Андрей Райчев: Проблемите в САЩ са наши проблеми, те са големи и сега започват

Не се е случвало в България народът да иска едно, а на изборите да стане друго, казва социологът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доста неверна е информацията на този Андрей Райчев.Първо не са гласували 70 милиона за Тръми и 70 милиона за Байдън,За Байдън гласуваха 8 милиона повече .. Освен това дето пише,че демокартите не разбирали докъде е докарана Америка е абсолютна дезинформазия,защото мотото на Байдън е да обедини Америка... Така че този социолог първо да проучи фактите и тогава да пише статии...

Марешки заяви, че мандатът на Румен Радев ще се запомни с две неща – бетонирал е ГЕРБ на власт и изкарал мутрите на площада по време на летните антиправителствени протести.

Ти сякаш си се женил САЩ или си пьлна шматка или си тъп ако не си чувал за ялтенската конференция бьлгария още тогава е разпределена в кой отбор ще играе...

"Четири години Румен Радев не си отвори вратите на президентската институция за никой и за нищо, освен за жестоко политическо противопоставяне, което той избра още от ден първи. Радев в момента е в много тежка ситуация. Не му отива да каже нещо, а след това да се отметне. Когато посочи датата 28 март, не е той човекът, който постави под съмнение тази дата, а шефът на Стратегическия му съвет". "Радев постоянно повтаря как ще измете мутрите от България - "мутри, вън". Същевременно тези, които създадоха мутрите, агентите на Държавна сигурност са в Президентството, те са шефове на Стратегическия му съвет. Агентът на ДС с прякор "Майстора" (бел.ред. Александър Маринов), постави под съмнение датата на изборите", каза Плевнелиев.

Раичев добър социолог си но показа че си фашага.

Долни братя... натопиха Тръмп за техни действия... типично по братски...

Германския министър на пропагандата в периода 1938-1945 е казал: "Истината е най-големия враг на държавния апарат" ... с други думи властта винаги се стреми да смаже истината, която излизайки наяве би довела до край на властимащите. Тук говорим за политическа мафия, а това разделяне на леви, десни, центристи или либерали е само "мижи да те лажем".

Андрейчо прав си проблема е че ще ни използват за бушон при военен конфликт и затова ни въоражават със стари но скъпи оръжия.ФАЩ са бандитска държава създаваща конфликти по целия свят.

За помощ може да им пратим нашите политици, че техните съвсем са зян!

Много рядко да се съглася с Райчев. Странно изглежда ми по малко кривоглед днес ....

Няма да имаме проблеми докато не допускаме джендъризма,либерастията и псевдо расизма да ни превземат!

Другарю Райчев, сега пак обръщаш палачинката, ей големи дупедавци сте комунягите бе!!!. До преди 30 тина години онези ваши братя на Запад ви бяха "основен враг", сега се целувате и кълнете в приятелство и братство!!!. "ГОЛЕМИ ПРОТИВОРЕЧИЯ И ОМРАЗА" МЕЖДУ "ДЕМОКРАТИ И РЕПУБЛИКАНЦИ", ХАЙДЕ ДЕ!!!, НА КОГО ГИ РАЗПРАВЯШ БЕ ДРУГАРЮ???. НА ДЕЦАТА И РАЯТА НЕ ПРОЧЕЛА И ЕДНА КНИГА МОЖЕ, НА МИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ, ЧЕТЯЩИ И АНАЛИЗИРАЩИ НИКОГА!!!!. Съюза на държавна сигурност -СДС и БКП били "ВРАГОВЕ" - и ТОВА Е ОГРОМНА ЛЪЖА!!!. Като, че не знаеш, КОЙ СЪЗДАДЕ И ЗАЩО СДС???!!!. НА ТОЗИ ВЪПРОС МОЖЕШ ЛИ ДА ОТГОВОРИШ ИСКРЕНО И ИСТИНСКИ - НЯМА ДА ТИ ПОЗВОЛЯТ И БЕЗ ТЕБЕ!!!. Останалото са твои лични интерпретации, дано още има някой да ти повярва.

СДС беше програмирана от трима човека ,с много далечна връзка с Живков ,а последния слушаше англичаните.

тоя, ушатия старшина,неговата кобила и двата дърти комунистически мастиджоса тая с голямата глава и оная с големия гъз (и двете с големия гъз) дето му дърпат конците,трябва да ги тричат ли, там как му викат,абе да ги затрият по телевизията и по световните медии да дават как комунизма в България е завинаги е погребан.Омразни комунисти сте ,режат ви на две и пак се размножавате

Какво значи, че проблемите на американците ще ги имаме и ние. И ние ли ще правим импичмънт на президента?

В нашата държава нямаме традиции на импичмънт. Когато някой от тукашните президенти се самозабрави, българите отиват пред президенството и го спукват от бой. Бият го, скубат го, ритат го и го псуват на майка дорде не припадне. Така нещата се случват по-бързо и по-евтино.

в това число и социолозите герберасти. До вчера наши бяха проблемите на СССР, а сега тези на САЩ. Бе ние наши проблеми нямаме ли си. Кво ме бърка , че в САЩ примерно бели и черни се тупали. Тоя социолог нещо е изперкал. Мутрафонизма, беднотията, кражбите, геноцида, мизерията, смешната икономика, демографския колапс, смешното образование, търгашкото здравеопазване....

Добро утро г-н намазан социолог. Събудихте ли се вече натовците. Проблемите на САЩ не са мои проблеми. Не ми ги слагайте за решаване. Стига ми милиардите за самолети дето ще плащам и аз като данъкоплатец. Не ме интересува какво става в САЩ. Държава с техните пари, икономика, възможности, образование, наука и т.н. да сложи един тъпанар - Тръмп за президент си е кофти работа. Тъпанара и диктатор Тръмп също като нашия Боко е техен проблем. Нащия проблем е нашия Боко тиквоко.

И без да си социолог е ясно,че в САЩ има разделение.Въпроса е че ако това го каже обикновен човек ,никой не му плаща,а ако го каже Райчев му плащат.Затова и в България има голямо разделение на бедни и преяли богаташи.

сега е че ако поиска примерно да речем Трифонов ще получи Бойкикев!?

тоя изкукал чичко кви ги бръщолеви?

Аз си ги знам Андрей Кънчев и Стойчо Райчев:-))))))))))) Не ги бъркам, нали?

Aa, ne, Putler e svetovniqt lider, pri Putler nqma kataklizmi.

Тоя ме изненада.На каквото ид се дължи този коментар-браво!

Мога ли да попитам с какво може да ВИ "ИЗНЕНАДА" ТОЗИ ПОСРЕДСТВЕН ЧОВЕК???.

Преди няколко години имаше референдум на който народа даде своя глас. Но управляващите не го взеха под предтекст, че трябвало още няколко гласа да стане задължително.

Ами крайно време е скапаните говедари да хапнат от попарата,която дробят по цялото земно кълбо! Да си спретнат една ДЕМОКРАТИЧНА ВОЙНА на собствена територия,а не само да изнасят цветни революции из цял свят...

На територията на Щатите 250 години воини няма.За това време на териториите на Европа Азия и Африка от военни действия са загинали стотици милиони хора и са разрушени хиляди градове,ти да видиш!Без САЩ,само животинския свят би оцелял,ти да видиш.

Що пък да са? Ние немаме петрол.

На Райчев ако му вържат ръцете една дума не може каза

Това сякаш аз съм го писал :D

"Четири години Румен Радев не си отвори вратите на президентската институция за никой и за нищо, освен за жестоко политическо противопоставяне, което той избра още от ден първи. Радев в момента е в много тежка ситуация. Не му отива да каже нещо, а след това да се отметне. Когато посочи датата 28 март, не е той човекът, който постави под съмнение тази дата, а шефът на Стратегическия му съвет". "Радев постоянно повтаря как ще измете мутрите от България - "мутри, вън". Същевременно тези, които създадоха мутрите, агентите на Държавна сигурност са в Президентството, те са шефове на Стратегическия му съвет. Агентът на ДС с прякор "Майстора" (бел.ред. Александър Маринов), постави под съмнение датата на изборите", каза Плевнелиев.

Колко е долен лицемер когато казва, че "Американските проблем са наши проблеми" това са думи на предател готов да лиже за...ка на своите господари. Тези престъпници особено последните 30 години ненаказано устроиха " цветни революции" войни , разрушиха страни държави и милиони хора напуснаха родните си места хиляди останаха инвалиди хиляди деца сираци и след себе си оставиха " демокрация" по тяхному-хаос, разрушения, неупрамлаемост и тоя идиот пролива " крокодилски сълзи".

Мислех си за всички тези хора, които поради една или друга причина се поддадоха на триковете на Mr.Global(задкулисният елит от глобалисти-кабалисти-сатанисти-педифили) и сами започнаха да си копаят гробовете. Това е любимият похват на психопатите – да те доведат до твоето собствено „доброволно“ самоубийство. Искам да им кажа, че най-страшната не е смъртта, а загубата на вашата безсмъртна душа. Изправени сме на много важен кръстопът. Има само два пътя. Кой от тях ще поемете – зависи дали ще ни има като човеци. Тук е пълното интервю с Катрин Остин Фитц от поредицата Planet Lockdown, със субтитри на български език. Ще се радвам, ако споделите с повече хора. Така те ще знаят какъв капан ни се готви и как можем да му се противопоставим. «Много хора си мислеха, че могат да останат по средата на пътя и сега това, което е ясно, е, че трябва да вървиш или с култа, или трябва да вървиш с истината. Пътят по средата го няма и така всеки трябва да избере кой път иска.» Вижте дори само първото видео и бъдете свободни от лъжите и манипулациите на световните куколоводи. Гарантирам, че няма да съжелявате за отделеното време. Инфото още в първото видео кърти мивки със съдържанието и източника си. Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) - The Bulgarian Times https://bit.ly/skritata-istina-sega Върховният съд на Италия разкрива кой открадна изборите в САЩ (ВИДЕО-БГ СУБ) http://bit.ly/USizbori-pulnaIzmama Световната сатанинска диктатура вече е в ход – ето какво ще се случи (ВИДЕО) http://bit.ly/Satan-AI-dictat-FuckOff Ето тук е всичко нужно ви във видео формат, за да схванете хитрите ходове с които ви манипулират, разболяват, следят, убиват световните задкулисни сили. (гледайте ги с натисната опция HQ) https://bit.ly/SecretVideoLibrary https://bit.ly/AntiCovVideos Сборни материали с много специално и грижливо подбрани статии за вашето събуждане от медиината хипноза, цензура и успивки. http://bit.ly/WakeUP-Revolution-BeFree http://bit.ly/WakeUp-Info http://bit.ly/Svoboda-BG

За мармотаааа, за мармота забрави да ни разкажеш! Освен това е крайно учудващо, че няма извънземни в коментара ти! Или може би има?

"Това е страната, на която се държи нашата сигурност, защото НАТО е слаба форма на тяхното военно присъствие" Ами не е като САЩ да има сключен договор със страните на НАТО и по специално с ЕС за това те да разположат военни бази за да ни пазят от голяма и страшна Русия. Като в замяна трабва да се плащат по 100 милиарда на година и всяка страна трябва да вдигне бюджета си за военни средства за да може един ден да не се разчита изцяло и само на САЩ. Ама почти никой не изпълнява това условие!?! И всички разчитат само и единствено на САЩ докато разхлабват армиите си!?

Въобще не говорим за някаква повърхностна история - кой ще бъде президент. Става дума за гигантско фундаментално разцепване на най-силната и най-въоръжената нация в света. Райков това е празнуване на 1-ви Май - серия две . Преди комунизма идва Анархизма

РЗайчев ! Забравяш Чили, Гренада, сега Венецуела, ...!!! Краварските идиотизми нямат край, задото тяхната "демокрация" е САМО ТЕХНИЯ АЛЧЕН И ЕГОИСТИЧЕН ИНТЕРЕС ("Америка над всичко") ! Тази бандитска сбирщина наречена американски "народ" ОТ СТРАХ ДА НЕ ЗАГУБИ БОГАТСТВАТА ОГРАБЕНИ ОТ ДРУГИ НАРОДИ, СИ ВЪОБРАЗЯВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ОПРЕДЕЛЯ СВЕТОВНИЯ РЕД ! Но самата Америка НЯМА НИКАКЪВ ПОРЯДЪЧЕН ПОДХОД И РЕД !!!!!

Това беше капан.

Стигнат ли до открит антагонизъм противоречията в щатите при нас изведнъж ще секнат потоците пари към дадени партии, фондации, НПО-та и "отворени общества", а стане ли това ще секнат паричките на тези, които плащат на теб и другите за да пишете своите "социологически проучвания и прогнози"!

Райчев много обича да се прави на най-умен и да се изказва като компетентен от последна инстанция, но като оставим настрана опитите му за манипулации и дори откровени лъжи досега, той има някои попадения, но и доста неща наистина не са му ясни под шапката! Сега всички много (лицемерно) се тревожат, тръбейки колко разделена била Америка и как това разделение щяло да продължава и да се задълбочава и след негодника Тръмп, който непрекъснато го додклаждаше, заигравайки се с ниските инстинкти на приматите в САЩ. Само че нещата не са съвсем така, ако се погледне по-общата картина и то в динамика! Разделението в американското същество винаги го е имало, но то в своята основа ВИНАГИ е било на икономическа основа! Без изобщо да игнорирам всички останали различия - религия, образователно ниво, етническа принадлежност, география, традиции,..., в Америка т.н. средна класа, която бе стълбът на държавата се размива, и то в условията на голяма динамика (технологични и информационни промени и постижения, и стандарт на живот и СИГУРНОСТ!!! в утрешния ден и тревооността от несигурността, вкл. на семейството (работа, пенсиониране) и на децата! Изобщо не е вярно, че “тълпата” е толкова неконтролируема - точно както вече е пределно ясно, че е лесно манипулируема, точно толкова лесно е и тя да бъде “демотивирана” в разни евентуални деструктивни действия и помисли - достатъчно е много прецизно да се идентифицират и “наградят” лидерите и манипулаторите, и КАНАЛИТЕ им за влияние и манипулация с техните ТИНК-ТАНКОВЕ и КРЪГОВЕ! И точно тук е голямата роля на властта и особено на службите и полицията, при които нуждата от много дълбоки реформи и тотална смяна на ръководителите и културата им е крещящо и спешно нужна! Повече така не може да се живея. И нова веме е очевадно! Нещата са веме пределно ясни, както и кой кой е! Америка отново потвърждава правилото, че винаги върши правилното нещо, след като изчерпа всички останали варианти!

Този платен идиот няма ли най-накрая да го шибне Covid-a... Отрепка долна платена!

ТОВА Е СЪСТОЯНИЕТО НА АМЕРИКА КОЯТО ГО НАЛАГА УМЕЛО ХЕГЕМОННО В ЦЕЛИЯТ СВЯТ ПОД ФОРМАТА НА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ РЕВОЛЮЦИИ. ИНАЧЕ КАЗАНО ТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО МОГАТ ДА ПРИТЕЖАВАТ СВЕТОВНИЯТ ЧУК И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СУБЕКТИ СА ПИРОНИ И ТЕ ГИ ЗАБИВАТ КАКТО СИ ПОЖЕЛАЯТ И КОГАТО СИ ПОИСКАТ. ТОВА Е СЪСТОЯНИЕТО И НА БЪЛГАРИЯ И ПСИХОИДИОТА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕЕ И КАКТО СИ ПОЖЕЛАЕЕ.

Уважаеми админи и модератори от Дир-а...Много ви моля да проверите ИСТИНА ли е информацията, че Папата е арестуван??? ---------------------------- Случаят е следният : В една от моите групи във Фейсбук...на която аз съм Админ (групата е доста голяма казва се ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ СРЕЩУ ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА) двама от моите членове на групата публикуваха следната информация, позовавайки се на чуждестранния сайт Conservative Beaver (Консервативен бобър) с линк : https://www.conservativebeaver.com/2021/01/10/vatican-blackout-pope-arrested-on-80-count-indictment-for-child-trafficking-fraud/?fbclid=IwAR0VILOrH6BThQdB1XaoTk4DNfal-LELco5cOFmwqLyavFtBfg82lAoqI В този сайт има материал озаглавен : VATICAN BLACKOUT: Pope arrested on 80 count indictment for Child Trafficking, Fraud..... Ватиканско затъмнение (или цензура) ПАПА ФРАНЦИСК Е АРЕСТУВАН ПО 80 ОБВИНИТЕЛНИ АКТА за трафик на деца, измама, притежание на детска порнография, кръвосмешение, притежание на наркотици и други престъпления. Военни служители, италианската полиция и тяхното звено за сексуални престъпления вчера, събота, са го арестували в дома му във Ватикана заедно с няколко други високопоставени служители без инциденти. В момента папа Франциск е държан в неизвестен затвор, разпитван от федерални агенти, работещи за държавата Италия и Интерпол. Съобщава се, че ФБР е в готовност да долети и да го разпита, след като Интерпол приключи с него. Оставям линк към автентичната публикация. -------------------------------------- Това дали е вярно??? И ако е вярно Дир-а могат първи да пуснат материала...

Ти имай впредвид, че Интерпол е създадена под егидата на Римския клуб. Всъщност не е имало спирания на тока и кацане на полицвейски хеликоптер на площада. И 80 обвинения? Нещо не е наред в цялата история! Не че е невъзможно около папата да са открити лоли за пушене на наркотици, ама...

Всяко чудо за три дни. Като гледам реакцията на американските и световните борси, дори още не са го преместили в другия крачол.

Незнаех че до сега ''безпроблемно'' си живеехме защото ни насаждаха ''демокрация и ценности'' американски а сега видите ли те сами са си ги поругали... И кой е глупавия сега???след като и самите кравари не си вярват на ''демокрацията и ценностите'' дето ги налагаха чрез подлогите си по света.

За САЩ може и да е прав, но за България не съм сигурен , че е искала Борисов.

Америка си има своите проблеми и съм сигурен че ще открие правилния път за тяхното решение.Американската нация винаги се е сплотявала при съдбовни предизвикателства.Демократичните процеси ще засегнат цялото общество, те ще протекат и в самата републиканска партия. Вярвам в здравия разум на политиците, от които зависи единството на нацията. Примера от щурма на Капитолия, който Америка показа на света е ясен пример,че демокрация не се налага с бясно упорство на загубилия,уличния натиск не е демокрация а метеж.Който има нещо да каже ,да го казва на изборите. Това ,което казвам важи с пълна сила и за протестите в България ,инициирани от престъпници криещи се от правосъдието в чужбина и намерили подкрепа в една личност, готова да постави на карта демокрацията в България, която с юмрук иска да наложи своето виждане за демокрация.Така не става-вижте примера на Америка

ОЗНАЧАВА, ЧЕ МОЗЪЦИТЕ ВИ СА КОЛКО ЧЕРЕШОВА КОСТИЛКА :) ЗАТОВА И ВМЕСТО ДА КУПИТЕ ЖЕЛЕЗНИ ТРЪБИ СТЕ ИЗМИСЛИЛИ ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА, ИДИ-ЪТС :)

ПРОБЛЕМИТЕ ВИ ЗАПОЧНАХА ОЩЕ 2016, КОГА ОБАМКО ПОЧНА ДА ПЕЛТЕЧИ НА ПОСЛЕДНАТА СИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ, А ВИЕ ИЗБРАХТЕ КОЛХОЗНАТА СВИНКЯ И ЙЕМЕНСКИТЕ МАЙМУНИЩА ПРОТИВ МЕН - БОГА :) ЛОШ ИЗБОР ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА, ЛОШ ИЗБОР.

Ами правилно, защото и американският посланик взема отношение към проблемите в България, даже започна да забърква и български баница.

криви като сърп, тъпи като чук

И както беше казал един не ща бисквитки , искам бира, ракия и вино с кебапчета и луканка... Ако ми трябва реклама ще я намеря , с рекламите просто дразните.

Това че Андрей Райчев е подлога е ясно. Не не са наши проблемите на САЩ. Ако в България стане нещо подобно колко американски медии ще го отразят? Някой в САЩ интересува ли се от България? Защо от много време ни занимават с случки в тази толкова далечна страна. Пука ми кой ще е президент, колко и кого са убили и какви наркотици гълтат. Ние сме независима държава , но нашите политици се стараят да станем 50 щат на САЩ. Не станахме 16 република на СССР, сега пробват със САЩ. Преди имаше информационно затъмнение за запада сега за Русия. Направо обективни журналисти и медии. Що не се закриете?

Гошо, като толкова харесваш фашизираното управление на Путин, бягай там и не философствай, малко ти е пипето.

мръсен мазен долен комунист със сто фирми , милионер и дъщерите му също

...да бе, комунист-американофил... Явно си открил нова порода!

тъп трол като теб

Грешиш, господин Райчев. Проблемът е че държавата я няма. Едни богати и злобни чичовци я на биха, и я сложиха в ъгъла, като наказано дете. И тя си стои в ъгъла, и прави каквото чичовците кажат. Понякога истината може да се каже само в няколко реда, стига да искаш да я поднесеш,и точно това е проблема не само за САЩ, но и за целия свят