Ангел Джамбазки подаде сигнал в ЕК, че се нарушават правата на българите в Молдова

Държавата е взела решение за сливане на Тараклийския държавен университет с Държавния педагогически университет в Кишинев, което било нарушаване на споразумение между двете странки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ракииката какво не прави дори оставя торбички под очите

Вдигнатата ръка пак се активира

джамбаз - търговец на добитък! дядому, който е заработил това име, може да се гордее с него! тоя все ще намери какъв добитък да търгува! като свършат в севернамакедония и молдова, може да намери българи, чиито права да "защитава" дори в непал!

Джамбазки сезира за Македония, да се види каква е истината и че и там ясно и точно казват че българите ще ги впишат когато България признае македонско малцинство, това нормално ли е и дали не трябва да се сезира ес, макар че не вярвам да им направят нещо, пак нас ще натиснат и забаламосат и нали си имаме стабилни политици всичко пак ще се замете, Джамбазки сега да те видим какъв родолюбец си или само на думи

За това трябва да питаш ПП. Защото от мин на образованието, конкретно Дянков не е превел сумата, нужна за издръжка на университета. Явно ПП са отказали да припознават университета като български. Явно парите ще ги ползват за друго или ще ги усвоят в джобовете си. Затова от Молдова ще го сливат с друг, техен университет. ПП са долна пасмина и рушат всичко бг в страната а и извън нея, къде то се намират бг, като Македония, Украйна, Молдова и др.

В Раша хора с българско самосъзнание от Кабардино Балкария и други ги мобилизират и изпращат на украинския фронт. Да ходи да се застъпва за тях!

Дори Свиленски, Мравояда от ДБ и оня другия , джуджака, та дори и Лорерката , не са толкова долни , въпреки че предизвикват гадене и повръщане в истинския свободомислещ човек !

Джамбазки, какво правим с твоите права. Няколко хиляди мъже роми ритат за теб. Защо ли?

Джамбазки ми се струва голем шпионин за турското разузнаване.

Тия да не тръгнат по пътят на Украйна, където си имат и Приднестровие (границата с Украйна) населена със считащи се за руснаци. Цяла Молдова май част от Новорусия, иначе другата подарена от Ленин на Украйна.

Браво Ангеле. Но в Украинеее е още по -зле. Какво правим с българите там или сме ги оставили за пушечно месо заради чифутина и фашисткия ЕС.

Кранчето Македония секва, сега отваряме кранчето Молдова, национал нещастници!

Аре НОВА схема ПРОДАЖБА на БГ ПАСПОРТИ на молдовски граждани Ангеле СПРИ се НЕ си ти когато си жаден за алкохол

Джамбаз педале усети първо какво е женска ласка после ръси акълвсите нацисти сте такива сбъркани.

А бе, на този глупак няма ли най- после да му изтече мандата че става непооносимо досаден.

Това разбира се нашето правителство не го вълнува! И в украйна си правят каквото искат с българите и нашите мълчат! Програмата за унищожаване на българщината е в действие,и няма и опити за съпротива!

Този кривоглед сухар е в паника и затова е истеричен . Това е последното му "изживяване" , "преживяване" като "НЕЩО"......... Оттук нататък "СУША"......!!!!!!!!

Този т.н. "патрЕотар" няма ли да си седне на задника и да миряса.