Коментари - Андрю Тейт е задържан в Румъния заедно с брат си за трафик на хора и изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В затвора ще го превъзпитат

Аз съм гей Тейт не е изнасилвал никакви жени гнус го да ги пипа плющим се в гъза непрестанно беше в Румъния за парада безсрамнициииии любовта ше победиии друго е да си легнеш с мъж вкараха го у затвора заради любовта Селяни такива любовта ше победииии

Прекрасно е че прочетох достатъчно коментари от разумни и рационални мъже и тук и другаде. Властите ще си свършат работата и приберат престъпниците в затвора където им е мястото. Годината започва прекрасно ..

Кой е пък тоя "инфлуенсър"? Бивш кикбоксьор с мозък колкото грахово зърно. Колко тъп трябва да си, за да ти влияе това същество? Май повечето т.н. инфлуенсъри са такива.

брой си стотинките, живей си в панелката, бий си бустерите и не се занимавай са малоумници като нас.

Не досаждай на момичето плужек

За всички защитници на Тейт, дето си мислят, че човекът бори някакви глобалисти, джендъри, феминисти и пр. С коя от жените, с които се фука, се е оженил? - Нула Колко деца е създал? - Нула. Глобалисти не се борят с пушене пред камера и фукане със скъпи автомобили, още повече със склоняване на жени да се снимат без дрехи и да им продаваш видеата в интернет. Кух идол без покритие. Популярността му е повече диагноза за психичното здраве на подрастващото мъжко поколение, което кълве на чисти шарлатани, стига само да чуе някой да го навиква да не бъде лузър. Лузърите сте вие, дето сте му плащали всеки месец да се изживява като някаква икона на мъжествеността, докато вие си помпате самочувствието с неовите видеа.

То и затова неможеш да си платиш сметката за тока даже. Ако и ти като Тейт имаше 350 мил долара и 33 супер автомобила...би ли се оженил?! При положение, че всяка покрай теб ще иска само да се докопа до парите и славата ти. Аз не, никой здравомислещ мъж с толкова пари не би се оженил.

назнам защо си решил, че няма.

Кух идол без покритие. Популярността му е повече диагноза за психичното здраве на подрастващото мъжко поколение, което кълве на чисти шарлатани, стига само да чуе някой да го навиква да не бъде лузър. Лузърите сте вие, дето сте му плащали всеки месец да се изживява като някаква икона на мъжествеността, докато вие си помпате самочувствието с неовите видеа. Не може да сте по-точно в изказването си . Но понякога хората са достатъчно глупави и самотни за да търсят опора точно там където не трябва. Знаеше се че този човек няма да свърши по-добър начин . Вероятно ще продължава по някакъв начин да прибира парите на мъже без самочувствие, но за това са си виновни единствено и само те .

Щом са го изтрили от социалните кенефи, значи им е духнал сериозно под опашките. В днешно време ако казваш истината можеш да очакваш блок.

Хаха това ми хареса, цепи

Май че ботовете на Грета Тумберг са превзели и дира. Съмнителни обвинения, най-вероиятно джендърска схема, заради изказването за Грета.

Това са останалите 20% мислещи, другото сте сволоч!!!

от подобия на Стъки?! Дето яко са ги млатили в главите и сега не знаят на кой свят се намират...

Значи този се напинял на жени с братока си да се прави на интересен в ютуб, да оправдава приходите си, а наивните му фенове вече са умствено увредени завинаги??

Грозен мангал

Иван мангала ...

Мангал обиди ли се пий нещо да нервите

да не е викал евала на жена ти и дъщеря ти ...

Да питам за един приятел .... ако си върла феминистка и говориш, че мъжете са боклуци и прочие .... това не е ли език на омразата?

Отговаря те феминистка да е. Това дали си некачествен човек не зависи от пола. Да казваш че жените сами са виновни в случай на изнасилване, е съвсем друго нещо недопустимо за нормален човек изказване. Много жалко че смяташ ,че този човек може да ти помогне да общуваш по-добре с жените в живота ти .

Виждаш ли НЕскъпа ми Лора, и ти генерализираш за всички мъже... нито ме познаваш, нито съм ти причинил нещо, а вече ме съдиш като изнасилвач и боклук. Най-лошото е, че сами си вярвате и не осъзнавате (феминистките) колко лицемерен и човеконенавистен е вашия мироглед, защото вместо да смятате, че всички хора са равни, вие вярвате, че ви се полагат привилегии и специални закони.

той човека си го каза в прав текст. "Ти би ли излязла с 2 милиона долара и ролекс в 2часа вечерта на улицата в накоя част на Лондон?" Естествено, че не. Всеки лондончанин ще ти кажа, че си си загубил ума и искаш да умреш. Тогава защо излизаш в 2 часа верта по цици и прашки и очакваш, че никой няма да ти посегне. Това не е ли меко казано малоумно мислене?

аз съм жена, при това 100% и като такава да те питам - защо и ти недоглеждащ май и вадиш текст от кон текста? Държиш да изпъкнеш тук или просто "разсъждаваш"???? Сега ще ти споделя една нашенска истински поговорка пък ти ало можеш се сети: "да би мирно седяло - НЕ би чудо видяло" Ако не се сещаш - няма нищо,не е срамно - потърси помощ- иначе се очертава САМОТА,озлобление и много НЕ задоволеност А секса е здраве както се знае :)

Ако не се сещаш - няма нищо,не е срамно - потърси помощ- иначе се очертава САМОТА,озлобление и много НЕ задоволеност А секса е здраве както се знае :) О даже се заблудих не сте жена някой който се прави на жена 100 прооцента Ако искате да смените пола си не се крийте има начини иначе винаги ще сте така заядлив и тайно желаещ да е 100 процентова жена хаха благодаря ми за смеха наистина

Зевзек аз никъде не съм те нарекла изнасилвач или боклук. Говорех за изказването на този псевдо инфлуенсър. Да всички хора са равни но за мен педофили изнасилвачи и убийци не са хора В този човек няма нищо на което да се възхищаваш ако си даваш парите за него по-добре ги вложи в нещо по-полезно

Да ти кажа Лора Госпожо по приказките ми приличате на лека жена не ви съдя но хайде да си спазвате поговорката Не съм жена която общува с такива като вас знайте си мястото

задържали човека в Румъния за "трафик на хора, сексуална експлоатация, порнография" и т.-н. Със сигурност ще го екстрадират в САЩ, за да го съдят! А КОГА ЩЕ ЗАДЪРЖАТ В САЩ БАЙДЪН СИН? Или това е по-трудно за "правосъдието" в Америка? А-а-а, единият е против глобализма, а другия - не. Това май е причината за двойния стандарт!!.

До ФБР: ако ви трябват доказателства за Хънтър - просто разгледайте видеата в лаптопа му!

Навремето от Ватикана са издали заповед да изгорят всички неудобни книги отварящи очите на хората.Сега са изтрили Андрю Тейт защото отваря очите на мъжете за какво става въпрос.

Да, всичко щеше да е така, както казваш, ако нямаше насилствен акт на жени да участват в порно и да се публикуват и той да се забогатява от тях . Сатанист с две думи, а последователите му озлобени мунчовци лузъри или както се казва нито алфа , нито бета мъжленца, а направо гама.

Изказванията му са едно към едно с тези на форумците. Очаквам българските му фенове да му се притекат на помощ на протест в румънската столица.

Мите, ми те онея полицаи в Румъния бият, не си играят. Не са като поицаите на Бойко, дето бият само неудобни.

Такива надути пуяци изтупаняци не са ли демоде вече. Аз не мога да ги възприема сериозно, той бил инфлуенсър.

ненадут папуняк.

Са го.Ще излезе.Явно не си е платил данък спокойствие

Ще му пръснат пръстенчето в кокошарника. Тъпото е, че на него му харесват такива неща ...

от Списъка на Ейпстън, дето го самообесиха в затвора, кога??? Байдъновците и Клинтънови кога?

За тия които не знаят кой е Андрю Тейт. Човек който прави всичко обратно на модерните леви. Дръзко се обявява срещу матриархата, екоактивизма, джендаризма, икономиите. Афишира всичко наопъки на глобализма.

Знаем го - рядко тъпо парче -някъф нефелен хибрид между наш Благо Жизъса и Стъки и Филип Плайн :)))

Браво на Андрю Тейт

На мен ми заприлича на левия Хю Хефнър с пица.

Искаш да кажеш, човекът с малкия пишок, на който се възхищавате само тринадесетгодишните лайненца, дето майките, вместо да ви месят баници, е трябвало да ви хвърлят един хубав бой с точилката?

Велик си хахаах

В България сме истинските алфи. Закърмени сме с култови песни на Гумените Глави/Мишо Шамара ,,Извинявай, скъпа моя, че те пребих от бой - вината беше моя, шамарът - лично мой'' и ,,Обичам алкохола, обичам да пия - и скапаните кучки обичам да бия'' .

да напишете дирници?! Задържан е до Февруари от Козяк и компания за разпространение на истината за света и новата реалност. Предлога не е трафик и изнасливане, а пране на пари и склоняване към проституция...но предлози винаги се намират. Все пак той държи голям процент от курвите в OnlyFans.

Ами то и с просто око се вижда че пере пари, какво се жалваш, да не би теб да те е склонявал, но не си проституирал

За първи път чувам за тоя мангал. Но понеже е мангал, явно е виновен. В ККК съдим бързо такива.

Къв е тоя?

Тепърва ще има атака срещу всеки дръзнал да противоречи на Давоските фараони и лъжите им. Не само трафик ще му лепнат на този, ще го изкарат, че и майка си е утрепал и после е изял. Колкото повече обаче се опитват да наложат малоумните си идеи за ESG икономика, зануляване, забана на естествените храни и дивашкият си екофашизъм, толкова повече хора ще си отварят очите, че е време да намерят ционистките си господари и да им махнат главите. Гилотините не са работили от много време насам. Време е да бъдат смазани и подкарани. Ще е доста работа, от както последно са ползвани бая паплач се е навъдила.

Алфата дали ще е алфа в румънския затвор?

Бръснете ли си анусите в соросокопите, или краварите ви скубат космите с триене?

да го попиташ лично???

Радул от четвърти блок ще го пита всеки път като го опъва. Обещал е.

дали Радул и ти няма да сте опънатите ... Иначе АТ вече са го освободили.

Западната демокрация в действие.

мъжефеминистчета и открити меки китки тука, дето АТ йм бърка из каналите хахахаа

Гуруджията го спипали ама не за тъпия му jewtube канал а за друга простотия

Защо ни се натрапва това криминално сигане?

Първото което трябва да ви интересува е, дали човекът е виновен ил ине. Доколко доказана м уе вината и долко тежк ое престъплението., Има ли насилие, или просто някоя кифла се е напила и след 2 дни е съжалила (или преценила, че може да изкара няко йдолар). Същото с трафика - има ли неоспорими доказателства и дал истава дума за наслие или трафик на желаещи да работят труженици.

Виновен е. То това е ясно от клипчетата му. Сам си казва, че в Румъния ще шари подкупи и няма да го закачат. Ама явно не се е получило.

Значи не е научил най-важният урок на корупжционната среда: Ти можеш да си цар с подкупи... до момента в който някой с повече пари даде по-голям подкуп.

Нашенчето, къде се криело, нп никой не го търси, не е ясно колко за заплащено от каквото и да е. Ама ако ршеите да се изразоите политнекоректно, разбирай да кажете истината, май съвсем реално ще бъдете застрашени.

На толкова трежки престъпления като изнасилване и трафик на хора сте отделили 1 ред. Ама какво точно е тсанало, с какви престъпници е бил свързан; имало ли е чдър на властите и пр - това са ви маловажни въпроси. Ама бил написал 2 реда против Грета - ето това е най-важното. 3 параграфа в които да се уверил, че лицето е неблагонадежден гражданин и враг на партията. А за това длаи обвиненията са доказано, няма дори думичка!

по важен е отговора на Грета, чиято електронна поща явно е (в превод) "имаммалкапишка"

няма пишка ...

Путлерофилите останаха без своята пътеводната звезда в живота.

Да се надяваме си падаш по гейове или стари чанти по на 60 години, защото в секундата в която решиш да се правиш на мъж, ще станеш неудобен, колкото и помияркси спам да си изписал преди това в тяхна полза.

Много го мразят русофилите тоя!

Това е класически пример за фалшива новина и индокртринация,и промивка на съзнанието на масите. Личи си по коментарите. Хора , които въобще не знаят кой е този тип - почват да го линчуват, само защото са прочели така в "новината". Четете повече мързели такива.

Има ли други последователи на Андрю, да отиваме пред румънското посолство на протест. Студ, не студ - трябва да спасим Учителя.

Страда от тежка форма на Нарцистично личностно разстройство, което в неговият случай е класическа клинична картина.

"Страда..."??? Ти изобщо знаеш ли какво означава тази дума, или като си чел някоя булевардна книжка за самоусъвършенстване и вече се имаш за квалифициран психолог? В случая, единственият който страда си ти - от завист.

напиши още няколко сложни думички че да ти се възхищават всички :))

Че този е плоскоумен глупак е очевидно, но браво на румънците че не си поплюват и са го окошарили.

Техният козяк е одобрил ареста. Без ОК от посолството тия дрсльовци и до тоалетната не смеят. Същите като нашите са.

Да го пускат веднага. Това е заговор на мейнстийм медиите и политическия естаблишмънт против силните и независими мъже. Абсолютно прозрачен поръчков арест по скалъпени разследвания и подхвърлени обвинения.

Те го пуснаха 30-40мин. след задържането. Сега подалата сигнала я чака солена глоба.

Само глоба ли? Да я пуснат сред нас, феновете - да ѝ се порадваме и ние, както Мистър Тейт ни е учил :–)

Или духане и после.......

Браво. Този трябва да гние зад решетките до живот. Гнусна твар и боклук

Ееее, историята е много по сладка. Нищо не са разказали. Мъск му връща акаунта в Туитър и тариката пише на Грета да му даде адреса си, за да й опише всичките си 33 автомобила колко много замърсяват. Грета му връща, "о, да, просвлетли ме и му дава адрес smalldickenergy@getalife.com" Алфата, понеже е алфа ни не може да приеме, че са го затапили пуска видео в което и казва, че няма да си рециклира кутията от пица. Румънците виждат пицата, от румънска верига е, обаждат се на веригата и получават адреса... След това го прибират. Грета пише, че така се случва, като не си рециклираш кутиите... :)))))

Звучи като епизод на South Park, но е самата истина. Като си тъп, обикновено е завинаги. Иначе голям алфа мъжага - сутеньор, който се заяжда с тийнеджърки по Туитър и даже и това не може да прави като хората. Клоун от класа!

Абсолютно е Саут Парк епизод. :))))

Грета не е просто тийнейджърка. Това с кутията от пица е поредната и-нет глупост.

Слабоумното девойче което го возят по цял свят да дава речи от типа на 'бла,бла,бла' и което не може да върже и две изречения без помощ от т.н нар. handlers го било затапило - ахахахаха.

Кво ни занимавате с тоя кльощав мънгал бе

Такива изроди трябва да ги самоубиват на място...

А, не може - първо малко при бай Ставри, после той сам ще се утепе

Брей, голяма новина! Ама защо не я дописахте, че след няколко минути са освободени, след като "отвлечените и изнасилени" жени се оказали гаджетата им? Сигналът е подала съседка феминистка, подразнена от смеха и веселбата в къщата им, а полицията просто е била длъжна да вземе писмени показания.

Are you a GAY? Are you?

Ар ю недоебана тьотка Керан на средна връзраст без мъж и семейство?

Айде бягай с тея фалшиви новини. Тоя си е отрепка от класа

Хахахаха, верно ли ги вярваш тия глупости? :))) Той викаш с чувствто за хумор и затова влязъл в затвора. Гаджето му се смяло много шумно... Бая смях ще трябва да е било, за да пратят да го приберат, а не просто да им кажат, да не вдигат шум... :))))

всеки Против Нас - в ГУЛАГ - да! Имам Бюст на Ленин в Кабинета си!!

Браво на румънците. Пак по-добре късно отколкото никога. И не мога да си представя какъв хюман траш трябва да си, че да си съгласен с безумията на този гнусляр.

Много траш много нещо - всички , които са ти дали минус са към този траш

Жалките му фенове да ходят да му занесат топла супичка да не настине хаха. Как може да ни занимавате с такъв човешки отпадък отдавна трябваше да го приберат .

Андрю Тейт, британско-американски гражданин и бивш професионален кикбоксьор, предизвикващ разногласия в социалните медии ====================================== така ли му викате вече? Само дето не сте написали че агитира към анархия

Има два варианта. Понеже той отдавна говореше, че очаква да се случи точно това и да му повдигнат обвинениея или да го убият. Единият вариант е наистина обвиненията да са фалшиви, точно както той очакваше и да се опитват да го накарат да мълчи, защото наистина придоби много популярност. Щом и 12 годишния ми племенник го знае... Другият вариант, който изобщо не изключвам е наистина парите да са му мръсни и много умело да си измива ръцете с приказките в интернет. При това положение направо не знам какво ще стане с върлите му фенове, ще получат удар.

парите си ги получава от разни балъци, които му плащат за "треньорство" и за измисления му университет, в който учи хората как да се държат като него.

Толко милиони не се правят по 50 долара на месец от балъци

ами смятай го.... по официални данни в сайта му има над 100 000 членства... по 50 долара на месец = 5 000 000 грубо... на месец.... само от там.... а има и физически "университет", където също си плащат

Е, сега на говедото да му се връща изнасилването….и продължава да спори….

само на мен ли ми прилича на мангал

Мангал с 300 милиона долара, па ти си плюй и яж банички за обяд

Колко си жалък. Вземи прочети някоя книга вместо да се възхищаваш на отрепки като този . Ако изобщо можеш да четеш .

Не знам колко съм жалък, но съм сигурен, че съм прочел 2 пъти повече книги от теб. Това ти го гарантирам, понеже знам аз колко чета. Ти колко прочете бе дебил и коя е последната книга?