Ангел Бончев: Синът ми ме преби, но него не го задържаха

Между мен и сина ми се случват грозни неща - преди време той ме преби и аз подадох жалба, но него не го задържаха, а мен сега ме арестуваха веднага.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Бончев: Синът ми ме преби, но него не го задържаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мутренски страсти" - 25 сезон, 6387 серия - Крими сериал от България!

Писна ми от тоя дето все жертва се изкарва сякаш мангизите дето направи от неговия труд са станали...Не ни занимавайте с тоя мърморко..

Неможете ли да разберете че въобще не става дума за Бончев а че от шибаната дата 10 ноември ,децата бият родителите си,наркотици от детската градина,циганите бият полицаите и докторите,нямаме армия,нямаме образование ,нямаме правосъдие ,ИМАМЕШ СИ САМО НОВ ТАТО ОТ БАНКЯ който раздава мъдрост по западните балкани и и пет пари не дава за умираща България

Каквото си посял това ще поникне! Най лесното е да се из люшкаш.

голяма работа ,че съм лява резба,аме завивайте ме на ляво

бончеви спрете с глупостите!!! малкия келеш да остави баща си на мира и да си вади хляба с бизнес който си създаде сам. големия по-умно бе човек... остави келеша и го забрави той щом има усещането че трябва да възпитава баща си с бой колкото и да е виновен той е изгубена работа...спрете тази публичност.хората няма да ви помогнат само ще им става густо! възрастния бончев замълчи дистанцирай се и помоли Господ за повече ум на всичкиви!? най -доброто лечение за сина побойнок е да го забравиш...........и пълна тишина около случая.

уж културни хора бащи и синове,а като циганите.Но гена,гена.Вари го печи го -цървул.Много отдавна бях чел-всичко е ген, останалото е лустро.Язък им за парите,но м/у впрочем,всички новобогаташи са на това ниво.

смех смех.Те освен накрая сами да се избият смех

Родители, не карайте децата си да проливат сълзи, докато сте живи, за да ги леят след време на гроба ви. А не да ви заплюват! А този тук май кармичната закономерност го стига много по-рано.

Е така си го възпитал бе другарю Бончев. Простите лакоми, необразовани и арогантни копелета винаги си намират майстора. Най-боли като си го получиш от децата. И се чудиш защо така се получава. Защото те от тебе гледат.

"спортист" от времето на тошо - правешкия овен .....какво можеш да очакваш от бончев, ганчев, илиеви , павлов , стефанов ......

Сори,ама правешкия, е свинар,а не овен.Термина съм го въвел преди години и беше голем зор докато аудиторията свикна с него.Така че много моля,тодАр христов живков от село правец е "правшкия свинар".

Божке ле, ами нали така ги закърми партията, да докладват и бащите си, комунистическа изповед. То не е за чудене, а е закономерност.

ДО?!?-МНОГО ТОЧНО КАЗАНО!ТОЧНО ТОВА ЩЯХ ДА ПИША!!!

синът така е възпитан - за паpи е готов да убие баща си, който пък за паpи е готов да застpеля сина си. Интеpесно кой му е виновен на този баща, че синът му е станал точно като него.

.

Аз

Не гледам ТВ, щото да не се сблъсквам с биг брадъри, ферми, гали, мали и прочие kypвенско-пдрунгелска сган. Обаче от тях отърване няма.

Задник айде да не ми се правиш на голем тарикат а?Твоята комунмистическа насоченост не е тайна за никой.И сега да ми се правиш че си над теа неща... Панаирите от които ти така "искренно се възмущаваш" се прават от телевизиите на собствениците в БГ,а тва е кръга около свинара от правец.(както и мутрата боко е от тоа кръг, разбира се). И тези панаири се прават от теа които ти защитаваш като матросов на амбразурата,с цел да се промиват мозъците на БГ тикви.И ти разбира се даваш твоя скромен принос в таа насока с писанията си тук.Маминия тарикат ше ми се прави на възмутен...хаха

Ииии,требваше да пиша не "комунистическа" ,а "ПРОГРЕСИВНА" насоченост.Щото БГ мърша- комунистите де ,най-низшето съсловие в БГ са ПРОГРЕСИВНИТЕ БЕ, помните ли лафа КАКВО Е социалистич.ревплюция?МИ соц. революция било ПОБЕДАТА НА ПРОГРЕСИВНИТЕ СИЛИ НАД ЗДРАВИЯ РАЗУМ.Разбра ли бе цървул прогресивен.Дето ми се прави на голем пич.

Аз

Ама сме специалисти, а! Ей го, на - твойта тиква е тъй промита, че комай само на кожа се държи...

Мястото за разрешаване на семейни конфликти не е нито националния ефир, нито dir.bg.

Почвам да се замислям, дали синковеца не е поръчал лично отвличането на тейко си?

И защо са искали откуп за майката.

труженички от околовръстното-НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ Е АНГЕЛ БОНЧЕВ,ВАЖНОТО Е ЧЕ В ЛИБЕРАСТКА БЪЛГАРИЯ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ЧЕ ДЕЦАТА ПОСЯГАТ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ

простотията ти граници няма,такива либерасти с евроатлантическите цености ни докараха до тук ,

Alen

Да е ба в тъпото пУТЛЕРЧЕ,рано или късно всички кумуняги ще пукнете.

Защо ни занимавате с тези ???На кой му пука ,че са се били за имоти и пари . Селяни прости .. Нито ни вълнува нито ни интересува . Ангел Б. е от времето на борците бифш пръв приятел на Ганчев ... защо ни занимавате с мафиоти и бандити ... ???

наопаки,ако нараниш циганин ,който те краде ,арестуват теб,за сина който бие баща си ,арестуват таткото,либерасти мила моя майноле ЛИБЕРАСТИ

Това е милиционерска практика , която е отпреди Десети Ноември 1989 година, драги.Хубаво е да знаеш някои неща в повече. Никакви ЛИБЕРАСТИ нямат думата тука. С този подход работеше едно време милицията, за да потуши всякакви конфликти, а децата на силните на деня безчинстваха, както си знаят. Понеже същите отново са на власт историята се повтаря.

Aleko

На този сега отношенията със сина му ли ще разглеждаме?

Пожелавам ти един хубав бой от собствения ти син или зет

Аз

Няма да повярваш, обаче някои хора си възпитават децата, така че да не ги лобутят като одъртеят. Все по-рядко се случва, но все още се срещат и нормални хора.

Много внимавай, да не ми станеш зет!

Какво ни занимавате с обикновен битов скандал. Какво ни интересува какви са и кои са тези. С какво са допринесли за благото на обществото?!?!?!?!?!

Те всичките са от наглите - и синът му, и Ачо и цялата пасмина около тях са от нагли по-нагли.

Тъй е братчед! Квото куче си отгледаш, такова ша та апи! Па мен ко питаш, не него, не теб, ми всичките "деятели на спорта" сте не за арестуване, ами направо за затвора. Така че си трайкай! Ще те пуснат, ако вече не са те пуснали и само миризмата ще остане от този дрискоч. Па нататък ще видим. Ти ли ще убиеш сина си, той ли тебе. Предстоят интересни серии.

Да ти се не видят и "бизнесмените"! Долна измет! Дори в семейството си се карат за пари и са готови да се изпозастрелят!

Е, как да не умре жената от рак, кой знае на какво се е нагледала с такъв мъж и такъв син + отвличане. А те вместо малко да се стреснат, вече и на кръв налитат. Такива нямат оправяне.

Навсякъде има развалени ябълки, ама сред синчетата на Бг богаташите те са мнозинство. Цял живот гледани като царчета и винаги над закона... е, как после да си мислят, че има правила за тях... Като не си си гледал сина на времето, сега цяла България ще ви гледа сеира!

Защо ни занимавате с личните драми на някои семейства. Да се разберат помежду си.

Нанасянето на лека телесна повреда е с по- малка обществена опасност в сравнение с насочването на огнестрелно оръжие и закана с убийство. Затова полицията правилно е задържала Ангел Бончев. Ако има полицаи, които да се разровят във връзките на сина му, дали яма да открият връзка с лица, близки до лицата, които са участвали в отвличания? Много е интересно какво ще излезе, защото очевидно има някакъв конфликт, който е под публичната информация?

Браво бе, гума ! Да ти набия една тупаница и в резултат да ти се счупи челюстта /лека повреда !/ е по-малко зло от насочването на пистолет ?!? Цар си.

Счупването на челюст е средна телесна повреда и също е по- малко общественоопасно в сравнение със заканата с убийство с огнестрелно оръжие. дори и да имат близка наказуемост полицията задържа до 24 часа при заканата с огнестрелно оръжие , за да охлади страстите. За счупена челюст причинена от роднина също може да се постанови задържане до 24 часа, ако няма други осъждания.

Тя крушата не пада по далече от дървото.Хвани единия удари в другия.

какви са тия хора, които не могат да си оправят семейните дела без намеса на полиция, жената чупи врати, синът пребива бащата, бащата го заплашва с убийство, лудница някаква, а не семейство

Дивя се на съвременната младеж. До толкова е закърняла, че не може нищо собствено да изгради, а ламти как да вземе това на родителите си. Този случай с Бончев да не е единствен. В почти всяко съемейство, където родителите съвестно са обгрижвали децата си, децата са станали такива лекета - лежат, не работят и гледат какво може да отмъкнат от родителите си. Това дали с тормоз, побой или изнудване за тях е без значение, важното е целта да се постигне. По-лошото е че има неписано правило полицията да не се бърка. И после четем по новините за пребити или убити родители. Тука този Бончев поне е имал пистолет, с който да го стресне сина си. Ама не всеки има пистолет.

Какво ти е виновна полицията? Вътрешнофамилна работа.

Особености на циганско-турския етнос в БГ

Щом имат такива семейни взаимоотношения, нищо чудно, че им се случват неприятности. Много хора не разбраха, че засипването на децата, докато са малки, с материални блага и скъпи вещи не възпитава благодарност, дори напротив - израствайки, те започват да искат все повече. Не демонстрирането на богатство, а вниманието, разбирането и обичта към едно дете го правят добър гражданин, уважаващ и родителите си.

"беше похитена съпругата му, който по-късно почина"

Явно натрупаният в съзнанието на тези хора ламтеж за пари и влияние е разрушил и последните крехки нишки, свързващи в единна цялост ядрото на разпадащата се семейна структура, обречена на тих крах в едно общество, където сякаш твърде примитивни по своята природа сили са извоювали надмощие над традиционните ценности, крепящи отношенията между хората, и са позволили още няколко човешки съдби да бъдат почти смъртоносно белязани от превърналия се в логична развръзка безпаметен триумф на злото.

Еха, какво изречение...

Еваларката! По соца докторантура, па и професура можеше да защитиш с такъв език (ако не си защитила). Нема значение от тематиката. Аферим! Ашколсун! Машалла!

Биеш по точки дори Ги дьо Мопасан.

Дядото

Правилно е Гидьо Мопасан. Той е от Куртово Конаре и преди да емигрира се е казвал Гидьо Овчаров.

Бончев, и кой е възпитал този твой син, и как? Вчера излезе новината, че си заплавал сина си с оръжие, днес ти обясняваш, че той преди това те бил пребил и полицията не реагирала, което си е напълно нормално за територията България! Сега пък ще излезе синът ти или съпругата ми, които ще разкрият нови"пикантни" подробности от вашите проблеми с имуществото ви, тоест семейните ви битки! Какъв е изводът от всичко това? А на онези, които бързат и се впуснаха веднаха да коментират, вкл. органите, които побързаха да обявят новината НЕПЪЛНО да напомня - не бързайте да съдите, преди да сте наясно, ако и след като подобни неща ви интересуват толкова! Предполагам, че доста българи привиждат и свои преживявания в срамни истории като тази!

да го лиши от наследство, а онзи малоумник синът му ще го убие без да се замисли.Но поне няма да получи нищо.

Бонев Бонев каква карма изплащаш само ти си знаеш.

Добре де, Бончев-старши. Вместо да го пребиваш го пусни на воля. Такива нехранимайковци(я, каква хубава дума си имаме в българския език за такива) сами ще паднат по наклонената. Нямаш ли емпатия и алтруизъм бизнес не можеш да направиш. Остави го да си троши главата. Достатъчно е да му кажеш, че не ти е син и приключваш отношения с него. Ако той дойде в имота ти и започне да се саморазправя, тогава един куршум в капачката и извикай полиция, подай жалба, че те е нападнал и ще го арестуват и ще му държи влага. Какво има да се мисли толкова. Уж е сложно, но не толкова. Пари имаш - и ти вина имаш, че покрай бизнеса си забравил да възпиташ децата си, но това не е причина за такова неблагодарно поведение. Но така е, храни куче да те лае. Голям мъж си, оправяй се със ситуацията както трябва. Пистолет се вади само, ако ще се използва, а не за заплахи.

Какво се чуди, да лиши от бизнеса м пропадналия негодник, да видим наглото копеленце докъде ще стигне като няма нещо наготово. Изрод.

Аца,Аца децата те издигат децата те свалят.Жалко,мислех че на вас-Богатите всичко е китка накичена,поне фамилно.Но като се замисли човек,похищение,откуп проблеми с парите.Сега и сина ти те предаде.Дали си си и помислял че това може да се случи преди години. Дано нещата се оправят и да се радваш на нормални старини.В живота е така,всичко се плаща,рано или късно съдбата си взема своето.

Сина трябва место да налита на бой на баща си да му дава пари както нормалните хора правим с родителите си !!!! А не да се чуди как да вземе неговите пари.