Анегрет Крамп-Каренбауер стана министър на отбраната на Германия

Изборът е изненада, след като лидерът на ХДС беше казала, че няма да влиза в правителството

Обратно в новината

Коментари - Анегрет Крамп-Каренбауер стана министър на отбраната на Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВА Е ТАЗИ ИЗВРАТЕНА МАНИЯ У ШВАБИТЕ ДА СЛАГАТ САМО ЖЕНИ НА ТОЗИ ПОСТ?!

И германската, и европейската отбрана ще получат крампи...

PEYTSCH

Славната германска армия е предвождана пак от пликчета...Министърката ще обучава военните с банан...как се му надява презерватив...

Това е подигравка с гражданите на Германия. Също както беше подигравка с нас слагането на Божо Трика за министър на икономиката преди години. Какво разбират тези от въпросните области, на които са (били) министри? Това е плюнка в лицето на професионалистите. Казват им, че няма никакво значение какво си учил, какво си работил, какво можеш, а има значение само дали си успял да се издигнеш в партийната йерархия. Тогава без проблеми може да те назначат и за вселенски патриарх.

Помните ли как социлоложката Румяна Бъчварова (бивш министър на вътрешните работи !!! ) инструктираше спасителите на гара Хитрино как да източват цистерната? И те стояха и я слушаха, какво да правят. Зер те (на които това им е работата) нищо не разбират, а пък тя (която прави политически анализи) е експерт по цистерните. Жалка работа!

Тя наща равота - лаф да става ! Имат си жена- канцлер, жена-председател на ЕС, жена- военен министър и всичкото им е на ред на германците ! Да не се косим многоза германците ! И икономиката им е на ред, и армията ! И наще деца прилапаха , и им дадоха добър живот ! Приеха малко емигранти,които са под 8% от населението,и с тях вярвам ще се оправят ! Да си гледаме нашата кочинка,че май е на разпадане и с левенти министри и прайминистри дето тежат заедно половин тон ! Ама айде сега, под вола,да търсим телето ,и да не си виждаме талпата в окото,ама на германците сламката да мерим !

Тия мъже нямат ли, поне този пост следва да е задължително мъжки! Обичам жените, пожелавам на всички семейство като моето с 40 г. стаж, щом я има жана дарк жените ги бива за много, НО да си военен министър на Германия е нещо много повече!

"този пост следва да е задължително мъжки! " Защо пък да следва??? Просто страдате от остарели джендърски разбирания.

товаче подводниците няма да плават е ясмно ама прит ревога и двата Тайфуна може и да не се вдигнат хих - Мюлер към Щирлиц - сънувах кошмар - армията ни ще се оправлява от проскубани патки!

Silverado

представям си Германия да се намираше на територията на сегашен Израел, примерно, и тази да е министър на същото ведомство. Играят си с пишките си, щото им е широко около врата и на границите им няма горещи точки.

Анегрет, Меркел и Лайен нямат пишки.

ще повьрна

Ти вече го направи

Дойчеландците съвсем исплискаха легена. Пореден джендър и то министър на отбраната !!!