите не ги виждаме!Или не искаме?

Към безпартиен (нерегистриран) Мое и да се познаваме, моя пра-дедо е бил също в Белене за 6 години. Друк един, е бил 9 години в политически затвор, после прехвърлен в Белене за още 3 и е умрел там, след толкова години политически затвор не е имал сили да оцелее. Целата ми рода е тека, по концлагери и политзатвори, ама от команяги, не от назита.

твоята съседка полякиня защо точно е арестувана?

Бе то истинското число е даже ноо по-малко, ама пак, да признает, че не са 6 мелиона, е пак напредак. А че не са 6 мелиона, ми как ше са, кат ов цела Еропа, преброяването през тея десетилетия е показало 1-1.5 мелиона евреи, в целата еропа. Откъде ги зеха 6 мелиона, па и оцелели, мамъта си трака. Да видим гробовете им поименно, и оцелелените, как точно са им роднини, та да поверваме, а то , евреопейски преброявания, и пак не се знае числото, е па как. Каде са 1 мелион, каде са 6 мелиона. Нищо че руснаците дадаха 60 мелиона оПщо. Поляците, 6 мелиона, Какв означение, тея са Гои, Евреите са от значение саму, те са висшата раса.

че от "кумова срама" са намалили бройката! Но нищо не говорят за лагерите на САЩ за японците,както и за японските такива,за сталинските лагери,за лагерите на психопатите-болшевики,Мао Дзе Дун,Ким ир Сен, Хо Ши Мин ,Пол Пот,тях няма ли да посети възрастната меркел която ментално е супер!

И как една еврейка ке жали за Гои бе, ти срам немъш, евреите се грижът само за евреи, какво ги ентересуват гоите. И най-паче, за гои нема ка кда искът финансови компенсации и да използват запазената марка холокост, да смървът кожи от гоите, и да жевеат на техен гръб.

В Европа няма неонацисти, има хора, които искат да живеят спокоино и никой да не ги гази, коли, взривява или отстрелва по улиците. Тези хора не нападат евреи. "множащите се антисемитски актове"- Като е казала "А", да каже и "Бе". Кой ги извършва тези антисемитски актове в Европа? Защо евреите напускат Европа, и защо евреиски организации препоръчаха евреите да не носят по улиците своите традициионни шапчици(кипа), защото е опасно за живота им? Нека да каже и тези неща.

Както можеш и да провериш сам, евреите и еврейските организации (и еврейските медии) са най големите застъпници и защитници на сганта, нахлуваща в Европа от Близкия Изток, Африка, и всякакви други страни от третият свят!

Юрген Граф - "Измамата, наречена холокост"! може и "Индустрията холокост" от евреина Норман Финкелщейн!

Малей как лъжът команягите еврейски. Евреите имът стотици препратки в Талмуда към труда. На евреите се внушава, че те не е нужно да работът, защот оБог им е дал роби (Гои) да им работът. Тека че евреин не било нужно да работи. Хитлер проучил и разбрал защо евреите правът престъпления и финансови кражби чрез банките, и лихварството си, и се зарекъл, че и евреите ке работът, ако искът да са граждани на Германия, и пратил ГЕРМАНСКИТЕ ЕВРЕИ ... да работут, демек арбайт махт фрай. И сега го изкарвът, че ги убивал, ми не, нема ни едно доказателство, че са избивани в газови камери, идете и посетете лагерите, газови камери нема. Неко йда е виждал евреин да работи?

и спекулата в Третия Райх е било тежко престъпление,и се е наказвало жестоко! още с идването си на власт е обяснено ясно и просто,какво ги чака лихвари и спекуланти!

Макар, че някой се опита да ми изхвърли коментара докато още го пишех, аз ще го напиша отново. Имам много сериозен и важен въпрос към политиците и еврейският съюз. Ако напишете в търсачката- австрийски художници и изберете Вики Арт- то тогава ще се появи редица от австрийски художници. На 29 място броено от ляво на дясно изведнъж виждате снимката на Хитлер. Да, зная, че той е драскал някакви картинки, но това прави ли го художник сред тези които наистина са били художници? Нима нито политиците нито еврейският съйз не знае за това, че той е пласиран сред художниците? Защо до сега никой не е реагирал?Толкова ли ниско е паднало австрийското изкуство та да го нарече художник и да му отдели място сред своите художници допринесли за австрийската култура? Изпитвам погнуса от такова двуличие.

Хей, ти с минуса- фашизмът ли ти е вярата в бъдещето? Срам и позор сте.

Ми човеко е рисувал, и има стотици картини и скици, ескизи и рисунки. И в момента се продавът картините му, последната беши продадена за 3 мелиона. Как точно казвъш, че той не е бил художник, да разберем и ние какв ое да си художник? Рисуваш, и продавъш картината, ето ти художник. Не знам каква кал плискъш междъ ушите си, неговите картини са класика, и са международно признати. Мое да не ти се верва, смета се, че той несправедливо е бил отритнат от Австрийската архитектурна школа, защот оне е могъл да представи доказателство за редовни и достатъчно високи доходи ,да си плати учението, и е последвало изхвърленето му, по бедноЗ. Къде тука виждаш каквот ои да било нередно. Не саму е художник, но е признато добър художник. не че Гоген е бил особено богат приживе, иле е печелил от рисуването си ,точно като Хитлер. Гоген се е уредил да работи като френски административен чиновник в Полинезия, с родниндски връзки, а Хитлер си е осигурил политическа кариера, щот охудожничеството не му е плащао храната. Ти си тъп, и нищо не мое да обработи тъпотия команиЗка и еврейска кат отвоята, факти просто.

Ще ти отговоря много кратко- не заслужаваш по- дълго обяснение- ЕМАШЕ ЕДНА МАЙМУНА - ИСТИНСКА- КОЯТО СЪЩО РИСУВАШЕ И КАРТИНИТЕ И СЕ ПРОДАВАХА. тА ТОВА Я ПРАВИ НА ХУДОЖНИК, ДОПРИНЕСЪЛ ЗА ИЗКУСТВОТО? А картините на Хитлер са като от часа по рисуване за трето- петокласници- те са само няколко и ако не бяха от Хитлер вероятно никой нямаше да ги погледн

Брей, Хитлер е кандидастввал в Австрийската АРХИТЕКТУРНА ШКОЛА И ПОЧТИ Е ВЛЕЗНАЛ, ЕДНИ ПАРИ НЕ СА МУ ДОСТИГНАЛЕ ,А ТИ КЪДЕ СИ ВЛЕЗНАЛ, РАЗБИРАЧА?

"Лагерът бе освободен от Съветската армия на 27 януари 1945 г." Да пратят ПАСЯщото Мони да наведе глава пред паметника на Съветската армия! И лично пред "терориста" Путин!!!

Ама ша го пускат ли

няма по-голяма гад и моше-ник от чифута!

Само да не са за модернизация.

ние,оцелелите българи да дарим 1 млрд € ,когато "жертвите" на адолфчо спрат с техните пропаганди и омрази към човечеството .не знам защо меркел е толкова любезна към ИЗвънземните ,дали не е от тях или я изнудват .

Баща и е евреин ,приел християнството

са техни специалности .и не пропускат НИТО един случай ,особено на такива позиции .тя никога няма да загатне,че са я шантажирали ,изнудвали .и с такива жертви е пълно ,особено пък у нас !

Ако е вярно това което сме чели, то доста златни корони са отишли в ръцете на германците.

Там е фатката, че германците не са рали златни корони, това евреи саму го правът. Когато съюзниците са влезли по лагерите и на немска земя, е имало безотчелно раграбване, плячката е била буквално изртъгната от ръцете на германците, и какво още е ставало, не се знае ноо. Имало е неколко години време да пре-боядисът, пре-шпакловът и променът кото им е аресало и както им е аресало. Не е имало кой aда ги държи под каишка и да ги съди, те са имали пълна влаЗ. Съюзниците де, не немците. Замели са кото им е аресало.

В лагера са докарани за работят ! И кой колкото издържи с малки дози храни ! Минимум разходи максимум резултати като съвременните капиталисти !

Ми дръШ ги на твоя издвъШка тогава. Требело е да работът, да си платът храната. На теби не ти аресва че плащъш и на затворниците нале. И тогава и сега ,да накаръш затворника да работи за прехраната си, е законно и обосновано. Кой има превилегии да лежи мързеливо на издръжката на съвестните граждани.

А първият ден от болничните кой им го е изплащал !

Така се прави от цивилизованите страни. А не като турския падишах - нямало геноцид към арменците.