"Амнести интернешънъл" възстановява статута на Навални като "затворник на съвестта"

От организацията са проучили как руската дезинформационна кампания е успяла да им повлияе

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите сме на страната на Президента Навални

ако ще да го обявят за папа - все тая. Президент на Русия е Путин и ще си остана такъв!

"Амнисти интернешънъл", това е НПО като онова прословуто "Репортери без граница" дето ни сложиха на 112-то място по свобода на словото в измислената си класация в която на първите места са Уганда, Намбиия, Ботсвана и Гана, а на последните сме ние, Унгария, Полша и други европейски държави които не се огънаха пред Сорос (все още).

"В изказването си на английски език Волков обвини руските власти, че с поредица мръсни трикове очернят репутацията на политика." Политика? Кой сега води дезинформационна кампания?! Навални не е никакъв политик, не членува в партия, нито има такава. И в допълнение, дори не е подкрепян от опозицията на Путин. А до колкото до очернянето къде са доказателствата за това? Това "според Навални всичко е изфабрикувано" не е по различно от изказванията на всеки престъпник в затвора. Вместо на делото му всички дипломати да викаха за освобождаването му да бяха се запознали с материали и да бяха опитали да го предствляват.

Българин - хайде да не говориш от мое име!!!

Трабва да направят закон, когато се цитират такива НПО-та ясно да се казва от къде са финансирани. Например НПО-то "Репортери без граница" финансирано от американското правителство и агенцията им "National Endowment for Democracy". "Амнисти Интернешънал" уж не се финансира от никой, но получава грантове предимно от Department for International Development (Обединентото Кралство), United States Department of State (САЩ), Rockefeller Foundation, Ford Foundation и т.н..

Та кое е изфабрикувано от Кремъл? Има записи на изказвания на самия Навални, който говори против евреите и мигрантите. "Амнести" какво ще проучват? ----- Гледат и слушат какво говори Дневални и толкова!

Айде стига сте писали за тоя доказан престъпник!!! В Гуантанамо има хора, които са затворени и измъчвани без съд и прусъда.

пишете за тях, ако Господарите ви разрешат?

Е то в Русия точно това направиха, кръстиха ги иноагенти. Което значи НПО, на което му плащат чужди държави или Сорос. Отделно ги задължават да дават пълен финансов отчет, от къде са им средствата. И всички тия дружно обявиха дарителски кампании, за да си оправдаят средствата. И хората знаят колко да им вярват. И у нас трябва да има такъв закон.

Навални е осъден, защото е измамил френската фирма Ив Роше. "Амнести интернешънъл" явно призовава всеки кой както може да мами и да краде френските фирми. И е против върховенството на закона. Каква е ази правозащитна организация, която призовава за неспазване на законите.

И в Унгария го направиха. На унгарците не им пука че са на 90-то място по свободата на словото. Те мигранти няма да приемат. Еднополови бракове също. Скъпа американска газ също. Ххахахахах. Искаше ми се и българската нация да е толкова интелигентна колкото унгарци/поляци/чехи и т.н. За съжаление тука хората са наивни, който полжелае той ги лъже, даже македонците ги лъжат.

Партия "Яблоко" е създадена през 1993-а, в момента е дна от най-гласовитите анти-кремълски партии, един от основателите и Григорий Явлински инициира изгонването на Алексей Навални през 2007... заради „националистическа дейност“. Този скандал разразил се още през 2007 поражда опасения сред опонентите на Кремъл за това дали Навални е подходящ да оглавява опозицията предвид неговите неприемливи според тях възгледи съпроводени от опитите му да изхвърли от политиката реалните критици на Кремъл, като споментаия Явлински и Борис Немцов( с който пък Навални се заиграва до фаталния край на последния). Та за каква Кремълска дезинформация може да ства въпрос в този кристално ясен случай;)

"Амнести интернешънъл" са там където има лапачка на пари за обслужване политически цели и интереси и никакви ги няма там, където се води война или по друг подобен начин повсеместно и масово се нарушават не само човешките права и свободи, но и реално се застрашава или унищожава здравето и живото на стотици хиляди хора! Къде бяха и какво направиха за спиране войната в Сирия и предотвратяване бедите и страданията на цивилното население?! И в Сирия постъпваха по същият начин както преди това постъпваха в Ливан, Иран, Афганистан и другите страни от близкия и Средния Изток които бяха и все още са арени на кървави войни и политически сблъсъци! Да не говорим за тяхната "решителна намеса" по време на геноцида в Руанда!

Всички, в това число и БХК, се хфинонсират или от правителствата на държавите в които са регистрирани за да обслужват политическите им цели по света или се финансират, като "българските" от вън за антидържавна дейност!

"Амнести интернешънъл" самите те обяснили при първото си решение,че изучили всичките му рублични радикални националистическите изказвания. Обаче сега е ясно, че се намират под давление и променят решението си.На никой вече не можеш да вярваш.

Затворник на съвестта???? Тоя употребяван памперс на американците няма капка съвест, както и тези, които го бутат напред. Пълно падение е тоя боклук

а защо не го съди френски съд а путлеровата политическа инквизиция.

tonk11

И какво от това?

Амнести интернешънъл е организация на сатаната, и затова ще продължи да защитава осъдените справедливо служители на дявола.

на територията на Русия, Навални ги мами и им прибира кинтите. Е къде да го съдят, на Луната ли ? Щерев, Щерве, явно и ти си от тия, безозъчните политизирани лумпени в България, малцинство, което няма акъл за две пари в кухите си глави. Амин.

Докато има кой да им налива пари на тези да съществуват ще да си плямпат глупостите.. И как останалите престъпници по затворите като навални нямат съвест ама този видители е престъпник ''на съвестта'':)))))