Соченият за информатор на БСП: Гератлиев унижава и заплашва служителите си

Ангел Ангелов по скандала "Ало, Банов съм" отправи обвинения към настоящия си началник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте инфо за Карбоски, който герой лъжлив търси баща си в Дубай, дс лъжи за наивни и, а бе Карбоски, посмях е

Това не новост . Братя българи вижте този Киро какъв майстор опраскал учени от цял свят но се запъна на човека на БСП . Това долу ми изглежда по страшно: vodeshti-ucheni-ot-tri-kontinenta-sadyat-agentsiya-na-mon-zaradi-evropeyskite-sredstva-za-nauka news.bg/education/vodeshti-ucheni-ot-tri-kontinenta-sadyat-agentsiya-na-mon-zaradi-evropeyskite-sredstva-za-nauka.html

ГЕРБ с Борисов от девет земи вода ще докарат за да оневинят кадъра си. Същият цирк бе и с Делянчо от Хасково и Дримтима му.Със SMS и ало ало се движи ,като Рачо осмо крачно България напред.

вият на умряло, защото денят на тричането наближава

На Гератлиев му били нарязани 4-те гуми на автомобила . Ами то може да му ги е нарязал и някой комшия ако се е заглеждал по жена му !

"Човекът, сочен за информатор на БСП" На такива не им ли се вика ДОНОСНИЦИ? Другите синоними на доносник са РЕНЕГАТ, ПРЕДАТЕЛ, ПОДЛЕЦ, МРЪСНИК, ПЛЪХ!

Така е всички трябва да си мълчат и герберите да крадат.

Голем сопаджия го изкараха този служител , Даже по голям от министъра бре да се чуди човек. Рекетьор от класа , сигурно след ден и Бокото ще се окаже и той рекетиран.

никой не го е сочил за информатор, министъра съобщи, че ми е познал гласа....не си съчинявайте

Всъщност всички може да казват истината. Йончева твърди, че Банов се е обадил на надзора как да оформи документите за да не спечели държавата делото за неустойки. Банов твърди, че е завел дело. Едното не изключва другото. Отгоре на всичко прочетох, че в консорциума от строители Има И държавна фирма. Хаосът става пълен. Политикът никога не лъже, но не е длъжен да казва цялата истина - с други думи за да си политик трябва да си пълен п......ст в лошия смисъл на думата.

Именно. И по всяка вероятност точно така е станало. Тези, понеже се имат за много обиграни и изпечени в далаверите, или просто някой ги е посъветвал, са завели пистфактум дело за да си измият ръцете и да се оправдаят с него при нужда, както точно и става. С пълното съзнание, че парите така или имаче си остават в тях, тоест не влизат в държавата. И това се потвърждава от самото дело в съда! Точно както прокуратурата много пъти е повдигала обвинения, вкл. и срещу престъпници, но така и с такива формулировки, че задължително да бе издържат и лесно да паднат в съда! Така хем шантажират и държат в шах, в ръцете си (фиктивно) обвинените, за да слушат, хем захкебват, хем им изпращат ясно съобщение, че са в ръцете им и могат буквално да правят каквото си искат, ако не им играят по гайдата, и че щом могат да ти подпукат с тъпи обвинения те да си правят сметката какво могат да направят с обвинения за реалните им престъпления. Точно така е, прав си!

По 6 степенната скала за наглост на Медведев-Шпонхойер- Карник, г-н Банов е с индекс 5 гербера.

Що бе дрОгарю? Щото не ще да си подава оставката заради джендъра Ангелов ли? Ами той просто взема пример от червените милионери - депутати.

И меня тоя Ангельов един път ме "заплашва"! Не ми даде 10 лева кат му исках а само 20 лева! Много тоя "заплашва" и кака! Та каза че Ангельов я е "заплашил" 10-тина пъти! Все изодзадзе!! А бе кво е тва "заплашване"?!

Пак ще повторя: спешно трябва българката църква да провъзгласи всички ръководители от ГЕРБ за светци. Както винаги досега и в този случай те не грешат, не са виновни за нищо, чисти са като момина сълза / за гашите им не говоря/, така че: да бъде свято гербарското светило и гербарските светци. И не бъркайте ГЕРБ с България, моля.

Ей на това се вика активно мероприятие за промяна на фокуса. Министърът извършвал престъпления, но сега всички говорят не за за неговите нарушения, а за някакви си Ачовци. Измества се фокуса на вниманието за да се замете скандалът с министъра

София , София, още от Вакарел се усеща миризмата ти на гнило!!

Кирчо Гератлиев си е "калинка" на ГЕРБ. Златна "калинка", защото е на висока позиция. Оплакванията и жалбите от неговият стил на работа са далеч преди да гръмне този скандал. Сега, по призив на партията-майка Кирчо излиза на барикадата за да я защити и да защити и собственото си място. Всъщност, какво да коментираме. Има ли значение кой какво е казал и е издумал? АКО ЗАПИСЪТ СЕ ОКАЖЕ АВТЕНТИЧЕН, ТОКЪТ СПИРА! ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ПРИКЛЮЧВАТ! ЩЕ ИМАМЕ НАЛИЦЕ ВИСОКОПОСТАВЕН ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ, КОЙТО Е НАРУШИЛ ЗАКОНЪТ! Всякакви глупости за рекет и тенденциозност отиват на кино. Пред фактите и боговете мълчат. Затова е необходимо просто да се изчака резултата от експертизата на записа.

Манипулация ли е подмяната на читателските отметки с плюс и минус? Излагате се вие от Дир.

Много ясно,че да!

За всичко това което се случва и не се случва е виновен Путин , Орешарски , тройната коалиция и хан Аспарух че основол Българската държава тук. Всичко в Републиката прилича на един турлю гювеч, където да го бутнеш все мирише та се не трае, винетки, магистрали, ало Таньо, ала Ваньо, ало Бонов , ало Добрев- Дилянчо де не сте забравили нали. После защо хората не гласували, ми ето затова. Затова който може напуска и вече не иска да се бори с десетоглавата змия. Колко пъти вече си къса опашката, главата и все е жива. Да е жив и здрав Б.Б. и Цв.Цв. , да се свети името и здравето им, там към където са тръгнали никой не се е върнал да каже добре ли е , зле ли е така че мили хора дерзайте сега докато сте живи ,крадете на воля и докато можете, трупайте апартаменти , коли и богатства защото там горе не се снае какво ще е ????

Йончето освен за пране на пари сега ще трябва и за набеждаване да отговаря пред съда.

Не знам тя за какво трябва да отговаря /май че е казала истината/ ама ти ще отговаряш пред Бога за глупостта си.

КО СТАНА А?НЕ БИЛО КОМПЮТРИ,А КОМПОТИ И НЕ СМЕ ГИ ИЗНАСЯЛИ АМИ СА ВЪРНАТИ ПО РЕКЛАМАЦИЯ ГЕРБЕРАСТКИ ГЛУПОСТИ ПОВТАРЯНИ БЕЗ КАПКА ВЪОБРАЖЕНИЕ.АМА ВИЕ СИ ГИ ИЗБРАХТЕ !!!

Не им знам отношенията и бакиите, но вярно е, че в държавната администрация има доста шефове, които унижават, мачкат, направо те правят на парцал. Такъв е и моя шеф. Отначало мил, след това вече, ела да видиш. Все недоволен, мачка, от глупост, та по-голяма. Останалите, все невинни, най-могат, най-знаят, а неговите подчинени - най тъпите (в прав текст), за нищо не стават и т.н. Раздава задачи, които не са ти в работния план, след това пита защо нещо което е в работния план не е свършено и те кове с оценката моментално, а ти физически нямаш възможност да го свършиш. Примерно, как може да не работиш, когато си в болнични и на легло, как може да не работиш, когато се прибереш в къщи след работа, как може да не работиш събота и неделя. Общо взето, как може да не работиш 24/7. Води си проекти, изисква подчинените му да му вършат работата по проектите, без дори да са включени по тях, отделно дава други задачи и ставаш не разноглед, а не знам какво. И все най-знае, най-разбира, компетентен по всичко. За капак на всичко накара колега, който му е подчинен, но е член на Комисия по заповед на най-висшето ръководство да си напише писмо сам до себе си, което следваше да излезе от началника ми...Пълен парадокс и тотална простотия. Но на мен чашата ми е преляла и при първи удобен случай - довиждане.

И предполагам, че шефчето ти е от Герб или е назначен от тях. И при нас е така, който знае и може и не им върви по свирката / разбирай да заобикаля или нарушава закона, да трябва да "опаткат" някой/ е притискан по всякакъв начин. Няма увеличение на заплатата - има намаляване на персонала, няма ДМС - на послушковците има. Е, така е. При тях е по-болшевишко от всякога, може би се различават от комунистите около 1944г. че не разстрелват - за това много ги боли. Жалко че хората не могат да ги видят в истинската им светлина!

Двата клона на БКП в действие!

Кирил Гератлиев е човек на Делян Добрев, който го направи шеф на ОП "Конкурентоспособност", докато беше министър на икономиката през 2013г.. След като падна кабинетът "Борисов-1", Гератлиев веднага беше уволнен. Както знаем, Йончева разкри схемите на Делян Добрев в Хасково и той започна да пуска компромати срещу нея. Ето защо, Кирил Гератлиев бързо бе активиран и яростно атакува свидетеля на Йончева.

Не бих искал да съдя, но този Ангел Ангелов на снимката изглежда морално нечистоплътен. И аз искам текущата бандистска шайка да бъде изметена от властта възможно най-скоро, но комунистите този път съвсем се изложиха, Елена Йончева много свали нивото си с този пасквил. Аз очаквах нещо за Владиславчо Горанов или за това министърче на икономиката Кара-някой си, пък то точно човека на изкуството в това правителство, чийто баща харесвам и уважавам като актьор.

Всяко вадене на кирливите ризи е от значение! За мен не са важни този и онзи гербер - те са пред очите ни и изобщо не ги интересува какво мислим за тях. Важно е другото, което каза Йончева - да знаят, че са под лупа, които и да са управляващите.

да докара БСП на власт.

Всички ще са по-добри от герб! Десет години стигат!

Ти, на колко си години ??? Или си малолетен или те гони склероза?

записите и не отрича.И той май като Лудото Ленче се защитава като напада.И от колко институции е гонено,ама има го по документи.Осран задник колкото повече се върти/освен това гей-овски/ повече мирише.

А министъра как се оправдава! Да го ожали човек. Гербери! Това изчерпва всичко!

Боклуци майно льо , до Боклука и мърши миришат на корупция и Афери , Афери и пак Афери и чисти ,чисти и Лъжливи !

Тиквите са си Тикви ,вари ги ,печи ! Преди малко в Новините гледам Пекинската Патка се смее като пача ! Време е за НАРОДЕН Съд , с какво удоволствие ще гледам тези боклуци от ГРОБ как ги съдят !!!

по добре си сипи един бояришник, после повтори, и като се свестиш може и да ти е олекнало!

И кво? Едния не дал на другия пари и той почнал да вади записи. Значи в другите министерства, щом няма записи, всеки, който си поиска пари - веднага му ги дават. Или с други думи - ако не ти дадат пари - тичай при кака Ленче А бе това министерства ли са или детска градина?

Вижда се що за хора напълниха министерствата. Много от тях пристигнаха надъхани от провинцията и пренесоха тамошния манталитет. Срещал съм такива - да се смееш ли, да плачеш ли. Той не може сам да се оцени, но отстрани изглежда много семпло. И управляват, както могат.

Време за протест в Банкя !!!!

Този Гератлиев ли е,човекът отговорен за "правилното" разпределение на едни европейски милиони между "нашите" хора в агенцията, заради която др. Пръмова-Кунева трябваше да бъде изритана в близкото минало.

Или Ангелов е човекът, назначен да усвоява правилното разпределение на Пръмова . . . . Кой да ти каже . . . .

Всички от БКПто са долни мръсни селски изроди.

Ам ти си педал ва. Кък да ти вярвам

дрОьгаре, колкото и да се пънете, и под тоя вол няма теле! прокуратурата работи с документи, а не с една елена ми каза че...., подслушванията и записите са забранени, а единствения случай на уволнени за корупция висши чиновници е уволнението на курнелия нинова и делян пеевски! а елена йончева че ще трие нара в сливенския е сигурно , каквито и врътки да спреткате!

Какво да коментираме едно толкова дебилно изказване? Алци, ти да не си гербаджия?

Кандидат-гербаджия.

какво има да му комендираш, тъ.пи?? под вола има ли теле? нямааа станишев уволни ли курнелия за корупция?? уволни я! йончева ще триели нара в сливенская??ще го трие!

Алци, за корупция не се уволнява, а се преследва съдебно, а ако се изказват публично неверни твърдения, има съд за клевета, хубаво е да ги знаеш тези работи. Гледам и ясновидство се занимаваш, по-добре опитай в тв фолк ориент, там се харчат такива прогнози.

тъ.пи, прочети на нинова житието, там пише кой, кога , от къде , с кого и защо я е уволнил

Житие имат само светиите. Добре е, че приемаш госпожа Нинова между тях, но не се нагълтвай с интернет глупости, за да не окажеш при дяволите преди да си минал оттатък.

Не берете грижата на БСП! Мислете за себе си, че времето ви отлита към историята и тя ще во оценява. Дотегнахте ни! Стига толкова! Да дойдат подготвени хора, с чувство за отговорност!

В държавната администрация е нужно поне 10 % съкращение на персонала. Очевидно там се занимават с клюки, доноси, интриги и не вършат никаква работа.

Корупцията в ГЕРБ не се нуждае за разкритие от някой. Тя е толкова очевидна, че просто е излишно да ни се доказва. Това, че по телевизиите се показват ред сълзи, ред сополи, е да не кажа смешно и тъжно. Но....................ГЕРБ /Бойко/ ще стискат зъби до момента за избор на нов Главен прокурор. Това им е първостепенната задача.да си сложат техен човек, та като паднат от власт да няма разкрития и обвинения. ТОВА Е ГЛАВНАТА ЦЕЛ. Гешев ли, Георгиев ли, Кирилов ли, някой от тях ще се добере до властта и 7години пей сърце, докато се забрави всичко. Но, всичко зависи от нас, хората, дали ще позволим това .

7 години да е жив и здрав... Но ако вземе, че се еманципира от избралите го... Италия 80-те години ще ни се види детски филм.

Скрий се червен лъжец.

Някакъв идиот нарекъл себе си ГАРГА защото толкова му е акълът пише нещо за лъжа.Под достойнството ми е да му обръщам внимание но трябва да му напомня кой беше осъден за лъжа и клевета.Не знам дали си гарга или гарван ,но си тъп като вулканизиран цървул и твоето мнение не ме интересува

Абе този като се чувства омерзен защо се крие като мишка.Защо не излезе с открито лице а си драска по форумите.Или много хора ще го познаят като дълбоко гърло.

Ако е искал да се крие, нямаше да го знаете кой е. Интересно е кои сте вие, които защитавате мафията и "доброто ѝ име"?

Защо не се покаже по телевизията бе.Ако беше дръзнал да се противопостави на мафията вече да е покойник.

Мафията е много смела нещо?

Защото телевизиите са собственост на управляващите и показват само тяхната гледна точка. Затова от два дни гледаме Гератлиев, Банов и др. Матросовци денонощно по всички канали вместо да чуем дали наистина са откраднати от всички нас тези 700 000 лева. Слушаме само как някой бил изнудвал не един, а двама свои началници. Таратанци!

освен да се натискате, т.е. притискате и да крадете, друго правите ли

Къде се е скрила тежката артилерия на ПП гРОБ? Защо деса дуловската принцеса мълчи?!

Мият се, че всичките са омазани.

Спас Гърневски е дърт педал

Всички от ГРОБ са Цигани ! Долни селски мръсни ИЗРОДИ !

Ахахахахаха!

мнението на една червена и безмозъчна отрепка наистина не е от значение за никой ;)

Всичките са навързани, като свински черва. Всеки е човек на някой и прескачат като пчелички от един управленски пост на друг, от едно министерство, в друго ... а ние само си чешем езиците

След изборите, "Лъжата" бяга при Черната Ванка, а "Лудата" - към Сливен

Дали останаха необременени умствено индивиди в тази кочина, които още да вярват, че всички онези, които "разпределят" горе порциите от баницата, работят на... ползу роду:)))???

Сичкити са руски кавали

Тука имаме нова серия на "Костинбродските бюлетини"...артистите са подменени

Старият епизод свърши ли? Защото аз очаквам ротата екзекутори на Народния съд. Едва тогава, мисля, ще свърши.

Кой е КИРИЛ ГЕРАТЛИЕВ ? https://www.capital.bg/politikaiikonomika/bulgaria/2017/07/14/3007034svurzvanspeevskichinovnikpoeoperativnata_programa/ https://www.gabrovo.bg/bg/news-article/6932

Почакайте Ленчето да вземе проби от магистралите. Като дойдат резултатите, дори няма да се занимава с БГ прокуратурата, директно ще ги метне в Брюксел на момчетата от ОЛАФ. После и Меркел не може да спаси Тиквун Паша. Няма ЕНП, няма тоя-оня. Като се разсмърди в европейската преса, че в БГ-то се крадат милиарди от евросредствата, ще стане мазало. Лошото е, че пак България и българите ще загубят от цялата работа. Ама сами сме си виновни, като не можем да си изберем един нормален Премиер... това е положението. Избрали мутра да ги ръководи и се чудят защо са бедни, а навсякъде е анархия и корупция.

Все още ли не си разбрал, че ТИ не избираш.

кого избрахте?

Angelov ima vid na criminal !

Пак питам: КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА? Информаторите често са дори престъпници, но когато инфото е важно и има доказателства, това няма значение. Ако можем да вкараме в затвора по-големите крадци и да разкрием схема за крадене на милиарди, какво значение има физиономията на информатора???? Нормални ли сте?????

А онези като Пипоня и Рапоня, какъв вид имат, абстрахирайки се от... прякорите им:)))?!?

Явно си почитател на Чезаре Ломброзо, но не си доразбрал цялото му учение. А и трябва да сложиш в кюпа и Босовете си, шайката на ердогановия гълъб.

В сравнение с визията на г-н Банов. ли ?