МО дава сгради в 26 войскови района за бежанци

Министърът на отбраната Ангел Найденов заяви, че ведомството е готово да предостави сгради в 26 войскови райони за настаняване на бежанци от Сирия.

Обратно в новината

Коментари - МО дава сгради в 26 войскови района за бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога в тоя окаяни сгради живееха защитници на Родината, сградите си бяха добре! Сега били неподходящи за алахакбарите!

Без никакво шикалкавене да се направи допитване до народа в най-кратки крокове /не референдум/, а друга бърза форма, дали искат бежанци. Не може за дни държавата ни да стане от България Муджихидиния и никой да не пита народа за това.

Веднага правителството да предложи и изпълни плана на КАНАРИН. Другото е национално безотговорно.

ало ти добре ли си бургаски регион е пълен с такива трябва ли да изгониш българите марш с тях 1110 лв дай на нашите деца предатели гадни не се ли наядохте на тази власт Има богати държави и им трябваш хора да си ги вземат още ли ще ни набълбуквате още колко остана

Е няма да на ГЕРБ фирмите...

Незабавно изпращане към държави, които могат да си позволят тези разходи. След като може една страна да поеме отговорност за въоръжена намеса в защита на хората, тя трябва да може да поеме отговорност към тези хора. Много лесно е да говориш от далече.

те сега ще ги разселят из цялата страна.Не трябва ли да им се направят палаткови лагери покрай границата???

Е ти пък ся палатки!!! Почва голямото лапане по ремонтирането на тия помещения... и като гледам повечето са в района на турската граница и Сливен...

Преселението на народите приключва с един пълнител и един откос. Бегълци, трафиканти и европейци от веднъж ще разберат, че ТАЗИ граница не е дружелюбна към тях. Нима нашите граничари не ги следят с термовизионните камери от средата на турската особена зона? По едно ветрило с АКМ или ПК и беженците ще станат на истина беженци, но не към нас.

Ей Химлер...

Преди години предложих в такива войскови райони и гарадоци да бъдат настанени излизащите от домовете за сираци, млади социално слаби семейства, хора от домовете за възрастни и други нуждаещи се. Вместо отговор получих указания и препоръки да не се меся в държавнта политика по тези въпроси. Започна се разграбване на тези строени с народни пари и напълно оборудвани войскови райони. Сега в тях ще настанявате бежанци. В какво състояние са тези райони след циганските набези и мъдрото отговорно "дъравническо" стопанисване на тези райони?

толкова невинни деца изтрепа.и никои политик не видя проблем .а истината е че европа брадясва тотално.и никаква персонална отговорност.по сащят начин инките са подарили америка на двеста европееца.аферим машалах. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нашите деца и старци умират без лекарства ,помагате на другоземци,какви правителста сте щом избивате народа си с бедност.позор позоооооооооооор

Хареса ми коментара на "С ХРИСТО++" !! Ще си позволя да цитирам зам. мин/ра на вътрешните работи Васил Маринов "" 1 бежаниц на месец СТРУВА на Б-я 1100 лева""Браво " БСП браво на Атака и ДПС ??? Вашия електорат ЖИВУРКА с 320 лева на месец???!? ЗА ТОВА ви ИСКАМЕ О С Т А В К А Т А !! Вие НЕ сте българи , вие сте БОКЛУЦИ!!!

Бедна ни е фантазията.Как бързо се плодят и колко социални помощи дръпват от страните, където вече са се заселили. Тук съседите ни са сирийци , три семейства в един апартамент. По цял ден си седят в къщи и току носят пълните чанти от супермаркетите. То е денонощно вървило по стълбите нагоре-надолу. В чудо сме се видяли целия блок

и другарки модератори дираджии,стига сте трили коментари.Няма смисъл.:-)))))

Другари "политици"---вие сте БЕЗРОДСТВЕНИЦИ!!!!!! Допускате 11 хиляди "сирийци" в Б-я????? Те се множат по ГЕОМЕТРИЧНА прогресия!!!! След 10 години ще бъдат 110 000 !?!? След още 10 години ЩЕ ИСКАТ АВТОНОМИЯ като Косово!!! Турция ИМА ИЗРАБОТЕНА СТРАТЕГИЯ за ТУРЦИЗИРАНЕ на Балканите-НЕ И ПОМАГАЙТЕ!! ПОНЕ 1 /един/ ПЪТ бъдете БЪЛГАРИ!!!!!

Ч-Е-Р-В-Е-Н ,... Т Ъ П А Н А Р!

Тези общини били готови да ремонтират изоставените училища! С какви пари?! И пак на наш гръб! Нашите деца гладуват, пенсионерите мизерстват, а комунистите ще ни закопаят с тези мюсюлмани!

До една година в Турция ще има гражданска война. Тогава отново ще си говорим за бежанци.

Турция незаконно ни прехвърля сирийците! Сега по БНТ го казаха! Найденов изчислил, че 10000 бежанци можем да поемем! Това ще взриви държавата! Продажници, червени и проклети!

Ако правителството не затвори границата, ние хората трябва блокираме границите!

С какво ще блокираш границата?

Горе един написал с АКМ и ПК :)))

Моля ,Мая Манолова да се ДИСТАНЦИРА ,от тоя пошъл плужек !

Ангел Найденов,...за ГИНЕС! Най-дъго престоялият в Бг-НАР.СЪБРАНИЕ -----само 6 МАНДАТА---24Г.,ВСЕ НА ЕДИН СТОЛ ! ---ПОНЕ ДА ИМАШЕ ---ФАЙДА ,ОТ ПРЕСТОЯТ! Мая Манолова от къде го изкопа ...,тоя МАЗЕН КЛЕПАР ,ДОНОСНИК ,ПОПУЛИСТ!

Вместо да се обсъждат тъпи предложения как да населяваме Южна България с ислямски терористи, муджихадини, наркотрафиканти и бежанци, за които даваме повече средства отколкото на нашите работници мин.заплата 310 лв. за "бежанец"- 1100 лв., пенсионер 150 лв. минимална пенсия правителството и министрите му показват , че не са адекватни на създалата се обстановка. Сегашната ситуация изисква: 1. Незабавно затваряне и прикриване на държавната граница с Турция против всякакво проникване на бежанци от Турция, ние нямаме обща гранница със Сирия, те са бежанци от Турция. 2.Меморандум до правителството на Турция, че всякакъв опит за проникване нерегламентирано, през граничната бразда ще се счита за нарушение на границата на страната и нарушителите ще бъдат връщани на изходно положение зад граничната линия. 3.Всички проникнали на територията на страната лица представящи се за "сирийски бежанци", а иначе афро-негри, сомалийци, малийци , тунизийци и пр., незабавно натоварени на наши транспортни самолети да се предоставят на истинските им родни държави. 4. При влизане през граничните пунктове на бежанец, същите да подписват декларация за спазване на европейските християнски хуманни ценности и, че няма да имат претенции за хранителен режим по техни религиозни традиции(т.е. ще ядат всички видове меса и месни произведения защото не можем да им осигурим само скъпо агнешко и телешко/говеждо месо, а свинско все пак имаме). 5.С цел по- лесната им интеграция за предпочитание и да са с християнско вероизповедание или неагресивно друго. 6.Ако МВР служба "Гранична полиция", не се справят със задълженията си по охрана на държавната граница, да се СЪЗДАДЕ "ДОБРОВОЛЧЕСКИ КОРПУС ГРАНИЧНА СТРАЖА" за охрана на териториалната цялост на страната. Казармените сгради и райони да се предоставят на Доброволците от граничната стража в помощ на "Гранична полиция".

10 000 сирийски бежанци и 8000 сирийски военни на обучение в малка България водят до два сценария: 1. Етнически конфликт на верска основа, излизане от евросъюза и НАТО и военно положение. Гражданска война с намеса на Турция, намеса на Русия и като следствие - протекторат на ООН със сепаратизъм на части от страната. 2.Превес на САЩ в горния сценарии, и отново сепаратизъм. Справка: Косово.

Намеса на Русия в натовска държава не става, защото ще има шамари от НАТО и САЩ, мушморок червен и манипулатор рубладжийски.

Идиот мутирал!!!

Аз просто не искам нито Русия, нито САЩ да ме "спасява":))) вероятно нищичко не проумяваш, но има време:)))

Ха сега яжте му на оня, който не пусна косовските бежанци по заповед на американците. Сега ще ядете на Волен Сайдеров вминималната заплата от 1500 лв. защото сте глупаци и слугинаж на червената мафия. Питайте откъде пари за тези бежанци, а за добавки към пенсиите няма?

им долна и на министърчето и на генералчетата , да не са им бащиния тия казарми , да ги подслонят във военните почивни станции и хотели които приватизираха генералите за послушанието им

Тия нещастници, които ги хрантутим и не си плащат осигуровките са пенсионират с по 20 заплати в условията на криза. МО е гювендийско свърталище, което трябва да се прочисти от тях и от полковниците пенсионири "експерти" усмърдяващи системата. Абе Г-н Найденов отвори си блендите !!!

Ще ги отремонтират и готово.

Защо не ги пращат да строят магистрала Хемус, и да спят във фургони до участъците където работят. Така ще се открият 3-4 хиляди работни места, на минимална заплата.

Леле,леле тук много ...хъм умници и родолюбци се вайкат,че България се пълни с бежанци,за които се отделят повече пари отколкото за издръжката на обикновения българин, а освен това този наплив неизбежно ще доведе до проблеми за българите и България.Да, така е, но причината не е в това или онова правителство и е без значение дали са бесепари или седесари,защото България в действителност НЯМА суверинитет, а е колония, която за благозвучност и показност е член на ЕС и НАТО, но като тяхна безгласна,винаги виновна и винаги съгласна да им бъде вярна слугиня.Затова е без значение кой точно ще е на власт освен, ако не сме в истински равностоен съюз с истински близки на българите народи, а това НЕ са тези от НАТО и ЕС! Историята го доказва!

Не се пеняви:))))Няма кой да ти чете щуротиите:))) Костов не пусна 50 000 мюсюлмани от Косово, въпреки, че бяхме и тогава съюзници с НАТО:))) Намали панславизма и комунизма и излизай сред хора:)))))

Ми, много си елементарен и правоверен,"умнико" щом си от синкавата демоКРАДска маса,която си мисли,че решенията ДЕЙСТВИТЕЛНО са зависили от Костов по повод албанците.Тогава сегашните ни господари НЕ бяха толкова заинтересовани от албанско нашествие у нас, защото вече бяхме в техния кюп и повече ги интересуваше да създадат главоболия на Македония и Сърбия и това го доказва сегашната действителност, но почитателите на "умника"Костов като теб не могат да го осмислят, защото не е в "правата"линия,ха,ха!

Винаги им се чудил на европейците как приеха диваци като нас? Това всичкото мангал, като се изсипе в Германия и Холандия жал ми става. Но търпят, странни хора!

Ще ни извадят от НАТО и сами ще организираме нов Варшавски договор, със седалище в Чукчия, сибирски мужик малоумен малоумен. НАТО му било криво, на рубладжията дребен.

Другари ,моля СЕМЕЙНИЯТ КАБИНЕТ НА ОРЕШАРСКИ ,СПЕШНО ДА ИЗТЕГЛИ ----КРЕДИТ ,от 2-3 млрд.,за да бъдат построени ,още ---1820 джамии за бежанците ! За 20г.,А.ДОГАН построи само ---1820 джамии ,но не стигат ,...А СЕГА НАЛИ ----БСП им върна и земите ,от ОСМАНСКОТО ПРИСЪСТВИЕ ,под масата !

не знаят как да се оправят с държавата и бежанците, да бяха попитали единствения умен политик в България.

Хора нека не позволим на червените боклуци, които се опитват да управляват, да съсипят България! Това е нечувано, какво ще стане с нашите деца и внуци, когато ни полазят тези мюсюлмани?! Ново робство ни готвят тези червени идиоти? Найденов, ти нямаш ли деца и внуци?!

аиде сега всички които ги приемат да си вземат по един вкъщи за зет или снаха......

Ще ви прозвучи, като ерес, но пример трябва да вземат от Костов, който навремето отказа въздушен коридор за бомбите в бивша Югославия, както и отклони безцеремонно косовските бежанци.Причината бе етническия мир.НАТО и тогава ни бяха съюзници.

е ерес, а само Костов през последните 24г се държеше като политик и държавник.

МОЛЯ,депутатите ,олигарсите ,мутрите,и политиците ,...да дадът своя ДАН и да предоставят и своите ИМЕНИЯ ,ЗА БЕЖАНЦИТЕ ,от Ливан,Сирия,Египет,Ирак,....следват и Алжир,Иран!

Стига сме близали задника на американци и западняци,да минират границата и ще спрат да я минават.Иначе тук ще стане Бангладеш от мангали и терористи.

И кое беше цинично в коментара ми, че ми го скрихте? Цинично е това, може би, че тъкмо сега българите си дават сметка за това, че Плевнелиев и Станишев си другаруват заедно в подкрепа на една арабска инвазия в Родината ни. Или е цинично това, че ми се струва абсурдно и повече от цинично българите да гладуват, да нямат дом и да се самоубиват от недоимък, а в същото време разни сирийци с банкови петролни сметки из западна Европа да живеят на гърбът ни. Няма и нищо случайно в това, че тези "бежанци" нахълтват в Родината ни точно малко време преди да се позволи разпродажба на българската земя. Няма нищо случайно, че именно Плевнелиев преди две-три седмици изхвърли българските журналисти от онази тайнствена среща, на която против волята на българския народ е договорил "бежанската вълна" Кое е цинично-болката ми като българин или безумното антибългарско поведение на Плевнелиев и правителството?

За бежанците по 1100 лева месечно. За българските пенсионери - по 150. Има ли друга държава, която така систематично да изтребва населението си?

Повечето западни държави имат открита политика за заменяне на местното население с имигранти (желателно черни). Тази нода не сме я измислили ние.

Абе няма български пенсионер, който е работил и да получава под 300 лв пенсия. Стига си лъгала като банкянска тиква.

Има ! Моите родители и хилади и хилади като тях!

Ето срещу тази лудост трябва да протестираме! Това е поредният гаф на правителството на Орешарски! Всеки ден тези малоумници ни сервират по една лудост!ОСТАВКА!ОСТАВКА! ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!

Шибани продажни нещастници! Вие дори не сте и манафи, толкова сте жалки! Скоро народа ще ви съди за предателство. Наказанието е ясно - смърт! Вместо да приемате хиляди бежанци ги избийте още на границата или просто я затворете!

Как хиляди , стотици хиляди приемете, хем и джамиите в този район са им построени..... Как не Ви е срам , ние сме бежанци в собствената си страна , не стига че крадете чрез всякакви машинации ами и грам милост нямате към сънародниците си. Държавата е разградена отвътре и отвън , стотици хиляди са на социални помощи вие сте тръгнали да се месите чрез приема на бежанци в голямата политика и големите пари - саудитска арабия да приеме всички бежанци имат и територия и населението е осигурено с всичко!

Ардино, Момчилград, Смолян....чудесно ще е да ги настанят там, в мюсюлманска среда, за да може заразата на фундаментализма лесно да премине към нашите .....Уахабитите вече "образоват" на място, остава само да се забърка взривния компонент с необходимата съставка и ето ти повод САЩ да дойдат и да ни "помогнат":)))))

Tapaci,a za maika mi koga 6te dadete pari?...A za deteto mi?..A s moqta zaplata kakva q nadrobihte?...Aza bezdomnite?...A za samotnite maiki?.....Do stenata drugarite

Не чувам и не виждам Волен да сее мозък по проблема:)))) Интересно ми е ,как националиста ще защити сирийските си другари:))))))

Волен е създаден да обира най - левия лекторат за БКП. Страната пропусна шанса си и съм песимист, че имаме изход.

Никакви бежанци. Половината българи се чудят накъде да избягат, че и никъде не ни искат, кусур ни бяха още гърла за хранене - по 1110лв чета днеска на калпак Че с половината от тия пари се изхранваме четиричленно семейство, бе? Финансово погледнато ние какво сме, че и в страната си?

Обама като намъти тая мътилка - да си сбира бежанците и да си ги прибира да ги отглежда в САЩ. На мене майка ми взема 167 лв пенсия и не й стигат само за храна и за лекарства, сега ще храним за своя сметка кой от де завърне.

Българите живеят с по-малко на месец. Малко цигани в България, че да издържаме още. Да си ги взимат на Запад и в Америка. Така се увеличават членовете на ДПС. България ИЗЧЕЗВА! .

Понякога е интересно да прочета такъв коментар от жена. Обикновено жените са напълно за лявата идея и размиването на нацията.

България изчезва Маре,щото българките не раждат.Злобата не прави деца иначе само от този форум щяхме да минем Китай.

Честито на печелившите. А ония "умници" да спрат вече тази лудост. Стига сте угаждали на силни държави, приемащи 5 човека, помислете, какво става тук, какви възможности има България, какво ще правят бежанците, защото те и не мислят да се връщат, и какви са нагласите на обществото.

от утре нови джамии,, а магистралите,болниците,пенсиите,детските,заплатите да чакат