Меркел иска достъп до базата ”Инджирлик”

Германия преговаря с Турция да бъде позволено на депутати от Бундестага да посетят 250-те немски войници, дислоцирани в турската военновъздушна база Инджирлик

Обратно в новината

Коментари - Меркел иска достъп до базата ”Инджирлик” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tурците не прощават високомерието и пренебрежението на Запада към тях. Който поне малко познава Турция и манталитета на хората там, трябва да е наясно. Можеш да се сбиеш до смърт с турчин, открито и честно и след това да станете приятели. Но да го подритваш и да му въртиш номерца, просто няма да стане. Преврата е чисто американски и това Турция няма да прости. Затова излизат на милионни митинги, защото са реално гневни, не толкова от вярност към Ердоган. Турската гордост е неразбираема за западняците. Затова САЩ да считат НАТО приключило, въпреки че на хартия може и да остане

Bсички основни изобретения за умъртвяване на хора, започвайки от бойни отровни газове, идват от Германия. Според мен, до края на вековете няма да изкупят тази своя вина и с извинения и признания не става! Сега до какво са ни докарали те? До мизеия. И продължават тази своя подла дейност.

"Германия! Отново ти казвам: първо, трябва да отговаряш за Холокоста. И как изби над 100 хиляди намибийци в Намибия; трябва да дадеш сметка и за това...

Изтегляй немския контингент и техника от Турция. Ердоган говори и действа.......

Вермахта от преди 70г, спокойно може да смачка модерна турция със цялата и модерна армия за по малко от месец. Объркал се е Хитлер. Проблема му не е бил СССР....а тюркието и арабския свят. На там е трябвало да чисти!!!!

бабата спешно да се арестува и вкара в психиятрията.Да се изправи пред съда в Страсбург и да се осъди за етническият колапс до който докара Европа. Германия да заплати всички разходи по ДЕПОРТАЦИЯТА на ислямистите и африканците ,които се намират незаконно на Европейският континент.

А дано, но сме станали безгръбначни и ние, источните европейци. Западните отдавана са такива.

Тези, т.н. "европейски лидери" са такава самовлюбена пасмина, че на истинските мъже им иде да повърнат... Само предъвкват и изплюват едни и същи идеи и намерения, без реален напредък в ситуацията... Всички са се вторачили в своята лична политическа незаменимост, че не след дълго и нас (народите на ЕС) няма да ни има! Егоистични паразити...

германците да си изтеглят контингента от турция в българия ще бъде разумно решение и за нас

Както обикновено вместо да прави това което трябва баба Меркел върши глупости.

Няма я новината за "топлото" посрещане на Меркел в Прага, защо не пишете, че Милош Земан й е казал, щом Германия е канила бежанци да си ги приема, да не пренася отговорността си на други държави? Според социологическо проучване в Чехия, в момента доверието към Меркел е 18%.

да... как я отсвириха вчера

"укрепване на границите на Шенгенската зона и подписването на споразумения със страни нечленки за сдържане на миграционния поток" Затова ли не дават членство на БГ? Или веднага в Шенгена или вън от ЕС. Докато БГ не е станала катун. Загубената Меркелица ги кани, после ги натриса на другите. Ай СКТР...

Лелката от ГеДеРе-то покрай другото има глупостта да обещае едни милиарди на феса за да си прибере мигрантите. Той прибра не-малко, а тя не плати. А това с арменците на цял свят е ясно.

ФРАУ МЕРКЕЛ ЩО НЕ ПРАТИ НЕМСКИ ВОЙНИЦИ В ОКИНАВА ИЛИ СЕУЛ ? ...

Статията е пълна информационна какафония.Но така е,когато се укрива информация за случващото се по света,а после се налага да се измислят информационни ситуации за вече породили се събития. 1.Базата Инджирлик е на САЩ. 2.Меркел въоръжава кюрдите,което е причината за "търканията" с Анкара....

а един кур не иска ли ако беше задоволена много беди щяха да пропуснат Европа

Ти да не си й хвърлил едно око ?

Тая 'канцлерка' само наш послушен и прост Боко я е*ава.

На Меркел вече никой не и вярва. Малоумната твар продаде Европа.

В Прага е имало масови прояви срещу Меркел! Тълпата я е гонила да я линчува и повечето плакати са били за излизане на Чехия от ЕС! Тая дърта кранта погреба Европа!

днес в прага, преди няколко дни и в прибалтика.. Защо ли, досегашните канцлери винаги са били обичани и добре дошли при съседите !? Hо не това е темата, разбира се...

бабе, хайде да изчезваш вече че никой не може да те гледа вече проклетнице

малка подробност поднебесен мандат се дава когато се делегират права и в замяна се гарантират определен социален мир така верно е че става въпрос за китайци но дали меркел не прецака целите и не се намира в едно заблудено лутане сложно на напомнящо:)

100% гаджалите са утепали швабите

Шило

Хм. Ердоган хич не ми е симпатичен, даже напротив, но не може да се отрече, че държи страшно много козове и Меркел не е в състояние да поставя ултиматуми.

Kакъв майтап турците си правят бъзици с тъпите шваби, а не те зацепват, егати шибаняците- за швабите иде реч!

Странно, дир.бг не допуска постове, които не са необективни, мисля.Та, както споменах, Меркел беше добър политик в мирно време. Но във време на криза си позволи да превиши правомощията си.Което е недопустимо от гледна точка на Договора за функциониране на ЕС.

на снимката що не си ЕПМ!

Меркел що не си кротува, ами си пъха гагата навсякъде?

бабето като че ли съм го подстригвал аз ...със сърпа

Нищо интересно. Мислех, че иска достъп до базата за товари гостите си и да не минават и замърсяват България. След минаване може и да се дезинфекцира, но тази гнусна агентка на ЩАЗИ ги кани в България, даже праща още.

Агентка на ЦРУ е по-правилно, моля. Хората се променят.

Ауууууу , какво партньорство ! Със сигурност ПАК Путин ги е подкокоросал ...

Партньори в БЛАТО нямат достъп до базите си - хахаххах! Ето защо Меркел иска да подготвя Германия за война. Ситуацията хич не е смешна даже!

Бостанско плашило. Тази снимка от архивите на ЩАЗИ ли я измъкнахте?

От ЦРУ.