Андрей Райчев: Планът на Нинова пропадна и сега ще участва в строителството на Радевия кон

"Революцията изяжда децата си, но това няма да се отрази на преговорите за кабинет", обяви пред Dir.bg социологът и политолог

Обратно в новината

Коментари - Андрей Райчев: Планът на Нинова пропадна и сега ще участва в строителството на Радевия кон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Празни мисли на един празен човек.

Всъщност след няколко лупинга имаме БСП на власт. 30 години правим усилия да се отървем от БКП и след това си избрахме БСП. Евала на комунягите, пак ни изклатиха. Всички си изиграха отлично ролите- и Нинова, и Радев, и Костов, и Доган, и Карадайъ. За нас остават снимките с чекмеджетата и спящия Борисов.

Райчев пак дрънка врели некипели. Този се превръща в някакво мънкащи старче, дето нищо не му се разбира.

Радев бил загубил най малко.Радев нищо не е загубил,Той е големият победител според българския народ.

Той направи троен шлем.Създаде от нищото нова партия необременена от олигарси,приватизатори и мафиоти.Измъкна се от опеката на ръководството на БСП,което беше заседнало в безидейност и безпътица.И най важното е ,че е на път да състави коалиционно правителство,което да изведе България след 32 години застой на пътя на прогреса.

неолиберастко правителство на ПП не е добре, ПП не е създадена от нищото а след договорка с ДБ, чалгаря и станишев - пръв приятел на Кирчо, който от години работи да вкара РСМ в ЕС, а майка му я държаха в СУ да създава македонски език, да прелеят техните гласове в ПП. Христо И.даде оставка щото ще е министър, а слави ще си получи рамо за бизнеса, защо не питаш как не дава оставка след като загуби повече от 400000 гласа и партията му просто изчезна. А искат на Нинова, която изгуби 100000 гласа и то заради тия интриганти зад гърба и, сега станишевци под крилото на радев/деса са се обединили да са сигурни че ще успеят да я махнат. Та подлеца радев добре се "справи" на наш гръб.

Като гледам какви еврейчета са в тая партийка, едава ли е независима от олигарси

Корнелия, Марш у лево и колкото по-рано, толкова по- добре!

Тъп маймун !

Аман от Смешници

Да, ерата Борисов приключи. Да видим сега какво ни очаква. Скъпия ток, високите цени и здравната криза ме притесняват.

Играта е КРАТКА-3-6 мес. Стоя тотален комунизъм у нас отново ще се стигне както през 56 г.не ВЗЕХМЕ под натиск от СССР от Плана Маршел и бяхме три год в ИЗЪНАРЕДНО положение / хората на полето три год. получавапа 20 стотинки на ден / Това ще се повтори в съвременен вариант, защото от 44 г. до ДНЕС ние сме под руско влиятие и Радев си свърши работата,но ще е кратко защото е ТЪП и ПОДЛОГА руска!!! А Турците с лидера си Доганя - Резидента на руската мафия и показа това за сетен път,но и те са в блатото от днес до 3 месеца!! Ужасът настъпва, пак заеми . Няма МЪНИ. Това ще е резултата от положението и ще духат супата всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

... шъ ми кай?

Нинова направи голям шлем! Това което вчера се случи е резултат от петгодишните й усилия. След пет години търпеливи и последователни действия тя "инсталира" комунистите на власт!!! Защо си мислиш, че Корчо и Кокорчо са нещо различно от комунисти? Комунистите сега ще присвоят безплатно!! безидейния "електорат" на ИТН. Преебаха ДБ, като от антикомунисти ги накараха да им се слагат и да гласуват за чогунения комунист Радев - обезличиха ги тотално!!! Ако това не е успех за Нинова, не знам какво е??? Комунистите сречелиха всичко Парламент, Президент, правителство!!! А иначе вие си говорете, не й пречите...

Май ти си с "ЧОгунена " глава.

Нинова гледаше мазно мазно…… преди се пънеше, а сега е омекнала…. Искаше да кара влака, но не стана….

Първо да даде обяснение, защо не си плаща режииите(прави го от години), после да даде обяснение за голф клуба край морето(клубът незаконно е навлязъл в защитена зона) и чак след това да си дава тъпите идеи и тълкувания!

Този мастит социолог, който натрупа пари и от БСП и всички управляващи през прехода, защо не ни спести глупостите си вече. Ей срам няма!

в Равно поле, ами плямпа да го не забравят колко се е омазал.

Здравейте на всички ! Преди изборите много хора ми писаха - Хвала тебе Кабадане, туй, което пишеш, туй да стане ! Искам да Ви поздравя по - случай окончателните резултати на президентските избори. Като собственик и управител на Първата виртуална социологическа агенция "Гама Пръч" съм радостен, че екипа на агенцията отново успя да познае резултата и че Радев е безспорния фаворит. Екипа на агенция "Гама Пръч" е - Алфонсо Галибар, Зъблезъб Безстрашни, Габардин Островски, Таралан Билиргишинов и аз Кабадан Бюлбюлев Ви пожелават здраве и щастие и весели коледни и новогодишни празници ! На всички, които ни поздравиха изпращаме по една виртуална бира марка "Перла + " , а на всички, които ще ни "отсвирят" изпращаме по една виртуална бира марка "Тиквун".

Радев унищожава опозицията в България. Ама със Запада ще му е трудно. На КиКо ще им дръпнат парите и заемите и ще клекнат до ниво да казват от сутрин до вечер че „Крим е украински“, но с „техният президент“ ще става все по-трудно да получат заеми и да успокояват хората с ...бладенствие в изолацията.

Корнелия ухапа Радев по пишока! Но той и го нацепи в корумпираната дупараа и тя подаде оставка...

да се маха .Да изчезва .

Този е един скучен фъфлек с ниско IQ. Толкова ли не останаха умни хора в Бантустана, че все тези стари тъпоъгълници интервюирате????

Ти остроъгълен ли си? Басирам се, че не знаеш какво е геометрия, тригонометрия и т.н., но даваш мнение, само че дори то не е твое, а чуждо!

То пък един кон е неговия... С рефлекси на умрял кон!

ЧЕСТИТА победа на всички българи. Сега да не забравяме. Утре цяла България строена на плаца със зелени чорапи и зелени потници за опресняване на командите: Равнис, Мирно, Падни, Стани, Падни, Падни, Падни и т.н. Само хора които не са били в истинска казарма не знаят че няма ВОЕНЕН който да е останал с нормална психика. Ееее, следващите 5 години ще го разберат.

Честита и на теб. И не се притеснявай. При Бай Ставри не е толкова лошо. Не се страхувай, не бъди нервен.

Язък ! Така и не разбраха , че печели този който заложи на тези които не гласуват и намери начин да ги накара да гласуват ! И този е умен колко ГЕРБ , БСП и ДПС ! Това са им твърдите електорати !

Райчев не схваща, че има и нещо друго: Ниската избирателна активност и злостната кампания на Борисов срещу машнното гласуване, срещу президента, както и срещу осутеното купуване на гласове, поставиха активните избиратели в затруднено положение. За да се осигури достатъчно предимство на ПП, те жертваха такива партии като “ИБГНИ” – не става дума за никакво “изяждане”, а за необходим прагматизъм. Ако избирателната активност беше над 60%, положението щеше да е съвсем различно.

Социолозите не познават и не обичат народа си , но обичат все пак парите му ! Телевизионерите са нещо по-различно ! Те също обичат много парите. И Бойко обича много парите ! Вестникарите и те обичат много парите . Може би единствен почтен е Недялко и неговите манекенки , въпреки факта , че и те много обичат парите. Това са тези , за които се казва , че силно обичат да ни мразят. Усещат горките , че кранчето се затваря и ще получат само гореща супа.

Измамник

Да, но Мунчо е победител, въпреки това!

Само Нинова извика, че царят е гол. Радев изчегърта бсп, дб, итн и мая! това е истината!

Честито на Радев и неговите фенове! Съболезнования на останалите българи в територията. Като видях снощи хорото на Радев с Весела Лечева и другите приватизатори-милионери от прехода в предизборния им офис ... и се сетих за хорото на Жан Виденов при смъртта на войничетата! Сега ежедневно имаме по 10 пъти по толкова жертви и ... хоро!

Не забравяй и хорото пред НДК при повторното избиране на Георги Първанов за президент! Нямаше един българин, само цигани...

Райчев, не ти прилича да интригантстваш.

Истината боли!

На Нинова номера мина. Разграничавайки се от Радев, му даде шанс, да спечели гласове извън БСП.

Райчев, Райчеев, слабо - Райчев! Нинова и Радев са в заговор от самото начало! След изборите за НС е ясно, че БСП е НУЛА т.е с тези атаки Нинова му взе 3-5 %, но му даде 20%, как па не го схващате!? Махна от Радев стигмата на - 'Той е зависим', 'Той е комунист'. Самият той се изходи на националните интереси и с едно изречение - 'Крим е руски' обра всички русофилски гласове! Това е СХЕМАТА и тя е измислена и реализирана от тежката артилерия на ДС - КАЗАХ!

Какви строителство нарадев кон, бе Райчев? Нинова направи най-големия удър правен някога от комунистите! За 5 години Нинова бавно и полека, от абсолютен аутсайдер направи БСП управляваща сила, държаща в ръцете си трите власти - Парламент, Президент и Правителство!!! Първо пробута невъзможната кандидатура на Р. Радев за президент, да тогава Борисов направи лекомислен гаф с Цачева, но резултатът беше, че БСП получи президентския пост!!! После продължи лека полека да подкопава силата на Борисов. Преди две години премина в по-активно настъпление, започна дестабилизация, чрез площадни действия. Изкара поставени палячовци като "отровно трио", Лая Манолова, всякакви лумпени, но най-същественото беше ангажирането на младежите против основния й опонент - Борисов (ГЕРБ). Младежите излизаха и им беше купон, правеха плакати, хепанинги... е, омръзна им, но антигерб принадлежността им остана! Вляха се при ДБ, но не знаеха защо - обезличиха ги. После Радев пусна ония имамници Корчо и Кокорчо, които спечелиха същите тези неориентирани младежи с перченето си и псевдообразоваността си. Но най-големият й удър е унищожаването единствината антикомунистическа опозиция - ДБ или по-скоро ДСБ. От антикомунистическа градска опозиция, с включването на ренегатите от ПП, тя ги направи конформисти, придърпа ги към "своя протест" ( а те не се усетиха, че ги изиграха) и в крайна сметка 72 % от тях гласуваха за нейната кауза Р. Радев. Всъщност това е най-голямата й победа - унищожи най-радикалната си опозиция, защото ГЕРБ са популисти, те си отиват с Бойко, а той е пътник.

Но ДСБ не излезнаха да гласуват на втори тур.

ДСБ не излезе, но младите им "заместници" излязоха и ги обезличиха! Официалната информация за младият гласоподавател е, че ДСБ гласува за Радев (за креатура на БСП). Подмяна, идеологическа подмяна!!! Която е заслуга на петгодишната стратегия на Нинова!!!

Свободни съчинения по тема... Нищо повече. Но, явно много неща не са ти ясни, само въображението ти придава мистични сили на разни герои...

ДБ са даже по-зле и комунистите. уж десни, пък всъщност пембени либерал-зелени джендърчета. на тия и 4% са им много. И спонсорите им се усетиха , че Ристьо и компания са много куц кон и заложиха на друг.

Няма как да прогониш знакови фигури от ГЕРБ, да ни предлагаш Кирил и Асен, да предлагаш някой като Панов за Премиер и да очакваш че герберите ще излезем да гласуваме. Все пак 1/3 от ГЕРБ гласува. Аз ходих в кварталната кръчма и се напих като свиня.

Бойко отлъчи и свестните в ГЕРБ, такива като кметовете на София и Бургас, Елен Герджиков - председател на Столичния общински съвет, Менда Стоянова, Дариткова и се завива с бояджиите Тома Биков, Деница Сачева, Даниел Митов, Дани Каназирева, Лъчо Мозъка, Любен Дилов-син, комсомолеца със съкратеното име, фурнаджийската лопата от Видин.

Нинова ще подаде оставка и после червените чукундури ще я преизберат. Или конгреса няма да приеме оставката. Червените са прозрачни дори и за децата.

4 избори Радев не успя да свали Бойко, но вместо да подаде оставка, той пикса помощ от външни държави и външни сили и има се врече, за да му помогнат,а сега Нинова била виновна

Бойко ни предаде. За това и на двата тура 2/3 от ГЕРБ не излязохме да гласуваме. Като за капак в деня на изборите дрънка за Крим и накара всички дърти червени дебили, които до един са русофили да отидат да гласуват. Резултатът е съвсем закономерен.

Добре, но Алианса световния, вижда всичко и Вече знае за пристрастията на Радев към Русия Алианса няма да му прости

Вечният социолог, който нищо не казва, но всички телевизии го канят.

Татяна Дънчева в мъжки род, евентуално.

Какъв кон? Какви ги плещи този?

Абе олигофрен, взимай си Визата и вън от страната! Откъде са ти милионите, попита едно пиленце?

не се строй бе празноглавец , а се отглежда . Радев Троянския кон е построен отдавна , остава да видим #Кой и защо го е постройки .

тея наиситна са избраната раса, винаги са на върха на събитията, Райчев е женен за евреики и явно го светава на къде е бъдещето. Станишев по дядо е Яков и той е успял, ПП взеха човек на шалом който е израснал в израел но пък ще ни бъде външен министър, и те победиха, наистина това са бого избраните, българите са някакви мижътурки, които без тяхна помощ не могат да се справят с живота и да си упраляват държавата

абе за тоо ковид няма ли или се е боцнал с четвърта доза

Едва ли може да се говори за революция, “изядени” от нея и др.подобни. Просто на българите най-после им дойде до гуша от престъпния режим на Борисов и успяха да го махнат. Може да се каже, че заради тоталната корупция и манталитета си на бандит, Борисов беше неодобряван не само в Европа, но и зад океана – това естествено помогна, но все пак ние се справихме – подобни случаи в историята ни не са много. Тревожна е обаче ниската избирателна активност. Обясняват я с “умората” на избирателите, пандемията, машините и други такива глупости. Ако погледнем назад във времето ще констатираме без труд, че такава е била активността на предишните избори, пък й предишни години. Реално се касае за тотален политически мързел на част от гражданите, за незаинтересованост към състоянието на обществото и държавата, което в никакъв случай няма да има добри последици. Това категорично трябва да се промени. Изглежда е дошло време да се въведе задължително гласуване, разбира се със съответните изключения за хората които обективно не са в състояние да гласуват. Доста несигурно е какво ще направи Нинова при преговорите за съставяне на правителство. Тя продължава да поставя на преден план социалната сфера и това не е лошо, ако икономиката има възможност да подобри нещата. В условия на икономическа криза е твърде съмнително, дали е постижимо в пълна степен, както си го представя Нинова. Ако тя не го разбере, може да се превърне в “препъни камък”. Големите цели в момента са, да се премахнат последиците от диктатурата и престъпните практики на Борисов, да се стабилизира икономиката, да се възстановят държавността и парламентаризма, да се справим с пандемията, което на свой ред ще създаде достатъчна база за всичко останало. Да не се държи сметка за тези реалности, е все едно да кажем, че сме си поставили за цел да колонизираме Марс през 2022 г.

Кога Слави ще въведе мажоритерен вот Кога един лев субсидии Кога 120 депутата Кога АЕЦ Кога македонския космонавт ще го.... Какво си се хванал за социалните искания на Нинова. Права е. Колко милярда взеха за 7 месеца и колко дадоха на хората.

Само наивно дете, изплискала бабичка може да вярва в промяна през избори. Сериозно, напънете тия тикви с промити мозъчета. Промяната сменя само еничарите, не сменя еничарството като най-доходоносен бизнес по тия ширини. Единственият коректив съществуващ в демокрацията като система е гражданска реакция директно насочена към проблеми и фактология. Сделки, държавни поръчки, европейско финансиране и т.н. За да ги има тези реакции трябва хората да са информирани, което няма как да се случи в държава с частни медии представляващи комплексна комбинация от интереси на собственици и външно влияние. Журналистиката в цял свят е смляна. Пример: Асандж е още затворен и миналата година се опитаха да го убият. От там да дрънка някой, че гласуването трябва да е задължително е като случаят с ваксинацията. Не може да я направиш задължителна без да погазиш конституция гарантираща правата и свободите на гражданите. Тия крайни идеи и мерки противоречат на идеята за демократично общество и насочват скалата към тоталитаризъм и дистопия. Сопри се малко. Удари си един шамар пред огледалото. И си пии хапчетата.

Андрей Райчев копае дъното с всяко свое следващо изказване !!! Невероятен плазмодий !!!

Райчев?! ХА-ХА-ХА! какъв план, какви 5 лева? Всъщност Нинова трябва да е имала само 1 план - да се конфронтира с Радев, та той да стане по-симпатичен на публиката дето никога не би го подкрепила. Като гледам резултата, това е МНОГО далеч от "пропадане". Ама кой съм аз (прост коментатор-анонимник), кой е Райчев (всъщност какви заслуги има той за обществото??)

Това за радевия кон ми харесва. Ама няма да го строят. Само ще го галят по топките и ще го цункат отзад. Вече се наредиха на опашка. Мая, Ристе, Славчо, Корнелия. Все герои които изтекоха в кенефа на промяната   

Лебедовата песен на Андрей Райчев..................

Дрън-дрън-дрън... От къде си изкарва парите тоя дървен философ?!

Луксозното голфигрище "Блексирама" край Балчик е негово!

От две седмици и месец преди това се наслушахме на анализатори от всякакъв вид, род и слугинаж. А то си е много просто. Ниска избирателна активност? Първо списъците са пълна фалшификация- я има, я няма в България 3 млн. активни гласоподаватели(голяма част се страхуват да гласуват- от машините, от болестта, от себе си даже, друга част ги мързи да отидат до урните), Второ- за 30 години тъй наречените български политици тотално показаха, че "ако изборите решаваха нещо, щяха да ги забранят". Трето-тази година то беше избори, то беше чудо. Не си измериха егото тези дето ги избираме и да седнат, па да поработят. Четвъртото е отровната атмосфера дето я създават Боко и дружина, на които все Радев им беше в устата.( за тях е разбираемо, губят властта и вият като на умряло). По стара българска традиция все разсъждаваме как НЕ може да стане нещо. Та и този г-н Райчев- стана милионер около прехода, на всички управления метреса и не спира да ни учи как да живеем. "Революцията изяждала децата си"- дрън, дрън. Не революцията, недоверието и лицемерието на т.н. политическа класа им изяде главата. Ние просто не им вярваме, щото сме ги виждали и чували що за стока са. Хайде, поспрете се. Оставете младите да опитат, дайте им глътка въздух и не ги плашете още преди да са тръгнали. Може би в тях е надеждата, че България има бъдеще.

Радев е номер едно А Герджиков е едно размазано....римува се с айно

Почти всички кадри на БКП се изредиха да правят " преход". Време е да се опитат и кадрите на прехода.

Дано преживеете зимата!

Ще дойде Костов и ще ни спаси.

Революция не е точното определение за случилото се миналата година. Този Райчев явно не знае що е революция. Точната дума е въстание. А това въстание започна и завърши без политици, и без никакви политически партии. После някакви се присламчиха и даже се с наглост се обявиха за "партии на протеста".