Коментари - Анализатори: Борисов ще продължи разчистването в ГЕРБ, в БСП битките няма да секнат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с отстраняването на Цветанов, ГЕРБ започва да се разпада!

В Божурище, кмета от ГЕРБ и секретарите, продавали 80 декара за по два лева кв. метър! Омръзна ни да слушаме, че партия ГЕРБ, "има морал"!

Кво разчистване? Съд и писъди за крадците ще има ли? Конфискации? Ако няма - нищо не правите. Цялата пара в свирката. Демагози и лицемери.

Те ГЕРБ 10 години се чистят, а все по "мръсно" става.

Борисов ще продължава да гаси пожари и да приема оставки. Гаф след гаф, оставка след оставка и обяснения за обществото, че всичко е дело на "лошата опозиция". Те потънали до гуша в далавери и корупция, а после другите им виновни. Някой ще рече: Добре де, ами защо спечелиха тогава? Проста работа. Защото една прослойка от обществото, която е на хранилка при ГЕРБ си гледа интереса и гласува стегнато и дисциплинирано под строй. Става дума за "калинките" на ГЕРБ, които са задръстили държавната и общинската администрация, министерства, ведомства и агенции. При избирателна активност от 26% процента, тази армия се справя без проблем. Нея моралният аспект на управлението не я интересува! Интересува я само материалния. Гушките да са пълни! Що се отнася до БСП, там работите са прости. Никакво значение няма кой е бил начело на партията и дали са били в парламента или извън него. Най-голямата глупост ще бъде, да седнат да търсят виновни. Хората решиха, че тези избори не са важни, а при това положение няма кой да спре "калинките" на ГЕРБ.

Бай Иване дойдохте кат аслани и пак си тръгнахте н...рани

Бай Иване, ти сам си обясни защо все още 25 % гласуват за БСП! Хората гласуват за ГЕРБ, защото не иска да ги управлява БСП, а друга партия в момента няма, която да се доближава до ГЕРБ. Сигурен съм, че голяма част от гласувалите за БСП са хора, които просто не искат да ги управляват ГЕРБ. За мен 2-те партии са пълни с популисти и най-вече с нагли, алчни хора. Поне в ГЕРБ виждам, че най-вероятно от популизъм, се спират, когато има силен обществен отпор. Такова нещо при БСП няма - те винаги са прави, който протестира е лумпен и платен. Без значение какви далавери си правят. Начело една камара време им беше водач, който е силно замесен в далаверите на приватизацията. За мен лично това си е чиста корупция, което е направила Корнелия Нинова с Техноимпекс. След това идва жената-войн Елена Йончева (милЙончева), която вместо да тръгне да маха гнилите ябълки от БСП, които отвръщават обществото, тръгва на лов за вещици - оградата по границата, шуробаджанащина в Хасково и не знам какво още не - ама на къщата за гости на тъста си нищо не проверява , иначе е водач на листа. Ето какво послание на мен ми оставят БСП: "Ние нямаме никаква идея как да ви оправим, но имаме голяма идея как да се оправим. Стига са крали ГЕРБ, искаме и ние" Та общо взето, когато някоя партия като например Демократична Бълкария започнат да догонват БСП, ГЕРБ ще загуби, защото ще има истинка алтернатива на управление, хора с ясна програма кое как и по какъв начин трябва да се случи. Дори и те да дойдат на власт, то е ясно, че пак ще има корупция, пак ще има черни овце и т.н. Въпросът е в количеството и изпълнение на програмата на партията.

глупаво усмихната анализаторка. И не се учудвам от анализа, че Боце ще продължи да чисти. Какво да чисти ? Нали цял ГЕРБ застана като един зад тях и каза - не ги даваме ? Те са невинни. И как ще чисти след като вече е в ход реабилитирането на Цветанов - Ролята на Цветанов беше силно преувеличена !!!? Разултата от евровота само ще ги направи по-нахални ! И сляп анализатор би го видял и би опитал да "дрънне" камбанките в нечии празни гласоподавателски глави от "мат'ряла" !!

е залязваща партия с не-повече от 9 %, но тъй-като медийната и социологическа пропаганда е изцяло в техни ръце истината се завоалира и се създава изкривеното впечатление, че те са някакъв фактор. До две години ще се сринат до 5 %.

Имаш предвид герб. В опозиция ще се види що за партия са. До баницата е лесно.

Борисов е най-мъдрият и действен политик в историята на България.Той знае какво да направи и ще го направи.Партия ГЕРБ има нужда от нови лица,млади,напористи,чисти и ще ги има.Старите кадри ще отстъпят една крачка на зад и ще дадат път на младоста.

за блесналите пред нас жита, окъпани от топъл дъжд помниш ли я ? Ама си го завъртял като за партийно квартално събрание отпреди демокрацията :))))

Той по-умни от себе си не допуска, а знаем колко му е висок таванът. Паднат ли от власт, повтарят НДСВ.

Как се прави политика и законодателство. П Георгиев

Бате Бойко смело се хвърли пред амбразурата........покри всички фронтове, лицемерно наведе гьонсурат пред електората, придърпа СДС-то за едната бройка, размаха големия пръст на послушковците на хранилката и спИчели!

БАЦЕ ЩЯЛ "да продължи разчистването в партията, поне той го обеща." Ми той обеща и НУЛА ЛЕВА партийни субсидии.. Ама видяхме как ПРОДЪЛЖИ КРАДЕНЕТО НА БЮДЖЕТА с партийните субсидии.. А ВЧЕРА!! Вчера си оневини и ЦВЪЦКОТО - с онова - структурата работи.. Щото Цвъцко не са явявал бил по медиите.. "Отстранен" УЖ бил.. На 3 МАЙ се закани, че БРУТАЛНО щял да действа, ама след изборите... И сега ще гледкаме само КАК БРУТАЛНО ЗАБРАВЯ как се е канил..

Ах, какъв изпълнен с трепети и очаквания ден, драги зрители;) Очакваме Речта на Краля - за прошката ( и простотията ни), греха и катарзиса; Очакваме и Позитано - накъде ще тръгнат вътрешните мазни ( или кални) борби; Очакваме и Сарая - морфичния резонанс на кого ще донесе почести и шербет , на кого немилост и забвение... Ах, ах, ах...

С такива пишман анализатори като тая коларовата и анализите им са пишман според заплащането.. Боко ще гърми бушони за да не изгърми той а не че нещо ююще разчиства''. В@ БСП докато има подръжници на боко винаги ще има битки и дано неподлогите победят защото се вижда от бая време че Нинова им е трън в очите понеже не се хваща на далаверата им, сменя вярващите си че трябва да са вечно на софрата до памперс, казва директно че българските интереси са на преден план а не тези на любимеца на боко песовец...Ако се пребори с тях и БСП ще тръгне напред без свинарски алчни колци в колелата и,

Дали г-н Борисов ще продължи разчистването в ГЕРБ ще покаже времето. Основният въпрос е защо се е стигнало до това положение и от колко време съществува то. Какво щеше да е, ако не се беше намесила „Свободна Европа“. Ако сме реалисти трябва да кажем, че сегашното състояние на управлението е плод на погрешния „модел“, практикуван от ГЕРБ вече много години. Ето защо няма съмнение, че този модел трябва да бъде сменен. Въпросът е от кого и как. Едва ли инициаторът ще бъде премиерът, който продължава със говореното как ГЕРБ „били“ (разбираме спечелили) този или онзи на изборите. Това говорене не само че противопоставя една група избиратели на останалите, но показва, че липсва визия за развитието на страната като цяло – нещата пак стигат само до „великите успехи“ на управляващата партия.

За избирателите няма значение дали коалицията е БКП1+БКП3, или БКП2+БКП3. А що се отнася до БКП2, Бойко няма хора за заместник-министри, камо ли за нови лидери в партията. Кризата за личности в България е тотална. Няма и как иначе, след като способните се евакуираха.

А като гласуват ,нещо променя ли се.5 века турско робство и 1век КОМУНИСТИЧЕСКО. Някой вярва ли на тези резултати?само като чуеш председателката на ЦИК и ти става ясно.Милиониза машина ,за да манипулират изборите.11лв.СУБСИДИЯ ЗА ПАРАЗИТИТЕ УЗАКОНЕНА ЕДИН ДЕН СЛЕД"ИЗБОРИТЕ"

Да разчиства? Кой ще разчисти? Цветанов? Хайде бе.

Преди криминалната революция живеехме в условията на диктатура на пролетарията, сега-в диктатура на държавните паразити, тъщите с къщите, терасаджиите и асансьораджиите!

Абе, до кога ще чакаме протоколите от селата в врачанско, монтанско, търновско, русенско и още един-два района!? Вече близо 20 часа процента преброяване, на сайта на ЦИК, стои замръзнал? Разбирам, че трябва време да се нагласят преференциите, ама това става вече НАГЛО!

Румяна Коларова не може да бъде обективна, защото е свързана с ГЕРБ, истината е, че хората не вярват в честността на изборите и затова не гласуват, така ще бъде и на местните избори, Фандъкова ще бъде избрана с 20% гласували софиянци.

И като не гласуват, какво се променя? Подобна робска психика ни е докарала 5 века турско, а преди това 7 века римско-византийско робство.

Виж какво, на миналите избори активността се беше увеличила, едно момиче ми каза, никой край мен не гласува за ГЕРБ, а те спечелиха, как така, повече няма да гласувам, не вярвам в изборите им. И аз не вярвам, и не гласувам. Радев спечели, защото бяха един срещу друг с Цачева и разликата беше толкова голяма, че никой не можеше да помогне, но при много партии се размива.

Тези ако могат да се видят и чуят колко са смешни и жалки нямаше да се показват. Едната нали беше съветник на Плевню!!! Целия политически елит ни е сбор от крадци и мошеници затова има и тази избирателна активност.

изобщо от де накъде това лице ще дава каквото и да е мнение и изявление и ще бъде питано за каквото и да е след като не е наясно с абсолютно нищо

Не, ключушата роля не е на избирателите само при товариш Сталин, а избирателите ясно ши показаха, че не ставате! Вижте си избирателната активност!