Андрей Гюров: Ще предложим правителство на малцинството

Председателят на ПГ на "Продължаваме промяната" категорично посочи, че не е имало външен натиск, за да се случи тази среща с ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Андрей Гюров: Ще предложим правителство на малцинството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протакайте, протакайте, че бонуси и ваканция за Коледа трябва да си осигурите като дупедати, а хората нека събират капачки за да помогнат на някой като тях...

Как е Промяната? Захлебихте ли през последните две години? Дебелеете ли?

ㅤ

"Председателят на ПГ на "Продължаваме промяната" категорично посочи, че не е имало външен натиск, за да се случи тази среща с ГЕРБ" Гузен негонен бяга. Щом "не е имало", значи със сигурност е имало набиване на клинци на Козяк, на закуска.

Ами като виждат как с лъжи, лицемерие и манипулации пак се намърдаха в НС защо да не продължават с това което най добре умеят.

С тази безмисленна среща за ПП Киро и Асен само ще легализират чекмеджетата на мутрата. Тези 16 политики ще може да ги представите и по време на бюджета. Мутрата успя да подхлъзне Киро и Асен за да изкара герб от изолация. Явно совалките на каскета постигна нужния резултат в парламента

ПП+герб+Явен+ДеБе=вечна неразделна любов, да ги оставим да се усамотят в парламента милите :)Това, което всички българи ги интересува е не любовните мъжки ласки, които щедро си разменят простите п-ки и герберастите, а дали президента Радев ще застане на страната на българите и ще наложи вето на националното предателство на 175 депутата, които ни хвърлиха в греха на братоубийството и ни цапат ръцете с православна християнска кръв ?!?

Не обиждайте Гюро! Ние сме най-добрите! Курчо, и моя жребец Кокорчо, ПепеРуди Гела, Гюро Михайлов, Просто Наскоро, Лореал и ГугЛена Парапетова.

От пожарникар та на глок.

ㅤ

ГлоГ!

Бай ви Гюро е от махалата. Дебели джуки и сини венци...ясна е работата.

Като му гледам физиономията тоя е точно от малцинството

То че съдържание няма - няма. Но относно формата - прилича на бледа спирохета преди да тръгне да нанася поражения. Не очаквайте нищо, Радев ще продължи да пуска гълъби на тавана, ние ще продължим да се издължаваме на хазната за новите поредни избори и да им субсидираме партиите, така ги усторйва, да няма никой по-равен от останалите, а всички вкупом - да ни държат здраво юздата! За вас - само кайма тип всенародна с изтекъл срок, ако успеете да я сварите докато не са я разграбили от щастливия електорат.....

Да бе не е имало тук корабче плува ли а .....

Има едно слузесто корабче на бай Сали цингата дето плува у гъзо ти

и ококореното педалче дупе???? Ньеееее!

Не точно тези джуки бе, селтик, на майка ти разпнатите до гъза джуки дето ги пълнят със сифилистични човечета

Какво правителтсво на пп бе ,ши ми ядеш кура

да ядеш кура на Радев и да ближеш мършата на Деса.

Разцепление в ПП има. Половината група искат правителство с ГЕРБ защото знаят, че след месец-два са аут и няма да помиришат НС. Кирчо и Кокорчо ще се правят на мъже до последно. Взели два гардероба кинти от олигарсите да мачкат Борисов и още им е обещано. Обаче са си направили сметките без Борисов. От кристалите още летят в облаците

има разцепление, да, на бузите ти отзад дето са по равно разполвени от мангалска осополивена и гренясъла царевица

Имаше ли Гюро глава или нямаше? Абе за шапка знам, че имаше ама за глава не съм сигурен...

има, няма цялата му курова глава ти е набита анално та чак през устата ти е излязла

ми без бюджет се краде най-добре, затова Мунчо и хунтата му са се заврели в кацата с мед, бъркат, вадят и складират по чекмеджета, гардероби и офшорки. Ех, народе, народе, забрави как да въртиш сопа!

Избори! Веднага! Никакви отсрочки! Избори до дупка! Докато не се сетят, че трябва на първо място да сложат мирът и благоденствието на хората в България!

Избори с машините бе, ще си гласят резултато до побъркване

Когато имат заповед от своите господари от Американското посолство , Лъже Манговците о ПП ще се явя на среща с ГЕРБ и кючек ще играят даже , ако се наложи. Робите от ПП нямат избор, когато Американския звяр е камшик в Ръка е проникнал отзад в аналната им тръба. И накратко казано, сега ги карат и ще направят коалиция със тези срещу които се бореха 1 година на живот и смърт. Тези боклуци влезнаха в управлението преди година, само и само заради простия народ "подмокрени бабички" , които повярваха,че тези ПП ще ги отърват от Герб. Хубаво си правете сметката кой е сано Алтернативата !

На теб от както от Кремъл ти пръснаха задната тръба се развика АААААА!

Гюров, много си секси. Не си за депутат, искам да те гледам като модел на слипове.

Пепесето (полит-просветната стая) на централния затвор ли ще се срещате с ГЕРБ или в бубинажния цех?

Съсипаха България!

Как на малцинството бе пак цигани ли ще управляват България?!?

Естествено, че ПП няма да променят позицията си. От самото начало беше ясно, че следващото 'редовно' правителство ще бъде на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ Целият политически театър, в който са включени всички парламентарни партиии и президента, е за да се убеди българския избирател, че това е най-доброто решение в момента.

Няма да се получи, в България всеки мрази всеки.

И кой е виновен? Работещите бедни преобладават, а като не можеш да вържеш двата края, няма ред и сигурност в държавата , как да раздаваш усмивки?

ти го гониш през вратата той ти влиза през комина

смешника да си го наречем с истинското име ...Андрешко де :))) Пък и по си му приляга с тази зелена глава :)))

Веждичката кот каже, това ще е.

Този сайт е пълен с тролове… Тези нещастни хорица пишещи за жълти стотинки никога няма да проумеят и осъзнаят… те са си мизерни в цялата си душа, не 12 а 112 години да са все тая… Жалки, прости душици

И педали като тебе. Щастливи едри душици

Ама естествено! Малцинство + куролация по отделни кръжоци. Кръжок по избори, кръжок по евродалавера и други пари, кръжок по евроатлантизъм кръжок по корупция, кръжок по половете, кръжок по правосъдие и мир и т.н. Ясна е вече формулата на козяк. Последни надежди говежди за правителство.

Андрейко, първо - хиалурона не ти е поставен добре, едната устна е крива. Второ - няма да гласувам. Достатъчно се разхождах 45678889 пъти , защото ТАКА сте решили и най - вече ми писна от лъжци. Нека гласуват дпс, те поне имат за кой. Аз се уморих от " парцалени кукли" , говорещи на различен от българския език. Така или иначе нищо няма да се промени.

нищо де, айде да изчакаме утре резултатите от изборите в УСА, па после да получим указанията по СМС

Нали всички дупе тати чеката заповеди отвъд океана . След две седмици ще втасате всичките !

То ако беше така, останалите от Герб:ДпС нямаше да свалят Петков, тъкмо като махна руските шпиони.

Това доморасло политиканче, добрало се до кокала, ще решава съдбата на българите като мисли само за собствените си интереси

sawo

ПП са абсолютно най-принципната и открита партия за последните 20 години. Жалко че масите са здраво зомбирани от мафията и повечето или изобщо не знаят къде се намират, или повтарят опорките от телевизията. А жалките тролчета тук, които са си продали и нямането за жълти стотинки са едно от най-тъжните гледки в интернет пространството. Пичове, замислете се защо сте бедни - дали защото някой ви е виновен, или защото подскачате за трохи и си мислите, че правите нещо.

ПП са пълни педераси, в пряк и пренос ен смисъл!

sawo

Щом само това е което можеш да измислиш за тях това говори повече за теб, отколкото за тях.

Те повече не заслужават!

Определено сме по-бедни откакто се появи ПП и ни управлява “успешно” и “ прозрачно!

И Бобо Сикаджийски да ни управляваше тази година, пак щяхме да станем по-бедни. Цяла Европа, че и света обедня за последната година.

ПП не са адекватни - Киро си мисли, че премиерът е цар. Не успяха един шеф на КЕВР да назначат - толкова са компетентни. Да не говорим за противоконситуционния им проектозакон за санкциите и за КПКОНПИ и за прякото предаване на ДБ за бухалката КПКОНПИ. Гола вода и всичката пара в свирката - целия свят им пречи

Ти изобщо добре ли си? Силно се съмнявам.

Чудя се кои са по-жалки ГЕРБ или ПП. До вчера мафия а утре се готвят да управляват заедно. Тези разговори са за разпределение на баницата. Може да го извъртат както си искат че не са в коалиция но всъщност сега се разбират за подялбата. Тези които са гласували за ПП ненавиждайки ГЕРБ сега сигурно им е добре вътрешно.

Разединителят на нацията Радев е виновен за всичко! Той създаде хаоса направи опит за метеж, наруши конституцията и направи така, че партиите да не си говорят. Фатмака освен че открадна пари за апартамент и заплати на любовницата си взимаше в продължение на 5 години по 15 000 лева на месец, нищоправеца. Направихме го милионер, а той съсипа държавата! Явно още се учим на демокрация и ще стигнем до истината по трудния начин.

Ха, виновен бил? За какво? Че скара краварите и вкара нато'то в размисъл! Ми нека! Тук крави не пасем, щото сме на свинско с кисело зеле...

Ве не се абете, ръфайте кифтаците и изпълнявайте каквото нареди мустафа чауш. И си шмъркайте спокойно. Все пак сте с имунитет.

Третия мандат отива при Янев и правителството е готово. А променените идиоти че го гласуват понеже Мустфаъа че ги бие с тояжката по дупенцата.

На Янев му е обещано да бъде Премиер за това гласува за оръжието.

ГЕРБ, ДПС и Янев че крадат яко известно време. После Премиер става Копейката а Митрофанова Губернатор на Задунайка.

Много нагло парче излезе Кирчо Петков! Те не го щат в селото, той пита за поповата къща...

Мустафата е наредила да има правителство. А Путин дебне изотзаде.

Шведите ли ще са на власт ?

ГЕРБ, ДПС и Янев че направят правителство. После и трите партии че кешират известно време и после кой от къде е.

Сектата ПП "Пръднахме промяната" щели да са конструктивна опозиция с правителство на малцинствота. ХА-ха-ха. Това и Болен Лидеров-Сидеров не е толкова изперкал от лакомия за власт?!

От къде това самочувсвия, не разбирам?!?! Тази "политическа" формация е не състоятелна и трябва да изчезне, като ИТН. За съжаление ИТН имаха своя шанс и не се възползваха от него, така че няма да разберем какво можеше за стане, докато ПП показаха и всички видяхме колко некъдърни са и чии интереси обслужват. Явно ще има нови избори.

ПП - подмяната си е герб, но с друго име. Единственият им проблем е кой повече е откраднал и ще открадне, въпреки, че се кланят и финансират от един господар....

Въобще Някой задава ли си въпроса защо ГЕРБ-СДС взе 23%на последните избори въпреки репресиите и машинациите от хунтата. А сега расте подкрепата на 26%. Ами много е просто обяснението! Народа ги харесва и гласува за тях, защото направиха много добрини за Родината и управляваха успешно, както и че секнаха далаверите на олигарси и контрабандисти. И въобще като ги гледам Киро лъжата, Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Бойкикиния, Курнела, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов е цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план.

"Доживяхме мафията и промяната да се прегърнат." Май само ти не разбра, че мафията са ПП, а промяната са ГЕРБ. И едва ли ще се прегърнат.

Президентските избори бяха тест за зрелоста на българския народ. Щом избраха президента Радев предложен от Решеников, президент уреждал любовницата си с апартамент и заплати неправомерно с крадени народни пари , разединил нацията и подбуждал бунт срещу законно избраното правителство от българския народ нарушавайки конституцията, явно още се учим на демокрация!