Малкият син на Ангел Бончев: Вече нямам брат

Това е провокация към баща ми, ситуацията е пресилена, заяви малкият син на Ангел Бончев, който беше задържан за закана за убийство към първородния си син.

Обратно в новината

Коментари - Малкият син на Ангел Бончев: Вече нямам брат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей за т'ва казват, че парите са най-голямото зло. Въпрос на ценности, сицилианците от 100 години знаят, че пари се печелят, семейство не се купува.

Очаквам включване на двете (кандидат-)етърви. Те имат ли мъже, респективно девери, свекър или...

Български "бизнесмени"! Типични!

За едни пари да си разбият семейството ! За какво им са ? До какви уродства води капитализмът !

хахаха, и за това ли капитализмът ви е виновен? малоумници

ХУБАВА РАБОТА АМА ЦИГАНСКА :)))

Да се бият , ама това е добър повод да им са спретне една проверка на бизнеса , произход, данъци и т.н.

Че какво толкова има да се проверява на един гьол, една кръчма и леглова база от 3 /три/ апартамента? Рибите в гьола ли ще броят? Беднаците са бедни защото са прости, мързеливи и завистливи. Ти не правиш изключение.

Защо се карат? Да не би да е за пари? :)))

Поредните семейни мутренски истории-Така е във фамилния мутренско комунистическо герберски бизнес.Както бащата определи пая кой синковец колко да вземе от баницата ма винаги има в едно семейство син или щерка които са ощетени от бащатковеца.КВО НИ ИНТЕРЕСУВАТ ТИЯ КРАДЦИ НА НАРОДНА ЕВРОВА ПАРА-ДА ГИ ПРАТЯТ ВСИТЕ ЗАД РЕШЕТКИТЕ ИЛИ ДА СЕ ИЗТРЕПЯТ ПОМЕЖДУ СИ.

Наличието на финансови средства не е залог за добро възпитание и морални ценности. Ще се избият от алчност. Простотия!

Грешка! За друга статия се отнася! :))))

Мога да им намеря чудесна работа на тия 3-мата, вместо да безчинстват. Гарнизонно стрелбище в София има нужда от мишени. А възнаграждението си ще получават под формата на любимите им цветни метали (олово, мед и др.)

Факт е че в цял свят човешките ценности през вековете са се променяли във всички култури. Едни се видоизменяли в други а трети изчезвали постепенно. Но всяка такава промяна е ставала бавно и плавно. Днес наблюдаваме голяма и бърза интензивност в тази посока. Особено при нас едни ценности изчезнаха за миг а много други се появиха които са със "съмнителен" характер и все още много нестабилни. Появи се и една много силна ценност ...."парите". Тази ценност се оказа много силна със свойство да унищожава всички останали. Дано да бъркам за всичко казано до тук но това е моето усещане за настоящето.

Просто комунистите си берат плодовете от комунистическия морал: партията=парите над всичко. А Бог ни е дал свободната воля.

Ами не знам колко Бог ни е дал свободна като се има предвид неговите заповеди. А заповедта се изпълнява и няма свободна воля при нея. Свободната воля е да спазваш общоприети правила. Не виждам как всеки да прояви свободната си воля без ограничения и света да е щастлив.

Що не визираш герберите ЗАЩО НИКОЙ НИЩО НЕ СПОМЕНАВА за крадците на еврова народна пара усвоителите на евро фондове-ОТ ГРОБ-ще се избият за разпределянето на тия фондове-НО ОТ ГРОБ СИНИТЕ КОМУНИСТИ И КОМСОМОЛЦИ ДЕ НЕ МОГАТ да се разберат помежду си СИНИЯ ИМ ГОСПОД ГИ НАКАЗВА!ЗА ЗАТВОРА ВСИЧКИ СИНИ ГЕРБЕРСКИ ПОГАНЦИ!

Я, и тоя от аврамовите. Майтап, не майтап, случайно или не, заядливо или не, но има ли библейски имена замесени рано или късно измами, полудяване и идиотия са наблизо. Просто се вгледайте. А истина с вяра не се замазва и крие

"Дързост и тъпота" - 2652342 епизод

Защо ни занимавате с някакви битови кавги, които по никакъв начин не са обществено значими, за да намират място в новинарски сайт! Това са някакви клюки или истини, които не интересуват никого! Толкова ли "изпосталяхте" от към теми , които интересуват обществото, та ни занимавате с глупости!

Явно са, щом и в телевизии ги канят, да нищят и раздуват историята.

с поредните махленски разправии.

Време е значи да ги пуснат във ВИП брадър да се опитат да събудят скучаещите.

Явно бащиното лекенце си е повярвало, че е голяма работа. Забравило е кой му е дал работата в ръцете и иска да се прави на голям бизнесмен. Повечето такива синковци дори и не подозират, че без зоркото око на бащата и строг контрол - ще фалират до половин година

Крушата не пада по-далеч от дървото, е казал народа. И в повечето случаи това е вярно. Ако в този не беше вярно, едва ли синковецът би се занимавал с бизнеса на баща си.

Изключително рядък случай е дете да се отрече от парите и бизнеса на родителя си и да иска да започне от нулата като да се дистанцира от родата си. Всеки би се пъзползвал от проправената пътека

Де късмет да дочакаме престъпниците да се самоизбият! Няма ли кой да ги насъска един срещу друг? Както правят циркове в парламента,такива са и цирковете в престъпната общност - накрая сядат в ресторанта(изпразнен само за тях) и обилно поливат сдобряването,като не забравят да обсъдят бъдещите си далавери. Колко приятна обстановка! А не като обстановката около кофите за боклук,които вече са основните източници за храна на доста българи.

На децата приживе освен пари колкото за хляб, нищо друго не се дава. Ако искат кинти да си ги изкарат сами. Правило без изключения. Като пукнеш нищо няма да отнесеш със себе си. Каквото остане след теб ще е за тях.

Чакай малко, този Ангел Бончев откъде има хидропарк ?

OmPoBeH

От синчето си, не четеш ли, че е на лекенцето.

Построи си и ти един хидропарк. В държавицата безстопанствени язовири колкото искаш. Кинтите идват от банките. Като потръгне бизнеса се връщат.

От Микренското джудже докато беше шеф на Латекс

От Микренското джудже докато беше шеф на Латекс

неблагодарно леке, храни куче та да те лае - така постъпва той, а баща му създал нещо, дал му е хляб в ръцете, пък този лигльо само зулуми прави.

Това е единственото спасение-ако всеки баща на келеш от чалга поколението поправи грешката си като го очисти, броят на лекетата на глава от населението има шанс да намалее и да е по-безопасно съжителстването на тази територия с отроците на българете, недопуснали традициите във възпитанието на отроци ненагледни да попречат на усилията им да нароят неставащи за хора келеши и кифли.

От де се взе това чалга поколение, бе умници?! Кой го изгради, кой му възпита тези ценности? Самовъзпитаха ли се? А къде да блели родителите на тези деца през това време? От истината боли! Или не правете деца или като правите, бъдете отговорни родители! То не стига само да е облечено и нахранено детето. Човек освен телесни има и душевни нужди, при това с по-висок приоритет!

пример за подражание, истина ти казвам. Чалготеката и чалгаджиите - това са рожбите на любимият ви бат Славчо учиндолския, дето все го превознасяте. Той е създал в зората на "голямата промяна" албумът "Жълтата книжка" - само чуй текстовете му, всичко е душевна полнография и гадост във всяко едно отношение.