Ангела Меркел разголи гръд предизборно

С приближаването на изборите за парламент в Германия започна и агитацията. Изненадващо, членове на управляващия Християндемократически съюз избраха нетрадиционен начин да привлекат вниманието на избирателите.

Обратно в новината

Коментари - Ангела Меркел разголи гръд предизборно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪДЕ ВИДЯХТЕ ЧЕРНИ ПЕРЛИ??????

Тия със секс ли заработват за Германия???

Ами направо да се снимат в Плейбой. Патки.

Тц тц тая да плаши електората ли се готви .

Тукту,тези на снимката не мязат ни на Клаудия Шифър,ни на Хайди Клум,бе.На крави по приличат.А като цяло в нашата страна съм виждал много по-красиви жени,отколкото в Германия и Австрия взети заедно.

Не ги мислете-добре са !

Плакатът е безвкусен,както пише Germanwings,но и деколтетата на дамите не показват добър вкус.Ако с подобни прелестище привличат избиратели, значи са много зле.

винаги с едни гърди по-напред

Bravo na tqh,mnogo dobur PR hod,a tezi koito ne mogata da predlojat pishat ,che e bezvkusen,nemoralen i t.n.Az pitam na plaja ne si li pokazvate gurdite ,tam sushto taka e nemoralno?

Като чета имам впечатлението, че голяма част от коментиращите са фини, стройни, елегантни, красиви, модерни и предимно празни лейки! Ха като са толкова крави германките изредете няколко нашенски красавици по-известни от Клаудиа Шифър например!

Немски двуполова крава! Там където няма латинци и скандали е скучно!

Може да е стара барака, но е канцлер на не коя държава, а Германия. А ти с твоя обрязан най-много до евнух да го докараш. :))))

Стара барака, но канцлер на Германия. А ти с твоя обрязан най-много до евнух да стигнеш. :))))

я, явно било тенденциозно НЕпускането на някои коментари... все пак сме демокрация и всеки има право да се изрази... обаче не и аз... не мога да пускам коментари по никоя статия от ДИР.БГ защото ми отказава, просто давам Добави и нищо не става.... да видим пък този дали ще го допуснат.. вече на комунизъм мяза това...

Мама Меркел е изтървала влака за деца,но ако иска ще и отстъпя моите за едната снимка,само да не забрави да ми ги върне.Снимката наистина не става за пред. камп.,но можеше и да е по-зле.

бе те построиха комунизма в германия, ние да го мислим, че ние е малко голо дупето

заглавие в Шпигел: CDU се бори за изборите с цяло тяло! Пред spiegel.tv баба Вера каза, че имала още много идеи. Какво ли е имала предвид?

И пак нарочно не ми е пуснат коментара!

И задника си да разголи, пак си остава стара барака.

Крава рекордьорка!

Можем да предложим много повече Сакън! И това е много.

Този плакат е безвкусен и сигурно скоро ще бъде премахнат, има дискусии по този въпрос. Той е бил направен с цел скандално привличане на вниманието на всяка цена, но без да се вземе съгласието на Госпожа Меркел. Като цяло наличието на подобни плакати е едно кучозно изключение, а не правило в немския политически живот. Така че е по-добре, ако ще се се учим на нещо и ще подражаваме на нещо, да се започнем да подражаваме на хубавите и утвърдени ценности, които са траснали Германия напред, а не на кичозните изключения. А на мим (12.08.2009 г. 12:53ч.) мога да кажа, че това, което е по-свежичко, за съжаление има почти нулев житейски опит в решаването на сериозни проблеми, няма дълбока и задълбочена мисъл, няма ораторски качества и пред каквато и да било публика не може да се изкаже по никакъв въпрос. Така че е по-добре да си седи на плажа или в кревата и да не се меси в политиката или в управлението на каквото и да било. В българската действителност има вече някои примери за такива красавици и техните постижения - резултатите харесват ли ви?

Хубаво е,че има гръд и може да я разголи.Токова е истинското поведение на дама.Защото ако можеше да разголи интелекта си щеше да се види,че е колкото гръдтта нейния шофьор.

Никога не е късно да станеш за резил

Абе тия дърти дебели разплути германки да се скрият че ше вземат за уплашат някой :))))

Има само една малка подробност - ако искат да се снимат голи и все пак желаят целите им гърди да се виждат, ще трябва да бъдат снимани в цял ръст, или поне до коленете!

Пфу, отврат. Нещо по свежичко нямаше ли.

Много по-удачно щеше да е ако са на снимки с внучетата си.Нали са уж Християндемократичес съюз .Трябва да показват и рекламират:Семейст преди всичкоВ тези работи най- важното е да се намери посоката и мярката.Лесно е да се плъзнат по наклона наречен бабешка фауна.Г-жа Меркел до сега успешно изглеждаше като мама Меркели това и придаваше чар .

Де и у нас политици като Ангела Меркел. В света държавници като нея в момента няма.Доближават я само ръководителите на Япония и Китай,

V BG razbira se podobna idea shte bade kraino oporochena po nashenski i samo se plasha i razsmivam ot ideite, koito me spohojdat. Prav beshe Tedi Moskov, kato kazvashe, che na germancite humora im svarshva do krasta, a nashia zapochva ot tam nadolu

Хаха забавно

немски крави

На ви сега ХРИСТИЯНдемокрация!!

WoW!!!Otkoga me4taq za tova!!!E taka se pe4eli kampaniq:) LOL

Наште БСП-ари трябваше малко да се научат на това-онова,а не клипове с мрачни и гробовни предсказания.СерГейч ли как се прави предизборна агитация,ама ти и гащите си да свалиш,няма какво да покажеш.

Можете и повече ,дами,разбира се-нали има и Плейбой.

Какво повече ще покажат?Задниците си ли?

Може да е стара барака, но е канцлер на не коя държава, а Германия. А ти с твоя обрязан най-много до евнух да го докараш. :))))

хаха, естествено че няма да ми пуснат коментара... както сигурно и този

Бахти противния плакат! Висящи меса и сланини!

А нашия ще заголи г.з

Абе тоя дърт разплут тюфлек...бахти гнусната работа...тая ако си свали сутиена ше вземе да си настъпва циците. Тия грозни дебели германки по- добре да ходят с пуловер и хартиена торба на главата!

Вие слепи ли сте в тази редакция? На Ангелата перлите й са бели, а другите мъниста не са никакви перли, а полускъпоценни камъни или нещо изкуствено. Няма зелени перли. Много си е готина канцлерката, важното е какво има в главата, а не на деколтето!

Вие слепи ли сте в тази редакция? На Ангелата перлите й са бели, а другите мъниста не са никакви перли, а полускъпоценни камъни или нещо изкуствено. Няма зелени перли. Много си е готина канцлерката, важното е какво има в главата, а не на деколтето!