Анализатор смята, че Косово е на прага на война

Споразумението за регистрационните номера не означава избягването на военни действия, смята Неджмедин Спахиу. За понеделник, 21 ноември, в Брюксел е планирана среща между премиера Курти и президента Вучич.

Обратно в новината

Коментари - Анализатор смята, че Косово е на прага на война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Косово кани сили на НАТО за контрол и сигурност по границите си в северната част на страната и заедно започват прилагане на мярката за номерата на сръбските автомобили ...

защото ние това искаме

Какво да искаш от косовски анал-лизатор

това е резултата от Войната на сащ в Югославия. там където се намесят сащ само благоденствие, вижте ние докъде стигнахме

Кажи нещо като руснаците разделят македонската област от България как е ? Помогнаха ли ватниците даже сега нашите братушки разправят как писменоста е дошла от охридското езеро ...

Но Югославия е създадена след ПСВ, от нашите "приятели" Франция и Великобритания. Русия няманищо общо с това.

Виждаш ли,и македонците са измислен народ като украйниците.

И СССР е създаден от запада.

Хора защо пишете за Украинци и Руснаци и омаловажавате проблемите на Балканите който са много по близо до вас. Надявам се Сърбите в Косово да се вразумят и да си сменят тъпите регистрационни номера . Косово вече е държава и има право на това . Освен това даде достатъчно отсрочка на Сърбите. Надявам се да не се стигне до конфликт и болка която тъкмо ги забравихме. Сърби и Албанци много добре знаят че войната не е като по филмите и дори регионален и кратък конфликт ще се отрази на следващи поколение.

Мочента е подходящ за Сърбия да си вземе територии от Косово. Нато е цаето с Украйна, Турция със Сирия. Руснаците могат да зареждат Сърбите с оръжия и да я превърнат огледална версия на Натовската Украйна.

Войната едва ли ще е решение. Да договорят къде ще е аджеба границата между Сърбия и Албания, едните се преселват от едната страна, другите от другата и всеки си регистрира колите при него си.

Коли ме бура за гадните србе.

Ракетата падне у Банкя а не в Горна баня!

война за едни регистрационни табели?! Тия американци вече даже не си правят труда да измислят адекватни причини да създават войни.

За това става дума. Не бойте се, братя косовари, добрите кравари ще ви спретнат костюм и този път. Те са майстори.

та да видиш как сърбежите ще ядат рязания албански, вследствие на което и Войводина ще излезе от състава на Сърбия. Вучич ще увисне на някой стълб.

Така ли бе отворко? Хайде да видим дали така ще стане. Вече не е 1999.

Ми айде бе боклук. Действай.

Наративи. Абе пишета на български.

Кой ще спре Сърбия да си върне Косово - САЩ се разпадат заедно с долара си, а Русия е вече първа военна сила, а и икономическа. Дори НАТО да тръгне срещу Сърбия Руснаците ще ги наритат, както правят това в Украйна. Само пълен дебил може да си мисли, че НАТО не участва в Украйна - макар и неофициално, също както нашата комунистка Курнела пращаше оръжия за комуниста Зелю - неофициално. Както сащ се изнесоха от Афганистан като биди пидираси така ще напуснат и балканите.

Русия първа военна и икономическа сила? Вярно, че троловете са тъпи същества, но тази тъпотия бие рекорди!

Сельо, защо никой не иска да продаде на сАЩ петрол срещу долари? АКо мериш БВП в долари сащ са първи - ама не гледаш дълговете - реално сащ са фалирали и в момента карат на изпарения - като един кредитен милионер, а Русия почти няма дългове. Така че - да Русия е първа икономика или втора след Китай евентуално.

Тоа па... Беги пий тия хапчета!

След капитулацията на Украйна, Сърбия ще нахлуе в Косово и ще си го присъедини отново. Русия ще им помогне.

Русия е сила и тя ще покаже на САЩ кой командва.  Наслука братушки.   

Е то само това остана на Путлер-слука...

прекалявате с белото...

След като Русия приключи с украйна, ще продължи напред - до Брюксел, за да плати репарациите за украйна на ръка.. в кеш

Щом разчиташ на "наслука"-та......Ясно!

Мухльовци, представа нямате какво е положението в Косово, само дрънкате тъпотии. За сведение: почти всеки месец пътувам по работа до там. Косово върви не, ами направо тича напред! Карат нормални коли (не нови, но съвсем не лоши), строят къщи и пътища като бесни. Магазините им пращят от читава стока, цените са народни! По границите KFOR, европейски и американски инвестиции във всичко! Така, че попрочетете нещо, па тогава поствайте простотиите си!

В доклад, изготвен от Световната банка и Виенския институт за международни икономически изследвания за тенденциите на пазарите на труда в Западните Балкани за 2019 г., се отбелязва, че нивото на безработица в Косово е най-високо на Балканите като стои на 39%. Затваряй си плювалника, идиот!

Мухльо, не се изсилвай, щот си тъп като кратуна. Метни се на пустиняка си и се разходи до Прищина, 350 км са. Поогледай се, може и нещо да ти прещрака.

Те както тичат, някой ден и Албания ще иска да се присъедини към Косово, като видят какви нови автомобили карат и какви къщи строят.

Здраствуйте братушки... И тъй 56ти месец

И как точно НАТО да започне да се намесва в Белград?

един почитател на Крайна е написал: "Сръбската армия е умалено копие на руската- ще бъде смазана и разгромен за няколко дни !" Зависи от кого ще бъде разбита? 1. Ако се бие с Косово - това няма да стане никога! 2. Ако се бие с Косово + Албания - това няма да стане никога! 3. Съвсем друг въпрос е ако американците и НАТО се включат на страната на албанците. Тогава може да бъде разбита, но не за няколко дни. Защото през 1999 г. натовските и американските бомбардировки продължиха почти три месеца - от 24 март 1999 и са прекратени на 11 юни 1999 г. НАЙ-ТЪПИТЕ ТРОЛОВЕ СА УМНИ-КРАСИВИТЕ СОРОСОИДИ !

Щом 99 е било 3 месеца, то сега ще е 2. Да не забравяме, че Черна гора се спасиха от сърбежа

Тези от путлерпропа…и за информация само: САЩ във Сърбия бомбардираше военни обекти и инфраструктура без да войова директно със сръбската армия която и нямаше как да отрази атаките на американците.Нито пък сръбските войници горяха от желание да се бият със американците.И цилта на американците не беше смърта на сръбски военни или цивилни.Както е сега на руските фашисти в Украинакоито обстрелват и разрушават градове и села до основи избивайки цивилното население със на

Военни цели, като китайското посолство, националната телевизия, Горна баня.....

Само Косово и е достатъчно!

1. САЩ ще върне Украйна на Русия, Косово на Сърбия и Тайван на Китай, а защо не и Македония на България 2. САЩ ще плати Репарации 3. Всички кравари идните 50 години ще пикаят по три пъти на ден върху знамената си, а веднъж годишно в Деня на Позора ще серат върху тях 4. Фърчилото, Киро, Христо и Цялата тролска "стратегическа сган" краварски хибриди и русофобски паразити ще пере парцалите на убийците с език.

Пий си редовно хаповете!

Така ли ти казаха по новините?   

Помните ли един Жеков дето гонеше разни едва кретащи пенсионери и им повтаряше че са престъпници.Той полежа малко в психиатрия но като излезе ДБ го наеха да оглави трол отдела им.На дискретна церемония дори бе отличен с трол на годината.Говори се даже че ще оглави ДБ.

Глупости!

Прави и здрави украинци лежат по 5* хотели и реват ако им се развали кефа, а продажниците от парламента искат да пращат българи да умират за Украйна. За мен който гласува в подкрепа на това, е за незабавна смъртна присъда.

Бачкай, Ганьо, дебелите украински тьотки трябва да ядат, да не пропускат масаж и джакузи, пък и тия коли искат подръжка, иначе няма да могат да правят екскурзии по черноморското крайбрежие. Е няма по.прост народ, няма.

руснаците.И българските им слуги

По медиите в Англия излезе поредният скандален случай с украинци. Украинка настанена в английско семейство била учтиво помолена за пореден път да си прибира съдовете след хранене. Това след месеци пребиваване там. Украинската веднага се обадила в полицията и заявила че я тормозят. Полицията идва и установява,че проблем няма. Англичаните вече са бесни с наглите укри. Подобна е омразата към тях вече в цяла Европа.

Упрекнах я, че съпругът й, с който заедно се крият в България, е страхливец и че е длъжен да се бие за собствената си страна! Тогава тя побесня и разкри истинското си лице, което беше моята цел. Тя се опита да ме убеждава, че в Украйна нямало никаква война от осем години. Донецката и Луганската народни републики били терористи. Че Украйна била мирна държава, а руските агресори я нападнали, за да вземат земята. Нарече ме фашист и рашист. Разкри, че ненавижда Православната вяра, въпреки че допреди минути ме лъжеше, че вярва в Бог!Когато приключим с руснаците, ще дойдем тук и ще ви одрежем главите на всички българи! Вашето славянско племе трябва да изчезне от земята! Вие, българите, сте същите орки като руснаците. Запазих спокойствие и посрещах гнева й с усмивка, като се съгласих, че българите и руснаците са много близки.Трудно ми е да перефразирам украинските проклятия и псувни, които изрече украинката, докато лееше омразата си към българите и руснаците, но тя внезапно осъзна, че се е разкрила, и рязко замлъкна. Само очите й още бълваха светкавици на ненавист"

Истината е,че си прос като лавров,захарова,путин и конашенков на квадрат.Щом си мислиш ,че такава пръдня като от шоуто на слафчу тъпото може да мине за ,,истина”

Те много десетки хиляди нацисти руснаци лежат из полята на Украина още непогребани също.Избити от ,,излежаващи” се украинци в Украина

Тъпичък си. И да ти обяснявам защо, нищо няма да разбереш.

България да спре турски поток зимата и сърбите клякат !

Тъпичък си. И да ти обяснявам защо, нищо няма да разбереш.

И пак американските боклуци заложиха "бомба" в Европа със създаването на тази измислена държава- Косово! Това е проблем, който седи и само чака момента от ЦРУ да се активизира. Сърбите са са прави- това е историческа за тях област и не виждам защо трябва ей така да я подаряват на албанците, но американците много добре знаят какъв капан на Европа залагат. Ако Европа имаше топки те нямаше да подгъзуват на американците и да бомбардират Сърбия. Така се залагат бомби и после се получават фойерверки из цяла Европа, а тъпаците европейци- седят и гледат тъпо като телета!

Видите ли какво се случва като играеш по свирката на САЩ. Като се правиш на примерен Отличник на американските заповеди. Разбомбват те, разбиват те. И ВСИЧКО Е ТВОЯ СМЕТКА. Да не мислите, че американците ще им покрият на украинците ремонтите. Нищо няма да им покрият. Ще се опитат да изнудят европейците да им платят. И което едва ли ще стане. И ще ги напълнят с американски заеми, ако въобще нещо остане от Украйна. Което ме съмнява силно. И с нас ще стане същото. Ако слушкаме ПП, ДеБилите и ГЕРБ, същото ни чака. Ако не си гледаш собствените интереси, ами слугуваш на американците. Ще седиш и ще мръзнеш. А в САЩ ще си седят на топло и сито.

Ама ти да не си мислиш,че ремонтите на украинците ще ги покриваме ние европейците или САЩ? Не!На първо място ще бъдат предоставени на Украина трилион долара откраднати от на П шайката и замразени ъв световни цанки.После русия систематично и дълго ще плаща за разрушенията които причинява в момента в Украина.До последната копейка.

Нищо няма да плаща Русия, защото не могат да я пипнат без да бъдат изпечени. Русия няма 1 трлн навън а 600 млрд. Ако им ги вземат ще има едно голямо одървяне за колективния запад чрез систематично покачване на цените на суровините, от които запада зависи. До една петилетка са си върнали всичко. Да не говорим че 20% от себестойността на споменатия капитал вече е изядена заради инфлацията. Демек след 5 години ще е наполовина. Каквото и да вземат, както ти бълнуваш, стойността му изчезва главоломно. Икономиката на Африка с изключение на 2-3 държави вече е в Китай, т.е. другия голям източник на ресурси след Русия също е в другия двор. Т.е. западът, както и да го гледаш в момента, начело с Европа губи много бързо лидерската позиция. Просто не контролират вече правилните парчета от картата. Може сега да ти изглежда всичко лъскаво, но не трябва да се гледа колко бързо върви влака, а накъде върви толкова бързо :-)

се мъчат да започнат ново война на Балканите,но това ще доведе до голяма катастрофа на промафиотският путлерофашистки режим в Сърбия и още милиони долари загуба за русия. Както и допълнително въоражение и милиарди долари и евро за Украина.

Профил на типичния русофил - провален селтак, дърт, смрадлив, внуци в Америка. Развалени зъби. Не познава ни един руснак. Слушал е от комшията как навремето е ходил с влака на дружбата в СССР.

И това го казва, трол със забит вибратор в анала.

Велизар Шаламанов Чуков ли Иво Инджев Дремджиев ли Славито ли Ванъо костов ли Поптодорова ли Надето Неински Саломон паси ли И още стотоци

И ред на руски не може да прочете, Нищо руско в къщата си няма ама "знае" че рушляците крият тайни мощни и "безаналогови" оръжия, които аха да унищожат "загниващия и империалистически западен свят" и да ги освободят от "соросоидите" пиещи кръвта им! :)))

Да допълня списъка. Путин е убил Мъртво море. Путин е предизвикал големия потоп и се е опитал да саботира Ной, но евроатлантизмът е победил. Затова днес ни има. Путин, също така е унищожил процъфтяващата цивилизация на Марс. Динозаврите - разбира се, че Путин ги е избил. За да им пие кръвта за дълголетие. Знаеш ли, че фиксацията е лечима? Освен ако не си платен. И в двата случая си за съжаление.

Аз мисля че Вучич и Дачич ги е досърбяло дупето за един як американски. Ако рекат, ще си го получат. Последния път реваха като пачаврета за негърски уй! Да им спрем бомбите. Ако искат от лекарството томахоук ще им го доставим no worries!

След като Русия приключи с украйна, ще продължи напред - до Брюксел, за да плати репарациите за украйна на ръка.. в кеш

Какъв е типичния профил на българската сороспия (соросоид): Бивш комунист или с родители комунисти Дърт боклук с развалени зъби Тъп и дори вдлъбнат До вчера слугана ссср, днес на сащ Работи към някоя фондация Днес е русофоб, утре ще бъде пръв Путинист, но още не го е осъзнал Гледа нова, босфор тв или канал едно Гледа сериали и реалита и между тях пропаганда Ваксиниран е срещу несъществуваща болест Комунист е, но се нарича демократ Вярва в глобалното затопляне Мисли си, че ако не се къпи ще свали Путин Страда от синдрома на Дънинг Крюгер Пренаписва историята ни и бръщолеви лъжи и лозунги, като ги повтаря като папагал.... Вее байряка на педерастията и е готов всячески да си предаде родината за някой цент... Приветства сляпо всякакви евроатлантически извращения и "ценности"... Ще те натопи, без да му мигне окото, стига да те нарочи. Той си е потомствен доносник. Бетер комсомолски секретар, партиен секретар и ЗКПЧ развява либерастки лозунги на поразия... Ако утре се обърне палачинката, пак същите днешни пишман демократи, русофоби и сороски мастии, ще станат водещи русофили и лижат подметките на Путин, а ние ще гледаме онемели

Какъв е типичния профил на българската сороспия: Бивш комунист или с родители комунисти Дърт боклук с развалени зъби Тъп и дори вдлъбнат До вчера слугана ссср, днес на сащ Работи към някоя фондация Днес е русофоб, утре ще бъде пръв Путинист, но още не го е осъзнал Гледа нова, босфор тв или канал едно Гледа сериали и реалита и между тях пропаганда Ваксиниран е срещу несъществуваща болест Комунист е, но се нарича демократ Вярва в глобалното затопляне Мисли си, че ако не се къпи ще свали Путин Страда от синдрома на Дънинг Крюгер Пренаписва историята ни и бръщолеви лъжи и лозунги, като ги повтаря като папагал.... Вее байряка на педерастията и е готов всячески да си предаде родината за някой цент... Приветства сляпо всякакви евроатлантически извращения и "ценности"... Ще те натопи, без да му мигне окото, стига да те нарочи. Той си е потомствен доносник. Бетер комсомолски секретар, партиен секретар и ЗКПЧ развява либерастки лозунги на поразия... Ако утре се обърне палачинката, пак същите днешни пишман демократи, русофоби и сороски мастии, ще станат водещи русофили и лижат подметките на Путин, а ние ще гледаме онемели

1 000 000 000++++

Тъп си руска проститутко.

Забрави да кажешч це си педераст

аре лапай лекарствата и легай,че утре визитацията почва в осем сутринта !

А ти нахрани ли кравите?

Кой кого ще напада не разбрах?

Инджето,Асан Ага,Асан Генюфф това били младите умни и красиви надежди на ДБ.

Имаше и един Жеков който лежа в психиатрията той сега е супервайзер на ДБ троловете.

Сръбската армия е умалено копие на руската- ще бъде смазана и разгромен за няколко дни !

Верно ли?? Ти кой командир от сръбската армия си.... мухльо

Русия е сила и тя ще покаже на САЩ кой командва. 

Наслука братушки.   

E тя го показа- избега от Херсон !

Споко пилетата се броят наесен...украинците напролет... Тока не е само светло и топло...а в Украина -20 зимата е нормално... Той е и вода...и интернет...и телефони...и ЖП транспорт...и т.н. Да се връщат във времето на Фред Флинстоун... А напролет руснаците ще подпукат оцелелите щото Харков и Одеса чакат...

ОЩЕ ЕДИН ИДИОТ.....   

Бързо, бързо, бързо че влака към Украйна тръгва в 18:55, взимай два комата с хляб, каска, аптечка и скачай в окопите - разбий Путин на парчета! Ти ще си нашета гордост и нашият герой! Слава Героя и Слава Украйна!   

Познавам ги тези соросоиди дето пишат.Половината са бивши комунисти.

аз пък не знам какво е това соросоид та да преценя дали познавам такива... да не са педали от клуба на русофилите?

Че са педали...педали са...ма от фондация хамерика за бълхария

Това козяшките екскременти са голяма работа! При тях няма мисъл, няма нищо - само тъпи цитати, обиди и псувни! Явно си личи закваската на грозниците от дб!

Където и да се намират, сърбите винаги са срещу всеки и всичко. Някога изгонени от земите на съвременна Чехия, настанили се в северните части на някогашна Византия, после дълго били в различни държави с предимно български владетели или владетели с български жени - все някакви проблеми създават. А...даже и македонска история, азбука и език изфабрикуваха по времето на СФРЮ.

Ако избухне война това ще е лебедовата песен на Сърбия- отиват на подсъдимата скамейка в Хага заедно с Путин и Русия !

Мокри сънища, а?

Как живееш с тая твоя тъпотия???

И Милошевич така мислеше а сега къде е ?

Шегобиец мамин! Остроумен идиот

Ваксинираният копейкин няма ли да организира протест с руски знамена в подкрепа на сърбите?

Така ли ти казаха да напишеш ? Възраждане

Плюя на копейкаджиите.

Забрави да кажешч це си педераст

Случайно ли е че 99 процента от соросите са дърти тъпаци и бивши комунисти. Ми не е случайно.

Грозната ти майка е руска мастия.

И това го казва, трол със забит вибратор в анала.

Забрави да кажешч це си педераст

Русофили лайняни, боклуци сте и за нищо не ставате.

Забрави да кажешч це си педераст

Русофилски ляйняри, обаждат ли се внуците от лошата Америка бе. плюха ли и на вас и на шибаната русия?

Дъртаците са русофоби, младите са гласували за възраждане - статистика. Иви Инджев ли е млад или Арман Посран или Асан Агов

Айде стига глупости шуменска отрепко. Виждаме кои сте руските проститутки на протестите на копейкин - 100 шуменски прошляка докаранис автобуси. Кого лъжеш? русофилна отрепка

Най-смешното че по малките градове с хвалят как внуците им в САЩ или Зап Европа. Пращат им доларчета и евракис, ама стигне ли до политика всички бранят Путкин и комунягите. Как един не си откри сметчица в рублици?

А Вие обаждате ли се от Хамерика,за там са необходими визи.Като се разпали войната и ще им се отворят вратите в цяла Европа ,за Хамерика незная,само военна помощ

Кур за русия и русофилите.

За Бандера нацистите.

Голям четвъртит с парафинове топчета извътре!

Добре сега пръдни на масата и си допии ракията.

Ако Русия позагуби още малко сили в Украйна, на Сърбия не и се очертават леки дни.

Сърбите пак ги сърби американците да ги млатят с крилати ракети и авиация !

Те сърби чутурата за среща с крак. Видимо.

А тебе те сърби чутурата за среща с 6 грама олово !

Ще имали санкции за съюзниците,или според зависи

Защо няколйо сайта като вести, дир, дневник, днес имат едни и същи коментари от едни и същи юзъри, изглежда няколко копеленца от ДБ постват по цял ден.

В момента руснаците избиват натовски войници в Укрина, които са там като наемници, та умнокрасивите да забравят нато да спасява Косово.

Опорките на психоболните ти рашистки господари ли ми цитираш вата вмирисана?

Чакай да зацепи Американският народец, че синовете му умират за Байдъня и Клинтъновицата и глей кво става. Не може дълго време да се крият гробове. Се някой ще ги постне в редит.

Успешно събра най-тъпите и неграмотни соросроби. Трагични сте, лекенца. Подготвяте ли се за мобилизацията?

Каква мобилизация, с какво ще се бият, с калашници ли? То няма пари за болници камо ли за войска.

Важен е жеста. Нали всички сте НАТО вци. Ако требе голи ще ви пратят да разсейвате противника:)

Сърболяците са най -големите мекерета на балканите. Живял съм м САЩ и Канада. Уважават ни Гърци Турци, Румънци. Всички са позитивни хора , само сръбската паплач плямпа за история, територии, всичко е тяхно., все ощетени. Никой не ги обича.

И аз имам приятели Гърци, турци и Румънци но от съседите само сърболяците никой не ги обича. Имах една колежка бошняшка сръбкиня. Нещо се харесвахме с нея ама обърнехме ли за политика работата се разваляше:))))

Ако не разбирате, следващите сме ние. Запада имат интерес за конфликт с Турция. Много повече долари ще се вложат в нашият конфликт. Важна е печалбата.

Приятелю, или смени хапчетата или психиатъра...

Епа нека се бият.

Чудно защо, когато Крим се отделя от Украйна САЩ и пуделите им от ЕС надават вой до небесата, а когато Косово се отделя от Сърбия всичко е наред? Доста двоен стандарт, което не е много демократично, а?

И как се отдели бе мурзилка? Чебурашките я налапаха...

Щото Косово е напълно независимо в момента, нали? Колкото ние не сме зависими от американското посолство...

Tи май не знаеш събитията и как се стига до отделянето на Косово от Сърбия ? Нещо да си чувал за етническия геноцид на Милошевич и сърбите в Косово срещу албанците ?

Етнически геноцид, колкото Садам имаше химически оръжия.

A Съребреница нещо да ти говори ?

Че то и у нас имаше геноцид срещу помаците и турците, дай да им дадем Пирин и Родопите да си направят държава сега, а?

Реално погледнато Лудогорие и част от Родопите български не се говори, няма и българи Ако на хората не им се стои в кочина и да ги управлява Копейкин да си правят референдум и да се отделят. Защо 21 век трябва насила да ги караме да живеят с нас.

99% са Албанци а сърболята ги прогониха от домовете им. В Крим процента проруски е много по-малък и никой не ги е гонил от домовете им бе тъпунгер руски . Разлика от небето до земята

Сърбите подпалиха Първата СВ, после през 90-те подпалиха войните в Югославия, сега пак ги сърби да запалят война ! Време е да бъдат смазани като руснаците в Украйна !